معرفی وبلاگ‌های پزشکی – قسمت چهارم: وبلاگ the happy hospitalist

3

چند وقت پیش در یک پزشک رشته پست‌هایی را شروع کرده بودم، برای معرفی وبلاگ‌های پزشکی غربی.

چندین هدف از این رشته پست‌ها داشتم:
– نشان دادن جایگاه وبلاگ‌نویسی در غرب
– اینکه وبلاگ‌نویسی با کار حرفه‌ای و تحصیلات بالا در تضاد نیست.
– اینکه هر کس به تناسب کار و دانش خود می‌تواند با یک وبلاگ دغدغه‌ها و یا دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارد.
– اینکه در صورتی که بتوانید خلاقانه و با پشتکار بنویسید و بتوانید به قضایا از زاویه دید متفاوتی نگاه کنید، در نهایت موفق خواهید شد و وبلاگی پربیننده خواهید یافت.
– هدف فرعی‌ام، آشنایی پزشکان با وبلاگ‌هایی است که برایشان مفید است.
– آشنایی با حال و هوای زندگی در جوامع دیگر
– نحوه استفاده از فناوری‌های نوین اینترنتی در تویلد محتوا و تعامل چندرسانه‌ای با مخاطبان

بنابراین گرچه ممکن است، این پست‌ها برای برخی از خوانندگان عزیز به اندازه پست‌های دیگر جالب نباشند، اما از آنجا که اهدافی از این رشته پست‌ها دارم، سعی می‌کنم به صورت مرتب این پست‌ها را ادامه بدهم.

هدف اصلی‌ام این است که با این رشته پست‌ها «نهیبی» به کسانی بزنم که صندوقچه ذهنشان پر از اندیشه تازه، بکر و خلاق است، اما نمی‌خواهند جرأت نوشتن را به خود بدهند.

به کسانی مثل خودم که شیفته وبلاگستان فارسی هستند و دوست دارند معجزه‌ای اتفاق افتد و باز هم رونق این فضای مجازی دوست‌داشتنی را ببینند، توصیه می‌کنم هر کدام با ابزارهایی که در دست دارند، هر یک به نوعی سعی کنند نیروهای تازه‌ای را به وبلاگستان بکشند، مشکلات فنی ابتدایی را برایشان حل کنند، به آنها نشان بدهند که وبلاگ‌نویسی چیز بی‌هوده‌ای نیست، نمونه‌های برتر وبلاگ‌نویسی را به آنها نشان بدهند و در گام‌های اول یاورشان باشند. تنها در صورت اضافه شدن نیروهای جوان با اندیشه‌های تازه است که می‌توانیم امیدورار باشیم، وبلاگستان ما از این رخوت فعلی درآید.

بله! مشکلات زیاد هستند، فرصت‌ها اندک است، کیفیت دسترسی به اینترنت پایین است، مخاطبان در ابتدای کار پایین هستند، ممکن است مطالب خوب شما در فضایی که بیشتر کاربران در پی سرگرمی صرف هستند، خوانده نشوند، اما اگر با عشق و پشتکار و البته با روندی منطقی بنویسید، به تدریج شناخته خواهید شد.

وقتی به لذت وبلاگ‌نویسی و نوشتن پی بردید، دیگر نوشتن برایتان کاری انرژی‌خواه نیست، شما در آن صورت برای حلقه خاص خوانندگانی می‌نویسید که با جزئیات فکری شما آشنا هستند و درکتان می‌کنند. نوشتن در آن صورت نوعی تمدد اعصاب و مدیتیشن برایتان می‌شود! و در سطحی بالاتر یک نوع عاشقی!

من برای تشویق دانشگاهیان و تحصیل‌‌کرده‌های میهنم برای جدی گرفتن «وبلاگ» در حال حاضر ابزاری که به نظرم می‌رسد، همین معرفی وبلاگ‌نویس‌های برتر فرنگی است که می‌شناسم. نمی‌دانم ابزار شما چیست!

اصلا هم در پی آن نیستم که اَبَر«وبلاگ‌»هایی مثل مشیبل، تک‌کرانچ و لایف‌هکر را معرفی کنم، چون آنها کارکرد وبلاگی کمی دارند، دوست دارم وبلاگ‌هایی را معرفی کنم که وبلاگ نویس پشت آنها، آماتوری و با انگیزه‌های شخصی و «کارکرد وبلاگی» می‌نویسد. وبلاگ‌هایی که در آنها هم می‌شود مطالب جدی خواند و هم داستان زندگی وبلاگ‌نویس را دنبال کرد.

بنابراین حتی اگر پزشک نیستید و رشته تحصیلی‌تان به پزشکی نزدیک نیست، توصیه می‌کنم وبلاگ‌هایی را معرفی می‌کنم، دست کم یک بار باز کنید.

این سری پست‌ها تقدیم می‌شود به وبلاگستان فارسی.

با این توضیحات امیدوارم خوانندگان دائمی یک پزشک به این سبک پست‌های عادت ندارند، دلیل درج این نوشته‌ها را درک کنند و از «یک پزشک» به خاطر اتلاف وقتشان، دلگیر نشوند.

ممنون!


وبلاگی در این نوبت می‌خوام به شما معرفی کنم، وبلاگ the happy hospitalist است. این وبلاگ را یک متخصص داخلی به نام Tamer Mahrous می‌نویسد. او در سال 2003 از دانشگاه نبراسکا فارغ‌التحصیل شده است.

قصد او از وبلاگ نویسی اشتراک تجارب بیمارستانی‌اش با خوانندگانش است.

Tamer Mahrous

او برای وبلاگ‌نویسی از سیستم رایگان بلاگر استفاده می‌کند، وبلاگ او پر است از عکس‌های و ویدئوهای فرزندش، چرا که عاشق فرزند خردسالش است.

اما گذشته از این جنبه شخصی، وبلاگ او پر است از مطالب مفید، نگاهی به آنها می‌اندازیم:

– نگاهی به افزایش بی‌رویه استفاده از شیوه‌های تصویربرداری پیشرفته مثل سی‌تی، MRI، اولتراسوند و تصویربرداری هسته‌ای
– آمبولی قلبی و طرح EKG مشهور S1Q3T3
– عکس‌های زیبایی او از مثلا از کبوترها یا دوربین گوگل گرفته است.
– آیا ICUها واقعا جان بیماران را نجات می‌دهند؟!
– با بیماری که برای کنترل دردش، مخدر می‌خواهد، چگونه باید برخورد کرد؟
– در نبراسکا، برخورد خشونت‌آمیز با پزشکان و پرستاران توسط مراجعان، یک جرم جنایی است. (قابل توجه خیلی‌ها!)
– یک خبر جالب: داندانپزشکی که همه دندان‌های دوست‌پسر سابقش را برای گرفتن انتقام از او کشید!
– اگر بیست دقیقه با جدیت ورزش کنید، طرح DNA شما تغییر خواهد کرد!
– پزشکی که وب‌سایتی برای درمان بد‌مست‌ها باز کرده!

خب! می‌بینید که این وبلاگ، آمیزه‌ای است از روزانه‌نویسی، خبرهای پزشکی و مطالب حاشیه‌ای پزشکی.

وبلاگ the happy hospitalist، جایگاه نسبتا خوبی در میان وبلاگ‌های آماتوری پزشکی غربی دارد.

آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی گوگل پلاس و توییتر، فیس‌بوک، یوتیوب و پینترست در ستون کناری وبلاگ، نشان می‌دهد که نویسنده وبلاگ، فعالیت زیادی هم در شبکه‌های اجتماعی دارد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

با این تصاویر کارت پستال خیلی قدیمی در دهه ۱۹۰۰ آمریکایی‌ها، تصور خود از ۱۰۰ سال بعد را نشان داده…

مجموعه‌ای جذاب از کارت پستال‌های عجیب و غریب و در عین حال جذاب از استیون آر. شوک، دیدگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که در دهه ۱۹۰۰ تصور شده است و نشان می‌دهند که چگونه شهر‌ها، شهرک‌ها و دهکده‌ها در سراسر ایالات متحده ممکن است طی ۱۰۰ سال آینده…

عملیات گانرساید: حمله نروژ به تاسیسات آب سنگین نازی‌ها که آنها را از بمب اتمی محروم کرد

سرهنگ ارتش سلطنتی نروژ، لیف ترونستاد، پس از تحویل کپسول‌های انتحاری، به سربازانش اطلاع داد: «نمی‌توانم به شما بگویم که چرا این مأموریت اینقدر مهم است، اما اگر موفق شوید، برای صد سال در خاطره نروژ زنده خواهد ماند.»با این حال، این…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

21 مهارتی که ای کاش در مدرسه یا جای دیگر مقدمات آنها را به ما می‌آموختند!

درس و دانشگاه بسیارند، اما وقتی وارد کار واقعی و زندگی می‌شوید می‌بینید که مهارت‌های زیادی لازم دارید تا تبدیل به یک آدم موفق شوید یا به آرامش و خوشبختی بیشتری در زندگی برسید. گاهی دوره‌های آموزشی خوبی برای آنها وجود دارد و گاهی هم باید…

نحوه تماشای فیلم ها و سریال های تلویزیونی مارول به ترتیب درست – یک فهرست جالب

خب، اول اصلا باید پاسخ بدهیم که چرا ممکن است کسی از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی مارول لذت ببرد و عاشق‌شان باشد.من خودم اصلا دوست‌دار این فیلم‌ها نیستم. ولی خب مگر من عاشق ژانرهایی از سای فای نیستم و از اینکه بقیه این دنیاها را درک…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. شایان می گوید

    وبلاگش ف. شده. یعنی مورد عنایت فیل قرار گرفته. بعیده خواننده‏های شما فقط برای باز کردن این وبلاگ برن فیل‏هواکن‏شان را علم کنند.

  2. Parham می گوید

    از همه بهتر همون “Assaulting Doctors and Nurses In Nebraska Is Now A Felony (2012 Law LB 677). What Makes Us So Special” (در نبراسکا، برخورد خشونت‌آمیز با پزشکان و پرستاران توسط مراجعان، یک جرم جنایی است) بود، فقط کاشکی تو ایران هم تصویب می شد

  3. فراگیر پیام نور می گوید

    تو این برهه از زمان که تکنولوژی حرف اولو میزنه حتی بچه ها هم تو دنیای مجازی یه وبلاگ دارن.هر کسی با یه هدفی وبلاگ میسازه.به نظر من داشتن وبلاگ به هیچ وجه منافی شرایط و شغل کسی نیست.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.