FBI می‌تواند مخفیانه وب‌کم لپ تاپ شما را بدون روشن شدن لامپ‌اش، روشن کند

13

یک نِت‌بوک «ای پی‌سی» دارم که خیلی کم از آن استفاده می‌کنم، چند روز پیش که برای کاری روشنش کرده بودم، به وب‌کم‌اش دقت کردم که می‌شود که برای خودش پوششی دارد و با آن می‌شود، جلوی لنز وب‌کم را گرفت.

واقعیت این است که در مورد وب‌کم‌ها (چه در مورد لپ‌تاپ‌ها، چه وب‌کم‌های سیستم‌های دسکتاپ و چه دوربین‌ها تلویزیون‌های هوشمند)، وقتی از آنها استفاده نمی‌کنیم، هیچ چیزی مطمئن‌تر از خاموش کردن فیزیکی آنها نیست. حالا با یک پوشش پیش‌فرض یا کشیدن آنها از USB.

12-8-2013 1-06-54 AM

دلیلش هم این است که امکان نفوذ به سیستم شما صفر نیست و همیشه امکان دارد که کسی پیدا شود و بدون اینکه خودتان خبر داشته باشید، جاسوسی شما را بکند.

خبری که امروز منتشر شده بود، روی این مسئله تأکید می‌کند:

FBI می‌تواند دوربین‌های لپ‌تاپ افراد مظنون را بدون اینکه خودشان بدانند و بدون روشن شدن لامپ آنها، فعال کند.

البته FBI این کار را در مواردی مثل مقابله با تروریست‌ها و جنایتکاران انجام می‌دهد.

به علاوه بدافزارهای FBI قادر هستند که اطلاعاتی مثل سایت‌های خاص بازدیدشده ، موقعیت کامپیوتر یا ایمیل‌های ذخیره شده در سیستم و عکس‌ها را لو بدهند.

چنین چیزی، چیز تازه‌ای نیست، مخصوصا برای کسانی که خبرهای هک را دنبال می‌کنند، اما می‌تواند روی این مسئله تأکید کند که گاهی کارهای ساده هم می‌توانند تضمینی برای امنیت ما باشند.

12-8-2013 1-10-52 AM

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

حومه‌نشینی چرا شکل می‌گیرد و چه مشکلاتی ایجاد می‌کند؟ + گالری عکس‌هایی از زشتی‌های این پدیده

مناطق حومه شهر، جوامع مسکونی هستند که در حومه مناطق بزرگتر شهری قرار دارند. آن‌ها ویژگی‌های متمایزی دارند که آن‌ها را ازمحیط روستایی و شهری متمایز می‌کند. شکل‌گیری حومه‌ها و مشکلاتی که با آن‌ها مواجه هستند را می‌توان به عوامل متعددی نسبت…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…

نقاشی‌هایی که به بالاترین رقم‌ها قیمت‌گذاری و فروخته شده‌اند

در اینجا می خواهیم لیستی از گران‌ترین نقاشی هایی که در بازار حراجی‌ها به فروش رسیده اند را با هم مرور کنیم. البته هر لحظه امکان تغییر این لیست و جایگزینی نقاشی های دیگری وجود دارد ولی در آن صورت هم می توان نقاشی های زیر را جزء گرانترین های…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

اگر در زمان این شخصیت‌های معروف مجله تایم وجود داشت و قرار بود روجلد شماره شخصیت سال شوند!

مجله تایم یک نشریه خبری هفتگی معروف است که طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله سیاست، رویداد‌های جهانی، علم، فناوری، سرگرمی و غیره را پوشش می‌دهد. اولین بار در سال 1923 منتشر شد و از آن زمان به یکی از تأثیرگذارترین و شناخته شده‌ترین مجلات در…

یادآوری داستان تصویر تولیدشده زنی که در اینترنت وحشت آفرید و تفسیر کنونی آن ماجرا در عصر انفجار…

او در جایی بیرون است و در جهان موازی احتمالا به کمین شما نشسته. تنها کاری که باید انجام دهید تا او را به وجود بیاورید این است که دستور درست را در یک تولید‌کننده تصویر هوش مصنوعی تایپ کنید!مانند یک طلسم دیجیتالی، کلمات شما مانند یک «ورد…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. حسین می گوید

    دکتر درسته که احترام نذاشتن به حریم شخصی افراد کار زشتیه ولی من که هیچ کار خلافی انجام نمیدم چه اهمیتی داره که حتی دوربین وبکم من رو ان اس ای یا هر سازمان دیگه ای کنترل کنه
    حتی میشه گفت این کار یه جور بازدارنگی هم داره برای کسایی که میخوان کاری غیر قانونی انجام بدن
    البته اگه همون سازمان از همون اطلاعات بر ضد خود من استفاده نکنه

    1. امیرمسعود می گوید

      پیش‌فرض حرف شما اینه که حکومت‌ها موجودات درستکار و خیرخواهی هستند و اگر منافع‌شون لازم بشه هیچ وقت به شهروندانشون خیانت نمی‌کنند. ولی راستش نداشتیم چنین چیزی رو. این مقاله رو ببینید:
      «چرا “من چیزی برای پنهان‌کردن ندارم” رویکرد اشتباهی به مسئله جاسوسی از شهروندان است؟»

      http://www.wired.com/opinion/2013/06/why-i-have-nothing-to-hide-is-the-wrong-way-to-think-about-surveillance

      1. فرشاد می گوید

        حرف اول و آخر رو زدید! ممنون بخاطر کامنت.

  2. علی می گوید

    مرسی برای من که تازگی نداشت، هیچ وقت از وبکم خوشم نیومده با اینکه خیلی ها میگن توهم توطئه است ولی من همیشه به لنز وبکم چسب میزنم.

    دکتر اگر فضولی نباشه میخواستم بپرسم روی این eee pc چه سیستم عاملی نصب کردین؟ ویندوز 7 استاتر که روشون نصبِ که اصلا بدرد نمیخوره، ولی کلا خوراکِ لینوکسِ :))
    یکی از آشنایان از اینا داره من هر موقع میبینم میرم تو فکرِ امتحان لینوکس رو اینا :))
    نمیدونم این سوال بود یا تبلیغ 🙂

    1. آرمان می گوید

      یه انتخاب خیلی خوب برای EeePC اندروید ورژن x86. خیلی خوب جواب میده. من اونو به همراه سه توزیع لینوکس و ویندوز سون با هم رو EeePC دارم

  3. محسن می گوید

    سلام خسته نباشید مرسی از مطالب مفید تون.
    راستش درخواست دارم در مورد فیلم توطئه یه مقاله بذارید
    یه فیلم مستند گونه بود که من خود چند وقت پیش دیدم.
    چیزهای که تو این فیلم گفته ودیده میشه واقعیته یا یه جور ساختن فیلم برای تحت تاثیر قرار دادن بقیه

  4. علی می گوید

    من که معمولا وب کم استفاده نمی‌کنم،‌ از Divice Manager کلاً Disable اش می‌کنم. خلاص

  5. محمد می گوید

    اون سری از دوستانی که میفرماین ما هیچ مشکلی با امکان تحت نظر قرار گرفتن توسط سازمان های اطلاعاتی رو نداریم

    شخصیتهای خیلی جاالبین برام!

    البته میدونم همین بی تفاوتیشون هم نسبیه، یعنی اگه گفته بشه افغانستان یا عربستان یا کشورهای کوچولوی حاشیه خلیج این کارها رو باهاشون میکنن اونوقت قضیه فرق میکنه

    این رفتارها بنظرم خوراک یکی دو واحد جامعه شناسیه

  6. هادی می گوید

    کاش یه نسخه از بدافزارش رو به من میداد
    خیلی گیرم

  7. مهدیکو می گوید

    چنین کاری بدون فراهم کردن بسترش توسط شرکت تولید کننده امکان نداره. کیت دوربین طوری طراحی شده که با روشن شدن لامپ هم درون مدار قرار میگیره و تنها وتنها وتنها در صورتی لامپ روشن نمیشه که از قبل توسط سازنده دوربین یک استثنا در موردش تعریف شده باشه.

  8. سعید می گوید

    البته جاسوسی و سواستفاده از وبکم فقط مختص FBI نیست یعنی همچین کار شاقی نیست …

    نمونه اش همون پست یک پزشک بود در مورد لپ تاپ اپل که توسط یک مسافر از آلمان خریداری شد و به ایران اورده شد و البته اطلاعی از دزدی بودن اون نداشتن و در ایران هم استفاده می شد که صاحب اصلی اون بواسطه نرم افزاری که قبلا روش نصب کرده بود از کاربر جدیدش عکس هایی گرفته بود و توی اینترنت گذاشته بود بدون اینکه صاحب جدیدش از این موضوع اطلاعی داشته باشه که بعدا متوجه و به صاحب اصلی اش برگردونده شد …
    نکته 1- خیلی از وب کم ها چراغ هم ندارن که روشن بشن …

    و یک خبر هم دیروز خوندم که سازمان های اطلاعاتی اون ور آب می تونن حتی در ورت خاموش بودن گوش موقعیت دقیق اون رو تشخیص بدن و شنود مکالمات که دیگه هیچی …

    نکته 2- دوربین تماس تصویری اکثر گوشی های همراهی که من دیدم هم چراغ ندارن که در موقع استفاده روشن بشه …

    پس در این دنیا دیجیتال امکان نداره که کاربر ردی از خودش به جا نذاره مگر اینکه خیلی حرفه ایی باشه… و این یعنی حریم خصوصی یعنی … !!!؟

  9. مهدی می گوید

    به خاطر دارم حدود یکسال پیش یه مک بوک رو از لندن دزدیده بودن در ایران فروخته بودند. نرم افزار ردیابی روی مک توسط وب کم بدون اینکه کاربر متوجه بشه عکس هایی از وی رو برای مالک اصلی ایمیل کرده بود.

  10. zeynab می گوید

    سلام معذرت میخوام که سوالمو توی این قسمت مطرح کردم ولی میخواستم بدونم آیا راهی هست که لپ تاپی که هیچ کدوم از نرم افزارهای امنیتی روی اون نصب نشده رو پیدا کرد؟؟؟واقعا ممنون میشم اگه جواب سوالمو بدید.لطف کنید اگه میشه جواب رو به ایمیلم بفرستید.سپاس فراوان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5