فراموش نکردن مطالعه صفحات جالب اینترنت با Instapaper و Read it later

8

فرض کنید که در حال وب‌گردی هستید و وقت محدودی دارید، کارهای واجبتان را انجام می‌دهید، گوگل ریدر را اسکرول می‌کنید، چندین مطلب جالب پیدا می‌کنید، اما وقت تنگ است و باید به سر کار و یه دانشگاه بروید.

بر سر مطالب که نخوانده‌اید چه خواهد آمد؟ شاید بگویید آنها را ذخیره می‌کنم یا در گوگل ریدر «ستاره» می‌زنم تا بعدا بخوانم. اما با خودمان که تعارف نداریم، ما غالبا خواندن این صفحات را فراموش می‌کنیم و هیچگاه برای خواندن آنها وقت نمی‌گذاریم.

آیا می‌توان کاری کرد که این روند، تغییر کند و بعدا بدون دردسر و هر وقت حال و حوصله خواندن داشتیم، بتوانیم این صفحات جالب را بخوانیم؟

بله! Instapaper و Read it later دقیقا به همین منظور ساخته شده‌اند. تصور می‌کنم تعدادی از شما خوانندگان عزیز با Read it later آشنا باشند، اما Instapaper را من تازه کشف کرده‌ام!


Instapaper
کار با Instapaper بسیار ساده است. بعد از رفتن به این سایت و ثبت‌نام، bookmarklet‌ای در اختیار شما قرار داده می‌شود. شما باید این bookmarklet را به قسمت Bookmarks مرورگر خود بکشید.

بعد از آن هر وقت در صفحه‌ای بودید و خواستید برایتان ذخیره شود تا در فرصت بعدی بخوانید، کافی است روی این bookmarklet کلیک کنید. صفحه مورد نظر، فورا ذخیره خواهد شد.

البته Instapaper افزونه‌ای برای فایرفاکس دارد که کار را آسان‌تر هم می‌کند. بعد از نصب این افزونه و وارد کردن نان کاربری و پسوردتان، وقتی روی صفحه‌ای کلیک راست می‌کنید، گزینه Instapaper it را می‌بیند که صفحه یا قسمتی از صفحه را که انتخاب و «های‌لایت» کرده‌اید برایتان ذخیره می‌کند.

اما این صفحاتی که با Instapaper که ذخیره می‌شوند، کجا می‌روند؟!
همه صفحات ذخیره شده در اکانت شما، قابل مشاهده هستند.

شما می‌توانید، پوشه‌هایی درست کنید و بر حسب موضوع هر صفحات، آنها را در دسته‌های مثل فناوری، اخبار، ورزش و … مرتب کنید.

شما می‌توانید از صفحات ذخیره شده، پرینت بگیرید یا آنها را با فرمت مناسب برای خواندن در کیندل یا سونی ریدر ذخیره کنید. البته همینجا باید متذکر شوم که متأسفانه در تستی که من انجام دادم این خروجی‌ها مقداری مشکل داشتند. مثلا صفحات ذخیره شده با فرمت ePub را سونی ریدر باز نمی‌کرد و یا اینکه پرینت همه صفحات ذخیره شده در اختیار قرار نمی‌گرفت.
اما تصور می‌کنم که به زودی Instapaper این مشکلات را حل کند. در ان صورت واقعا کار با Instapaper لذت‌بخش خواهد شد، چون شما می‌توانید در حین وب‌گردی با سرعت زیاد، صفحاتی را که برای مطالعه سر فرصت، مناسب تشخیص می‌دهید، ذخیره کنید و بعد به یک باره از همه آنها پرینت بگیرید یا به سرعت وارد کتاب‌خوان الکترونیکی‌تان مثل سونی ریدر کنید. در این صورت تحولی در شیوه مطالعه متون آنلاین شما رخ خواهد داد!

اما Instapaper ، اپلیکیشن بسیار خوبی هم برای آیفون دارد. با نصب این افزونه، شما می‌توانید به سرعت از هر جا به متون نخوانده‌تان دسترسی داشته باشید.


Read it later
این سرویس، سرویس تازه‌ای نیست. منتها هنوز خیلی از کاربران، از آن استفاده نمی‌کنند. توصیه می‌کنم استفاده از Read it later را هم مد نظر قرار بدهید.

Read it later از بسیاری جهات، شبیه Instapaper است. این سرویس هم افزونه‌ای برای فایرفاکس دارد که بعد از نصب آن با یک کلیک می‌توانید، صفحه را به لیست خود اضافه کنید و سپس، در هر جا که پشت هر کامپیوتری که باشید و با هر مرورگر اینترنتی که در حال کار باشید، به این صفحات دسترسی داشته باشید.

تازه Read it later اپیلیکیشن‌هایی برای آیفون و اندرویید دارد که دسترسی موبایل به این صفحات را هم ممکن می‌کند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

اگر این سلبریتی‌ها به همان سبک و سیاق و بزرگسالی کوچک می‌شدند

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

نقاشی‌هایی که به بالاترین رقم‌ها قیمت‌گذاری و فروخته شده‌اند

در اینجا می خواهیم لیستی از گران‌ترین نقاشی هایی که در بازار حراجی‌ها به فروش رسیده اند را با هم مرور کنیم. البته هر لحظه امکان تغییر این لیست و جایگزینی نقاشی های دیگری وجود دارد ولی در آن صورت هم می توان نقاشی های زیر را جزء گرانترین های…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. علی می گوید

    این افزونه کارم رو یه کم راحت تر می کنه
    آخه همیشه حسرت مطالب مفیدی رو میخوردم که نتونسته بودم بخونمشون

  2. حسن می گوید

    افزونه Read it later رو چند ماهی میشه که نصب کردم و خیلی ازش راضیم.

  3. روزبه می گوید

    من عموما به گوگل بیشتر برای اینکار اعتماد دارم و همینطور خوشحال ترم که با یک اکانت به همه اینا دسترسی داشته باشم. برای همین یه راه ساده تر این بود که تو گوگل بوکمارک (bookmark.google.com) به دسته بندی به نام To Read Later ساختم و با همین مکانیزم که گوگل هم ارائه میده (اضافه کردن بوکمارک به تولبار) هیمنکارو انجام میدم. اینطوری همه لینک های جالبم یک جا جمعه، قابل اعتماد تره و دسته بندیش راحت تره.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      گوگل بوک مارک هم چیز جالبی است. اما مثلا اپلیکیشن خوب نداره، یا مثلا خروجی برای پرینت یا مطالعه در کتاب‌خوان‌ها نداره.

  4. ITLine می گوید

    قبل قسمت بوکمارکهای فایرفاکسم خیل شلوغ میشد ولی الان چند وقته از read it later استفاده میکنم و بسیار ازش راضیم مخصوصا اینکه میشه با بقیه کامپیوترهام سینکش کرد و هرجایی بهش دسترسی داشت

  5. SAfiLO می گوید

    خوب واسه کروم هم افزونه داره او ن رو هم میتونستی معرفی کنی مگه نه..

  6. علی می گوید

    بررسی جامع instapaper :

    http://www.1geeky.ir/2010/08/blog-post_26.html

  7. delbar می گوید

    ممنون واقعا خوبه و من دارم ازش استفاده می کنم. موفق باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.