پژوهشگران MIT مطالب داغ آینده توییتر را پیشبینی می‌کنند!

3

اگر به سایت توییتر بروید می‌بینید که به صورت مرتب فهرستی از موضوعاتی که کاربران روزانه بیشتر در مورد آن توییت کرده‌اند، به صورت مطالب داغ یا trending نمایش داده می‌شود. این فهرست بر اساس تعداد توییت‌ها و همچنین میزان شتاب گرفتن توییت در مورد یک موضوع خاص، تنظیم می‌شود.

به تازگی یک استادیار دانشگاه MIT به نام Devavrat Shah و دانشجویش -استانیسلاو نیکولوف- الگوریتمی را نوشته‌اند که می‌تواند با صحت 95 درصد، مباحثی را که به طور متوسط یک ساعت و نیم بعد، در توییتر داغ خواهند شد،‌ تشخیص بدهد، این الگوریتم این کار را گاهی 4 تا 5 ساعت زودتر هم انجام می‌دهد.

پیشبینی اساتید MITدر مورد توییتر

الگوریتم تازه می‌تواند برای توییتر جالب باشد، چرا که این الگوریتم با زودتر نشان دادن موضوعات داغ، می‌تواند به نمایش بیشتر آگهی‌هایی که از نظر محتوا نزدیک به این مباحث داغ هستند، کمک کند.

اما از سوی دیگر این الگوریتم می‌تواند راهبردی تازه برای تحلیل آماری کلیه کمیت‌هایی باشد که در طول زمان متغیر هستند، چیزهایی میزان فروش یک فیلم در گیشه‌های سینما یا قیمت سهام.

برای نوشتن این الگوریتم این دو پژوهشگر ابتدا باید متوجه می‌شدند که چه چیز باعث داغ شدن یک موضوع می‌شود، برای همین آنها از موضوعاتی که قبلا داغ شده بودند «نمونه‌برداری» کردند و تونستند طرح‌های معنی‌داری را پیدا کنند که یک موضوع را مستعد داغ شدن می‌کرد.

در فرایند یادگیری ماشینی، محققان ابتدا مدلی را به صورت فرضی وضع می‌کنند که یک فرضیه عمومی درباره شکل طرحی است که خصایصش باید تعریف شوند. «شاه» و همکارش باید مدل ساده‌ای را درست می‌کردند که موضوعات داغ را پیشبینی می‌کرد و نشان می‌داد که چه زمانی موضوعات داغ عوض می‌شوند و با چه فرکانسی این تغییر انجام می‌شود.

توییتر

الگوریتم آنها میزان فزونی گرفتن توییت‌های موضوعات را با شتاب توییت‌های «نمونه‌ها» مقایسه می‌کند، آن مباحثی که مثل «نمونه‌ها» با شتاب زیادی توییت می‌شدند، مباحث داغ بعدی بودند.

حجم «نمونه‌»ای که شاه و نیکولوف گرفتند، شامل 200 موضوع توییتری قبلا داغ شده و 200 موضوع توییتری بودند که داغ نشده بودند. سرانجام آنها الگوریتمی نوشتند که 95 درصد صحت و 4 درصد مثبت کاذب داشت.

شاه پیشبینی می‌کند که میزان صحت این الگوریتم با افزایش حجم نمونه افزایش می‌یابد به اعتقاد او حجم نمونه آنها کم بوده است.

البته چیز دیگری که آنها باید در نظر می‌گرفتند، میزان منابع کامپیوتری بود که باید به این الگوریتم اختصاص می‌یافت، همان طور که فیس‌بوک و گوگل با افزایش کاربرانشان مجبور به افزارش سرورهای خود هستند، الگوریتم آنها با افزایش حجم نمونه و دقیق‌تر شدن، منابع بیشتری مصرف می‌کند و بنابراین آنها ترتیبی دادند که اعمال کامپیوتری بتواند بین کامپیوترهای جدایی تقسیم شود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

هوش مصنوعی یکی از تخیل‌های کودکی ما را تصویرسازی کرد: کشتزارهایی از همه چیز: بستنی قیفی –…

شاید سریال کارتونی پینوکیو باعثش شد. شاید هم نه! در آن قسمت دلپذیر و خاطره‌انگیز، روباه مکار و گربه ننه، پینوکیو را فریفتند تا سکه خود را بکارد تا درختی از سکه بروید و بتواند سکه‌های بی‌شمار برداشت کند.سال‌ها از آن زمان گذشته، الان هم…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…

21 مهارتی که ای کاش در مدرسه یا جای دیگر مقدمات آنها را به ما می‌آموختند!

درس و دانشگاه بسیارند، اما وقتی وارد کار واقعی و زندگی می‌شوید می‌بینید که مهارت‌های زیادی لازم دارید تا تبدیل به یک آدم موفق شوید یا به آرامش و خوشبختی بیشتری در زندگی برسید. گاهی دوره‌های آموزشی خوبی برای آنها وجود دارد و گاهی هم باید…

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. محمد می گوید

    البته ایشون دانشیار هستند، نه استادیار

  2. رهگذر می گوید

    الگوریتمهای متعددی جهت پیش بینی یک فرایند در زمینه های مختلفی وجود دارند.

    متاسفانه در این مطلب به ابتکارجدیدی که این گروه ممکن است در الگوریتم خود استفاده کرده باشد اشاره ای نشده (گر چه ممکن است هیچ ابتکار جدیدی هم در کار نباشد) و فقط به بیان یافتن یک کاربرد جدید برای الگوریتمهای پیش بینی کننده بسنده شده است. (منظور این است که چگونگی انجام کار، بخش اصلی ماجراست که….)

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      بله توضیح کافی نویسنده الگوریتم نداده. گزارش MIT قدر ناقص است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.