بلاگرولینگ را فراموش کنید، لینکدونی گودری درست کنید!

توجه: مدتی پیش پستی در مورد نحوه ایجاد لینکدونی با استفاده از گوگل ریدر و مزایایی نوشته بودم که متأسفانه عکسهای آن پاک شده بود. با توجه به نیاز این روزهای وبلاگستان، عکسها و لینک کد را مجددا آپلود کردم.
در وبلاگستان فارسی، داشتن یک قسمت موسوم به لینکدونی از ضروریات است. هر چند به اعتقاد من و بعضی از دوستان، لینکدونی آنچنان که بعضی از دوستان تصور میکنند، در بالا رفتن ترافیک و معرفی وبلاگهای دیگر مؤثر نیست، اما باز هم نمیشود منکر جذابیت این قسمت در وبلاگها شد.
تا قبل از به راه افتادن بلاگرولینگ، صاحبان وبلاگها، بسیار ساده، در ستون کناری وبلاگشان، نام و آدرس وبلاگها را اضافه میکردند.
بلاگرولینگ که راه افتاد، مورد استقبال گستردهای قرار گرفت، دیگر هر وبلاگنویس میتوانست، به سادگی وبلاگی را به مجموعه وبلاگهای لینکدونیاش اضافه کند و نیازی به تغییر و تحول و دستکاری قالب برای اضافه کردن یک وبلاگ نبود. یکی از برجسته ترین ویژگیها بلاگرولینگ این بود که نویسنده یک وبلاگ میتوانست بعد از نوشتن یک پست جدید، وبلاگش را در این سرویس پینگ کند، در این صورت، وبلاگش به نشانه بهروز شدن و بسته به تنظیماتی که هر وبلاگنویس در لینکدونی وبلاگش اعمال کرده بود، به بالای فهرست منتقل میشد یا فونت نام وبلاگ بولد میشد.
اما بلاگرولینگ هم نتوانست لینکدونی وبلاگها را مدرن کند و بعد از مدیت وبلاگنویسها متوجه، اشکلات فراوان آن شدند که آنها را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
– بعد از مدتی بسیاری از ISPها به دلایلی نامعلوم و عجیب، دسترسی به این سرویس را ناممکن کردند!
– پینگهای کاذب: بعضی از بلاگرآزارها، به طور کاذب یک وبلاگ را پینگ میکردند و وقتی خوانندگان یک بولاگ برای خوانندگان مطالب تازه میآمدند، متوجه میشدند که کلاه سرشان رفته و گاهی با صاحب وبلاگ دست به یقه میشدند! بگذریم که بعضی از وبلاگ نویسهای کمتر مطرح، از پینگهای کاذب برای افزایش هیت خودشان استفاده میکردند!
– خرابیهای مکرر بلاگرولینگ: بلاگرولینگ بعد از مدتی و به خصوص بعد از تغییر مدیران آن دچار اختلالات مکرر میشد، گاهی سه چهار روز کلا از کار میافتاد و نمیشد، وبلاگی را در آن پینگ کرد. در این زمان وبلاگستان فارسی که به شدت وابسته به بلاگرولینگ بود و بدون این سرویس اموراتش نمیگذشت، چنان تحت تأثیر قرار میگرفت که بعضی ازوبلاگنویسها، وضعیت پیش امده را به رفتن برق وبلاگستان تشبیه میکردند!
زمان همینطور سپری میشد تا سرانجام وبلاگستان با مفهوم فید آشنا شد و بعد از مدتی سرویس فیدخوانی آنلاین گوگل ریدر راه افتاد. وبلاگنویسها و خوانندگان وبلاگها متوجه شدند که با استفاده از ابزار فید، میتوانند به راحتی و بدون دردسر، آخرین مطالب وبلاگستان را بدون نیاز به سر زدن به هر یک از وبلاگها بخوانند.
در همین زمان بود که رفتهرفته بعضی از وبلاگنویسها به فکر افتادند که به نحوی با استفاده از بلاگرولینگ و فناوری فید، لینکدونی بسازند. تلاشهای اولیه، نتایج چندان جالبی نداشت، اما کمکم روشها و ترفندهایی برای ساختن لینکدونی گوگل ریدری یا اختصارا «گودری»، ابداع شد.
در قالب جدید وبلاگم، من لینکدونی بلاگرولینگیام را حذف کردم و یک لینکدونی گودری را جانشین آن کردم. شما می توانید در ستون کناری وبلاگم این لینکدونی را ببینید.
ساختن یک لینکدونی گودری، شاید به سادگی لینکدونی بلاگرولینگی به نظر نیاید، اما واقعیت این است که فقط کمی وقت میخواهد.
اگر مشتاق هستید که یکی لینکدونی مدرن گودری داشته باشید، این مراحل را دنبال کنید:
1- اگر در گوگل اکانتی ندارید، یک اکانت یا حساب کاربری برای خود بسازید.
2- وارد گوگل ریدر بشوید.
3- به سایتی که میخواهید، در لینکدونی گودریتان نمایش داده شود، وارد شوید و فیدش را پیدا کنید. پیدا کردن فید یک وبلاگ راحت است، یا صاحب وبلاگ با آیکونهای آدرس خروجی فیدش را نشان داده است، یا در نوار آدرس میتوانید، خروجی فید را پیدا کنید.
4- فید را وارد گوگل ریدر خود کنید:
5- یک فولدر مخصوص لینکدونی درست کنید و همه فیدهای وبلاگهایی را که میخواهید در لینکدونیتان نمایش داده شوند، وارد آن کنید:
6- فید وبلاگهایی را که میخواهید وارد لینکدونی شما شود، به همین روش یکی یکی وارد گوگل ریدر کنید.
7- وارد setting شوید:
8- روی Folder and Tags کلیک کنید:
9- فولدر فیدهای لینکدونی را از حالت private درآورید و public کنید:
10- روی add a clip to your site در مقابل فولدر کلیک کنید. صفحهای باز میشود، شما فقط به اعداد بعد از یوزر و نام فولدر نیاز دارید:
10- این کد را از اینجا دانلود کنید.
11- در این کد، تغییرات زیر را اعمال کنید:
12- کد را در وبلاگتان بگذارید. کار تمام است.
ویژگیهای لینکدونی گودری:
– همواره، وبلاگهای به روزتر را نشان میدهد.
– وقتی موس را روی نام وبلاگ میبرید، عنوان آخرین پست وبلاگ نشان داده میشود.
– تحت تأثیر پینگهای کاذب قرار نمیگیرد.
تذکر مهم و تشکر: کد را از سایت رادیوزمانه برداشتهام.
سلام
مثل همیشه مطالبتون مفید و آموزنده
هنوز تست نکردم ولی باید جالب باشه
موفق تر از همیشه باشید
سلام
من قبلا روی یک وبلاگ این کار رو با یک rss reader شخصی انجام می دادم. البته یکمی سخت تر از این بود. به نظرم این کار ساده تر و جالب تر باشه.
از مطلب خوبتون هم متشکرم
در یکی از روشهای مشابهی که قبلاً خوانده بودم، یک باگ در این روش وجود داشت، اینکه اگر یک وبلاگ دو مطلب با هم منتشر میکرد، دومرتبه نام وبلاگ در بلاگرول Index میشد. در این روش چطور؟
چون توی این قسمت گوگل تنوع زیادی ندیده بودم، یعنی مثل بلاگرولینگ تخصصی نشده بود، تا حالا ازش استفاده نکردم.
توی Settings علاوه بر Add a Clip… یه گزینه هم به نام Add a Blogroll… داره. فرق اینها چیه؟
دکتر جان عجب چیز جالبی است. با این وصف باید تمام لینکهایمان را پاک کنیم؟ و در این لینکدونی بزاریم؟ این سوال رو برای این کردم که سیستم بلاگفا یه جوریه که وبلاگهای بلاگفا رو که به روز کردن نشون میده اما غیر بلاگفا رو نه. خوشحال میشم جوابمو تو وبلاگم بدید البته اگه سختتون نیست/
خوشحال میشم اگه به ایمیلم جواب بدید ممنونم.
یک توضیح هم من بدهم و آن اینکه این لینک دونی را به دو صورت میتوان در وبلاگ داشت، اگر میخواهید صورت اولیه اش مانند لینکدونیهای سنتی باشد از همین روش بالا باید استفاده کرد، اما اگر بخواهید از صورت نوتر و وب دوییترش استفاده بکنید، همان مرحله 9 که فولدر لینکدونی تان را public کردید یک آر اس اس هم به شما میدهد، آن را میتوانید بردارید و با استفاده از فیدخوانها در سایدبار وبلاگتان بگذارید، در این روش برعکس روش قبل به جای نام وبلاگها آخرین پستهای وبلاگها نمایش داده میشوند و اگر موس را به لینکها نزدیک کنید، محتویات نوشته در صفحه کوچکی برایتان نمایش داده خواهد شد و میتوانید انتخاب کنید که آن را بخوانید یا خیر؟
در این روش که من اسمش را گذاشتم فیدونی وبلاگی شما در حقیقت دارید به پستهای دوستانتان که به صورت اتوماتیک شیر میشوند لینک میدهید و به نظر من این روش کاراتر از سیستم سنتی قبلی است چون تعداد کلیکهای فیدونی را نسبت به لینک دونی سنتی افزایش میدهد و این به نفع دوستانتان است، اما در روش قبلی خواننده وبلاگ باید از روی خوشگلی یا مشهوریت نام وبلاگها تصمیم بگیرد که کدام را انتخاب کند و در اینجا محتوا تاثیری ندارد ولی در این سیستم پستهایی که دوستانتان مینویسند تاثیر مهمی در انتخاب آنها برای دیدن دارند و اینجوری نام وبلاگ از محوریت انتخاب حذف میشود.
البته این روش بسیار انقلابی تر از روش سنتی است و برای کاربران سیستم وردپرس که نمیتوانند از جاوا استفاده کنند روش مناسبتری است.
با تشکر از شما جناب مجیدی
یک اشکال هم من یادم رفت در مورد این لینک دونی بگویم و آن این است که بعضی کاربران سیستم بلاگفا چون زمان و تاریخ و بعضی مشخصات پستها را دستکاری میکنند، آر اس اس وبلاگشان تک تاریخه میشود فلذا در اینجا وبلاگ ایشان تا چند وقت بالای لینک دونی یا فید دونی قرار میگیرد ولی بعد از آن تاریخ مشخص اینها دیگر بالا نمیآیند و به ضرر این دوستان میشود، البته این مشکل به دلیل عدم آشنایی بعضی بلاگرها با اصل مسئله فید است و لازم است دوستان اگر چنین فیدهایی دیدند، این را به صاحب وبلاگ حتی المقدور گوشزد بکنند تا فیدش را درست کند، همچنین در این سیستم شما اگر میخواهید عدالت رعایت شود و وبلاگها الکی بالا نیاییند، باید از فید اورجینال استفاده کنید، چراکه آی تی نویسهای و وب دوییها چون فیدبرنرشان ترکیبی از لینکهای شیر شده و پستهایشان است، مداوم در این سیستم بالا میآیند و حق بقیه را ضایع میکنند، این وظیفه بلاگر است که موقع انتخاب فید برای این سیستم از فید اورجینال استفاده کند.
مثلا من با فید کمانگیر مشکل داشتم چون اضافه بر پستهایش هزارتا لینک دیگر هم داخل این بود، فلذا مثلا اگر ایشان وبلاگش را آپ دیت نمیکرد ولی لینکی شیر میکرد این داخل لینک دونی وبلاگ من که مبتنی بر پستهای دوستانم است، میآمد و چون حجم کاری ایشان بالاست، فضا به نفع ایشان اشغال میشد، من این موضوع را به ایشان گفتم، یک فید مخصوص پستها درست کردند و دادند، بقیه دوستان هم همینطور.
این روش هم چون نو است اینگونه مشکلاتی را دارد ولی مزایای آن صدها برابر بیشتر از لینک دونیهای سنتی است.
با سپاسی دوباره
دکتر جان سری به اینجا بزنید http://friendfeed.com/rooms/requestpost
ممنون مطلب جالبی بود ولی به هر حال در مورد وبلاگ من جواب نداد
چقدر عالی
ممنون از این پست فوق العاده
کاش شماره ۱۰ رو کمی توضیح میدادید توی صفحهای که میرویم که چیزی نیست ! از ده به بعد نا مفهوم است
مرسی دکتر جان . حتما ازش استفاده می کنم ولی یکم درده سر داره
پ ن : بالاخره اومدم وردپرس .. دسته گل و شیرینی فراموش نشه D:
سلام مرسی خیلی عالی بود حتما تست می کنم
عالیه
سلام
اول، تشکر بابت توضیح مبسوط و مفیدتان
دوم، در وردپرس این کد عمل نمیکند. شما راهحلی به نظرتون نمیرسه؟
ببخشید من روی لینک کد که کلیک میکنم لیست لینکای خودتون میاد.
اشکال از منه؟
لطفا راهنمایی بفرمائید.
سلام تو وردپرس هم جواب میده؟ کجای وردپرس کد رو بذارم؟ ممنون میشم کمک کنین
سلام
عکسهای این پست، 404 هستند!
یک پیگیری بکن!
دکتر جان سلام
عکس ها و دیگر فایل های این مطلب را تصحیح کن ، خراب شده.
بنده هم می خواهم یک چنینی کاری را انجام دهم.
سلام
این کار بزرگترین خیانت به وبمسترهای حرفه ایی محسوب میشه !
بزرگترین مزیت لینک ( از نظر سئو برای وبمسترها ) گرفتن پیج رنک هست .
از اونجایی که کدهای جاوا اسکریپت توسط اسپایدرها مثل گوگل بوت دیده و ردیابی نمیشن ؛ در درازمدت کوچکترین فایده ایی برای سایت ها بجز ترافیک از ریفرال نخواهد داشت .
امیدوارم در پستی جدید این موضوع رو به همه ویزیتورهاتون گوش زد کنید ) .
سلام
اگر این صفحه رو ترمیم و یا در صورت لزوم آپدیت کنید خیلی خوب هست.
اگر “بلاگرولینگ” رو گوگل کنیم این صفحه در بالاترین بخش قرار داره.
بهتره که سالم باشه.
ممنون
خب، بعد از اینکه جواب کامنت قبلی مَنو دادید، دلم میخواست بیام اینجا و یه چیز دیگه هم مطرح کنم. نمیشه توی کدنویسیها اینطور تعریف بشه که مثلاً بیست تا وبلاگ بالایی، بهصورت Bold یا همراه با یک نشانه درج بشه؟
سلام اقایدکتر.
خیلی ممنون بابت مطلب مفدی که گذاشتید. ولی اونجا که گفتید این کد را کپی کنید کدی وجود نداره و صفحه ای پیدا نمیشه. میشه یه بار دیگه اون کد را آپلود کنید.
ممنون
جناب دکتر مثل اینکه لینک ها و عکس ها از دست رفته اند. زحمت بکشید یک ادیت به این پست بکنید.
سلام علیرضا جان.
من دارم لینکدونی بلاگم رو با روشی که توضیح دادی درست میکنم اما به یک مشکل برخوردم و اونهم اینه که لینکِ کُدی که دادی هیچ کُدی رو باز نمیکنه و فقط اسامی کسانی رو که بهشون لینک دادی میاره.
میشه لطفا لینکت رو چک کنی و اگه مشکلی داره درستاش کنی؟
متشکرم بابت این مطلب و تمام پستهای خوب و جذاب و مفیدی که میذاری.
سلام
عکس ها دیده نمیشه
کد هم دانلود نمیشه
من تست کردم ولی درست عمل نمی کرد.یعنی کدی که داخل وبلاگم گذاشتم هیچی رو نمایش نداد.
با یاد خدا و سلام .
دکتر جان ، یک توصیه برادرانه و یا شاید هم خواهرانه ، این نوع تکنولوژی ها همگی مدت زمانی عمر دارند و بعد هم بدون اینکه کسی یادش بیاید که چه کسانی این ها را بلد بودند ، خداحافظی میکنند و میروند .
در این سیستم تکنیک علیه تفکر ، بهتر است شما به بررسی تاکتیک ها بیشتر بپردازید ، به عنوان مثال :
در مورد این پست و مشابهات آن :
اینکه چه طور میشود از یک تکنولوژی استفاده کرد ، همانند دفترچه راهنمای فارسی برای آن تکنولوژی است ، در این موارد بهتر این است که بررسی اجمالی و گذرا از این تکنولوژی ها پرداخته شود و بیشتر به مباحث شاید فنی تر (که احتمالا در تخصصتان نیست ) و یا شاید مباحث اجتماعی و ریشه های شکل گیری و اهداف تاسیس این ابزار و یا مقایسه بین این قبیل تکنولوژی ها ، رو مد نظر داشته باشی .
تو یک کلام :
ارزش افزوده برای یک فرد ایرانی استفاده کننده از تکنولوژی فراهم کنی ، نه راهنمای تصویری و بی مزد و مواجب و سم و بکم بشی .
همین فکر کنم بود ، آره .
میخونمت تقریبا 1.5 ساله .
من تو بلاگر امتحان کردم جواب نداد! راهنمایی برای این موضوع ندارید؟ حالت فعلی لینکهای خود بلاگر که هیچ تنظیماتی نداره بدجوری آزار دهندست.
عالی بود؟؟؟
سلامی چو گرمای چیلر٬ دکتر جان بسیار لذت بردم از خواندن این مطلب و پی بردم به اینکه شما آنقدر سخاوتمند هستید که هرآنچه برای خود میخواهید برای دشمنانتان (بخوانید دوستانتان) هم میخواهید. ولی متاسفانه جاوا در وردپرس.کام اجرا نخواهد شد٬ بنابراین دوستانی که این مطلب دکتر را میخوانند حواسشان باشد که این کدی که دکتر معرفی کرده به زبان جاواست و در وردپرس.کام کار نخواهد کرد. و از دکتر هم نخواهند که مشابه این کد را به زبان PHP برایمان بگذارد زیرا دکتر جان وقتش پر است و نمیتواند از وقت بیمارانش برای ما دربهدران وردپرس.کام بزند.
باز هم مثل همیشه موفق باشید .
خوب اون که چیزی نمایش داده نمی شد اشکال از کار خودم بود. ولی یه مشکلی هست و اون اینه که اگر یه وبلاگ در یک فاصله ای دو بار یا چند بار آپ بشه اون اسم چند بار میاد.که طبعا جالب نیست. دیدم جناب حسینی هم همین مورد رو اشاره کرده بودند و گویا شما هم جواب دادین بهشون ولی جواب شما رو ندیدم.
راستی خودتون هم از این روش استفاده کردین؟
عیب بزرگ این لینکدونی، اینه که بعضی از وبلاگها بیش از یکبار در لیست ظاهر میشوند که اصلا خوشآیند نیست.
سلام.
در لینکدونی گوگلی یا همان فیدونی کاربر با کلیک روی هر لینک از وبلاگ مبدا خارج میشود و به مقصد هدایت میشود. در حالیکه این به نفع وبلاگ مبدا نیست. آیا میتوانید راهنماییام کنید که چگونه میشود روی لینک کلیک کرد و پنجره جدید باز شود؟
آقا یه سوال چطور میشه قبل از هر لینک یه علامت خاص مثله ستاره یا هرچیز دیگه ای گذاشت. ترتیب خط به خط بودن لینک ها هم به هم نخوره؟؟
دوست محترم سلام
مطلب تون زیبا و بسیار کاربردی بود و هست
فقط؟!
1-لینکی که دادید یبرای دریافت کد باز نشد
2 – برای پابلیک کردن هم دستوری که داده بودید انجام شد ولی گوگل اعلام عدم دسترسی داد
بی صبرانه منتظر جواب و راهنمایی شما هستم
با تشکر
@سیاوش تی, اینجا را ببینین: http://naghshidigar.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
از زمان نوشتن این پست تا حالا تحولات زیادی در نحوه ایجاد لینکدونی مبتنی بر گوگل ریدر، ایجاد شده است.
@علیرضا مجیدی,
دوست عزیز سلام مجدد قبل از هر چیزی به خاطر توجهی که داشتید بسیار متشکرم و این توجه شما برای من غافلگیر کننده بود دوم اینکه متاسفانه کدی که دریافت شد در بلاگفا نشون داده نشد و مطمئنم ازنا بلدی من بوده ممکن بود راهنمای ام کنید
با تشکر مجدد
سلام جناب مجیدی! یه سوال: از این روش میشه تو وردپرس.کام هم استفاده کرد؟ اونوقت کد جاوا رو چیکار کنم؟ وردپرس که جاوا رو قبول نمیکنه
ممنون اگه جوابم رو بدید.زیر این سوالم اگه شد موردی نداره
خدانگهدار
فعلا نمیشه از این روش در وردپرس دات کام استفاده کرد.
سلام.ممنون از پستتون.نمی دونم نظرم رو میذارین یا نه. چهار تصویر این پستتون رو از پست مرتبط وبلاگ من برداشتین واین کار درستی اصلا نبوده.نمونه اش همون تصویر که با زرد وقرمز های لایت کردین وحتی عددهاش با اعداد تصویر من فرق نمی کنه!!هرچند چون واسه آموزش به دوستان دیگه بوده اشکال نداره.بگذریم!یه راه حل دیگه هم گرفتن مجدد کد از یاهو وگوگل وساختن دوباره کد از طریق بلاگ چرخان ساز هست وگذاشتن دوباره کد تو قالب ولی خوب راه حلی که من عرض کردم موقتی هست وبعد از مدتی مجدد باید این کار تکرار شه.در هر حال راه حل شما رو هم امتحان می کنیم امیدوارم دائمی باشه.مرسی وخسته نباشین
با اجازه دکتر.برای وردپرس.من قبلا که وردپرس هم وبلاگ داشتم با کمک دوستان دیگه یه روشی برای گوگل ریدر دار شدن بچه های وردپرسی پیدا کردیم لینک نوشته خودم درباره وردپرس رو با اجازه دکتر اینجا میذارم.من خودم قبلا که وبلاگ وردپرسی داشتم ازش استفاده کردم واون موقع کار می کرد حالا نمی دونم.باز اگر خواستین می تونین یه امتحانی بکنین
http://manopezeshki.persianblog.ir/post/186/
یعنی دعات کردم بدجور…مرسی که خیلی خوب راهنمایی کردی…فقط تا 10 تونستم باهات پیش برم…بقیه اش غیرقابل فهم بود و یا باز نمیشد…بازم مرسی و از اینا
کد دانلود نمیشه .
وقتی روی Add a Clip میزنم مینویسه شما یه چیزی ندارید
(آیکون گریه و زاری)
اون پیغام درست شد ولی کد دانلودنمیشه . میشه کمک کنید ؟؟
من نفهمیدم چه جوری باید فید یک سایت رو پیدا کنیم لطفا” بهم بگید چه جوری میشه این کارو کرد لطفا”
سلام دکتر
راستی در بلاگر کار نمیکنه. نمیدانم چرا. در نسخه جدید بلاگر گوگل ریدری که شما راهنمایی کردید کار نمیکنه
با احترام
نسیم
سلام
واقعا که عالی بود
ممنون
باسلام. ممنون . موفق تر باشی.
ممنون،استفاده کردم !
سلام. کاری که گفتید کردم. اما نشد :(
می شه کمکم کنید؟
من الآن یکخورده بیشتر دقت کردم.ظاهرا درباره بعضی تصاویر به من اشتباه گفتن.عذر می خوام از این بابت.شب بخیر
خوب شد متوجه شدید. اسکرینشاتها را خودم برداشته بودم و خیلی تعجب کردم از کامنت شما.
نحوه کار با گوگل ریدر جدید چطوره؟ ایـن گزینـه هایی کـه گفتیـن دیگـه وجود نداره … :(
درود.. با سپاس از مطلب مفیدتان..
مراحل را طبق راهنمایی های داده شده انجام دادم ولی در مرحله ای که باید گزینه private به public تغییر کند این گزینه کنار نام فولدر مربوطه دیده نمی شود.. اشکال از کجاست؟
جناب مجیدی با تغییراتی که گوگل در سیستم ریدر انجام داده یسری گذینه هایی که قبلاً وجود داشت دیگه نیست ، روش جدید رو اعلام کنید لطفاً تا اگه کسی نیاز داشت منتظر نمونه :)
http://www.mojdeh.in/linkdoni-godri2/
سلام جناب مجیدی. وقتتون بخیر.
با توجه به اینکه گوگل ریدر رو میخان ببندن، آیا جایگزنی هست که از اون استفاده کنیم و آپ شدن ِ وبلاگها رو در کنار وبلاگ (در بلاگهای فارسی مثل بلاگفا) به نمایش بگذاره؟
سلام
آقای پزشک، با توجه به برچیده شدن گوگل ریدر چه پیشنهادی برای لینکدونی دارید؟
اینم جالبه دیدین؟
http://weblogstan.ir/weblog-services/blogrolling