فایرفاکس چرا «فایرفاکس» نامیده شد؟!

فایرفاکس یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای وب است. شاید برای هر کسی این سؤال پیش آمده باشد که وجه تسمیه فایرفاکس چیست. در صفحه FAQ شرکت موزیلا به این سؤال به طور مشروح پاسخ داده شده است.

فایرفاکس قبل از اینکه «فایرفاکس» شود ، نام‌های دیگری داشت. در سپتامبر 2002 ، Phoenix نامیده می‌شد و در 14 آوریل 2003 به فایربرد FireBird تغییر نام پیدا کرد. زمانی هم به آن موزیلا فایربرد می‌گفتند ، سرانجام در 9 فوریه 2004 ، نام فایرفاکس برای این مرورگر انتخاب شد.

دلیل این تغییر نام‌ها چه بود؟ دلیل اصلی این تغییر نام‌ها ، این بود که هر بار اسمی برای این برنامه انتخاب می‌شد ، متوجه می‌شدند قبلا آن اسم ثبت شده است ، غالبا به وسیله برنامه‌های کدباز دیگر.

اما چرا نام‌های این برنامه همیشه حول و حوش حیوانات حرکت می‌کرد؟ به نظر می‌رسد در میان توسعه‌دهندگان برنامه‌ها انتخاب اسم حیوانات یک سرگرمی محبوب باشد.

چرا فایرفاکس؟ این نام شبیه «فایربرد» نام اول این برنامه است ، بعلاوه این نام خوش‌وزن است ، آسان به خاطر سپرده می‌شود و منحصر به فرد است.

فایرفاکس واقعا چطور حیوانی است؟! اگر فایرفاکس را کلمه به کلمه ترجمه کنیم ، می‌شود ، روباه آتشین. اگر به لوگوی برنامه دقت کنیم ، باز هم تصویر یک روباه را می‌بینیم که بر کره زمین چنبره زده است.

اما ، همانطور که در صفحه FAQ موزیلا توضیح داده شده است ، فایرفاکس نام دیگر «پاندای قرمز» است. در اینجا می‌توانید اطلاعات کاملی درباره این پاندای قرمز را ببینید. البته این حیوان بر خلاف نامش از لحاظ جانور شناسی به خاواده راکون‌ها تعلق دارد و نه پانداها.

داستان لوگوی فایرفاکس:

لوگوی فایرفاکس اول اینطوری بود:

اما به تدریج شکایتهای کاربران از طراحی ضعیف آیکون و رابط گرافیکی ضعیف برنامه بیشتر شد ، تا جایی که در اکتبر 2003 یک طراح حرفه‌ای رابط گرافیکی برنامه‌ها به نام استیون گریتی Steven Garrity ، مقاله‌ای نوشت و در آن به نفطه ضعفهای گرافیکی برنامه اشاره کرد. به فاصله کوتاهی آقای گریتی به شرکت موزیلا برای طراحی گرافیکی برنامه دعوت شد.

این هم طراحی اولیه لوگوی فایرفاکس :

فایرفاکس

و سرانجام طراحی اصلی و اصلاح‌شده فایرفاکس :

منابع : صفحه FAQ موزیلا ، ویکی‌پدیا و وبلاگ hoskinator


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

جالب و گاهی خنده‌دار: آدم‌هایی که خیلی شبیه تابلو یک آگهی کنارشان هستند!

گاهی شباهت آدم‌ها به هم عجیب به نظر می‌رسند. حالا در نظر بگیرید که کاملا تصادفی اشخاصی در کنار تابلویی یا آگهی دیواری ایستاده باشند و چهره آنها به یکی از شخصیت‌های تابلو یا آگهی شباعت زیادی داشته باشد یا اصلا فرد افزونه‌ای برای مفهوم تبلیغ…

ربات‌هایی که در دنیای سینما و تخیل دوستشان داشتیم یا در مواردی از آنها می‌ترسیدیم!

انسان‌ها همیشه از تحولات تازه می‌ترسند و از زمانی که تخیل آدم ماشینی ایجاد شد، ترس از این توده‌های آهنی هم ایجاد شد. شخصیت ربات‌ها در ابتدا در داستان‌ها خیلی سطحی و بیشتر هراس‌‌انگیز بود، اما بعدا ربات‌ها دارای شخصیت شدند تا جایی که حتی…

خاطره‌بازی‌ با هم‌خوابگاهی‌ها و هم‌خانه‌های کثیف زمان دانشجویی!

الان را نمی‌دانم، اما داشتیم هم‌خوابگاه‌هایی و هم‌اتاقی‌هایی که نظم و بهداشت برایشان اولویت نبود. شاید یک جور لج و لجبازی برای نامرتب بودن و نشان دادن بی‌حالی و غم فلسفی هم در کار بود.ظرف‌های نشسته که دست کم مواد غذایی داخلشان تخلیه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. سوسك بي همتا می گوید

    سلام دکتر جان!
    ما رو باش فکر می کردیم شما مایکروسافتی هستی این قدر از بیلی جون می نویسی! 😀 پس شما هم جزو دشمنان بودی و ما نمی دونستیم؟
    در قسمت موضوعات یک کتگوری هم برای مایکروسافت بزن ما رو شاد کن دیگه! 😀 دلت میاد دل جوانان اسلام رو بشکنی؟
    موفق باشی و پیروز.

  2. Pro Mechanical Engineer می گوید

    واقعا عالی بود دکتر جان چیزی که دوست داشتیم دربارش بیشتر بدونیم بود

    مرسی

  3. کریم می گوید

    در کتاب تورات و در باب دشمنی ها و جنگ های فلسطینیان و یهودیان ، داستان شمشون و آتش زدن دم 300 روباه و رها کردن آنها در مزارع فلسطینیان و ازبین بردن محصول مردم فلسطین آمده است .
    با توجه به طرح لوگو و آتش دم روباه ، شما فکر نمی کنید که اشاره ای به آن داستان وجود داشته باشد؟
    می دانید که بزرگترین مؤسسه های آمریکایی متعلق به یهودیان است و …

نظرات بسته شده است.