دوربین کور!

2

دوربینی که در این پست تصویر آن را می‌بینید، دوربینی است که لنز یا حس‌گر ندارد، مجهز به هیچ بخش اپتیک دیگری هم نیست. حتما با خودتان می‌گویید این چطور دوربینی است که این بخش‌ها را ندارد؟ پس چطور عکس می‌گیرد؟

در واقع این دوربین اصلا عکس نمی‌گیرد، بلکه کارش این است که با فشردن دکمه آن، این دوربین می‌گردد و عکس‌هایی را که دیگر عکاسان از منطقه مورد نظر گرفته‌اند، به شما نشان می‌دهد.

احتمالا این دوربین این کار را از طریق مشخص کردن موقعیت به یاری GPS و بعد یک جستجوی اینترنتی انجام می‌دهد.

بله! همان طور که می‌شود حدس زد، شرکت‌های بزرگ دوربین‌سازی مثل نیکون، کانن یا کداک پشت سر این دوربین کور نیستند. این دوربین را طراجی به نام «ساشا پافلیپ» در جریان یک نمایشگاه هنری، در معرض دید مردم قرار داد. این طراح می‌خواست با این کار خود، یادآوری کند که عکس‌ها، ذاتا یک ماهیت خاطره‌ای دارند و به اشتراک گذاشتن عکس‌ها در سایت‌هایی مثل فلیکر، دیگر جزئی از روند عکاسی شده است.

قابل پیشبینی است که این دوربین کاربردی جز نمایش در یک نمایشگاه هنری به عنوان یک ایده و سوژه نداشته باشد و هیچگاه کسی مشتاق نشود که آن را بخرد، اما ایده آن می‌تواند، توسط برنامه‌نویسان برای نوشتن یک اپلیکیشن مورد استفاده قرار بگیرد.

البته ما قبلا اپلیکیشن‌های را سراغ داریم که نصفه و نیمه همین کار را انجام می‌دهند، مثل اپلیکیشن color یا اپلیکیشن Google Googles، اما من اپلیکیشن‌ای که به طور مستقل کار دوربین کور را انجام بدهد، سراغ ندارم، پس منتظر می‌مانیم تا کسی با استفاده از این ایده اپ مستقل کارآمدی بنویسد.

از سوی دیگر اگر مثل من صاحب گجتی باشید که دوربین نداشته باشد ولی توانایی اجرای اپ و اتصال به اینترنت داشته باشد (آی‌پد یک)، این اپ ممکن است بیشتر به کارتان بیاید. این طوری وقتی که خودتان نمی‌توانید عکس بگیرید، دست کم، عکس‌های دیگران را می‌توانید مرور کنید.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چگونه از نشخوار فکری یعنی زیاد فکر کردن به چیزی تنش‌زا، رهایی پیدا کنیم؟

بعضی‌ها درگیر یک نوع نشخوار فکری می‌شوند. مثلا خاطرات بد گذشته، از دوران کودکی یا رابطه بد با شریک زندگی سابقشان را مرتب ناخواسته به هر بهانه‌ای مرور می‌کنند یا در مورد یک کار جزئی که می‌دانند انجام دادنش سخت نیست و از عهده‌اش برمی‌آیند،…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

تخیل: تصور کنید که یک موجود هوشمند فرازمینی از زمین بازدید می‌کرد و در اینستاگرام پست به سبک…

ما نمی‌دانیم که هیچ وقت بیگانگانی که می‌گویند اینقدر وجودشان محتمل است، از زمین بازدید خواهند کرد یا آیا آشکارا رخ خواهند نمود یا نه.فعلا در حد داستان‌های علمی تخیلی به قضیه نگاه می‌کنیم.اما تصور کنید که یک موجود هوشمند فرازمینی…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. فرشید می گوید

    تصویری توی این پست وجود نداره که آقای مجیدی!

  2. کاوه می گوید

    خیلی جالبه، چون وقتی آدم جایی میره و عکس میگیره همون چیزایی رو که با چشمش میبینه ثبت میکنه اما با این دوربین میشه صحنه هایی رو که دیگران دیدن و به احتمال زیاد ما نمیتونیم ببینیم رو، درست توی همون محل دید. مثلاً فکر کنید جایی رفتید که تابستونه و بتونید عکس زمستونشو هم ببینید یا اینکه جایی رفتید که پر از جمعیته و بتونید عکس مواقع خلوتشو تماشا کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5