از نظر بیشتر کاربران: سیستم‌عامل موبایل اهمیتی ندارد!

4

میان خوره‌های تکنولوژی و گوشی‌بازها، طرفداران دوآتشه اپل و iOS فراوانند. همین‌طور تعداد هواخواهان سینه‌چاک گوگل و اندرویید هم کم نیست. اما تحقیق جدیدی که موسسه Accenture انجام داده است، نشان می‌دهد که دو سوم دارندگان گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها هیچ اهمیتی به سیستم‌عامل آن نمی‌دهند. این بررسی نشان داده است که ۲۴ درصد از کاربران قصد دارند برای تجربه کردن «سایر گزینه‌ها» برند یا سیستم‌عامل مورد استفاده‌شان را عوض کنند. ۲۳ درصد می‌خواهند با عوض کردن برند یا سیستم‌عامل‌شان «تجربه کاربری بهتری» داشته باشند و ۲۳ درصد دیگر هم قصد دارند برای «دسترسی به سرویس‌ها، خدمات و اپلیکیشن‌های نوآورانه‌تر» سیستم‌عامل مورد استفاده‌شان را عوض کنند.

mobile-operating-systems

این موضوع گرچه ممکن است برای اپل یا گوگل خبر بدی محسوب شود، اما شرکت‌های دیگری را که در پی کسب سهمی از این بازار هستند، خوشحال خواهد کرد. مایکروسافت با ویندوز فون و کنونیکال با نسخه مخصوص تلفن‌هوشمند اوبونتو، از جمله این رقبا هستند. کومو پوری (Kumu Puri) از مدیران Accenture می‌گوید: «در کل نظرسنجی ما نشان داد که کاربران وفاداری چندانی نسبت به سیستم‌عامل گوشی، تبلت یا حتی کامپیوترشان ندارند. آن‌ها می‌خواهند سیستم‌عامل‌های جدید را امتحان کنند و معمولا حاضر نیستند به یک پلتفرم واحد محدود شوند.»

این موضوع بواسطه تضاد کامل با تفکر ما (و حتی شرکت‌های عرضه‌کننده این سیستم‌عامل‌ها) بسیار جالب‌توجه است. تولیدکنندگان غالبا غنای اکوسیستم را به عنوان یکی از نقاط قوت اصلی سیستم‌عامل‌ها در نظر گرفته و مانور زیادی روی آن می‌دهند. در نظر بگیرید که یک دستگاه مبتنی بر iOS دارید که از طریق آن اپ‌های مختلف، موسیقی، فیلم و کتاب خریده‌اید. ترک کردن اکوسیستم اپل به معنی دور ریختن تمام هزینه‌هایی است که تا کنون انجام داده‌اید. همین امر درست به همین شدت در مورد گوگل و فروشگاه اینترنتی Play هم صادق است. اما به رغم این موضوع کاربران زیادی هنوز مایل به تغییر سیستم‌عامل‌شان هستند!

 

 

OS-1

برای دیدن نمودار در نمای بزرگ، روی عکس کلیک کنید.

عوامل مختلفی ممکن است عامل این تغییر سیستم باشند که از میان آن‌ها می‌توان به کنجکاوی، هزینه کمتر، دردسر کمتر، امنیت بیشتر و سازگاری بهتر با سیستم کامپیوتری خودروها اشاره کرد. در این میان هزینه کمتر مستقیما به اندرویید و دردسر کمتر مستقیما به محصولات اپل اشاره می‌کند، و سازگاری بهتر با سیستم کامپیوتری خودرو یقینا برگ برنده مایکروسافت است.

جالب‌تر آن‌که این آمار حتی در میان کسانی که Accenture آن‌ها را کاربران قوی (Strong User به کسانی اطلاق شده است که حداقل دو دستگاه با سیستم‌عامل واحد داشته‌اند) نامیده است، تفاوت چندانی با آمار کاربران عادی ندارد. همچنین ۱۷ درصد از کاربران عادی معتقد بوده‌اند که یکسان بودن سیستم‌عامل تقریبا تمام گجت‌ها، «بسیار مهم» است. این بررسی نشان داده است که «تقریبا یک پنجم افرادی که جزو کاربران قوی بوده‌اند، اعلام کرده‌اند که هیچ سیستم‌عامل پیش‌فرض یا ترجیحی ندارند و اصلا به این‌که از چه سیستم‌عاملی استفاده می‌کنند اهمیت نمی‌دهند.»

جالب این‌که معیارهای انتخاب یک دستگاه کامپیوتری در رده‌های مختلف (از گوشی و تبلت گرفته تا تلویزیون و پی‌سی) نیز تقریبا مشابه هستند و در همه آن‌ها قیمت اولویت اول را دارد و پس از آن به مواردی مانند امنیت در برابر هکرها، سایز صفحه نمایش و سادگی اتصال به سایر دستگاه‌ها توجه خواهد شد.

 

 

OS-2

برای دیدن نمودار در نمای بزرگ، روی عکس کلیک کنید.

این هشداری برای اپل، گوگل و مایکروسافت است تا بدانند که تنها ایجاد یک اکوسیستم غنی به تنهایی کافی نیست، بلکه آن‌ها باید با هر دستگاه تازه‌ای که تولید می‌کنند، کاربران را به نوعی به ماندن ترغیب کنند.

منبع (+)

 

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مجموعه عکس‌های چیزهای عجیب و ترسناکی که مو بر تن راست می‌کنند

چرا گاهی دوست داریم داستان‌ها یا فیلم‌های ترسناک را ببینیم؟ خود آزاری؟! در این پست که تعدادی عکس نستا ترسناک (بیشتر عحیب) خواهید دید، می‌خواهم نخست کمی در این مورد حرف بزنم. دلایل لذت بردن افراد از وحشت می‌تواند از فردی به فرد دیگر…

چگونه طولانی مدت درس بخوانیم و کمتر خسته شویم؟

مطالعه برای ساعات طولانی می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین راهبرد وجود دارد که می‌توانید برای کمک به حفظ تمرکز و جلوگیری از خستگی از آن‌ها استفاده کنید: استراحت کنید: هر ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یک بار استراحت کنید تا مغز خود را شارژ کرده و از…

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست. در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…

حداقل مجازات کسانی که این چیزها را طراحی کرده‌اند، زندان است!

طراحی خوب در هر عرصه‌ای چه فضای وب، معماری، وسایل خانگی و صنعتی و گجت‌ها مهم است. یک طراح باید بتواند خود را جای کاربران نهایی بگذارد و حدس بزند که در استفاده از وسیله یال محل چه مشکلاتی پیش خواهد آمد یا در شرایط مختلف و با گذشت زمان چه…

سرژ ورونوف: پزشکی که بیضه‌های میمون‌ها را به مردها پیوند می‌زد تا آنها را جوان کند!

یکی از پر شورترین ارائه‌ها و سخنرانی‌ها در کنگره بین‌المللی جراحان در لندن در سال ۱۹۲۳ توسط جراح فرانسوی متولد روسیه به نام سرژ ورونوف انجام شد. سه سال پیش‌تر، ورونوف با آزمایش‌های بحث‌برانگیز پیوند غده‌ که به ادعای خودش آدم‌ها را چند…

شوخی با درونگراها (نرنجید! خودم یک درونگرا هستم)

در مورد درونگراها بسیار مطلب نوشته‌ام. یک زمانی درونگرایی در جامعه خیلی تابو بود و هنوز هم مقداری است. خود من به عنوان یک درونگرا زمانی از درونگرایی خود شرمنده بودم. اما بعدا متوجه شدم که درونگرایی یک ویژگی شخصی است. درونگراهایی یک طیف…

آگهی متنی در «همه» صفحات
عمل بای پس معده / کاشت مو / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

4 نظرات
  1. تهمورث می گوید

    جالب و مفید بود.

  2. ali می گوید

    به نظر من یه گوشی اندرویدی با یه ایپد ۷اینچی داشته باشی خیلی بهتره اینطوری از امکانات هر دو میتونی استفاده کنی هرچند مشکل هماهنگ کردن این دوتا با هم پیش میاد
    البته خودم نتونستم امتحان کنم

  3. حامد می گوید

    به نظر من این آمار یکم بو داره!!! الان جنگ و نبرد میان سیستم عامل هاست… در نمودار آخری بیشترین درصد در انتخاب کالا رو قیمت داره! اون وقت چطور میشه یکی که کلی هزینه اپلیکیشن و موزیک و… در یک اکوسیستم مثل اپل کرده راحت مهاجرت کنه به سوی سیستم عامل دیگه ای؟

    1. وحید می گوید

      نظر من برعکسه و فکر میکنم آمار خوشبینانه هست! چون اگه یه نظر سنجی بذارن که بپرسن سیستم عامل چی هست احتمالا بالای دو سوم کاربران گوشیهای هوشمند هیچ جواب درستی ندارن که بدن!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5