گوگل: وب‌گردی کنید تا کار خیری انجام داده باشید!

13

گوگل به تازگی در یک حرکت جالب، این امکان را به شما می‌دهد که همین باز کردن ساده برگه‌ها توسط شما، اسباب انجام یک کار نیکو را فراهم آورد!

قضیه از این قرار است که گوگل، برای مروگر کروم، افزونه‌ای معرفی کرده است که تعداد برگه‌های باز شده در هر روز را شمارش می‌کند و بر اساس تعداد برگه‌های باز شده، مبلغی به سازمان‌های خیریه کمک می‌کند.

جالب است که تا به حال، از همین طریق، بیش از یک میلیون دلار کمک از سوی گوگل برای پنج نهاد زیر فرستاده شده است:

– انجام واکسیناسیون توسط پزشکان بدون مرز
– کاشت درخت، توسط  یک سازمان محافظت از جنگل‌ها
– کمک به تأمین آب بهداشتی برای مردم
– انتشار و توزیع کتاب و احداث سرپناه توسط دو نهاد خیریه دیگر

اگر مبلغی هم به کاربر، بابت باز کردن برگه می‌دادند، چیز بدی نمی‌شد!!

برای شرکت در این برنامه فقط یک روز دیگر فرصت دارید. شما باید:

افزونه مربوطه را نصب کنید.
– وب‌گردی‌تان را بکنید.
– در انتهای روز روی آیکون افزونه کلیک کنید، تا ببینید که چند برگه در طول روز باز کرده‌اید. شما خواهید توانست که انتخاب کنید، کمکتان صرف کدام یک از پنج کار بالا شود.

منبع: Official Google Blog


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی با درونگراها (نرنجید! خودم یک درونگرا هستم)

در مورد درونگراها بسیار مطلب نوشته‌ام. یک زمانی درونگرایی در جامعه خیلی تابو بود و هنوز هم مقداری است.خود من به عنوان یک درونگرا زمانی از درونگرایی خود شرمنده بودم. اما بعدا متوجه شدم که درونگرایی یک ویژگی شخصی است. درونگراهایی یک طیف…

اولم، یکی از عجیب‌ترین جانداران روی زمین – شبیه جنین نارس یا موجودات سری فیلم‌های بیگانگان

جانداری به نام Proteus anguinus که همچنین به عنوان اولم olm شناخته می‌شود، گونه‌ای سمندر است که بومی آب‌های زیرزمینی آلپ در جنوب شرقی اروپا است. این جاندار از معدود مهره‌داران غارنشین است و به دلیل شکل سر و دست‌ها  رنگ سفید مایل به صورتی و…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

آینه‌ها در فیلم‌ها: فیلمسازها چگونه دوربین‌ها را موقع فیلمبرداری از آینه‌ها ناپدید می‌کنند؟!

هنگام تماشای فیلم، برخی از بینندگان دوست دارند به دنبال خطا‌هایی باشند، مانند یافتن شواهدی از دوربین‌ها و پرسنل ضبط فیلم یا بوم صدابرداری مشخص در یک صحنه و امثال آن. یکی از موقعیت‌های دشوار برای فیلمسازهای، زمانی است که یک صحنه شامل آینه‌ها…

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. خدادادی می گوید

    خیلی خوبه اما به این هم فکر کنید چه اطلاعات ارزشمندی به گوگل میدیم

  2. مجید می گوید

    این پیغام رومیده

    Thanks for your interest, but the product that you’re trying to download is not available in your country.

  3. Caspian می گوید

    به قول یکی از دبیرهای دوران دبیرستان! ثواب ریخته رو زمین باید جمعش کرد lol

  4. تورج می گوید

    از توی گودر اومدم که همون حرف آقای خدادادی رو بزنم.
    چرا باید توش لاگین کنیم؟
    چرا گوگل همچین کاری کرده؟
    حالا واقعا این کار رو می‌کنه؟
    اگر می‌خواد سواستفاده کنه، چرا از تو خود کروم این کار رو نمی‌کنه؟

  5. علی می گوید

    این هم شیوه ی جدید و خلاقانه ی جمع آوری اطلاعاته. میگم اگر این افزونه رو تمام کاربران گوگل نصب کنن ، گوگل باید روزانه چند میلیون پول صرف کمک به خیریه کنه. به نظر شما این پول چجوری جبران میشه؟

  6. ریحانه می گوید

    هر دفعه خواستم افزونه ای برای گوگلم دانلود کنم گفته است برای منطقه شما این امکان مقدور نیست..پس چرا این افزونه ها را معرفی می کنید .برای ایرانیها که کاربرد ندارد.گوگل ساپورت نمی کند

  7. علیرضا می گوید

    ما ظاهرا نمیتونیم ثواب کنیم .
    آخه گوگل خودش داره جلوی ثوابمون رو میگیره .
    اشاره به کامنت دوم ( آقا مجید ) .

  8. آرش می گوید

    گوگل داره کلک میزنه !
    این پولی که گوگل به سازمان‌های خیریه میده به نوعی یک روش قانونی برای فرار از مالیات محسوب میشه. اما داره با همین پول کلی هم کاربر برای مرورگر خودش (کروم) جذب میکنه.

  9. فرناز می گوید

    من که نمیتونم از فایر فوکس دل بکنم …

  10. ترفندخانه می گوید

    به هر حال نوآوری خوبه. طبیعیه که گوگل بخواد با این کار کاربر بیش تری جذب کنه و از زیر مالیات در بره، ولی در عوض کمک به بنگاه های خیریه هم قابل تقدیره.
    اما در مورد لو رفتن اطلاعات، نیاز به یه گروه حرفه ای هست که بررسی کنه و اگه چیزی هست افشا کنه، چون این حق همه ی کاربران اینترنته که همه چیز براشون شفاف باشه.

    این رو هم بگم که سرقت اطلاعات شخصی و در کل مسئله ی امنیت، مسئله ی داغ زمان حال و چند سال آیندس، ولی دیگه نمیشه همه چیز رو کنار گذاشت و نوآوری ها رو نادیده گرفت. بهترین راه حل اینه که اطلاعات خودمون رو کنترل کنیم. مثلاً در فیس بوک شما می تونین همه ی زندگی شخصیتونو برای دیگران بذارین، ولی اگه دقت کرده باشید خود مدیر فیس بوک (مارک زاکربرگ) اطلاعات کمی از خودش گذاشته و حتی تو یه مصاحبه هم گفته بود که کاربرا می تونن اطلاعات کمتری بذارن.
    لذا خود کاربر هم باید مواظب اطلاعاتش باشه …

  11. حسین زارعی می گوید

    ایده ی هوشمندانه ای بود

  12. هادی می گوید

    اگر نمیتونین افزونه های کروم رو دانلود کنین سعی کنین با چیز شکن این کارو انجام بدین.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.