دانشمندان ژاپنی و عینک‌های ضد تشخیص چهره

6

کسانی که نسبت به امنیت و حفظ حریم شخصی در دنیای آنلاین حساسیت بیشتری دارند به زودی وسیله‌ای دیگر برای حمایت از خود در اختیار خواهند داشت. دو دانشمند ژاپنی عینکی ساخته‌اند که بدون ایجاد مزاحمت برای دید فرد، در کار سیستم‌ها و نرم‌افزارهای تشخیص چهره اختلال ایجاد می‌کند. ایسائو اچی‌زن (Isao Echizen) یکی از اساتید موسسه ملی انفورماتیک توکیو به کمک استاد دیگری از دانشگاه Kogakuin به نام سی‌چی گوشی (Seiichi Gohshi) عینکی ساخته‌اند که مانع کار سیستم تشخیص چهره موتورهای جست‌وجوی اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی می‌شود.

عینک ضد تشخیص چهره

این دستگاه به تعدادی منبع نوری نزدیک به مادون قرمز مجهز است که نشانه‌های به کار رفته در تشخیص چهره را بهم می‌ریزند و در عین حال مانع از دید کاربر نمی‌شوند. (این عینک در دید مخاطبین نیز تاثیری ندارد چرا که چشم غیرمسلح انسان قادر به تشخیص این طیف نوری نیست. برای مشاهده نمونه‌ای ساده از این نورها، دوربین موبایل خود را به سمت قسمت فرستنده کنترل تلویزیون بگیرید و کلیدی را فشار دهید!) در نسخه فعلی نیروی مورد نیاز این منابع نوری از باتری‌ای که در جیب کاربر است تامین می‌شود، اما سازندگان اعلام کرده‌اند که در حال کار بر روی نمونه‌ای هستند که نیازی به باتری جداگانه نداشته باشد. از هم‌اکنون برخی از شرکت‌ها آمادگی خود را برای تولید انبوه این عینک‌ها اعلام کرده‌اند و به نظر می‌رسد در زمان عرضه قیمت این عینک‌ها بسیار مناسب و در حدود ۱ دلار باشد.

به گفته اچی‌زن، هدف اصلی از ساخت این عینک‌ها ممانعت از تجاوز به حریم شخصی سوژه‌های عکس‌ها اعلام شده است. سوژه‌های عکس‌هایی که به صورت مخفیانه گرفته می‌شوند یا به صورت اتفاقی در میدان دید دوربین‌ها قرار می‌گیرند. اچی‌زن زمانی تصمیم به اختراع این وسیله گرفت که متوجه شد فناوری تشخیص چهره گوگل می‌تواند چهره اشخاص را حتی هنگام استفاده از ۵ مدل مختلف عینک آفتابی تشخیص دهد!

عینک ضد تشخیص چهره

فناوری‌های تشخیص چهره در سیستم‌های قضایی و همین‌طور موتورهای جست‌وجو و شبکه‌های اجتماعی کاربرد زیادی پیدا کرده‌اند. حتی فروشگاه‌ها هم از این فناوری برای جمع‌آوری داده‌های آماری و بازاریابی بهتر استفاده می‌کنند.

منبع (+)

پی‌نوشت: این عینک‌ها شاید برای ساکنان شهری مانند لندن هم که به پایتخت دوربین‌های نظارتی تبدیل شده است مفید باشد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

عکس‌های قدیمی از یخ‌فروش‌های آمریکایی

یخ‌فروش‌ها در دوران قدیم اهمیت زیادی داشتند. قبل از رواج یخچال‌های مدرن، زندگی بدون آنها مختل می‌شد.عکس‌های این نوشته نگاهی اجمالی به دوران گذشته می‌اندازند، زمانی که صدای یخ‌فروش‌ها و شکستن بلوک‌های یخی در خیابان‌ها طنین‌انداز می‌شد.…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

مجموعه‌ای از تصاویر هراس‌آور، عجیب با به اصطلاح نفرین‌شده!

برای قسمتی از شگفتی یا ترس خودمان از پیرامون یا عکس‌ها نمی‌شود توضیح صریح ارائه کرد. احتمالا منشا این ترس‌ها به تدریج در سیناپس‌های مغزی ما از هزاران سال پیش یه یادگار گذاشته شده.آدم فکر می‌کند اگر قرار باشد برنامه هوش مصنوعی ایجاد شود…

بهترین سایت‌ها برای پیدا کردن کتاب‌هایی که با سلیقه شما جور هستند

آیا می‌خواهید از مطالعه کتاب لذت ببرید؟ در اینجا سایت‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که کتاب‌هایی خوبی بر مبنای مطالعات لذت‌بخش قبلی به شما توصیه می‌کنند.هیچ چیز دلهره آورتر از رفتن به یک کتابفروشی بدون فهرست خرید نیست. شما کلی وقت…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    ساختنش آسونه، فقط شکل ضاهریش مناسب نیست. به نظرم همین شکل ضاهری و نیازمندیش به باتری و غیر قابل استفاده بودن توسط افراد عینکی یک مقدار در جا افتادنش تاثیرگذاره…

    1. فرشاد می گوید

      یا شاید هم ظاهر 😀

  2. سعید می گوید

    نور مادون قرمز هم نمیخواست
    همون عینک انقدر بزرگ هست که نذاره طرف شناخته بشه
    😀

  3. شهاب الدین می گوید

    مسلم هست که اندازه و ظاهر عینک اینطور نمی‌مونه و این فقط برای آزمایش هست. مثلاً گوگل گلس هم اگر مدل‌های ابتدایی‌اش دیده بشه هیچ کس نظر مثبتی راجع بهش نمی‌ده. البته من فکر می‌کنم خیلی راحت بتونند با استفاده از فیلترها یا نرم‌افزارها بر روی دوربین‌ها، طیف مادون قرمز این عینک رو حذف کنند و به نظرم این ایده سریع با شکست مواجه می‌شه. شاید روش‌هایی دیگر ابداع بشه که چهره رو رنگی کنند اما افراد نتونند اون رنگ‌ها رو ببینند. شاید هم زمانی فرا برسه که بتونیم روش انعکاس فوتون از سطوح کوانتومی رو عملی کنیم و اون وقت تئوری مرد نامرئی رنگ واقعیت به خودش بگیره.

  4. همراه سنتر می گوید

    فکر میکنم جای کاره زیادی داره مخصوصا از لحاظ ظاهری

  5. خرید پارکت می گوید

    دیگه عینک ب هین بزرگی مادون قرمز میخواد چیکار
    خوده عینک کفایت میکنه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.