سریال میلدرد پیرس با بازی کیت وینسلت

فرانک مجیدی: برای دومین بار، رمان «جیمز ام. کین» مورد اقتباس قرار گرفته‌است. نخستین‌بار، از روی رمان، فیلمی در سال 1945 ساخته شد که «جوآن کراوفورد» در آن نقش‌آفرینی کرد و برای انتخابش اسکار بهترین هنرپیشه‌ی زن را از آن خود نمود. نسخه‌ی کنونی، مینی‌سریالی 5 قسمتی برای شبکه HBO است که «تاد هاینز» آن را کارگردانی کرده. این یازدهمین تجربه‌ی کارگردانی هاینز است و این کارگردان 50 ساله، برای اولین بار است که سریال می‌سازد. معروف‌ترین کارهای او «دور از بهشت» در سال 2002 با بازی «جولین مور» و «من آن‌جا نیستم» با حضور «هیث لجر» فقید است. مسلماً حضور بازیگری چون «کیت وینسلت»، خیلی‌ها را منتظر آغاز این سریال نگاه داشته‌بود. نمایش این سریال از یکشنبه، 27 مارچ و ساعت 9:00 شب از شبکه‌ی HBO آغاز شده‌است و دو قسمت آن نیز روی آنتن رفته.

میلدرد پیرس

سال‌های آغازین دهه‌ی 1930، با رکود اقتصادی و بیکاری افراد زیادی در آمریکا همراه بود. خانواده‌ی پیرس هم اصلاً روزگار خوبی ندارند. آقای پیرس (برایان اُبراین) مهندس سازه‌ی موفقی بود که اکنون بیکار است و به همسرش خیانت می‌کند. همسرش میلدرد (کیت وینسلت) آشپز فوق‌العاده‌ای است و پای‌ها و کیک‌های خوشمزه‌ای می‌پزد و می‌فروشد. او از خیانت همسرش آگاه است. در مشاجره‌ای، مرد او و دو دخترشان را ترک می‌کند و حالا میلدرد در این بحران اقتصادی باید به دنبال کار و کسب درآمد و حفظ زندگی و فرزندانش باشد…

کیت وینسلت عالی است، درست همان‌قدر که در «جاده‌ی رولوشنری» درخشان بود. وینسلت، استاد بازی در نقش زنان تحت شرایط دراماتیک و در تلاش برای اثبات خود و استقلالشان است. میلدرد زن جاه‌طلبی است. شرایط سخت مالی، رویایش را برای موفقیت کمرنگ نمی‌کند، شرایط سخت را تحمل می‌کند و زنانگی‌اش را حفظ می‌کند. طبعاً این سریال بین خانم‌ها طرفداران زیادی خواهد داشت و آمار بینندگان هم، گویای همین موضوع است. بازی دختر بزرگش، ویدا، که نقشش را در دوران کودکی «مورگان ترنر» بازی می‌کند خوب است، مخصوصاً مشاجره‌اش با مادر در اپیزود دوم سریال. تدوین و تصاویر، بسرعت بیننده را در جریان شرایط قرار می‌دهد و در بیان اوضاع سخت اجتماعی و شخصی میلدرد و نمایش زندگی در دهه‌ی 30، بسیار خوب عمل می‌کند. البته طبعاً باید محدودیت‌های سنی را برای تماشای سریال، مدّ نظر داشت.

کیت وینسلت

در سریال علاوه بر وینسلت، «گای پیرس» و «ملیسا لئو» هم حضور دارند. البته نقش لئو فرعی است. «میلدرد پیرس»، مسلماً سریالی است که هواداران وینسلت را راضی خواهد کرد، یک سریال از سال‌های 30 که زنان آن موجودات کوچولو و خوشگل و احمق اغلب فیلم‌های آن سال‌ها نیستند. زنان سریال، واقعاً زنده‌اند و برای زندگی می‌جنگند. «میلدرد پیرس» یک سریال خوب و واقع‌گرا است.

4 دیدگاه

  1. ای کاش اسم هنرپیشه ها و فیلم ها رو به فارسی تبدیل نکنید که اگر گاهی نیاز باشه آدم به راحتی دنبالشون بگرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]