پزشکی در جیب شما: نخستین گوشی موبایل مجهز به ECG

13

آنقدر گوشی موبایل با امکانات مختلف در بازار وجود دارد که آدم هنگامی که قصد تعویض گوشی می‌کند، ساعت‌های زیادی را باید صرف مطالعه و تحقیق در مورد گوشی موبایل مناسب برای خود بکند.

اما در این میان شاید تنها گوشی‌ای که تونایی نجات جان شما را داشته باشد، گوشی EPI Life باشد. این گوشی توسط شرکت سنگاپوری Ephone  شاخته شده است و ویژگی متمایزکننده آن این است که مجهز به دستگاه نوار قلب یا ECG‌ است.

این گوشی می‌تواند ظرف مدت 30 ثانیه از کاربرش، یک نوار قلب بگیرد و سپس از طریق GPRS، آن را ارسال کند. نوار ارسالی توسط تیمی از متخصصان قلب مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و اگر نوار مشکل جدی داشته باشد، به صاحبش اطلاع داده می‌شود و هماهنگی لازم برای فرستاده شدن آمبولانس و پذیرش کاربر در 3 بیمارستان محلی انجام می‌شود.

به علاوه این وسیله می‌تواند اطلاعات جانبی در مورد وضعیت سلامتی صاحبش مثل فشار خون، گلوکز و کلسترول را از راه اینترنت وارد پرونده پزشکی شما کند تا همیشه در دسترش باشد.

این گوشی در سنگاپور، مالزی و هنگ کنگ قابل دسترسی است و قیمت آن حدود 360 دلار است، البته بابت استفاده از سرویس ویژه ECG ‌این دستگاه باید حدود 71 دلار ماهانه پرداخت شود، با این مبلغ خریدار می‌تواند ماهانه حداکثر 10 نوار قلب بگیرد و ارسال کند. البته اگر کاربر دست در جیب کند و 215 دلار در ماه بپردازد، می‌تواند به صورت ناحدود نوار قلب از خود بگیرد و بفرستد.

این شرکت قصد دارد مدل مجهزتری را با ویژگی‌های پشرفته‌تر پایش سلامتی روانه بازار کند.

خوب! این مطلب را در cnet خواندم. البته با توجه به عکس، پیداست گه گوشی تنها از لیدهای دست استفاده می‌کند و نمی‌تواند دقت بالایی داشته باشد. می‌دانید که برای گرفتن یک نوار قلب باید دستگاه نوار قلب به چهار اندام و همچنین شش نقطه در جلوی قفسه سینه متصل شود تا بتواند یک ECG استاندارد 12 لیدی بگیرد. اما خوب! شرکت زرنگ Ephone مسلما این مطلب را به شما نمی‌گوید!

اما گذشته از این، تصور می‌کنم به زودی و در طی دو سه سال آینده شاهد پیدایش انواع سرویس‌های پایس سلامتی مبتنی برموبایل باشیم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

این عکس‌های تاریخی را پیش از این در کمتر جایی دیده‌اید

یک سرباز صربستانی در کنار پدرش که برای ملاقات او به خط مقدم نزدیک بلگراد آمده، خوابیده است. سال گرفتن شدن عکس، حدود 1914/1915یک نگهبان مرزی آلمان شرقی در صبحی که دیوار برلین سقوط کرد، گلی را از طریق شکافی در دیوار برلین هدیه می‌دهد،…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. امیر حسین میثمی می گوید

    مقاله جالبی بود ، مرسی ، میثمی .

  2. امیر می گوید

    در زمانه بسیار زیبایی زندگی میکنیم. خدایا شکرت.

  3. بهروز می گوید

    جالب بود ؛ حد اقل در آینده موبایل ها یه سودی هم برای سلامتی خواهند داشت…
    موفق و پیروز باشید

  4. کامیار می گوید

    عالیه 🙂
    بعد از مدتها یه تنوع درست و حسابی

  5. behzad می گوید

    کاش قند فشار خون و … را هم چک می کرد :دی

  6. misssdandelion می گوید

    باید خیلی باحال باشه
    چقدر ایده جالبیی

  7. طراحی وب سایت می گوید

    باسلام

    چه جالبو حرفه ای! مجهز به ECG … دمشون گرم…

  8. شهين می گوید

    آقای دکتر ما به شما و همکارانتون بیشتر اعتماد داریم. اما برای مسافرت و یا مواقع اضطراری اگه دقت بالایی داشته باشه می تونه مفید باشه.

  9. زن ذليل می گوید

    افسوس که آرزوها و خیالپردازیهای انسان یکی یکی تحقق می یابد و ما هنوز در افتخارات گذشتگانمان درجا میزنیم

  10. hamed می گوید

    به نظرم لازمه همه یکیشو داشته باشیم

  11. hamed می گوید

    این رو ببینید.
    این حتا یک درجه پیشرفته تره.
    http://sensorlab.cs.dartmouth.edu/pubs/neurophone.پدف

  12. mahnaz می گوید

    خیلی جالب بود. دستشون درد نکنه.

  13. تور کیش می گوید

    خیلی خب عالی.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.