پاورپات، ژنراتوری که گرما را به الکتریسیته مورد نیاز گجت‌هایتان تبدیل می‌کند

1

اگر به سفرهای چند روزه به طبیعت و مناطق بکر که الکتریسیته در آنها در دسترسی نیست، علاقه دارد، لابد یکی از مشکلاتتان شارژ کردن گجت‌هایتان است، این روزها کمتر گجتی را می‌توان پیدا کرد که در صورت استفاده از آن، بیشتر از یک روز شارژ نگه دارد.

به صورت‌های مختلفی می‌توان این مشکل را حل کرد.

یک راه حل آسان خرید شارژکننده‌هایی است که با ذخیره نیروی الکتریسیته، در زمان نیاز با اتصال آنها به گجت‌هایتان می‌توانید کار خود را راه بیندازید. مدل‌های مختلفی از این شارژکننده‌ها وجود دارد، که قیمتشان در بازار ایران از 40 هزار تا بیشتر از 120 تومان متغیر است و بسته به مدل می‌توانند گجت را شما یک بار یا تا 10 بار شارژ کنند، بعضی از این وسایل ورودی‌ها لازم برای انواع گوشی‌ها و تبلت‌ها را دارند.

پاورپات

گجت ها

اما اگر شارژ این وسایل هم به اتمام برسد، چه کار کنیم؟!

یک راه دیگر می‌تواند «پاورپات» PowerPot باشد، همان طور که از اسم این وسیله برمی‌آید، کار با آن ساده است، داخل ظرف این وسیله باید آب را بجوشانید، تا وسیله گرما را به الکتریسیته تبدیل کند و وسیله‌تان را شارژ کند!

پاور پات مدل‌ها 5، 10 و 15 واتی دارد و قیمت آن بر حسب مدل 125 تا 500 دلار است. مدل پنج واتی آن می‌تواند بعد از 60 تا 90 دقیقه، وسیله شما را شارژ کند.

پاورپات

شاید حتی اگر بتوانید، این وسیله دوم را نخرید، چون کاربرد زیادی برایتان ندارد. اما خب، برای بعضی از ساکنان زمین مثل آفریقایی‌ها داشتن این وسیله می‌تواند بسیار ارزشمند باشد.

شرکت تولیدکننده در وب‌سایت خود توضیح داده است که 200 میلیون آفریقایی گوشی موبایل دارند، اما دسترسی به برق ندارند، آنها باید بیشتر از یک مایل پیاده راه بروند تا به نزدیک‌ترین منبع برق برسند و 15 درصد درآمد ماهانه‌شان را صرف شارژ گوشی‌شان بکنند.

این شرکت متعهد شده است که در صورت دریافت تنها 99 دلار، یک دستگاه از پاورپات را به ساکنان این مناطق هدیه کند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از امتیازبندی جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرح

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از اطلاعات زیر تدوین شده است:۱-جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرحی چون کن، ونیز، برلین، ساندنس و...۲- جوایز انجمن های منتقدانی چون نیویورک، لس آنجلس، واشنگتن دی.سی و...۳-فهرست فیلم…

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. فرشاد می گوید

    زمان جوش اومدن آب خیلی کمتر از 60 تا 90 دقیقه هست، در این فاصله شاید مجبور باشیم ظرف رو چند بار دوباره از آب پر کنیم. و فکر نمیکنم آب در افریقا اینقدر بی ارزش باشه که برای شارژ یک موبایل چندین بار تبخیر بشه!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.