1pezeshk logo.jpg

« معرفی دو اکستنشن کاربردی فایرفاکس | خانه | در حمام خواندن را فراموش کنید! »

چهارشنبه 11 مردادماه

توضیحاتی درباره تولبار گوگل همراه لینک‌های دانلود

دیروز درباره تولبار گوگل برایتان نوشتم و اینکه گوگل ، ایران را در زمینه تولبارش هم تحریم کرده است. واقعیت این است که اکستنشنی که به یاری یکی دو سایت اصطلاحا "فیل - تر"‌ شکن دانلود کرده بودم ، نصب نمی‌شد. فایل را تغییر نام داد با notepad بازش کردم و دوباره با پسوند جدید ذخیره کردم ، اما نه ، فایده‌ای نداشت! از طرفی چند نفر از دوستان هم از من خواستند تولبار را در جایی آپلود کنم تا آنها هم بتوانند از آن استفاده کنند. پس مجبور شدم از یک ترفند دیگر استفاده کنم و فایل را صحیح و سالم بگیرم. خوشبختانه جواب داد.

اما تولبار یا نوار ابزار گوگل برای فایرفاکس چه چیزی دارد که داشتنش را برای هر کاربر فایرفاکسی ، ضروری می‌کند؟

تولبار گوگل یکسری امکانات قدیمی داشت که همه با آن آشنا هستید ، نسخه جدید این تولبار ویژگی‌های بسیار خوب دارد که در زیر آنها را توضیح می‌دهم:

- کار راحت با فید یا RSS : بله ، الان با استفاده از نوار ابزار گوگل می‌توانید به راحتی مشترک فیدهای وبلاگ‌ها و سایت‌های مورد علاقه‌تان شوید. این امکان را دارید که با استفاده از سرویس خبرخوان مورد علاقه‌تان مشترک فیدها شوبد یعنی می‌توانید تعیین کنید فیدها را در مرورگر فایرفاکس بخوانید یا در بلاگ‌لاینز ، صفحه شخصی گوگل ، یاهو یا newsgator.

google toolbar & feed.gif

- حتما می‌دانید که اگر روی آدرس میل‌هایی که در سایت‌ها و وبلاگ‌ها می‌بینید ، کلیک کنید ، برنامه اوت‌لوک اجرا می‌شود. خوب ، بسیاری از ما برنامه اوت‌لوک را تنظیم نکرده‌ایم یا اصلا علاقه‌ای برای کار با آن نداریم. خوشبختانه با استفاده نوار ابزار گوگل ، هر وقت روی آدرس میلی کلیک کنید ، جی‌میل‌تان باز می‌شود. البته باید این ویژگی را به شرح زیر فعال کنید:

به option برنامه بروید و open with Gmail را تیک بزنید.

- وب‌پیمایی ایمن‌تر : هر گاه در حال بازدید یک سایت مشکوک باشید به شما اخطار داده خواهد شد.

- پیشنهادات گوگلی : در ضمن تایپ کلمات کلیدی در کارد جستجوی نوار ابزار ، گوگل لیستی از کلمات احتمالی و ترکیب‌هایی را که احتمالا شما به دنبال آنها هستید ، به شما پیشنهاد می‌کند.

لینک‌های دانلود تولبار گوگل برای فایرفاکس :

- لینک اول

- مراجعه به این صفحه و دانلود تولبار

 

ارسال این مطلب به گوگل ردیر delicious.med.gif Balatarin دنباله مهندس

نظر سجاد July 31, 2006 06:35 PM

ولي براي IE رو ميشه راحت دانلود كرد. زياد بحث تحريم نيست. شنيدم توي بعضي كشورهاي ديگم همين طوره.

نظر نوید July 31, 2006 09:43 PM

در همین رابطه :
http://asroone.blogspot.com/2006/07/2.html
;)

نظر یاسر July 31, 2006 11:15 PM

واقعا عجیبه گوگل اجازه دانلود تولبار اکسپلور رو می ده ولی مثلا اجازه دانل.د اسکچ اپ رو نمی ده و یا همین تولبار فایرفاکس

نظر سامان August 1, 2006 01:17 AM

درمورد گوگل تولبار براي فايرفاكس، جاهاي زيادي هستن كه خود فايل رو ميدن، منتها تولبارش را براي آپديت بايد دوباره كامل دانلود كرد. با اين لينك دانلود دادن خيلي موافقم ، اين كار درست و مفيديه،كه بايد گسترش پيدا كنه، در مورد گوگل پك، حق رو ميدم به گوگل، چرا كه مهمترين بخش اين بسته ، شش ماه نورتن مجانيه ، كه با اميد به خريد و گسترش بازاره كه همچين اشانتيوني در بسته هست، باقيش هم كه همه نرم افزارايي هستن كه در دسترسه همه جا، و در واقع ياركشي گوگل را نشان ميده تا هرچيز ديگه .
فقط اسكرين سيور گوگل از اين بسته ، بصورت مجزا در ايران قابل دريافت نيس و پلير ويدئوي گوگل . به ليست تحريمي اضافه كنيم گوگل اسكچ را و كل اكستنشن هاي گوگل براي فايرفاكس و همينطور مك آفي كه يكي از جالب ترينها را خريد و براي ما ديگه قابل دانلود نيست .
بخش پيمايش امن تولبار گوگل هم ابدا در حد مك آفي نيست. من هم سعي ميكنم اگر چيز جالبي داشتم لينك بدم كه چند تا ميرور داشته باشيم ، اين در شرايطي ممكنه بدرد بخور باشه.
مي‌بخشيد كه طولاني شد ، اما بعد از يه عمري خوندن وبلاگ آقاي پزشك ، اين اولين كامنت بنده بود.
سلام آقاي يك پزشك !

نظر khabarnegar August 1, 2006 01:38 AM

دست شما درد نگه عالی بود

نظر رضا August 2, 2006 04:05 AM

لطفا در مورد نصبش هم توضیح بدید چون این اکستنشنی که برای دانلود گذاشتید فایل اجرایی نداره
متشکرم