به انتخاب «فست کپمانی»: شهرزاد رفعتی یکی از خلاق‌ترین‌های دنیای تجارت

«فست کمپانی» به تازگی فهرست صدتایی بسیار جالبی از خلاق‌ترین آدم‌های دنیای تجارت در سال 2011 منتشر کرده است.

باید روی واژه خلاق در اینجا تأکید کنم. ما خیلی از افرادی را که در این لیست معرفی شده‌اند نمی‌شناسیم ولی کار آنها در دنیای فناوری و زندگی عادی مردم، تأثیرگذار بوده‌اند.

مثلا ما «واداح خانفار» شبکه الجزیره را که نقشی مهمی در پوشش خبری تظاهرات مردم مصر علیه دیکتاتوری مبارک نداشت نمی‌شناسیم، یا نمی‌دانیم مغز متفکر iOS، «اسکات فورستال» بوده است، یا اصلا به نام «الکس کیپمن»، که نقش اساسی در ساخته شدن کینکت مایکروسافت داشت، برنخورده‌ایم.

فهرست جالب فست کمپانی، چنین افرادی خلاقی را به معرفی می‌کند، این فهرست به ما می‌گوید که اینستاگرام یا اپ فلیپ‌بورد با تلاش چه کسانی در اختیار ما قرار داده شده است  و شما را با «میکائیل هد»، رئیس شرکت Rovio که با بازی پرندگان خشمگین، ساعت‌ها همگی ما را سرگرم کرده است، آشنا می‌کند.

در این فهرست چشمم به نام «شهرزاد رفعتی» برخورد، فست کپمانی در مورد او توضیح داده است که:

شهرزاد رفعتی در سال 2000 برای تحصیل در علوم کامپیوتری از تهران به ونکوور رفت و در آنجا شرکتی به نام BroadbandTV را تأسیس نمود، شرکتی که به دوره هراس شرکت‌های بزرگی مانند برادران وارنر، سونی، EA و یا NBA از اینترنت خاتمه داد. همه آنها از اینترنت به خاطر نقض کپی‌رایت می‌ترسیدند. اما فناوری‌ای که شرکت BroadbandTV فراهم آورده است، محتوای مشمول کپی‌رایت را نه‌تها در یوتیوب بلکه در هر فضای دیگری که امکان آپلود ویدئو در ان باشد، تشخیص می‌دهد. بر این اساس، برای مثال در عرض دو سال گذشته، هزاران ویدئو از مسابقات ورزشی که قانونا تحت مالکیت NBA یا اتحادیه بسکتبال آمریکا بودند، و بدون اجازه آپلود شده بودند، تشخیص داده شدند.

13 دیدگاه

  1. ساعت دو و سی و یک دقیقه نیمه شب است .در گوشه ای از حیاط خانه نشستم و با نوکیا ۵٨٠٠ ام سایت محبوبم زا بعد ازمدتی دوری از آن دنبال میکنم اما در شرایطی اسفناک البته برای خودم .
    از ساعت یک که ازسرکاربرگشتم عطسه های پی در پی امانم را بریده و تا این ساعت میتوانم به جرات بیست عطسه را گینسی کنم بدلیل اینکه عطسه هام از صدای شدید و موج عظیمی برخوردارند و اهل بیت هم خوابند بناچار ترک اتاق کرده به حیاط کوچیدم ولی اکنون عطسه ها جای خود را به آبریزش مداوم داده اند و امانم را بریده انداما با وجود همه اینها و اینکه مدام بایدبا یکدست جلوی طغیان راهمچو پطروس بگیرم،دست از”یک پزشک ” برنمیدارم و با خود میگویم دکتر ما در مورد آلرژی هم بنویس
    مهــــدی

  2. درود بر شما …
    سپاسگزارم از اطلاع رسانی قوی و دقیقتان – مخصوصا معرفی کردن ایرانی های موفق و سرشناس که واقعا ما از این موضوع بی خبر هستیم .

    با تقدیم و احترام

  3. و ایشون :

    http://www.fastcompany.com/most-creative-people/2011/arianna-huffington-huffington-post-media-group

    خانمی که اسمشون « آریانا » هست با یک فامیلی غیر ایرانی که بعید میدونم ایرانی نباشن

  4. سلام آقای مجیدی

    آقا عنوان مطالب کلمه کمپانی را اشتباه نوشتی

    کپمانی نوشتی

    ;)
    با تشکر

    1. این دوستمون درست میگه.

      ایرانی که در ایران نیست دیگه ایرانی محسوب نمیشه.این فضای جامعه آمریکاست که به افراد از هر نژاد و دین و ملیتی اجازه پیشرفت رو میده و صد البته از این کار سود فراوانی هم میبرهزیرا سرمایه دارانشان اهمیت استفاده و تولید تکنولوژی را میدانند..اگر این خانم در ایران بودند نهایتا مدیر عامل یک شرکت خود تاسیس بودند و هی باید به این در و اون در میزدند تا سرمایه گذاری پیدا شود و طرحشان را عملی کند و تازه بگذریم از اینکه این گونه طرحهای خلاقانه هیچ جایی در جامعه عصر حجری ما که هنوز در اندیشه آن چاه کذایی و امثالهم است ندارد.تازه اگر این گونه طرحها به نتیجه هم برسد به محض تداخل با منافع آقایان فورا بساطش را با یک فتوا میبندند.

  5. جمله دوستمون رو باید با طلا قاب کرد
    ایرونی که در ایران نباشه ،ایرانی نیست
    شکوفایی استعداد ایران در یک سیستم اروپایی و امریکایی

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]