پدری که مسئولیت رساندن پسرش را به سرویس مدرسه، به یک کوادکوپتر سپرده است!

4

آیا شما جزو دانش‌آموزانی بودید که هر روز صبح، پدر و مادرتان دست شما را می‌گرفتند و به سرویس حمل و نقل دبستان یا دَمِ در دبستان می‌رساندند؟ یا اینکه الان خودتان جزو والدینی هستید که این کار را می‌کنید؟

آقای «پاول والیچ» پدری بود که تا چند وقت پیش همین کار را می‌کرد و هر روز صبح دست پسرش را می‌گرفت و 400 متری با او پیاده طی می‌کرد و او را به سرویسش می‌رساند.

ولی این آقای والیچ، از آنجا که گیک است، روزی به این فکر افتاد که این کار تکراری هر روزه را به شخص یا بهتر است بگویم به «چیز» دیگری محول کند: یک هلیکوپتر کنترل از راه دور یا به عبارت دقیق‌تر یک کوادکوپتر quadcopter.

اخبار مربوط به این شبه‌ربات‌های پرنده، بین گیک‌ها خارجی محبوبیت زیادی دارند، مثلا اگر شما به سایت گیک دات کم بروید و تگ کوادکوپتر را مطالعه کنید، می‌بینید که چه کارهای جالبی که با این کوادکوپترها انجام نمی‌شود.

شخصا با قیمت و فروشگاه‌های آنلاین و آفلاین فروش کوادکوپترها و شاید مهم‌تر از آن قوانین تملک و استفاده از آنها در ایران آشنا نیستم، اما فکر می‌کنم کوادکوپترها یکی از جالب‌ترین و انعطاف‌پذیرترین چیزهایی هستند که یک گیک می‌تواند داشته باشد.

زمستان سال پیش والیچ تصمیم گرفت که به جای بیرون رفتن هر روزه با فرزندش برای رساندنش به سرویس، در منزل بنشیند و با کامپیوتر و از دریچه دوربین یک کوادکوپتر، مراقبش باشد. البته او می‌خواست کوادکوپتر خودش پسرش را به صورت خودکار دنبال کند و بعد به خانه برگردد.

کوادکوپتر از نظر مکانیکی، یک بخش مرکزی دارد که تجهیزات الکترونیکی روی آن قرار می‌گیرد، بخش دیگر بازوهای آلومینیومی هستند که موتورها و پروانه‌ها روی آن هستند، یک بخش پایه هم دارد که از طریق آن کوادکوپتر، روی زمین می‌نشیند.

از نظر الکترونیکی، کوادکوپتر یک بورد کنترل به همراه باتری، بورد توزیع نیرو، کنترل‌کننده‌ها نیروی موتور، گیرنده رادیویی برای کنترل از راه دور، یک مودم RF برای کنترل کامپیوتری، ژیروسکوپ سه‌بعدی و ارتفاع‌سنج دارد. آقای والیچ علاوه بر اینها، یک بورد برای اتصال GPS و قطب‌نما که شیاری برای اتصال کارت microSD هم داشت، خرید.

والیچ برای دیدن دنیا از زاویه دید کوادکوپتر، ترجیح داد یک گوشی هوشمند آن را به آن متصل کند، این طوری کافی است که یک برنامه چت ویدئویی دلخواه را در گوشی راه بندازید و خیلی آسان ویدئوی محیط پیرامون را ببینید.

از دید نرم‌‌افزاری آقای والیچ به نرم‌افزار کدبازی متوسل شد که می‌تواند کوادکوپتر رادر شرایط آب و هوایی مختلف و در ارتفاع‌های متفاوت، پایدار و هدایت کند. همین برنامه می‌تواند کوادکوپتر را با استفاده GPS به مقصد خاصی هدایت کند.

برنامه‌ای که والیچ در منزل از آن برای هدایت کوادکوپتر استفاده می‌کرد، برنامه Qgroundcontrol بود.

اما چیز دشوار در این برنامه، این بود که کوادکوپتر بتواند موقعیت فرزند والیچ را مشخص کند و او را دنبال کند، نخست او در نظر داشت از یک سیستم RFID استفاده کند، ولی وقتی فاصله زیاد باشد و به چند متر برسد، نیروی بیشتری باید صرف شود و از آنتن‌ها قوی‌تری باید روی کوادکوپتر استفاده کرد که میزان مصرف انرژی را خیلی بالا می‌برد، به همین خاطر والیچ از همان سیستم GPS‌ استفاده کرد.

والیچ از تازه‌ترین نسل مودم‌های RF برای انتقال اطلاعات GPS فرزندش به کوادکوپتر استفاده کرد، این مودم‌ها، خیلی کوچک هستند، انرژی آنها را می‌شود با یک باطری ساعت تأمین کرد، برنامه آنها با زبان Python نوشته شده است و به شیوه هوشمندانه‌ای اطلاعات را منتقل می‌کنند. مجموع این GPS و مودم، حجمی به اندازه یک انگشت دارند و والیچ آنها را در کوله‌پشتی فرزندش جاگذاری کرد.

در نهایت والیچ موفق شد و حالا کوادکوپتر از فاصله ده متری، فرزندش را دنبال می‌کند و به سرویس می‌رساند.

پروژه به نظر من خیلی جالب است، اما فکر کنم بهتر باشد والیچ به موقع به این شیوه پدری گیکی خاتمه بدهد، بگذارد فرزندش چند روزی به دیگران پُزِ مراقب خاصش را بدهد و بعد به همان شیوه سنتی همیشگی برگردد، چون برای یک کودک هیچ چیزی جای گرفتن دست پدر و مادرش و صحبت‌هایی که در همان مسیر کوتاه ، رد و بدل می‌شود را نمی‌گیرد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر این شخصیت‌های سینمایی و تلویزیونی به صورت گربه تصور می‌شدند

این کاری است با هوش مصنوعی انجام آن نستا ساده شده است. اما به یاد دارم که در سالیان دور برای همانند نشان دادن برخی سگ‌ها با شخصیت‌ها انسانی خاص، عکاس و روتوش کار چه زحمتی کشیده بود و این سری عکس‌ها را در شماره ظاهرا نوروزی یک شماره مجله…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

خرابی چون‌ که از حد بگذرد آباد می‌گردد! – گالری عکس‌های قبل و بعد این مکان‌های زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذت‌بخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.دست‌کم ایده‌ای در ذهنشان می‌ماند که از…

مجموعه‌ای از عکس‌های تاریخی که برخی از آنها کمتر دیده شده‌اند و ما را به اندیشه در مورد تاریخ…

عکس‌های تاریخی خلاصه عجیب یک دوران هستند. همه چیز از کیفیت عکس، کادربندی، لباس، ساختمان‌های پیرامون، غذایی که صرف می‌شود، حالت چهره، برشی از یک زمان و مکان است که برای بینندگان بعدی نکته‌های دارند.برخی ازعکس‌های این مجموعه را قبلا…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. VIVA می گوید

    بسیار جالب بود…منم با شما موافقم بعضی چیزها فقط تجربه کرد…..مخصوصا این مورد که هیچ چیز مثل دست پدر نمیگیره……
    ولی تجربه جالبی بود….

  2. جواد می گوید

    فکر کنم بد نباشه یه مسلسل 7.62 میلیمتری ببندی به این کوادکوپتر!
    خب پدر نسبتا دلسوز و محترم اگه آقا دزده بچه ی شما رو بدزده دقیقا چه کار می خوای بکنی؟
    البته اگه ایده ی مسلسل اجرا بشه این مشکل هم حل میشه!

  3. مارال می گوید

    واقعاً هم بهترین خاطرات کودکی من وقتی بود که پدرم من رو به مدرسه می برد و باهام حرف می زد.

  4. فرشاد می گوید

    اگه یک پدر گرامی در ایران قصد همچین کاری داشته باشه، اول باید امنیت کوداکوپتر رو تامین کنه، بعد پسرش! 😀

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.