اپلیکیشن واقعیت مجازی ناسا برای آشنایی بیشتر با روبات مریخ‌نورد Curiosity

7

جمعه، 16 مرداد امسال، روز هیجان‌انگیزی برای ناسا و دانشمندان است، چرا که در این روز قرار است مریخ‌نورد Curiosity باید بر سطح مریخ فرود بیاید. این فرود به دقت برنامه‌ریزی شده است، اما از آنجا که همیشه اتفاقات پیشبینی نشده محتمل است، در طی فرود هفت دقیقه‌ای این روبات مریخ‌نورد، دانشمندان باید تنش زیادی را تحمل کنند.

مریخ ,دشت مریخ,کوه‌های مریخ

با توجه به اینکه رسیدن سیگنال‌ها از مریخ‌نورد به زمین، 14 دقیقه طول می‌کشد، از روی زمین عملا هیچ چیز قابل کنترل نیست و عملیات فرود باید متکی با برنامه‌ریزی‌های پیش باشد. پانصد هزار خط برنامه برای این منظور نوشته شده است.

بد نیست در همین جا یک ویدئوی بسیار مهیجی با عنوان «هفت دقیقه ترس»را ببینید. این ویدئو را می‌توانید در یوتیوب ببینید یا اینجا با کیفیت خوب، با حجم 30 مگابایت دانلود کنید.

در اینجا مراحل فرود را می‌بینید:

عکس مریخ,مریخ‌نورد کنجکاوی
عکس را در نمای بزرگ ببینید.

اما ناسا، یک اپلیکیشن iOS بسیار جالب برای آشنایی با مریخ‌نورد Curiosity با عنوان Spacecraft 3D درست کرده است، با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید مریخ‌نورد را در کنار خودتان با کمک واقعیت مجازی ببینید.

نرم افزار ناسا

ابتدا شما باید شاخص یا مارکری را پرینت بگیرید، تا اپلیکیشن متوجه شود که مریخ‌نورد را در کجا باید قرار بدهد. پرینت را در جایی که دوست دارید، بگذارید، اپلکیشن بلافاصله متوجه می‌شود و مریخ‌نورد را به شما نشان می‌دهد.

با تغییر زاویه آی‌فون یا آی‌پد، می‌توانید مریخ‌نورد را از جهت‌های مختلف ببینید. به علاوه می‌توانید دستور باز و بسته شدن بازوهای مریخ‌نورد را هم بدهید یا فرمان بدهید که مریخ‌نورد به پهلو بچرخد!

مریخ نورد,مریخ

در عکسی که در بالا می‌بینید، مریخ‌نورد به کمک اپلیکیشن روی میز کامپیوترم رفته! البته مریخ‌نورد Curiosity عملا بزرگ‌تر از این حرف‌هاست و 900 کیلوگرم وزن و 3 متر طول دارد. اسپیریت و آپورچونیتی، کمتر از نصب Curiosity وزن داشتند.

در همین زمینه پست پوریا ناظمی را هم بخوانید: ۷ دقیقه وحشت را در خانه تجربه کنید


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چیزهای کوچکی که مایه دلخوشی، سرگرمی یا تعجب یا تفریح می‌شوند – گالری عکس

دلخوشی‌ها در زندگی بسیارند. دلخوشی می‌تواند خانه بزرگ، ماشین لوکس، شغلی دلخواه، تماشای فیلم در آخر روز خسته‌کنندهt یک کتاب تازه، معاشرتی روح‌افزا باشد یا حتی چیزهایی کوچک‌تر مانند دیدن زمین یخ‌زده در اول صبح زمستان و شکسته شدن لایه نازک یخ…

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللوشاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. armin می گوید

    مرسی

  2. Parham می گوید

    اقای مجیدی یک سوال برام پیش اومده من مدت زیادی هست که مطالب شما می خونم و تقریبا در هر مطلب یک فایل بیش از 10 مگابایت برای دانلود وجود داره و یا نرم افزاری وجود داره که با اینترنت کار می کنه :دی
    ترافیک ماهیانه ی شما چقدره ؟:d

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      دو خط یک مگ و 512 کیلوبیت، اولی 40 گیگ پهنای باند، دومی نامحدود!

      1. سروش می گوید

        واو
        می گم این همه هزینه رو از کجا تعمبن می کنین؟

  3. سعید می گوید

    سلام و عرض ادب و ارادت
    نمی دونم این مشکل فقط بریا من هست یا نه … ولی مثل اینکه گوگل اون سرویس دکمه پلاس وان رو هم برای کشور ایران غیر فعال کرده … البته فکرکنم…

  4. Redone می گوید

    خیلی ممنون از این پست بی نظیر و جذاب … بازم تو این مایه ها چیزی دیدید معرفی کنید خواهشا برای iPad

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.