گوگل ریدر اجتماعی‌تر می‌شود: بقچه‌ای از فید هدیه بدهید!

8

گوگل ریدر قصد دارد روز به روز اجتماعی‌تر شود. زمانی گوگل ریدر با امکان به اشتراک گذاشتن فیدهای جالب قدم اول را برای اجتماعی شدن برداشت و زمانی با امکان کامنت‌گذاری. و حالا گوگل ریدر به شما امکان می‌دهد به سادگی هر چه تمام‌تر، یک «بسته فید» دلخواه به وجود آورید و آن را با دیگران به شیوه‌های مختلف به اشتراک بگذارید.

تصور کنید که مشترک فید چند وبلاگ در مورد پزشکی، سینما یا آی‌تی هستید و می‌خواهید، دوستتان هم به سادگی مشترک فید این وبلاگ‌ها شود. پیش از این شما می‌توانستید، «همه» فیدهایی را که مشترکشان هستید، به صورت یک فایل OPML درآورید و به دوستتان بدهید. اما این کار چندان ساده نبود، به دلایل زیر:

– ممکن است مشترک فیدهای وبلاگ و سایت‌های خاصی باشید که تمایلی به اشتراک‌گذاری آنها ندارید.

– شما نمی‌توانستید، فیدهایی را که در مورد یک موضوع بودند، به سادگی در یک دسته گرد آورید و فایل OPML آنها را بسازید.

– برای دوستان و خوانندگانی که کمتر با فید و گوگل ریدر آشنا بودند، امکان نداشت بتوانید به سادگی، قضیه فایل OPML را توضیح بدهید.

بنابراین منطقی بود که گوگلی‌ها به دنبال راهی برای به اشتراک گذاشتن ساده‌تر فیدهای جالب باشند. این مراحل را انجام دهید و نخستین بسته فید یا Bundle خود را درست کنید.

– وارد گوگل ریدر شوید.

– در ستون سمت چپ روی Browse for stuff کلیک کنید.

– در صفحه‌ای که باز می‌شود، روی Create a new bundle کلیک کنید.

– حالا برای بسته فید خود نامی بگذارید و در مورد آن توضیح بدهید.

– فیدهایی را که دوست دارید، به سادگی هر چه تمام‌تر در دسته فید بکشید و رها کنید.

– با اتمام این کارها، بسته فید را ذخیره کنید.

حالا می‌توانید، «بسته فید» را به 3 شیوه با بقیه به اشتراک بگذارید: می توانید آن را به دوستتان ایمیل کنید، می‌توانید یک فایل OPML از آن بسازید یا یک لینک از بسته فیدی تحویل بگیرید و آن را به خوانندگان خود یا هر شخصی که دوست دارید، بدهید.

در ضمن شما می‌توانید با رفتن به این لینک، همه بسته‌های فیدی دوستانتان را ببینید.

خودتان درخواهید یافت که بسته فیدی، چه کاربردهای جالبی می‌تواند داشته باشد:

– بسته فیدی بی‌شک می‌تواند، کمک زیادی به افزایش خوانندگان فیدی کند. به کمک بسته فیدی هر وبلاگ‌نویس می‌تواند، فید وبلاگ‌های مورد علاقه خود را تبلیغ کند و بر خوانندگان آنها بیفزاید. به گمانم در این دوره و زمانه، تبلیغ فید یک وبلاگ، بسیار باارزش‌تر از لینک دادن به آن در ستون کناری وبلاگ است. شاید تا چند مدت دیگر، هر وبلاگ به جای داشتن یک لینکدونی، در ستون کناری، لینکی به بسته فیدی وبلاگ‌های مورد علاقه خود بدهد.

– به کمک بسته فیدی می‌توان به سادگی، آرشیوی موضوعی از وبلاگ‌ها را به وجود آورد: وبلاگ‌های ورزشی، وبلاگ‌های آی‌تی، وبلاگ‌‌نویس‌های مقیم خارج ایران و …

دست به کار شوید و نخستین بسته فیدی خود را بسازید. فید وبلاگ یک پزشک را هم تبلیغ کنید!!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های این عکاس فرانسوی مانند تابلوهای نقاشی زیبای سبک امپرسیونیسم هستند

امپرسیونیسم یک جنبش هنری است که در اواخر قرن نوزدهم، عمدتاً در فرانسه ظهور کرد. مشخصه آن تاکید بر ثبت اثرات زودگذر نور و رنگ در دنیای طبیعی است. نقاشان امپرسیونیست به دنبال این بودند که برداشت‌های دیداری فوری خود را از یک صحنه به تصویر…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

این عکس پرنده واقعا فتوشاپی نیست و ترکیبی هم نیست و در یک جلسه گرفته شده است!

این عکس شگفت‌انگیز از یک پرنده در حال شگفت‌زده کردن کاربران در اینترنت است و مغز مردم از پردازش آنچه در عکس می‌بینند، ناتوان شده است!اگرچه این یک عکس ویرایش نشده و ترکیبی هم نیست و به صورت روتین با یک بار شات و نوردهی گرفته شده است.…

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. secret می گوید

    خیلی جالب بود
    مرسی

  2. علی افشار می گوید

    از اینکه راه حل ” مشکل انتقال فید های خاص ” را معرفی کردید متشکریم . 🙂

  3. صادق می گوید

    پس بالاخره از انجام کارهای دستی برای معرفی فیدهای خوب به دوستانم خلاص شدم! :دی

  4. حسين می گوید

    ایول خیلی جالب بود… .

  5. نوشی می گوید

    من این بسته رو توی فیدم ایجاد کردم … اما نمیدونم چطووری بزارم توی قالبم !!

    کدشو چطور بدست بیارم ؟

    بعد این

    http://feeds2.feedburner.com/pezeshk

    قسمت که مال شمارو من چطوری میتونم ایجاد کنم و توی قالبم بزارم ؟

    ممنون میشم بهم بگید !!

  6. محمدجواد می گوید

    بسم الله
    سلام
    اونوقت این که شما گفتی چه فرقی با شیر کردنشون داره.خب توی وبلاگمون لینک شیر شده ها رو می ذاریم. البتهیه فرقش رو خودم فهمیدم و اون دسته بنیه فیدهاست ولی نفهمیدم چطور میشه این فیدها رو دسته بندی کرد؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.