آیا میزان تفکرات نژادپرستانه در جنوب آمریکا بیشتر از سایر مناطق این کشور است؟ توییتر پاسخ می‌دهد!

9

در دنیای امروز «اطلاعات» همه چیز هستند، اما بیشتر از آنکه خود این اطلاعات مهم باشند نوع پردازش و بینشی که با استفاده از این اطلاعات پردازش‌شده به دست می‌آید اهمیت دارد.

ما بسیاری اوقات توییتر را فقط جایی برای ثبت افکاری آنی خودمان یا گلایه‌هایمان می‌دانیم، در صورتی که خیلی‌ها از توییتر برای افکارسنجی و بینش تفکر و دیدگاه توده‌های مردم استفاده می‌کنند.

از نظر آنها توییتر یک گنج است، آنها توییتر را مثل یک مؤسسه افکارسنجی بزرگ می‌بینند.

بر همین اساس من بارها کاربردهای بدیعی را در توییتر مشاهده کرده‌ام، مثلا در فصل آنفلوآنزا چند سالی است که بر اساس توییت‌هایی با کلیدواژه‌هایی دلالت‌کننده بر علایم این بیماری، مؤسسات همه‌گیرشناسی بیماری‌های، خیلی زودتر و به‌هنگام‌تر متوجه مسری شدن بیماری و موج‌های پیدایش و محو بیماری می‌شوند.

دفعات زیادی هم مش‌آپ‌هایی بر اساس توییتر دیده‌ام که در آن اطلاعات خام از توییتر گرفته می‌شوند، مرتب می‌شوند و بعد روی یک نقشه نمایش داده می‌شوند.

اما در تازه‌ترین مورد، سایت geocommons که اصولا کارش عینی کردن و روی نقشه آوردن اطلاعات خام و ایجاد دیدگاه‌ها و نگرش‌های تازه بر این اساس است، نقشه‌ای منتشر کرده است که در آن میزان توییت‌های نژادپرستانه را بعد از انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا نشان می‌دهد.

این توییت‌های نژادپرستانه به تفکیک ایالت‌های مرتب شده‌اند و نگاهی گذرا به نقشه نشان می دهد که در جنوب و کرانه شرقی آمریکا به مراتب تفکرات نژادپرستانه بیشتری در اذهان مردم وجود دارند. چیزی که منطبق بر سایقه تاریخی و سیاسی این مناطق است.

این هم فهرست ده ایالت با بیشترین توییت‌های نژادپرستانه:


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

هوش مصنوعی یکی از تخیل‌های کودکی ما را تصویرسازی کرد: کشتزارهایی از همه چیز: بستنی قیفی –…

شاید سریال کارتونی پینوکیو باعثش شد. شاید هم نه! در آن قسمت دلپذیر و خاطره‌انگیز، روباه مکار و گربه ننه، پینوکیو را فریفتند تا سکه خود را بکارد تا درختی از سکه بروید و بتواند سکه‌های بی‌شمار برداشت کند.سال‌ها از آن زمان گذشته، الان هم…

بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته به ویلایی لوکس در «بالی» تبدیل شد

یک بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته که بر روی صخره‌ای در بالی قرار گرفته، به ویلایی لوکس تبدیل شده است. شرکت Hanging Gardens قرار است در‌ آوریل این ویلا را افتتاح کند. ایده این کار زاییده فکر کارآفرینی به نام فلیکس دنیم است. دنیم در حال حاضر هتل‌های…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند.یودادوایت شروتتانوس…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
9 نظرات
  1. سیمین درویید می گوید

    خیلی جالب بود. توییتر سرشار از ناگفته‌هاست.

    1. مسعود می گوید

      این آمار باید به نسبت جمعیت هر ایالت بررسی بشه بعد میشه نتیجه گیری کرد. الان چیزی که مشخصه تمام ایالتهایی که بیشترین نژادپرستی رو به گفته اونها دارند بیشترین جمعیت های آمریکا در اونها ساکن هستند.

  2. سروش سپهر می گوید

    البته یه نکته اینه که از روی این آمار تنها می شه به نسبت توئیت های نژاد پرستانه با مناطق پی برد، اما با توجه به میزان دسترسی های متفاوت به تویتر یا اصلا فرهنگ بیان موضوع در اینترنت شاید خیلی قابل اغتماد نباشه، شاید یه جور اکولوژیک فالسی

    1. صابر می گوید

      آمار میزان تغییرات در نظرات و سلیقه ها و قضاوت ها ، نشاندهنده ی خیلی چیزهاست. البته کشف رابطه ی متغیر های وابسته و مستقل دیگر خیلی به دقیق تر شدن نتیجه ی آمار ها کمک می کند

  3. hosein می گوید

    آقای مجیدی بزرگوار

    با سلام

    لطفا بفرمایید این جمله را از کجا برداشتید؟ (در ابتدای متن)

    “در دنیای امروز «اطلاعات» همه چیز هستند، اما بیشتر از آنکه خود این اطلاعات مهم باشند نوع پردازش و بینشی که با استفاده از این اطلاعات پردازش‌شده به دست می‌آید اهمیت دارد.”

    میخواهم در مقاله ای از آن استفاده کنم، اگر هم از سری جملات خودتان هست، لطفا بفرمایید

    با احترام

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      این عبارت نوشته خودم بود از جایی برنداشتم.

      1. hosein می گوید

        با تشکر از آقای مجیدی بزرگوار و آقای مهدی عزیز

    2. مهدی می گوید

      من هم یک جمله از خودم دارم که شاید به دردتون بخوره:
      “گاهی درک اهمیت یک مساله مهم‌تر از درک خود مساله است”
      اگه جمله رو عینا توی گوگل جستجو کنید چیزی پیدا نخواهید کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5