با سیلیکون له‌شده، عمر باطری گجت‌ها سه برابر خواهد شد

3

تغییر و تحول واقعی در شکل و عملکرد گجت‌هایمان هنگامی روی خواهد داد که یک سری تحول واقعی در تولید سخت‌افزارها به وقوع بپیوندند، چیزهایی مثل نمایشگرهای انعطاف پذیر تاشدنی یا بهتر شدن ظرفیت و طول عمر باطری‌ها.

در مورد باطری‌ها مدتهاست که ما شاهد پیشرفت‌های آهسته، اما مداوم هستیم، در تازه‌ترین خبر خوب در مورد باطری‌ها، پژوهشگران دانشگاه رایس Rice و «لاکهید مارتین» اعلام کرده‌اند که روشی کم‌هزینه برای ساختن باطری‌های لیتیومی با ظرفیت و طول عمر بالا پیدا کرده‌اند.

در حال حاضر از گرافیت به عنوان آنود در باطری‌های تجاری لیتیومی استفاده می‌شود، این در حالی است که آنودهای سیلیکونی ده برابر توانایی ذخیره انرژی بیشتر دارند.

حالا تیم پژوهشی اعلام کرده است که مشکلاتی را که در زمینه به‌کارگیری سیلیکون به عنوان آنود باطری‌ها وجود داشت را حل کرده است، دو محقق به نام «سیبانی لیسا بیسوال» و «مدهوری تاکور»، به این منظور مدت‌ها روی ورقه‌های سیلکونی متخلخل کار کرده بودند، هدف نهایی آنها بود که به فرایندی قابل اجرا و عملی برای ساخت باطری برسند.

آنها کشف کردند که با له کردن ورقه‌های سیلیکونی به پودری دست می‌یابند که سطح تماسش 50 برابر بیشتر از ورقه‌های معمول است. نتیجه کار آنودی است که می‌تواند هزار میلی‌آمپر ساعت به ازای هر گرم، شارژ نگه دارد که حدود سه برابر بیشتر از آنودهای گرافیتی است و این تازه یک سوم ظرفیت این باطری‌های از نظر تئوریک است.

بسیاری از کاربران از اینکه مجبورند هر روز گوشی‌ هوشمند خود را شارژ کنند، خسته شده‌اند، آیا ظرف دو سال آینده، ما می‌توانیم گوشی‌های داشته باشیم که تنها به دو بار شارژ در هفته نیاز داشته باشند؟

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

۲۰ برنده عکاسی از طبیعت در سال ۲۰۲۲ در مسابقه عکاسی IPA

جوایز بین المللی عکاسی (IPA) در سال 2022 بار دیگر از مجموعه‌ای خیره کننده از عکس های طبیعت پرده‌برداری کرد که قلب و ذهن بینندگان در سراسر جهان را تسخیر کرده است. این تصاویر برنده استثنایی ما را به قلمروهای مسحورکننده طبیعت منتقل می‌کنند،…

۸ خودروی جذاب تاریخی که توسط طراحان ایتالیایی بازطراحی و جاودانه شدند

ایتالیا خانه‌های طراحی معروفی دارد. Pininfarina ،Bertone ،Touring ،Giugiaro و Vignale برخی از مهم‌ترین نام‌های طراحی خودرو هستند.در این خانه‌های طراحی، همه‌چیز از جمله خودرو طراحی می‌شود. چه خودروهایی که تجاری و قابل تولید باشند؛ چه…

خرابی چون‌ که از حد بگذرد آباد می‌گردد! – گالری عکس‌های قبل و بعد این مکان‌های زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذت‌بخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.دست‌کم ایده‌ای در ذهنشان می‌ماند که از…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    “آیا ظرف دو سال آینده، ما می‌توانیم گوشی‌های داشته باشیم که تنها به دو بار شارژ در هفته نیاز داشته باشند؟”
    قطعاً بله، البته با اختلاف قیمت بسیار زیاد و ناعادلانه بخاطر این تکنولوژی!

  2. اشکواری می گوید

    سلام
    سیلیکون له شده در تیتر درسته یا لیتیوم؟ چود در متن سیلیکون اومده.

  3. شایان می گوید

    من همین الان گوشیم رو کمتر از دو بار در هفته شارژ می کنم. (در صورت استفادۀ زیاد از گوشی هر سه یا چهار روز) گوشی ویواز هست با حدود چهل اپلیکیشن فعال. ضمنا خیلی هم از گوشی استفاده می کنم و تقریبا روزی نیست که ساعاتی با گوگل مپز، آفیس، عکاسی، فیلمبرداری، بازی، موزیک و… کار نکنم.
    با این حساب تعجب می کنم که آرزوی شما دو بار شارژ در هفته است اون هم برای چند سال بعد و پس از پیشرفت تکنولوژی! گوشیتون چیه که اینقدر باتریش ضعیفه؟
    شاید هم منظورتون دو بار شارژ در ماه بوده؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.