Old Reader همان گودر قدیمی است!

13

چندی پیش سایتی معرفی کرده بودم که به صورت محدود یادآور ویژگی‌های خوب گوگل ریدر قبل از «گوگل پلاس» بود، آن سایت بد نبود، اما محدودیت‌ها و کمبودهایی که داشت ما را از کاربری مداوم در آن دلسرد می‌کرد.

امروز سایت Old Reader را تست کردم که از بسیاری جهات شبیه گوگل ریدر قدیمی است، این سایت فعلا بیش از چند هزار کاربر ندارد و بعد از عضویت در آن می‌توانید به راحتی و بی‌دردسر مطلب شیر کنید و لایک بزنید و کامنت بگذارید و کاربران دیگر را دنبال کنید.

Old Reader

فعلا متوجه دو مشکل در سایت شده‌ام، یکی اینکه مطالب فارسی راست به چپ نیستند که این مشکل با یک استایل ساده حل می‌شود، مشکل بعدی هم این است که معلوم نیست که هجوم کاربران زیاد را تاب بیاورد و ممکن است از نظر فنی و منابع سرور جوابگوی کاربران زیاد نباشد.

اگر کسی استایل بی‌عیبی نوشت لطفا با ما به اشتراک بگذارد.

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

یک عکاس از هوش مصنوعی برای تصور اینکه شخصیت‌ها و سلبریتی‌های تاریخی امروز چه شکلی می‌شدند، استفاده…

یک عکاس از هوش مصنوعی (AI) استفاده کرده است تا تصور کند شخصیت‌های تاریخی مانند آل کاپون، بنجامین فرانکلین و شارون تیت اگر امروز به دنیا می‌آمدند چه شکلی بودند.این عکاس به نام آلپر یسیلاتس که در استانبول ترکیه زندگی می‌کند، پرتره های فوق…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. رسول می گوید

    در نگاه اول ، هر چند گودر امکاناتش کمتر شده به نظر من خیلی بهتر میاد

  2. sh می گوید

    ممنون از معرفی سایت.
    از نظر پرایوسی چطوریه؟
    اگه بخوایم اکانتمونو توش ببندیم یعنی پاک کنیم، میشه؟

  3. سیب پزشکی می گوید

    متاسفانه هیچ چیزی نتونسته جای گودر قدیمی اصلی رو پر کنه. گوگل به جای رقابت در قالب شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، می تونست “طرحی نو اندازد” و پدیده ای جدید و جالب به نام ریدر اجتماعی رو گسترش بده اما از داشته های خودش دست کشید تا تقلیدی از الگوی های موفق رو راه بندازه

  4. عقب ماندگی قلبی می گوید

    چطور میشه کاربرا رو پیدا و فالو کرد؟
    من وبلاگم خیلی از کم خوانندگی رنج میبره، با فیدخون ها میتونم یه چاره ای واسش پیدا کنم

  5. alireza می گوید

    خیلی از کاربرای قدیم گوگل ریدر به این سایت محاجرت کردن
    gooder.us

    1. alireza می گوید

      *مهاجرت

  6. سوشیانت می گوید

    امکان به اشتراک گذاری‌های غیر فیدی یا استتوسی هم که نداره!

  7. نرگس می گوید

    نمی دونم چطور میشه توش کامنت گذاشت؟ به نظر میاد فقط لایک و شیر داره

  8. امیر می گوید

    استفاده کردم خیلی باحاله

  9. امیر می گوید

    چه جوری میشه راست چین فارسیشو درست کرد؟

  10. لئون می گوید

    طراحی‌اش عالیه (نون پنیر گوجه خیاری : سفید و قرمز و سبز : پرچم) ، مرسی
    البته rsshero یا همون GOODBIT هم هست که متاسفانه فعلن رفته تو مر‌‌حله‌ی آلفا

  11. لئون می گوید

    شرمنده کامنت دو تیکه شد: چرا توی قسمت پست‌های مشابه نیوزبلور رو نیورده؟ خودتون نخواستین؟

  12. مازیار می گوید

    تنها چیزی که برای من توی گودر قدیم مهم بود “sort by magic” اِش بود. توی گودر جدید سورت کردن افتضاهه. خصوصا اگه فید هایی با خروجی بالا مثل تایم رو مشترک باشید.
    اگر کسی جایی میشناسه با الگوریتم سورت کردن مثل گودر سابق به من هم بگه لطفا.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5