در همان زمانی که روی تردمیل عرق می‌ریزید، مطالعه هم بکنید!

8

مقدمه: 1- به صورت کلی ما متأسفانه شاهد آن فرهنگ ورزشی که در کشورهای دیگر بین عموم مردم حکفرما است، نیستیم. بنابراین کمتر می‌بینیم که عامه مردم به ورزش آماتوری مرتب به عنوان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای حفظ سلامتی نگاه کنند یا هزینه‌ای برای ورزش صرف کنند.

نشریات ورزشی پرتیراژ ما به ورزش قهرمانی و فوتبال غالبا ناامیدکننده ما تا حد جزئیات تهوع‌آور می‌پردازند، اما خبری از انواع ترفندها و نکته‌های برای ورزش نیستند. به جز جوان‌هایی که چندصباحی برای مقاصد پوسته‌ای و گاه به ضرب استروئیدهای آنابولیزان به عضله‌سازی می‌پردازند، ما شاهد ورزشکارهای آماتور میانسال یا سالخورده‌ای که مثلا برنامه مرتب ورزشی نداشته باشند، نیستیم.

2- پژوهش‌های جدید نشان داده‌اند که اگر کار شما مستلزم ساعات طولانی پشت میزنشینی است و یا اصلا به هر دلیل عادت به ساعات طولانی سکون دارید، حتی اگر سه چهار بار در هفته به ورزش‌های هوازی مثل دو یا شنا بپردازید، نمی‌توانید جلوی آثار زیان‌آور این ساعات سکون را بگیرید.

همین پژوهش‌ها به فواید حرکات بدنی کوچک در طول روز اشاره کرده‌اند، حتی اگر در غالب اینکه شما چند بار به جای آسانسور در طول ساعات کاری از پله استفاده کنید، در طول زمان به بدنتان خدمت کرده‌اید.

درست به همین خاطر است که دو سه سالی است، روی انجام کارها در حالت ایستاده تأکید زیادی می‌شود و در بسیاری از ادارات و شرکت‌ها، میزهای مناسب برای انجام کارها در حالت ایستاده هم نصب شده‌اند.


تردمیل مدت‌هاست که به خانه‌های بسیاری از ایرانی‌ها راه یافته است. اما به درستی مشخص نیست که ما چگونه از تردمیل‌های استفاده می‌کنیم.

در این میان یکی از مشکلات استفاده از تردمیل این است که ما چطور در دقایقی که در حال ورزش روی آن هستیم، خود را سرگرم کنیم، بعضی‌ها موسیقی گوش می‌کنند، بعضی‌ها هم جلویشان فیلم یا صحنه‌های آرامش‌بخش طبیعت را می‌گذارند.

اما شاید شما هم به مطالعه، وب‌گردی یا چک کردن شبکه‌های اجتماعی حین ورزش فکر کرده باشید، چنین کاری عملا غیرممکن است، چون با هر گامی که بردارید، میدان دید شما بالا و پایین می‌شود و شما مجبورید برای یک مطالعه مختصر هم ورزش را متوقف کنید.

اما به تازگی پژوهشگری به نام «جی سون یی» که استادیار مهندسی صنعتی دانشگاه Purdue است، با همکاری یک دانشجوی مقطع دکترا به نام «بوم چول کوئن» راهی برای غلبه بر این مشکل پیدا کرده است، او سیستمی به نام ReadingMate طراحی کرده است که خواندن و دو در آن واحد را ممکن می‌کند.

با سیستم جدید حتی می‌شود متن‌های کوچک روی مانتیورهای کوچک را به راحتی خواند.

برای کار با این سیستم، ورزشکارها عینک‌های به چشم‌ می‌زنند که LEDهای فروسرخ کوچکی روی آنها نصب شده است، یک دوربین فروسرخ این LEDها را پایش می‌کند و متوجه تغییر موقیت عمودی سر ورزشکارها می‌شود، سپس یک الگوریتم به تناسب این تغییر موقیت، متن روی صفحه را جابجا می‌کند.

شاید در آینده ما شاهد این باشیم که مثلا با کینکت هم بشود کار مشابهی کرد.

yi-treadmill2

البته مشخص است که حین ورزش نمی‌شود، مطالعه جدی کرد، اما شاید بشود در حد چک کردن ایمیل و شبکه‌های اجتماعی و خواندن متن‌های خیلی کوتاه از این فناوری در آینده استفاده کرد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

تنهاترین درخت جهان در کجاست؟

در جزیره دورأفتاده کمپبل، واقع در بیش از ۶۰۰ کیلومتری جنوب  نیوزلند، صنوبر منفرد سیتکا روییده که به عنوان تنهاترین درخت روی زمین شناخته شده است.نزدیکترین درخت نزدیک به آن آن بیش از ۲۲۰ کیلومتر دورتر، در جزایر اوکلند است، در حالی که…

سازه‌ها و چیزهایی که حس مگالوفوبیای ما را به شدت تحریک می‌کنند – گالری عکس

مگالوفوبیا اصطلاحی است که برای توصیف ترس شدید و غیرمنطقی از اشیاء یا چیزهای بزرگ استفاده می‌شود. کلمه "مگالوفوبیا" از ترکیب دو کلمه یونانی "مگالو" به معنای بزرگ  و "فوبیا" که به معنی ترس یا بیزاری قوی است، گرفته شده است.افراد مبتلا به…

دستمال‌های پارچه‌ای برای پنهان کردن نقشه فرار در زمان جنگ جهانی دوم

جورجینا کنیوندر جنگ جهانی دوم، نقشه‌های سرّی روی دستمال‌های جیبی چاپ می‌شد تا نیروهای متّفقین در پشت خطوط دشمن بتوانند از آنها استفاده کنند. گرامی داشتن دستمال‌های پارچه‌ای کهنه پدر ‌همسرم شاید به نظر کاری ناخوشایند باشد اما در دل آنها…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

داستان تکامل اتاق خواب‌ها از دوران انسان‌های اولیه تا اتاق‌ خواب‌های هوشمند + گالری عکس

تکامل اتاق خواب‌ها تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله تغییرات فرهنگی، فناوری و اجتماعی قرار گرفته است. با گذشت زمان، اتاق خواب‌ها از فضا‌های خواب ساده به پناهگاه‌ها و آسایشگاه‌های چند منظوره و شخصی تبدیل شده‌اند.مروزی کوتاه بر تکامل آنها:…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    پیشرفت واقعاً جالبیه، از اون چیزیاست که حتماً باید تجربه کرد تا تونست راجع بهش نظر داد. من هم ابتدا حدس زدم که از کینکت استفاده شده باشه، ولی آیا کینکت انقدر میتونه دقیق و سریع باشه؟ سنسورهای این عینک باید ضمن تشخیص دقیق راستای چشم خیلی سریع عکس‌العمل نشون بدن، چون خیلی مشکله بشه اون تکانه های کوچک و در عین حال سریع چشم رو تشخیص داد.

  2. رضا می گوید

    با آمدن گوگل گلس مشکل خواندن حین ورزش به سادگی حل خواهد شد.

    1. پویا می گوید

      فکر نکنم گوگل گلاس برای مطالعه طولانی مدت بکار بیاد.

  3. Marilyn می گوید

    تا جای که امار میگوید مردم ما (البته اگر به شعور کسی بر نخوره)سرانه مطالعه زیادی در حالت عادی ندارند چه برسه حین ورزش
    البته من زیاد موافق این کار نیستم چون تمرکز روی تنفس و ضربان در ورش های هوازی خیلی مهم که وارد فاز لاکتیک یا موارد دیگر نشویم
    ولی بدم نمییاد اگر زمانی بشه امتحانش کرد

    1. فرشاد می گوید

      یا به عبارت دیگه: مطالعمون که مطالعه نیست، حداقل ورزشمون ورزش باشه!

  4. Marilyn می گوید

    دکتر جان بد نیست مقالات تخصصی در باره ورزش هم بیشتر به یا حتی یک تب جدید (البته الان زیر مجموعه گوناگون است ) ولی کمی پزشکی تر و علمی تر

  5. بهار بینا می گوید

    چه قدر خوب که این قدر زود اختراعات بر اساس نیازها طراحی می شن.
    و چه خوب تر می شد اگه هم این فرهنگ ورزش هم مطالعه برای ما جا میفتاد.
    حسودیم شد واقعن …

  6. ارشيا می گوید

    چرا به “کتاب صوتی” فکر نمیکنین؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.