هفتاد درصد اپلیکیشن‌های تازه برای iOS نوشته می‌شوند، iOS چهار برابر سودآوری بیشتر برای توسعه‌دهندگان دارد

9

گزارشی که شرکت تبلیغاتی و آمارگیری Flurry منتشر کرده است، نشان می‌دهد که در سه ماه اول سال 2012، از هر 10 اپلیکیشن چدید، 7 تای آن برای iOS نوشته شده است، این مطلب نشان می‌دهد که پلتفرم شرکت اپل، چقدر در جلب توسعه‌دهندگان موفق عمل کرده است.

معیار این شرکت برای تخمین پروژه‌های تازه، دانلود شدن SDK آمارگیر این شرکت توسط توسعه‌دهندگانی بود که قصد شروع پروژه‌های تازه را داشتند.

اندروید,ios

یکی از دلایلی که باعث جلب توجه توسعه‌دهندگان به iOS شده است، میزان سودآوری بیشتر آن، آن هم به میزان چهار برابر نسبت به اندروید است.

عامل بعدی عقب افتادی اندروید نسبت به ios، چندپارگی یا fragmentation‌ای است که در اندروید وجود دارد، یعنی یک توسعه‌دهنده مجبور است برای سخت‌فازارها و نسخه‌های متعدد اندروید برنامه بنویسد.

از نظر سخت‌افزاری اندروید، تنوع بسیار زیادی دارد، طوری که سامسونگ گلکسی اس II که بیشترین میزان استفاده را در میان 20 گجت پرطرفدار اندرویدی دارد، تنها به میزان 10 درصد مورد استفاده قرار می‌گیرد و سهم 17 گجت پرطرفدار دیگر در این فهرست، تنها شش درصد است. به عبارتی یک توسعه‌دهنده اصلا نمی‌تواند بر سخت‌افزار خاصی تمرکز کند.

70 درصد ابزارهای اندرویدی که در شبکه Flurry هستند، هنوز نسخه نان زنجبیلی اندرویدی را اجرا می‌کنند، نسخه‌ای که یک و نیم سال قدمت دارد. حتی نسخه Froyo اندروید، بیشتر از مجموع هانی‌کام و نسخه چهارم اندروید، استفاده می‌شود. یعنی عملا توسعه‌دهنده‌ای که حالا قصد برنامه‌نویسی دارد باید بیشترین تمرکز خود را بر سازگاری اپلیکیشن خود با نسخه‌هایی از اندروید بگذارد که بیشتر از یک سال پیش عرضه شده بودند! بنابراین او نمی‌تواند خدمات و خصوصیات زیادی برای کاربرانی به‌روزتر در نظر بگیرد و آنها را راضی کند.

اندروید

اما در دنیای iOS قضیه کاملا متفاوت است، 75 درصد کاربران نسخه +5 iOS را که همین امسال عرضه شده است، دارند و این مطلب کار را آسان می‌کند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کسانی که توهم خاص و عجیبی دارند: ما از ستاره‌های دیگر آمده‌ایم و فرازمینی هستیم! پدیده Starseed

ممکن است خیلی احمقانه به نظر برسد. اما افرادی هستند که معتقدند از سایر سیارات به زمین آمده‌اند تا به شفای سیاره زمین کمک کنند و بشریت را به «عصر طلایی» هدایت کنند و به دوره‌ای از خوشبختی، شکوفایی و موفقیت برسانند!جستجوی اینترنتی این…

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

دو اینفلوئنسر سفر در واقع با یک تلویزیون ساده، سفر جعل می‌کردند و هیچ خبری از عکس واقعی در محیط…

دو عکاس به نام مانوئل بختر و و مانوئل رومز رام تصاویر خیره کننده‌ای خلق کردند که آنها را در حال پیاده‌روی در برف، کمپینگ در کوه‌ها و پرواز با هواپیما به سوی مقصدی دور نشان می‌دهد. اما در واقع آنها از در هنگام ثبت همه این عکس‌ها از اتاق…

بازیگران سریال به‌یادماندنی «آفیس» را در قالب تصویری گیم GTA یا سریال گیم آو ترونز ببینید!

سریال دفتر یا "The Office" یک سریال کمدی تلویزیونی محبوب آمریکایی بود که از سال 2005 تا 2013 پخش شد. این سریال توسط گرگ دانیلز ساخته شد و توسط ریکی جرویز و استفان مرچنت که در اصل نسخه بریتانیایی سریال را ایجاد کرده بودند، توسعه یافت. سریال…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
9 نظرات
  1. مهدی غیاثی می گوید

    شاهکار استیو جابزه دیگه!

    در ضمن، مشکل چندپارگی رو در ویندوز 8 هم نمی‏بینیم. چرا که از دو استاندارد HTML5/Javascript و XAML/.Net framework استفاده می‏کنه. (دو ابزار برای نوشتن برنامه‏های ویندوز 8)

    و این‏که کلاً مایکروسافت علاقه نداره تند تند ویندوز جدید بده بیرون 😀 (حداقل تا حالا که اینطور بوده)

  2. عرفان می گوید

    ولی یک نکته مهم رو نباید از نظر دور داشت که این آمار استاتیک نیستند و دینامیکِ این آمار این رو نشون میده که اندروید داره سهم خودش رو به شکل تصاعدی پس میگیره.

    در فاصله ی ۶ ماه پیش تا ۳ ماه پیش از آخرین اطلاعات این آمار اندروید اختلافش با iOS رو ۴ درصد کاهش داده؛
    و در ۳ ماه آخر این آمارهم؛ ۸ درصد دیگه . یعنی ۱۲ درصد در ۶ ماه.

  3. علی.ب می گوید

    در این رابطه پیشنهاد میکنم مطلبی که تیم pocket از نحوه توسعه نرم افزارشون برای اندروید رو شرح دادند نیز مطالعه کنید
    http://getpocket.com/blog/2012/06/pockets-tips-for-aspiring-android-developers-its-not-really-terrifying-and-in-fact-quite-enjoyable/
    این مشکلات از اندروید 3 به بعد خصوصا اندروید 4 خیلی کمرنگ تر شده
    اما به نظرم توسعه اپلیکیشن برای ios سوداور تره نه فقط به خاطر چندپارگی اندروید بلکه محدودیت های اپل و حمایت از توسعه دهنده هاست! اندروید مارکت برای تبلیغات مناسب تر از سودآوری هست! به نظرم سود رو باید از اپل استور بدست اورد! چون کاربر مجبور هست از همون جا اپلیکیشن رو خریداری کنه و پشتیبانی هم راحت تره
    اینستاگرام پاکت …. به خاطر بازار اندروید به این حد معروفیت رسیدند به خاطر جو تبلیغاتی اندروید

    اما یه سری اپلیکیشن راه سودآوری بهتری انتخاب می کنند که هم توی اندروید و هم اپل جواب میده!
    اپلیکیشن رایگان ارائه دادمد و برای ویژگی های جدید از قابلیت خرید یا اشتراک in-app استفاده کردند مثل بازی های glu یا نرم افزار plingm برای voip

  4. هادی می گوید

    به نظر من گوگل باید 2 کار انجام بده:
    1. برای سخت افزار آندروید یک حداقلی رو تعیین کنه.
    2. یک اینترفیس خوب برای آندروید بسازه و اجازه تغییر اون رو به شرکت ها نده

    این کار اجازه ی تغییرات اساسی رو از شرکت ها میگیره و یک نسخه ی واحدی ایجاد میشه و دیگه نیازی به آپدیت های جداگانه برای هر شرکت نیست و خود گوگل میتونه به صورت مستقیم آپدیت ها رو عرضه کنه.

  5. hi می گوید

    بله نوشتن برنامه برای اندروید سودش کمتر هست
    ولی خوشبختانه نه اونقدر کم که دولوپر ها برنامه ننویسند براش

  6. mohammad می گوید

    ایستاگرام که با ios محبوب شد بعد … چند وقت پیش یه مطلبی خوندم که دولوپرا جدا از fragmentation اندروید از نحوه دریافت پولشون از اندروید پلی استور مشکل داشتن !. یعنی هیچی روبراه نیست توی مارکت اندروید یه مارکتی بی درو پیکر که هرکی هر کار خواست باهاش میکنه . نمونه مثلا الان آمازون مارکت اختصاصی برنامه های اندرویدی خودشو داره . یعنی یه مارکت جدا از پلی استور . حقیقت اینه که در حال حاضر ios بهترین مکان برای دولوپرهاست . البته با ورود ویندوز8 با اینترفیس مترو این معادله به هم میخوره و صد البته ویندوز فون 8 . اگر دقت کرده باشید مایکروسافت به هیچ کس اجازه نمیده که به غیر از سخت افزاری که خودش تعیین کرده استفاده کنه حتی نوکیا شریک مهم مایکروسافت . دلیلش هم روشنه نوکیا از همین fragmentation ضربه سنگینی خورد(و صد البته محیط توسعه ضعیف ) الان وضع اندروید دقیقا مثل سیمبین شده و گوگل نمیخواد(بخونید نمیتونه ) جلوی این fragmentation رو بگیره البته فقط یه راه داره اونم اینه که خودش (موتورولا ) تولید کنه . که این کار مساوی هست با گلوله توی مغز ! در هر صورت گوگل بازار تبلت رو باخت و با ورود مایکروسافت دیگه هیچ شانسی برای گوگل نخواهد بود و اپل هم یواش یواش باید این فرمان روایی توی بازار تبلت رو تقدیم کنه . (که زیاد طول نمیکشه ) به هر حال ویندوز هست و بازاری خیلی بزرگ سود اور و وسوسه انگیز برای دولوپرها . اخرهم اینکه خدا به گوگل رحم کنه ! که همین بازار اندروید از دستش کنده نشه چون با وجود فیسبوک ……..!!!

  7. علی می گوید

    درود
    ببخخشید من راجب مطلب بالا نظری ندارم فقط دنبال یه جایگزین برای app store میگردم لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید..

  8. نیما می گوید

    در تایید همه مواردی که گفته شد یک مسئله دیگه هم هست و اون اینکه کاربران اندروید اصلا دوست ندارن پول به اپلیکیشن بدن بیشتر دوست دارن از نرم افزارهای دزدی یا مجانی استفاده کنند. شاید دلیلش این باشه که کاربران اندروید توان مالی کمی دارند و اگر پول میداشتن احتمالش خیلی کم بود که به سمت این سیستم عامل برن
    با این حال ویندوز 8 گام های بزرگی رو برداشته اگر مایکروسافت بتونه یکپارچه سازی خوبی رو پیاده کنه باید منتظر افول زود هنگام اندروید باشیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.