با Evernote هیچ یادداشت و صفحه وبی را گم نمی‌کنید!

24

به دلایلی، کاربران ایرانی، بعضی از سرویس‌های خوب اینترنتی را زیاد مورد استفاده قرار نمی‌دهند، Evernote یکی از آنهاست.

طراحی تازه Evernote که بسیار کاربرپسند از آب درآمده، باعث شد که تصمیم بگیرم، این سرویس را که پیش از این در وبلاگم زیاد در مورد آن ننوشته بودم، به شما معرفی کنم، شاید به کارتان بیاید:

خیلی وقت پیش، من عادت داشتم که صفحات اینترنتی را در هاردم ذخیره کنم و با صرف وقت زیاد آنها را در موضوعات مختلف طبقه‌بندی کنم، مثلا مطالب مربوط به سیاست، فناوری، پزشکی، ورزش و …
اما مشغله بیشتر و نوشتن مستمر در یک پزشک، باعث شد، دیگر نظم سابق را در آرشیو کردن مطالب خوب یا مهم اینترنتی نداشته باشم. چند وقت پیش داشتم دنبال یک سری مطالب در وبلاگستان می‌گشتم، بعد از کلی جستجو دیدم که بسیاری از آن مطالب به خاطر محو شدن وبلاگ‌ها پریده‌اند یا عکس‌هایشان دیگر وجود ندارند.

اگر آدمی هستید که دوست دارید مطالب خوب صفحات اینترنتی که دسترسی همیشگی آنها برایتان مهم است، در جای امنی آرشیو کنید، من Evernote را به شما توصیه می‌کنم.

با Evernote چه کارهایی می‌شود، انجام داد:
– شما می‌توانید، یادداشت‌های مهم خود را ذخیره کنید و با مرورگر اینترنتی یا یک برنامه کامپیوتری یا با گوشی موبایل خود همه جا به آنها دسترسی داشته باشید.

– شما می‌توانید، صفحات وب را به صورت کامل در Evernote ذخیره کنید.

– شما می‌توانید یک متن یا یک عکس را در یک صفحه اینترنتی های‌لایت کنید و فقط همین تکه متن یا تک‌عکس را در  Evernote ذخیره کنید.

– سامان دادن به مطالب: اما چیزی کلیدی در  Evernote این است که همه مطالب ذخیره شده در آن پردازش و اندکس می‌شوند، طوری که جستجو در آنها بسیار ساده می‌شود.

– شما می‌توانید مطالبتان را در کتگوری‌های مختلف ذخیره کنید.

چگونه با Evernote کار کنم و از کجا شروع کنم؟
– نخست باید وارد Evernote شوید و ثبت‌نام کنید.

– در قدم بعدی می‌توانید برنامه‌ای برای ویندوز یا مک دانلود کنید. برنامه ویندوزی بیشتر از پنجاه مگ اندازه دارد. اما تجربه من نشان داده که اصلا لازم نیست این برنامه را با این حجم دانلود کنید. چون اصلا به آن نیاز ندارید و با نسخه وبی و با مرورگر خودتان شاید به مراتب راحت‌تر باشید.

– Evernote ، برای فایرفاکس و کروم افزونه‌های خوبی دارد.
من افزونه فایرفاکس را نصب کردم، هر جا که خواستید مطالبی را ذخیره و بایگانی کنید، روی آیکون مربوطه، کلیک کنید:

کادری باز می‌شود که در آن می‌توانید، توضیحات خود را اضافه کنید، برای مطلب برچسب بگذارید، آن را در کتگوری مورد نظر ذخیره کنید. همان طور که می‌بینید، می‌توانید آدرس اینترنتی مطلب را هم ذخیره کنید.

همین جا لازم لازم است اضافه کنم که اگر کل صفحه را ذخیره کنید، عکس‌های صفحه در خود Evernote ذخیره می‌شوند و بنابراین اگر اتفاقی برای عکس‌های اصلی بیفتد، عکس‌ها را همچنان می‌توانید ببینید.

–  Evernote برای گوشی‌های ویندوز موبایل، اندرویدی و همچنین آی‌فون و آی‌پد اپلیکیشن‌های خوبی دارد. توصیه می‌کنم نصب کنید.

– نسخه وبی Evernote همان طور که در آغاز این نوشته، اشاره کردم، به تازگی طراحی مجدد شده است و بسیار جالب شده است.

در طراحی جدید،  سه ستون را می‌بینید که در یکی تگ‌ها و کتگوری‌های مختلف را می‌بیند، در دیگری عنوان مطالب را می‌بیند و در آخری، خود مطلب را می‌توانید ببینید.

– تنها عیب این سرویس بی‌نظیر این است که محدودیت 60 مگ آپلود ماهانه دارد، مگر اینکه تصمیم بگیرید، پنج دلار ماهانه یا 45 دلار سالانه بپردازید. اگر کاربر پولی این سرویس شوید، می‌توانید ماهانه یک گیگ آپلود کنید و از مزایای دیگر آن استفاده کنید.
پیشنهاد می‌کنم، مادامی که به رایگان از Evernote استفاده می‌کنید، تنها متن در این سرویس آپلود کنید. به این ترتیب، همان 60 مگ برایتان کافی خواهد بود!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مردان خوش‌لباس و خوش‌تیپ سال‌ها و دهه‌های آینده احتمالا چه لباس و آرایش موی سر و صورتی خواهند داشت

پیشبینی مد بسیار دشوار است. در داستان‌های علمی تخیلی گاهی چیزهایی در مورد آنها می‌خوانیم. مثلا سرهای تراشیده شده‌ای که جواهرات بر فرق سر دوخته شده‌اند یا خالکوبی‌ها.اما با توجه به تغییرات اقلیمی و درگیری‌ها و وسایل فناورانه‌ای که در حال…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
24 نظرات
  1. کهکشان می گوید

    بسیار عالیست. اطلاعی از وجود چنین سایتی نداشتم. برای من بسیار مفید خواهد بود. هر روز از دیدن مطلبی در وبلاگ شما هیجان زده میشوم. همچنان سایت Instapaper رو که قبلاً معرفی کردید، بسیار عالی بود. بابت تمام کوشش تان جهت معرفی سرویسهای مفید وب سپاسگذارم.
    شاد باشید

  2. علی آبادی می گوید

    با سرعت کم اینترنت در کشور ما ذخیره کردن روی هارد به صرفه تر است و این سایت فقط برای کسانی مناسب است که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند.

  3. آرش می گوید

    من هنوز از گوگل نوت‌بوک مرحوم استفاده می کنم ، ولی فکر کنم وقتشه که به یک سرویس بروز تر مهاجرت کنم.
    تشکر بابت معرفی این سایت 🙂

  4. سهیل می گوید

    دکتر چرا دیگه کتاب معرفی نمی کنید؟

  5. نیما می گوید

    مرسی

  6. امیر مسعود می گوید

    پزشک عزیز، فکر می‌کنم سرویس springpadit سرویس مناسب‌تری برای ایرانی‌ها و کسانی باشه که دوست دارن نت‌هاشون روی توی دستگاه قابل حملشون مثل آیپد و آیفون هم ببینند. یک نگاهی بهش بندازید اگر مناسب بود اون رو معرفی کنید.

  7. سیما می گوید

    یکی از مشکلات بزرگم اینطوری حل می شه، ممنون!

  8. چه اهمیتی داره می گوید

    اما به مسئله و مشکلات حریم خصوصی اشاره نکردین
    این سایت و خیلی از سایتهای مشابه اینکارو در ازای جمع آوری اطلاعات از کاربرانشون انجام میدن

  9. ارش می گوید

    برنامه خوبیه. من از یک نظر دیگه بررسی میکنم و نظرم این هست که مایکروسافت وان-نت به شدن خیل بیشتری امکانات ادیت و ویرایش عالی و شگفت انگیز تری داره نسبت به اور-نت. سینکش هم خیلی خوب کار میکنه تا زمانی که نخاهید همون داکیومنت رو روی اپلیکشن آیفونش سینک کنید که اونوفت همه چیز به باد میره.
    هردوشون هم امکان ذخیره روی وب رو دارن و البته بگم که امکان ادیت نت هاتون رو وب یکی از امکانات عجیبی هست که ماکروسافت بهتون میده. بدون دلیل شیفته ی محیط ویرایش آنلاین مایکروسافت میشید.

    هردوشون اپلیکشن برای آیفون-آیپد دارن که مجانی هست و هردوشون هم خوب کار میکنه

    ممنون از این معرفی بسیار عالی

  10. نیما می گوید

    آقا عالیه
    کلی به همچین چیزی نیاز داشتم
    ممنون

  11. نیما می گوید

    من از اورنوت برای نت برداری از کتاب های درسی ام استفاده می کنم و اینطوری همیشه و همه جا با گوشی اندروید ام به نت هام دسترسی دارم چه سر کلاس باشم چه تو مترو

  12. محمد حسین می گوید

    خیلی عالی بود فقط لود اون افزونه برای کسایی که سرعت مناسبی ندارند یکم اذیت میکنه ولی در کل خیلی مفید بود

  13. emad می گوید

    yek afzuneye firefox be name read it later ham vojud dare ke haminkaro anjam mide doktor jan onam chize jalebie

  14. شهرام می گوید

    یکی دیگه از معایبش هم عدم پشتیبانی از زبان پارسی است در حالی که از بیست زبان زنده دنیا پشتیبانی میکنه

  15. فرهادی می گوید

    خیلی خوب بود. ممنون.

  16. حامد میرزایی می گوید

    ضمن سپاس، اگر کاربران ایرانی در چنین سرویس هایی به تعداد قابل ملاحظه ای برسند، ناگزیر باید زبان پارسی هم پشتیبانی کنند…

  17. امید می گوید

    سلام
    ممنون از معرفی این برنامه واقعا کاربردی. دو تا سوال داشتم:
    1. اگر ما پستی را در گودر ستاره دار کنیم، بعدا آن پست در وبلاگ مورد نظر حذف شود یا عکساش غیر قابل دسترس باشد؛ باز هم ما از طریق گودر میتوانیم آن پست را بصورت کامل ببینیم؟ (مثل همین کاری که evernote میکند)
    2. evernote متون فارسی رو که بصورت راستچین تنظیم شده، بهم میریزه. آیا برای رفع این اشکال میشه کاری کرد؟
    ممنون

  18. امید می گوید

    چند نکته که در کار با Evernote متوجه شدم:
    1. شما در موبایل (اندروید)، در حالت آفلاین به هیچکدام از نوشته ها یا فایل های ذخیره شده نمی توانید دسترسی داشته باشید. در واقع برای این کار باید از نسخه پولی استفاده کنید.
    2. در نسخه وب سرعت نشان دادن صفحات ذخیره شده کند است، ترجیحا باید اینترنت پر سرعت باشد.
    3. برنامه ویندوزی Evernote اصلا خوب کار نمیکند. زیاد قات میزند. خیلی از وقت ها اصلا نمی توانی وارد بشوی.
    4. (مهم) وقتی یک پست فارسی را در evernote ذخیره می کنیم، متن تنظیم شده راستچین به هم می ریزد. مخصوصا وقتی در سطری حروف انگلیسی یا اعداد باشند. اما اگر همان پست را از طریق گودر در evernote ذخیره کنیم، متن اصلا به هم نمی ریزد. برای مثال می توانید همین پست خودتان را یکبار از پنجره مرورگر در وبسایت ذخیره کنید و یکبار هم از در گودر آن پست را انتخاب کرده و ذخیره کنید و تفاوت را مشاهده کنید. (من از افزونه کروم استفاده کردم)

  19. ایثار می گوید

    ممنون از امید , نکته های خیلی خوبی را تذکر داد.
    فعلا اورنت به درد ما نمیخوره:-(

  20. محمد می گوید

    سلام . خیلی خوب هست . فقط آیا این مطالب فقط خصوصی میمونن یا به اختیار ما میتونن عمومی هم بشن؟ مثل وبلاگ

    (میشه پاسخم را ایمیل کنید؟)
    مرسی

  21. محمد می گوید

    لطفا به این ایمیلم بدید اونیکی خرابه . مرسی

  22. p.kh می گوید

    Vaghean mamnoon az in hame talashetoon vase khedmat kardan be ham mihanatoon. Tozihetoon kheyli jame va ali bood

  23. محل می گوید

    سلام. نسخه اندروید این برنامه ظاهرش کاملا متفاوته. خیلی سخته

  24. رضا می گوید

    سلام، من از اورنوت در اندروید خیلی استفاده میکنم، فقط یکی از مشکلاتی که دارم اینه که تو نسخه اندرویدش نمیدونم چه شکلی میشه زنگ هشدار قسمت یاد آورش تغییر میکنه، آهنگ و یا صدای زنگ هشدار انقدر آروم هست که آدم متوجه نمیشه،اگر میشه راهنمایی کنید خیلی زنگ هشدار برام مهمه…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5