Chirp، اپلیکیشن جالبی که عکس‌ها و یادداشت‌ها را از طریق صدا به اشتراک می‌گذارد

11

اگر یادتان باشد، یک و نیم سال پیش، در مورد اپلیکیشن color برایتان نوشتم، اپلیکیشنی که با امید و البته سرمایه‌گذاری زیاد برای متحول کردن شیوه اشتراک عکس‌ها، عرضه شوده بود.

color، یک اپلیکیشن اشتراک عکس بر مبنای موقعیت است. کاری که این اپ انجام می‌دهد، اشتراک عکس‌ها فقط با کاربران دور و بر کاربر است.

فرض کنید که به یک میهمانی یا سفر تفریحی رفته‌اید و شما و دوستانتان و هچنین آدم‌های دیگری که برای بار اول با آنها برخورد کرده‌اید با گوشی‌های خود عکس‌هایی گرفته‌اند، با کمک color می‌شود، به راحتی این عکس‌ها را با افراد پیرامون به اشتراک گذاشت. یعنی لازم نیست که شما آدرس ایمیل افراد حاضر در محل را بگیرید تا عکس‌ها را برای آنها ایمیل کنید یا مثلا مجبور نیستید عکس‌ها را یک به یک بلوتوث کنید یا از حضار دعوت کنید برای دیدن عکس‌ها به فیس‌بوک شما بیایند.

واقعا امید زیادی می‌رفت که color و اپلیکیشن‌های مشابه اشتراک فایل بر مبنای موقعیت، بتوانند موفق باشند، اما در مقام عمل چنین موفقیتی به دست نیامد.

اما حالا اپلیکیشن واقعا جالب و ابتکاری‌ای به نام Chirp وارد بازار شده است که کار اشتراک عکس و نوشته را با اطرافیان آشنا و غریبان آشنای دور و برمان به شیوه مبتکرانه‌تر و در عین حال ساده‌تری انجام می‌دهد.

Chirp این کار را با کمک صدا انجام می‌دهد! بله صدا!

شیوه کار Chirp این است:

– بعد از نصب اپلیکیشن، عکس یا یادداشت شما، وارد سرور Chirp می‌شود.

– هر وقت تصیم گرفتید، عکس یا یادداشتی را به اطرافیان منتقل کنید، از دور و بری‌هایتان باید بخواهید که اپلیکیشن را اجرا کنند، شما هم باید دکمه اشتراک عکس یا یادداشت را تپ کنید.

– با انجام این کار، اپلیکیشن صدای ویژه‌ای پخش می‌کند، این صدا به گوش اپلیکیشن دوستان شما می‌رسد و به منزله کدی برای دریافت عکس یا یادداشت است. به این ترتیب اطرافیان شما می‌توانند عکس یا یاداشت آپلود شده شما را دریافت کنند.
دقت کنید که اشتراک فایل با Chirp، از طریق صدا صورت نمی‌گیرد، صدای پخش شده، فقط یک مجوز برای دریافت فایل از سرور است و بس. بنابراین حتما هم شما و هم اطرافیان شما باید اتصال اینترنتی داشته باشند.

 برنامه Chirp

– به این ترتیب شما می‌توانید به صورت کنترل شده و بی‌دردسر، عکسی را با ده‌ها نفری که داخل یک سالن هستند یا فقط با دوست خود، به اشتراک بگذارید.

– Chirp در محیط‌های پر سر و صدا هم بدون مشکل، کار می‌کند.

اپلیکیشن Chirp فعلا فقط برای iOS عرضه شده است، اما به زودی نسخه اندروید آن هم آماده می‌شود.

در آزمایش اول، من عکس‌ها و یادداشت‌هایی را بین آی‌فون و آی‌پد خود رد و بدل کردم و اپلیکیشن را واقعا کارا ارزیابی کردم.

اپلیکیشن Chirp، از آن دست اپلکیشن‌هایی است که آینده‌ای درخشان در حد محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های موجود را می‌شود برای آن متصور بود و این خوشبینی، ناشی از ساده‌اندیشی نیست، چرا که اگر کمی باهوش‌تر و مبتکرانه‌تر به کاربردهای Chirp فکر کنیم، می‌بینم که:

– در جریان یک سخنرانی یا مراسم بزرگ، می‌توان با گرفتن گوشی‌تان در جلوی میکروفن، صدای Chirp را به گوش هزاران نفر رسانید و به این ترتیب یک عکس یا نوشته را با هزاران نفر به اشتراک گذاشت.

– در انتهای آگهی‌ها یا تریلرهای سینمایی می‌شود، صدای Chirp را گذاشت، تا آدرس یک سایت یا عکس خاصی به همه شنوندگان به اشتراک گذاشته شود.

کاربردهای دیگر را خودتان حدس بزنید!

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

نمونه‌های جالبی از اختراعاتی که فراموش شدند، یا تکامل یافتند یا به کلی به صورت دیگری تغییر پیدا…

در طی دهه‌ها و قرن‌های انسان‌های اختراعات گوناگونی کرده‌اند. از برخی از آنها در ابتدای امر تصور می‌شد که استقبال خوبی شود، اما در نهایت فراموش شدند، برخی با تغییرات نه چندان بنیادین همچنان به همان صورت تولید می‌شوند، برخی با تغییرات جدی و…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

اگر در زمان این شخصیت‌های معروف مجله تایم وجود داشت و قرار بود روجلد شماره شخصیت سال شوند!

مجله تایم یک نشریه خبری هفتگی معروف است که طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله سیاست، رویداد‌های جهانی، علم، فناوری، سرگرمی و غیره را پوشش می‌دهد. اولین بار در سال 1923 منتشر شد و از آن زمان به یکی از تأثیرگذارترین و شناخته شده‌ترین مجلات در…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
11 نظرات
  1. رضا می گوید

    این ایده پتانسیل فوق العاده ای برای هک کردن موبایلها داره!! جالبه!

  2. رسول می گوید

    سلام آقای دکتر
    خواهشی دارم اون هم این که ترجیحاً اپ هائی رو معرفی کنید که هم نسخه اندروئیدی و هم نسخه IOS داشته باشند.

  3. shayan می گوید

    نرم افزار BUMP که خیلی جالب تر و همه گیر تره

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      بامپ محدودیت‌های داره، از جمله اینکه شما نمی تونین مثلا با ده نفری که در یک محل هستن، بامپ کنین، سخته و عملا غیرممکن.

  4. شایان می گوید

    سلام.
    اپلیکیشن جالبیه. این هم یه chirp از طرف من
    http://vocaroo.com/i/s0Po6zmAppqq

  5. علی ادبی مهذب می گوید

    جناب مجیدی سلام
    چی شد یه دفعه ای دیگه نویسنده های جدید مطلب نمی نویسند؟
    یعنی اینا همه آزمایشی بود؟
    من که به شخصه از مطالب آقای علی ارغوان بسیار لذت بردم
    به نظرم تا کنون فقط ایشون تونسته که واقعا مثل شما پیش بره.
    البته نظر شخصی منه.
    از بابت مطلبتون هم ممنون.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      نه، اتفاقا از وجود نویسنده‌های مهمان استفاده می‌کنم همچنان و آقای ارغوان هم لطف کرده‌اند و امروز یک مقاله برای من فرستاده‌اند. منتها انتشار مطالب باید به تناسب انجام بشه، تمایل ندارم در یک پزشک تعداد زیادی مطلب منتشر کنم که خوانده نشوند.
      یک مشکل اصلی که ما بلاگرها داریم این است که سطح پذیرش مطالب در ایران خیلی پایین است، به همین خاطر متأسفانه خیلی روزها خودمان را مهار می‌کنیم، فرضا اگر در یک روز دو سه مطلب سطح بالا منتشر کنم، مطوئنا همه مطالب با دقت خوانده نمی‌شوند. وبلاگرهای فرنگی این مشکل را ندارند و می‌توانند روزانه 10 – 12 مطلب منتشر کنند.

      1. علی ادبی مهذب می گوید

        قبول دارم ولی در جهت دیگه (و نه اون جهت) جسارتا به نظرم یه مقداری هم به قالب 1پزشک مرتبط میشه که اگه مثلا 4 تا مطلب توی یک روز منتشر بشه مطالب دیگه به صفحات بعد منتقل میشه و در واقع توی دید نیست.
        البته صلاح خویش خسروان دانند !
        (تشکر از اینکه پاسخگو هستید در مقابل خوانندگان)

      2. سروش می گوید

        به نظرتون بهنر نیست که کم کم حجم مطالب رو زیاد کنید چون من بار ها شده که به ۱پزشک سرزدم و از این که مطلب جدیدی نبوده حالم گرفته شده شاید بهتر از یه جایی شروع کنین و کم کم حجم رو بالا ببرین و قطعا این فرض هم هست که چون همه به همه مقاله ها علاقه ندارن وقتی حجم زیاد بشه پیدا کردن مطلب مورد علاقه هم راحت تر میشه

  6. بهزاد می گوید

    الان سال 2012 هست اون پایین صفحه نوشته شده:
    Copyright © 2005-2010 1Pezeshk
    چرا رسیدگی نمیکنید؟

  7. IrNCO می گوید

    واقعا جالبه که بعضی نرم افزارها مثل این فقط ورژن آیفون دارن نمیدونم چرا دولوپر ها از همون اول برا همه مدل ها نمیدن. . . فکر میکنم برنامه هایی مثل chirp بهتره از ابتدا برای همه سیستم عامل ها عرضه بشن تا اینکه به مرور زمان این کار انجام بشه. . . . البته شاید قصد تست شدن نسخه های اولیه با تعداد کاربر محدود رو دارن که نسخه نهایی اون کمترین ایراد ممکن رو داشته باشه که در این صورت به نظرم این نرم افزار امتحان خودش رو پس داده ( ۴.۵ ستاره )

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.