گوگل ارث، یک داستان واقعی به سبک فیلم‌های هندی خلق کرد!

14

سناریویی آشنا برای همه ما: کودکی به تصادف، گم می‌شود و بعد از سال‌ها، به ناگاه مادرش را پیدا می‌کند!

مطابق خبری که سایت cnet منتشر کرده است، این داستان آشنا فیلم‌های هندی، بار دیگر رخ داده است، این بار واسطه به هم رسیدن مادر و کودک گم‌شده -که حالا برای خود مردی شده- گوگل ارث بوده است.

«سارو بریرلی»، در سال 1986، پنج سال بیشتر نداشت، او در این زمان با برادر بزرگ‌ترش با قطار مشغول سفر بود، در طی سفر او به خواب رفت و وقتی بیدار شد، متوجه شد که 14 ساعت از زمان آغاز سفرش گذشته، برادرش در کنارش نیست و او در حومه شهر کلکته است، کسی نیست کمکش کند و نام و نشانی از محل اقامتش نمی‌داند.

او زندگی در خیابان‌ها را شروع کرد و در میان انبوهی از بچه‌های مشابه خود با گدایی، روزگار گذراند تا اینکه یتیم‌خانه‌ای او را پذیرفت و بعد از مدتی زوجی استرالیایی او را به فرزندی قبول کردند.

اما وقتی او که بزرگ شد، سودای دانستن اینکه او از کجا آمده و اشتیاق پیدا کردن خانواده‌اش رهایش نمی‌کرد. برای همین به فکرش رسید که از اینترنت استفاده کند.

گوگل ارث

او به هیچ عنوان نام جایی را که در آن زندگی می‌کرد به یاد نمی‌آورد، به همین خاطر کارش خیلی سخت بود.

سرانجام سارو تصمیم گرفت که از اینترنت استفاده کند: او سرعت متوسط قطارهای هندی را می‌دانست و می‌دانست که چند ساعت در راه بوده است، پس می‌توانست حساب کند که حدودا منطقه محل سکونت او چقدر با کلکته فاصله داشته است.

پس در گوگل ارث، به مرکز کلکته و به شعاعی که حساب کرده بود، شروع به جستجو کرد و سرانجام شهر مورد نظر را که «خاندوا» بود پیدا کرد.

او در گوگل ارث زوم کرد و از خاطراتی که برایش باقی مانده بود، آبشاری را که در کودکی در کنار ان بازی می‌کرد، به یاد آورد.

گوگل ارث

سارو سرانجام به خاندوا رفت تا در محل شروع به جستجو کند، سرانجام خانه‌ای با ظاهری آشنا یافت که ساکنان آن نقل مکان کرده بودند، او نام این خانواده را می‌دانست، با کمک ساکنان منطقه او سرانجام خانه محل اقامت مادرش را پیدا کرد.

در ابتدا او مادرش را نشناخت، مادری که با دیدن او بعد از این دو دهه و نیم، ماتش برده بود، بعد از مدتی، مادر، دست فرزندش را گرفت و او را به درون خانه برد.

سارو

آخرین باری که پیش از این، سارو مادرش را دیده بود، او یک زن زیبای 34 ساله بود، اما حالا قیافه‌اش خیلی فرق کرده بود.

مادر سارو

اما در این داستان عجیب مدرن، نباید برادر بزرگ سارو را مقصر بدانید، چرا که سارو دریافت او در جریان آن سفر، مرده بود و پیکرش بعد از چند ماه در کنار خط آهن پیدا شده بود.

راستی، دستمال کاغذی دارید؟!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

کلاژهای کاغذی زیبای مینیمال از شخصیت‌های سینمایی مشهور

اینکه بتوانی به صورت خلاصه و مختصر و مفید با هنر خودت، مفهومی را برسانی، هر بسیار جالبی است. حالا تصور کنید که با برش چند کاغذ رنگی و کنار هم نهادت انها، یغنی کلاژ کاغذی بشود، شخصیت‌های مهم سینمایی را بازسازی کرد.این کاری است که مارگارت…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
14 نظرات
  1. فرشید می گوید

    واقعاً که مثل فیلم هندیا بود. با خواندن پاراگراف آخر انگار آب یخ روم ریختن.

  2. مصطفی محمدی می گوید

    عجب!
    شاید یکی از معدود داستان های هندی که بهش جذب شدم.

  3. مجتبی درویشی می گوید

    خیلییییییییییی جالب بود !

  4. فرهاد می گوید

    عَجَــب!

  5. ehsan می گوید

    ممنون دکتر جان بابت این داستان هندی بسیار جالب!
    پس فهمیدیم گوگل ارث چقدر مفیدبوده ومانمیدونستیم

  6. مجله اینترنتی بازتاب می گوید

    خیلی ممنون دکتر!
    داستان جالبی بود… در ضمن بسیاری از داستانهای فیلمهای هندی را من از نزدیک دیدم در ایران.اما فیلم هاشون رو دوست ندارم

  7. فرزین سیف الهی می گوید

    سلام.
    داستان هندی، جالب بود. D:

  8. مسعود زمانی می گوید

    چه فراز و نشیبی… من مطمئنم هروقت تو هندوستان یه سیلی یا حادثه مشابهی اتفاق می افته در کنار تمام مصائبش، کلی اتفاق های ریز و درشت که هرکدوم ده تا فیلم میشوند، اتفاق می افته

  9. علی حسینی می گوید

    یک داستان هندی که به واقعیت تبدیل شد.

  10. farhad می گوید

    تبلیغات محض بود واسه گوگل ارث !! ساختگی بودن ماجرا را متوجه نشده اید ؟ نمی بینید هر چند روز از این دست خبرا درج میشه ؟ یه روز ایپاد یا ایفون ، یه روز گوگل ارث ، یه روز فیسبوک و …
    تا حالا متوجه شده اید چرا تجهیزات سامسونگ یا الجی یا سونی و … کمکی نمی تونند بکنند ؟

  11. یونس می گوید

    عالی بود دستت طلا

  12. الی می گوید

    وا خداروده برشدم ازخنده خیلی باحال بود.مرسی

  13. Goldone می گوید

    همین الان onix نشون داد این فیلمو عالی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.