فلیپ‌بورد 2.0 به دنیای اندروید آمد + ویرایشگر وبی مجله‌های شخصی

4

در «یک پزشک» چندی پیش، در پستی در مورد امکانات بسیار جالب نسخه 2.0 فلیپ‌بورد نوشته بودم، متأسفانه این نسخه تا حالا فقط برای iOS آماده شده بود. بنابراین کاربران بسیار پرشمار اندروید از آن بی‌بهره بودند، خوشبختانه از دیروز نسخه تازه فلیپ‌بورد برای اندروید هم عرضه شده است.

همان طور که نوشته بودم، در فلیپ‌بورد 2.0 هر کاربر می‌تواند برای خود یک مجله شخصی درست کند و این کار به راحتی میسر است.

جزئیات این کار در iOS و اندروید تفاوت زیادی نمی‌کند، بنابراین شما را ارجاع می‌دهم به همان مقاله.

در هر صورت خیلی خوشحال می‌شوم که کاربران اندروید هم مجله یک پزشک را در اندروید دنبال کنند.

05-10-2013 11-06-38 PM

شما می‌توانید فلیپ‌بورد 2.0 را برای اندروید از گوگل پلی بگیرید و یا به سادگی فایل را به صورت زیپ شده از اینجا دانلود کنید و بعد وارد گوشی یا تبلت خود کنید و نصب کنید.


اما تحول دیگری هم در فلیپ‌بورد به وقوع پیوسته است: ویرایشگر وبی مجلات.

یعنی هر کاربر می‌تواند در مرورگر کامپیوتر دسکتاپ خود هم مطالب مجله یا مجله‌هایش را ببیند و آنها را ویرایش کند.

این یک تحول برای «فلیپ‌بورد» است که تا حالا روی خوشی به محیط وب نشان نمی‌داد.

به این ترتیب هر کاربر می‌تواند از طریق مرورگر هم مطلبی را حذف کند یا لایک‌ها و اشتراکات مطلب را ببیند.

05-10-2013 11-06-14 PM

اما مسلما یک کاربرد جالب این کار می‌تواند این باشد که از این به بعد شما راهی ساده برای دیدن مطالب مورد علاقه در فلیپ‌بورد خواهید داشت:

نحوه کار به این صورت است که یک مجله ایجاد کنید و دسترسی به آن را محدود کنید (مجله را private کنید) و سپس هر وقت خواستید مطلبی را بعدا در مرورگر خود بخوانید، روی دکمه + تپ کنید و مطلب را به مجله خصوصی منتقل کنید.

تا پیش از این تنها راه دسترسی آتی به مطالبی که در فلیپ‌بورد می‌دیدیم، ایمیل کردن به آنها خودمان یا فرستادن آنها به سرویس‌های «خوانش در آینده» بود.

برای دیدن ویرایشگر وبی فلیپ‌بورد بهاینجا بروید.


مجله «یک پزشک» در فلیپ‌بورد تا حالا حدود 1300 خواننده از طریق آی‌دیوایس‌ها پیدا کرده بود، ببینیم که استقبال کاربران اندروید به چه صورت خواهد بود!

05-10-2013 11-03-33 PM

آموزش نحوه اشتراک مجله «یک پزشک»


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نقشه واقعی جهان: این نقشه‌های هوشمندانه، اندازه واقعی کشورهای روی کره زمین را نشان می‌دهند

وقتی به نقشه جهان نگاه می کنید، منطقی است که فرض کنید گرینلند و آفریقا از نظر اندازه مشابه هستند. اما در واقعیت، قاره آفریقا 14 برابر وسعت خشکی یخی شمال است.با احتساب تعدادی از جزایر فراساحلی، مساحت کل گرینلند 2.16 میلیون کیلومتر مربع…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. بهنام می گوید

    پس اونی که تاحالا توی فلیپ بورد اندروید فالو میکردم چی بود؟ همین نبود ینی؟
    من این کارهایی که برای دنبال کردن گفته بودین انجام داده بودم و شده بود!

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      سابق بر این شما مجله‌های از قبل موجود یا یک فید رو دنبال می‌کردین، اما حالا هم می‌تونین مجله بسازین و هم مجله‌های دیگران رو دنبال کنین. مجله یک پزشک در فلیپ بورد فقط شامل مطالب یک پزشک نیست، بلکه هر مطلب جالبی در فلیپ بورد ببینم بهش اضافه می‌کنم.

  2. پویا می گوید

    راندمان کلی اپ هم بهبود پیدا کرده و منابع کمتری مصرف میکنه. ولی محتوا اش زیاد با وبلاگتون فرق نداره، پیشنهاد میکنم از مطالبی استفاده کنید که در وبلاگ نیاوردین.

  3. کیان می گوید

    flipboard اپلیکیشن زیبا و کاربردی هست که مطالبی که علاقه به خوندنشونو دارید به زیبایی کنار هم قرار میده.

    اما هنوز (مخصوصا برای زبان فارسی) باگ های زیادی داره. خیلی از مطلاب نامرتب و بهم ریخته هستند، متن های روی هم رفته و ناخوانا هم زیاد پیش میان.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.