ساخت دوربین 50 گیگاپیکسلی از 98 دوربین کوچکتر

6

زهرا معبودی: مهندسان توانستند در دانشگاه آریزونا و Duke یک دوربین 50 گیگا پیکسلی از 98 دوربین متفاوت بسازند. ایده اصلی این اختراع، این بوده است که تعداد 98 دوربین با هم به تصویر برداری از نقاط مختلف بپردازند و تمام تصاویر با هم ترکیب شوند و تصویر جدید را تولید ‌کنند، سازماندهی این تصاویر در کنار یکدیگر بسیار دشوار است. برای ترکیب این تصاویر و تولید تصویر جدید باید دوربین‌ها به وسیله سیم به هم متصل شوند.

بزرگترین دوربین,دوربین

جالب است که حدود سه درصد از این دوربین ترکیبی را سخت‌افزارها تشکیل می‌دهند، مابقی عناصر را سیم‌های طویلی تشکیل می‌دهند که دوربین‌ها را متصل می‌کنند. نمونه اولیه این دوربین  محفظه‌ای به اندازه دو و نیم متر مربع و عمق 20 اینچ است. هر دوربین یک تصویر گرفته و پس از گرفتن عکس توسط تمام دوربین‌ها ، تصاویر جزیی هر کدام یک قطعه از تصویر اصلی را تشکیل داده و به صورت موزاییک‌های با کیفیت باوضوح بالا در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. تصاویر طوری در کنار همدیگر قرار می گیرند که بیننده در نگاه اول قادر نخواهد بود جزییات را مشاهده کند.

بزرگترین دوربین,دوربین

ممکن است بپرسید آیا می‌شود این دوربین‌های 80 گیگاپیکسلی به گوشی‌های هوشمند راه پیدا کنند؟ در پاسخ باید گفت این اتفاق مدتها طول می کشد تا به واقعیت تبدیل شود چرا که باید این حجم عظیم سیم‌ها فشرده شوند تا بتوانند به اندازه‌ای درآیند که در جیب شما جا شده یا اینکه برای نگهداشتن آن در دستانتان مزاحمتی ایجاد نکنند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

مجموعه‌ای از عکس‌های تاریخی که برخی از آنها کمتر دیده شده‌اند و ما را به اندیشه در مورد تاریخ…

عکس‌های تاریخی خلاصه عجیب یک دوران هستند. همه چیز از کیفیت عکس، کادربندی، لباس، ساختمان‌های پیرامون، غذایی که صرف می‌شود، حالت چهره، برشی از یک زمان و مکان است که برای بینندگان بعدی نکته‌های دارند.برخی ازعکس‌های این مجموعه را قبلا…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. مهران می گوید

    شما اول صبر کنید به دوربین های دیجیتالی راه پیدا کند. گوشی های هوشمند پیشکش

  2. عمارنامه می گوید

    سلام و درود؛
    دوست عزیز این مطلب شما در پایگاه اینترنتی و بسته فرهنگی عمارنامه منتشرگردید.
    http://www.ammarname.ir/link/13544
    ما را با درج بنر و یا لوگو در وبگاه خود یاری نمایید .
    موفق و پیروز باشید .
    عمارنامه http://ammarname.ir/—- info@ammarname.ir
    یا علی

  3. بابک می گوید

    و باز هم پیشرفت . . .

  4. hesam می گوید

    بالای صفحه نوشتید 50 گیگاپیکسلی ، پایین صفحه 80 گیگاپیکسلی

  5. Tox می گوید

    فکر نمیکنم سیم‌ها نقش تعیین کننده‌ای داشته باشند بهرحال برای اطلاعات بیشتر Image Registration را گوگل کنین

    ضمنا در مورد راهیابی به دوربین‌های دیجیتال، این رو غافل نشین که ولو به طور محدود میشه تعداد زیادی عکس گرفت و بعد به کمک همین تکنیک که بالا گفتم کنار هم گذاشت. عکس‌های پانوراما از این جمله‌اند…

    پ.ن: ۱پزشک بلاگ خوبیه ولی بالا پائین زیاد داره!! البته طبیعیه 🙂

  6. ahmadalli می گوید

    لازم نیست که دوربین ۵۰ یا ۸۰ گیگاپیکسلی داخل گوشی‌های هوشمند ترکیبی از تعدادی دوربین دیگه باشه. یعنی فکر نکنم توی گوشی‌های هوشمند یا دوربین‌های دیجیتال اصلا دوربین‌های ترکیبی بزارن…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.