خرید کتابهای الکترونیک فارسی دیگر یک رؤیا نیست: فیدیبو
یکی از مشکلات ما در ایران این است که امکانات، مهارتها و فرهنگمان به موازات هم رشد نمیکند. مثلا ما سوار خودروهای گرانقیمت میشویم، اما فرهنگ رانندگی چنان که افتد و دانی در ایران توسعهنیافته است.
در مورد گجتها هم موضوع به همین صورت است، کاربران ایرانی ساعتها از وقتشان را صرف خواندن ویژگیهای گوشیهای هوشمند و تبلتها در فورومها و سایتها و وبلاگها فناوری میکنند، با هم مجادله میکنند، کاسه داغتر از آش میشوند و وکیل مدافع برندهای معروف میشوند و گاه به هم توهین میکنند، اما در نهایت واقعا مشخص نیست با این گوشیها و تبلتها چه میکنند و آیا وقتی حقوق یک یا دو سه ماهشان را صرف خرید آنها میکنند، عملا استفاده بهینه از آنها میکنند یا نه.
یکی از بهترین کارهایی که میشود با یک گوشی یا تبلت انجام داد، خواندن کتاب است، شما میتوانید داخل یک تبلت دهها و صدها کتاب داشته باشید، تبلت همیشه در کنار شماست، در سفر، در محل کار، در مترو یا حتی هنگامی که بدخوابی به سرتان زده است.
خواندن کتابهای الکترونیک، مزایای خاص خودش را دارد، نخستین چیزی که به نظر آدم میرسد آن حس خرسندی درونی است از اینکه با خواندن این کتابها درختی در گوشهای از دنیا برای تولید کاغذ قطع نشده است.
شما میتوانید فونت یک کتاب الکترونیک را به دلخواه بزرگ کنید، میتوانید در محتویات کتاب جستجو کنید یا پای یک صفحه یادداشت بگذارید، به علاوه در بسیاری موارد کتابهای الکترونیک به صورت قابل توجهی ارزانتر از کتابهای کاغذی هستند.
اما مشکل عمده ما در ایران این است که عملا سیستم خوبی برای خرید کتابهای الکترونیک نداشتهایم.
نه! منظورم کتابهای اسکنشده نیست، منظورم کتابهای الکترونیک واقعی است.
در اینترنت دهها سایت کارشان انتشار کتاب اسکنشده است، تلاش کاربران و عواملی که این کتابها را اسکن میکنند یا در مواردی تایپ میکنند، ستودنی است، اما خالی از اشکال هم نیست:
– سوای کتابهای قدیمی، نایاب یا کتابهایی که دیگر «نمیتوانند» منتشر شوند، اسکن کتابهای دیگر ناقض کپیرایت است و در شرایطی که عملا ناشران و نویسندگان و مترجمان، روزهای خیلی بدی را سپری میکنند، اسکن کردن کتابها، بدون رعایت حق و حقوق عوامل تولید آنها، باعث تضییع آشکار حق آنها میشود.
– کتاب اسکن شده که کتاب الکترونیک واقعی نیست، پس خواندش با گوشیهای هوشمند، حتی گوشیهای پنج اینچی هم عملا ناممکن است، البته با تبلت راحتتر میشود این کتابها را خواند، اما باز هم مشکلاتی مثل اندازه بالا این کتابها و محدود شدن فضای ذخیرهسازی تبلت، یا ممکن نبودن جستجوی متنی در کتابهای اسکنشده آزارنده است.
– معمولا کتابهای روز را نمیتوانید در هیچ جایی به صورت اسکنشده پیدا کنید.
همه اینها ما را به این نتیجه میرساند که ما باید یک سامانه کارای فروش کتاب الکترونیک داشته باشیم.
با این سامانه:
– هر کاربر فارسیزبان در هر گوشه از دنیا میتواند به تازههای نشر کتابهای فارسی دسترسی داشته باشد.
– میزان فروش کتاب بالاتر میرود و ناشر هزینه چاپ و تأمین کاغذ را متحمل نمیشود.
– کاربر به صورت آنی به کتابی که دوست دارد، دسترسی پیدا میکند.
در ایران پیش از این تلاشهای خوبی در این زمینه صورت گرفته بود، من میتوانم آوا بوک را مثال بزنم که تا به حال گامهای بسیار خوبی در زمینه نشر کتابهای الکترونیک برداشته است. در زمینه فروش آنلاین مجلات داخلی هم کار سایتهای گردسوز و نیز اپلیکیشن مجله ستودنی بوده است.
اما دیشب، وقتی میخواستم بخوابم، به صورت تصادفی با سامانه جدیدی برای فروش کتابهای الکترونیک آشنا شدم: سامانه فروش کتاب فیدیبو.
نخست تصور کردم که با یک سامانه نصفه و نیمه روبرو هستم که تعداد محدودی کتاب دارد، اما نگاهی به سایت فیدیبو متعجم کرد، چرا که در سایت بیشتر از 1200 کتاب از 37 ناشر معتبر گنجانده شده بود!
باورکردنی نبود، چون تصور من این بود که ناشران ایرانی اصلا روی خوشی به فروش آنلاین محصولات خود نشان نمیدهند.
برتری دیگر فیدیبو، چندپلتفرمی بودن سایت است، یعنی شما حتی اگر تبلت یا گوشی هوشمند نداشته باشید، میتوانید در همان محیط ویندوز با نصب یک برنامه، کتاب را بخوانید. فیدیبو نسخه اندروید و iOS هم دارد.
من فورا فیدیبو را در آیپدم نصب کردم و باید بگویم که برنامه قابل قبولی را مشاهده کردم.
نوبت رسید به خرید کتاب، چیز جالب برای من این بود که بهای کتابها به طور قابل توجهی از بهای نسخه کاغذی آنها پایینتر بود! شما تصور نمیکنید در حال حاضر بشود کتابی چند صد صفحهای را به بهای چهار – پنج هزار تومان خرید، ولی این چیزی واقعی در فیدیبو است!
تنوع عنوانهای کتابها، مرا دقایقی مشغول کرد، تا اینکه سرانجام دو کتاب انتخاب کردم و خریدم، برایم جالب بود که حالا دیگر میتوانم با صرف بهایی اندک، بسیاری از کتابها را بیدردسر روی تبلت خودم داشته باشم، آنها را ورق بزنم، اندازه فونت را به دلخواه تغییر بدهم، در آنها جستجو کنم.
یکی از چیزهای جالب در فیدیبو این است که شما حتی اگر کتاب را نخرید، میتوانید برای آشنایی با حال و هوای کتاب ده پانزده صفحه از کتاب را به رایگان دانلود کنید و بخوانید. در فروشگاههای آنلاینی که نسخه کاغذی کتابها را میفروشند، عملا چنین امکانی نیست، در فروشگاههای فیزیکی هم عملا فرصت چنین کاری را ندارید، اما در فیدیبو میتوانید سر فرصت چند صفحه از کتاب را بخوانید و بعد اگر پسندیدید، کتاب را بخرید. بسیار پیش میآید که عنوان و روجلد کتابی ما را فریب میدهد، اما با فیدیبو ما مرتکب چنین اشتباهاتی نخواهیم شد.
یک سری امکانات مثل افزودن یادداشت هم در اپ جالب بود که در اینجا با این امکانات در قالب اسکرینشاتهایی آشنا میشوید:
ذوقزده با ایمیل با دست اندرکاران فیدیبو تماس گرفتم و خوشبختانه این عزیزان خیلی زود به سؤالات من پاسخ دادند:
سؤال و تردید اصلی من همان طور که پیشتر هم به آن اشاره کردم، میزان استقبال ناشران از فیدیبو بود، گمانم بر این بود که شاید ناشران به خاطر عدم آشنایی با فناوریهای نو و شاید هم عدم اعتماد و واهمه از سرقت دیجیتال کتابها، همکاری لازم را نکنند و ما با سرویسی مواجه باشیم که تنها کتابهای قدیمی را عرضه کند و شتاب افزایش عناوین در آن محدود باشد. پیداست که چنین سرویسی اصلا باب طبع کتابخوانهای مشتاق و حرفهای نخواهد بود.
اما پاسخ فیدیبو به من جالب بود:
نخست آنکه «برخلاف تمامی تجربه های پیشین، تمامی افراد و سهامداران فیدیبو، نه اعضای یک شرکت کامپیوتری، که در واقع خود جمعیت ناشران و همپاهای خارجی آنها هستند و این بدین معناست که ناشران لازم نیست به کسی اعتماد کنند چرا که در واقع هم صنفیهای خودشان دارند این تجارت را با دغدغههای مشترک و با آشنایی با اقتصاد نشر مدیریت میکنند.»
دوم آنکه: «تمامی ناشران مطرح کشور اعم از نگاه، نیلوفر، چشمه، آگاه، ققنوس، قطره، هیرمند، آگه، هرمس و… به طور کامل با فیدیبو قرارداد دارند و درآینده نزدیک بسیاری از کتابهای ایشان حتی قرار است به قصد ارزیابی بازار، به شکل ایبوک منتشر شده تا بر اساس استقبال مخاطبان نسبت به تیراژ آن تصمیم گیری شود.»
سوم آنکه: «در حال حاضر روزانه کتاب به فیدیبو اضافه خواهد شد که طبق سرعت و روند فعلی احتمالا در مجموع در ماه بیش از 150 عنوان جدید به فیدیبو اضافه خواهد شد.»
سؤال بعدی من، در مورد نگرانیهایی است که همیشه هنگام راهاندازی سامانههای فروش آنلاین کتاب پیش میآید، اینکه این سامانهها فروش کاغذی کتاب را کاهش میدهند و طبعا کار کتابفروشیها و عوامل توزیع سنتی کتاب را کساد میکنند. من پرسیدم که به نظر دست اندرکاران فیدیبو، با راهاندازی فیدیبو و رونق گرفتن آن، از نظر اقتصاد بازار کتاب، چه تحول یا تغییری را پیشبینی میکنند.
در پاسخی شفافی که به من داده شد، تصریح شد که پروژه فیدیبو، متوجه تجارب قبلی سامانههای فروش آنلاین کتاب بوده است و تصور آنها بر این است که چنین سامانهای، تراکنش مالی صنعت نشر ایران را پایین نیاورد و قیمتگذاری کتابها و ارائه تخفیف هم آگاهانه و بر اساس فرمولهای اقتصادی خاصی صورت میگیرد.
در دو تصویر زیر بهای نسخه کاغذی دو کتاب را با بهای نسخه الکترونیک همان کتابها در فیدیبو مقایسه کردهایم، میبینید که میزان تخفیف فیدیبو بسیار قابل توجه است:
سؤال بعدی من این بود که آیا فیدیبو میخواهد به نشر مستقیم کتاب فکر کند، طوری که مثلا یک نویسنده یا مترجم به صورت مستقیم با فیدیبو تماس بگیرد تا کتابش به صورت آنلاین منتشر شود؟
پاسخ این بود که فیدیبو از این نکته غافل نبوده است، اما بیشتر تمایل بر این است که با کمک ناشران و با استفاده از «ظرفیتهای قانونی» مبادرت به انتشار کتابها کند.
هدیه کتاب
اما یکی از ویژگیهای ابتکاری و بسیار قابل توجه فیدیبو، ویژگی هدیه کتاب است.
هدیه دادن کتاب، سنتی بسیار نیکو است که متأسفانه در سالهای اخیر در جامعه ما رنگ باخته است، اما فیدیبو میتواند سهمی در احیای این سنت داشته باشد:
شما کافی است کتابی در فیدیبو انتخاب کنید، ایمیل دوست خود را وارد کنید و بهای کتاب را به صورت آنلاین بپردازید. دوست شما ایمیلی دریافت میکند که به او میگوید کتابی از سوی شما به وی هدیه داده شده است و آنگاه او میتواند کتاب را در تبلت، گوشی یا لپتاپ خود به سهولت دانلود کند و بخواند.
این ویژگی بسیار قابل توجه است، به علاوه در نظر بگیرید که با استفاده از این کار برای نخستین بار میتوانید به دوستان و آشنایان خود در خارج کشور هم کتاب هدیه بدهید.
بسیاری از دوستان ما در خارج کشور، وقتی میشنوند که ما در حال خواندن یک کتاب خوب هستیم، آرزو میکنند که ای کاش راهی برای تهیه کتاب میداشتند، عملا ارسال پستی کتابها بسیار گران از آب درمیآید، حتی در مواردی ما مجبور میشویم یک کتاب را اسکن کنیم و برای دوستان خود ایمیل کنیم که کاری بسیار وقتگیر است و مستلزم صرف انرژی بسیار است.
اما حالا با چند کلیک میتوانید دوستی را در هزاران کیلومتر دورتر فقط با صرف چند هزار تومان خوشحال کنید و هدیهای ارزنده به او بدهید.
در پایان میخواهم از شما خواهش کنم که به عنوان یک وبلاگنویس یا کاربر اینترنت، کمی وقت بگذارید، خودتان فیدیبو را بررسی کنید و در وبلاگ و شبکههای اجتماعی معرفی و توصیهاش کنید.
خیلی وقتها ما با دید اقتصادی صرف به فعالیت شرکتها نوپا نگاه میکنیم، بعضی از ماها با خودمان میگوییم که چرا باید به رایگان برای یک شرکتی که به هر حال کارش فروش محصولی است، کمک کنیم؟!
اما جنس کار فیدیبو، چیز دیگری است، اینجا صحبت از کتاب است و رفع یک محرومیت دیرینه و رسیدن به یک آرزوی محال قبلی ما: اینکه بتوانیم به سادگی، در هر جا که هستیم، با هر سطح مالی که داریم کتاب بخریم، بخوانیم و هدیه بدهیم.
و این چیز کوچکی نیست، بنابراین سخن به گزاف نگفتهام که فیدیبو را شاید بشود برترین استارتآپ فارسی در سالی جاری بدانیم.
البته حمایت ما از فیدیبو به معنی فراموش کردن سایر دوستانی نیست که در این مسیر پیش از این قدم برداشتهاند،ما باید حمایت خودمان را از آنها هم ادامه بدهیم، چرا که آنها در مواردی امکانات و ویژگیهایی ممکن است ارائه بدهند که در محور تمرکز فیدیبو نیست.
امیدوارم که در زمینه فروش آنلاین مجلات هم گامهای بهتری برداشته شود و با ایجاد یک همکاری نزدیکتر مثلا بین اپلیکیشن مجله یا گردسوز با صاحبان و اصحاب رسانه، روزی برسد که ما بتوانیم تمامی مجلات و روزنامههای ایرانی را به سادگی چند کلیک بخریم.
یکی از آرزوهای شخصی من، داشتن یک آرشیو کامل از مجلات و روزنامههایی است که میخرم، متأسفانه عملا هیچ کس نمیتواند در طولانیمدت فضایی در اتاق خود برای انباشت چنین حجم انبوهی از نشریات اختصاص بدهد، اما یک سامانه خرید دیجیتال نشریات به این آرزو تحقق میبخشد!
این نوشتهها را هم بخوانید
بسیار عالی خیلی خیلی ممنون بابات معرفی
فقط من App برای آیفون ندیدم فقط برا ipad داره درسته؟
کمتر از یک ماه دیگر نسخه ای فون عرضه خواهد شد. در حال حاضر هم این نسخه اماده است ولی به دلیل تغییراتی که در گرافیک ان لازم است ایجاد شود تصمیم گرفته شده کمی با تاخیر عرضه شود.
پس لطفا همزمان با انتشار اپ آیفون اطلاع رسانی خوبی هم داشته باشید که دانلود و استفاده کنیم
پس واسه ماها که رو اوبونتو هستیم چی؟ :(
به شخصه بسیار دنبال چنین سایتی بودم و بسیار خوشحالم از اینکه معرفی کردید ، در وبلاگم برای حمایت قرارش دادم تا دیگر دوستان نیز از فیدیبو بهره مند بشند
سپاسگزار حمایت شما هستیم
بسیار پست خوبی بود. ممنون از شما. سالهاست که منتظر چنین برنامه ای هستم. به امید روزی که آرشیو کتابهای آن با کتابخانه ملی ایران برابری کند…
بسیار ممنونم بابت این خبر رسانی. جدا جای چنین سامانه ای در دنیای امروز ما ایرانیها خیلی خالی بود. واقعا خوب گفتید که “رسیدن به یک آرزوی محال قبلی ما”!!
امیدوارم این استارت آپ موفق باشد و بیش از پیش شاهد چنین اتفاقات میمونی در فضای مجازی باشیم.
هیجانزده شدم که برم هرچه سریعتر شخمش بزنم
برای انتشار یه کتاب توی آوابوک باید حداقل 50 درصد از فروش رو واگذار کنی…
خیلی ها این کار رو نمی کنم.
حالا شرایط این سایت رو نمی دونم چه طوریه
این هم همون 50 درصده. و قیمت کتاب الکترونیک هم باید حدود نصف قیمت پشت جلد باشه.
از خصوصیات کتابهای الکترونیک، تفاوت فاحش در قیمت آنها نسبت به نسخه های چاپی است، متاسفانه در این سایت تفاوت قیمت کتابهای ارائه شده با نسخ چاپی بسیار ناچیز است، که قطعا سبب کاهش مشتری میگردد. اگر به سایت آمازون کیندل مراجعه کنید خواهید دید که کتابها با تفاوت های 70 تا 80 درصدی به فروش میرسند.
نظر شما در خصوص قیمت های آمازون در برخی موارد درست است ولی به طور کلی اینگونه نیست. در آمازون حتی برخی کتاب ها از نسخه کاغذی گرانتر هم هستند نه به این خاطر که اطلاعات بیشتری دارند بلکه بستگی به شرایط عرضه و اوضاع آن کتاب دارد. در مواردی که 80 درصد تخفیف را از سوی آمازون مشاهده می کنید این به خاطر این نست که قیمت کتاب همین است بلکه آمازون در این موارد از سمت خود میزان تخفیف را به ناشر می پردازد. یعنی در سمت ناشر این تخفیف مشاهده نمی شود. به عبارت ساده تر آمازون در مواردی برای اینکه افراد بیشتری را به تصب اپلیکیشن کیندل یا فروش دستگاه های کتابخوان تشویق کند این ضرر را به جان می خرد. بنده به شخصه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت با بسیاری از بزرگان صنعت نشر و ناشران بین المللی جلسه داشتم و همه اظهار می کردند که تخفیفی به موزعان کتاب الکترونیک نمی دهند
با توجه به حذف هزینه کاغذ،چاپ، حمل ونقل و دهها مورد دیگر در مورد کتابهای مجازی انتظار میره که قیمت کتابها رو منطقی تر انتخاب کنید.
بهتره در مورد قیمت کتابها تجدید نظر کنید.
من به شخصه ترجیح میدم به جای پرداخت هزینه 50 درصدی کتاب و دریافت نسخه الکترونیک ، با پرداخت 100 در صد هزینه اصل کتاب رو تهیه کنم
منم با شما موافقم. به نظرم قیمت ها به هیچ وجه منطقی نیستند.
هر چند اصل کار ستودنی است، اما نباید حقیقت را کتمان کرد … .
حرف شما کاملا درسته. 50 درصد خیلی قیمت بالاییه. من یادمه کتابی که 5تومن بود بعد از افزایش قیمت کاغذ شد 15تومن یعنی 3برابر حالا با حذف هزینه کاغذ و حمل و نقل و توضیع باید حداکثر همون 5 تومن باشه نه 8 تومن. اکثر خوانندگان کتاب دلبستگی خاصی به بافت و بوی کاغذ دارند و کتاب کاغذی اونطوری که میگن هم جاگیر نیست. پس باید یک انگیزه ای داشته باشند برای خرید کتاب الکترونیکی.
سایت آمازون همه کتابها را با این درصد تخفیف ارائه نمیکنه. کتابهای پرفروش معمولا تخفیفی در حد ۲۰٪ دارند.
سلام
از اینکه این مطلب شما کاملا مرتبط با رشته کاری من
بود وراهنمایی ارزنده ای کردید از شما صمیمانه سپاسگزارم.
اشک شوق تو چشام جمع شد !!
مرسی بابت معرفی
بسیار عالیه. کاش یه رویکردی مثل سایت آمازون در پیش بگیره.
سلام
بسیار مطلب خوبی بود
آقای دکتر لطفا ازشون بخواید بیشتر کارشون رو گگسترش بدن و با سایر شرکت ها هم قرار داد ببندن
کتاب های مذهبی فراموش نکنن
تولید کتابها همه در شرکت فیدیبو انجام میشه و این به معنای بازتولید کل کتابهای صنعت نشر هستش که قطعا تایید خواهید کرد کار سنگینی است. با این وجود سرعت تولید را افزایش داده ایم و کلی کتاب وزین در حوزه دین هم آماده عرضه است که بعد از اتمام فرایند کنترل کیفیت روی سایت قرار خواهد گرفت.
ببخشید متوجه نشدم یعنی شما دوباره کتابها رو تایپ میکنید؟ مگه کتابها به صورت تایپی از طرف ناشران ( که در بالا گفته شده تعدادی از اونها سهامداران این مجموعه هستن) به شما ارایه نمیشه؟
خیر کتابها دوباره تایپ نمی شوند ولی انتشار کتاب الکترونیک از یک فایل ورد یا ایندیزاین خود دارای فرایند مفصلی است.
چند ساله دنبال چنین برنامه ای بودم
ممنون بابت معرفی
خیلی خوبه “اگه واقعا کتابای خوب و جدید بهش اضافه بشه”.اما چندتا مسئله:
1. قیمت خارجیش گرونه به نظرم!
2.فرمت این کتابا چیه؟بعضی از اینجور سایتها اصلا توضیحی درباره ی قرارداد رسمی با ناشر و نویسنده،فرمت کتابها و اینکه مثلا میشه آفلاین خوند یا نه،ندادن.(کلا دارم میگم و اشاره به سایت خاصی نیست.)
3.ناشران و نویسندگان عزیز از طرفی میگن چرا مردم کتاب کاغذی کم می خرن،از طرفی اگه دیجیتالی بشه نگران کم شدن فروش کتاب کاغذی هستن و از طرفی،هم رضایت نمیدن نسخه ی دیجیتال کتابها روی چنین سایتهایی قرار بگیره و هم ناراحت هستن که چرا مردم رایگان کتاب دانلود می کنن!هم خدا رو می خوان هم خرما رو:)
4.آپارتمانهای کوچیک واقعا به خیلی از افراد اجازه نمیده علی رغم علاقه ای که به کتاب خوندن دارن،برن دائم کاغذ بخرن و از طرف دیگه هیچ کدوم از کتابای خوب و جدید به طور دیجیتال برای فروش وجود نداره!
5.به امید روزی که کتابای خوبی مثل اتحادیه ابلهان و وضعیت آخر و …به طور دیجیتال روی سایتها قرار بگیره و علاقه مندان هم واقعا کتابها رو بخرن تا حقوق نویسنده و ناشران ضایع نشه.
در خصوص قیمت خارجی باید عرض کنم که قیمت خارجی با توجه به هزینه غیر منطقی جابه جایی پول از حساب های خارجی به ایران تعریف شده. ما هم قبول داریم که قیمت های کتابهای خارجی می تواند ارزانتر باشد ولی به شرط آنکه انتقال پول مثل همه جای دیگر دنیا برای یک شرکت ایرانی کارمزدی منطقی داشته باشد.
سلام در زمینه زبان های دیگر ایران نیز کاری انجام میدهید مانند زبان کردی و ….
پلتفرم ما محدودیتی برای انتشار زبان های مختلف حتی چینی و ژاپنی که خیلی برای نمتیش سخت هستند، ندارد. امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم ناشرانی که به زبانهای دیگر مثل کردی کتاب چاپ می کنند را به مجموعه اضافه کنیم.
ظاهرا امکان خرید برای افرادی که خارج از ایران هستند وجود ندارد حتی اگر بخواهند از طریق حساب بانکی در ایران خزینه آنرا بدهند.
اول اینکه تنها امکان پرداخت بصورت دلار وجود دارد و بعد هم به درگاه سایت پاسارگاد وصل میشه و پیام خطا نشان داده میشه که نمیشه اینکار را انجام داد.
شاید بد نباشه که از طریق یک حساب پیپال اینکار انجام بشه یا اینکه برای کتابهای فارسی امکان پرداخت از طریق حسابهای داخل ایران برای افرادی که از خارج از ایران وصل میشوند هم وجود داشته باشه.
ممنون
با سلام
پی پال فیدیبو آماده شده و طی یکی دو روز آینده به سایت وصل می شود. مشکلی در دسترسی برنامه نویس به مستندات پی پال وجود داشت که حل شده است.
اپلیکیشن بسیار خوب و کارگشایی است ولی از وقتی کشف و نصبش کردم تا به حال مرتب خرید با پی پال دچار اشکال بوده و همیشه پیغام یک هفته غیرفعال بودن را نشان میدهد. این یک هفته کی تمام میشود؟ :-)
برای بار دوم که خواستم خرید کنم اتفاق جالبی افتاد. قیممت کتاب حدود ۶ دلار بود و در درگاه بانک پاسارگاد از من میخواست که ۶ ریال برای خرید کتاب بدهم. برداشت من اینه که برنامه نتوانسته قیت دلار را به ریال تبدیل کنه و همان عدد دلار را بصورت ریالی برای خرید کتاب میخواهد.
اول از همه ممنون که این باگ را در یادآور شدید. این بگ برطرف شد و مشکلی دراین خصوص در حال حاضر وجود ندارد.
کارتون قابل تحسین، واقعا تلاش خوبی وامیدوارم موفقیت های بیشتری به دست بیارید.برنامه ای که برای گجت های اندوریدی تهیه کردید امتحان کردم و به نظرم قابل قبول بود.امیدوارم بتونید تو نسخه های بعدی قابلیت جستجو بر اساس نویسنده،مترجم و ناشر رو هم اضافه کنید و اگه به جای پرش بین صفحات حالت شبیه به ورق زدن کتاب کاغذی وجود داشته باشه حس بهتری موفق خواندن به وجود میاد.همینطور میشه تنظیمات مثل اندازه قلم و روشنایی و بقیه ابزارها رو به صورت نوار ابزار کشویی بیشتر در دسترس قرار داد.و پیشنهاد بعدی انکه قابلیت طبقه بندی و تگ گذاری به برنامه اضافه کنید به خصوص وقتی تعداد کتاب های برنامه زیاد بشه و کاربر بتونه مثل کتابخونه واقعا کتاب ها رو دسته بندی کنه عالی میشه
نظرات شما نشان از زبده بودن شما در بررسی رابکط های کاربری دارد. نسخه های بعدی فیدیبو حتما این امکانات را شامل خواهد شد.
چرا گزینه های حریم خصوصی و شرایط استفاده غیر فعال می باشد؟
شاید کمتر کسی در هنگام ثبت نام در سایت فیدیبو به این موضوع اهمیتی بدهد ولی در بلند مدت اگر نکات و نوشته های خصوصی هر کسی بروی کتاب مورد علاقه اش قابل دیدن حتی برای مدیران سایت باشد یک نقض حقوق خریداران کتاب می باشد.
خواهشمندم در مورد این مهم پیگیری لازم به عمل آید.
با تشکر
حق باش ماست. گویا در درجًلینک صفحه حریم خصوصی اشتباهی رخ داده که به سرعت حل خواهیم مرد.
آیا راهی هست که این کتاب ها رو روی دستگاه های ebook reader مثل کیندل , نوک , کوبو و سونی خوند؟
حتما امکانش هست ولی نیاز به همکاری هایی از سمت برند هایی که نام بردید داریم. در حال مذاکره هستیم. امیدوارموبه زودی خبر های خوبی برایتان داشته باشیم.
لطفا این کار رو زودتر انجام بدید، گتاب خوندن با مونیتورهای تبلت و گوشی واقعا به چشم آسیب می زنه
بسیار ضعیف, کتاب های قدیمی و از رده خارج
بی صبرانه منتظر همکاری ناشران عزیز هستیم
بدون همکاری ناشران هیچ اتفاق خوبی نمی افته
agha jan chera yekar khob mishe mizanin to saresh . az naboodesh ke behtare. yekam sabr tahamol konin . faghat yrad mirin chera . age intory mond manam movafegham khilii bade ama alan taze eftetah shode yekam sab konin . az inke in kar shode shaker bashim jai ke bad begim
آقای دکتر بسیار بسیار ممنونم بابت اطلاع رسانی
عالیــــــــــــــــه . هنوز خوب نگشتم ولی امیدوارم آرشیو کاملی برای نوجوانان هم داشته باشه .
مرسی از زحمات شما
این سایت واقعا عالی و به درد بخور است اما به نظر من قیمت این کتاب ها باید کمتر از کتابهای کاغذی باشد، چون به هر حال هزینه ای برای چاپ و … مصرف نمیشه، اما این تفاوت در این سایت دیده نشده
برای من که عاشق کتاب کاغذی هستم باید دلیل منطقی برای خرید کتاب روی تبلتم وجود داشته باشد، البته مطمئنا من به فکر درخت ها هستم ولی خوب عاشق بوی کتاب کاغذی هستم، چه می شود کرد
البته من روی تبلتم هم کتاب زیاد دارم، ولی تا موقعی که اختلاف بین کتاب کاغذی و الکترونیکی در حد 2 هزار تومن باشد، واقعا خرید کتاب کاغذی را به خوندن کتاب روی تبلت ترجیح می دهم
ترجیح شما هر چه باشد قابل احترام است ولی از انجا که شما فرد فرهیخته و فهیمی هستید دکر دو نکته خالی از لطف نیست:
١، کتابها در سایت با تخفیف عرضه می شوند و نصبت به چاپ کاغذی ارزانتر هستند.
٢. معمولا در خصوص تخفیف تز درصد صحبت می شود نه تومان چرا که وقتی قیمت کتاب کاغذی ۵٠٠٠ تومان است، ٢٠٠٠’تومان اتفاقا تخفیف خیلی خوبی است. در فیدیبو کتابها حداقل ۴٠ درصد تخفیف دارند.
از شما که در کار نشر و کتاب و فرهنگ هستید، انتظار میرود در املای کلمات دقت بیشتری داشته باشید. املای صحیح کلمه «نسبت» میباشد که به اشتباه با «ص» نوشتهاید.
دکتر ما آخر نفهمیدیم شما کدوم وری هستی! چند پست قبل شما در مورد لذت ورق زدن بود، اما امروز توی اوایل این پست یه چیزهای دیگه ای نوشتی!
دمت گرم دکتر
یه پیشنهاد کتاب های کنکور هم بتونه وارد فید یبو خیلی خوب مى شه
اپلیکیشن اندروید که داغونِ، به هیچ عنوان یوزرفرندلی نیست. نمی شه راحت مطالعه کرد. کتابی که 1100 صفحه داره را نمی شه به راحتی روی گوشیها خواند. در ضمن باگ هم زیاد داره.به نظر می رسه تمرکز بیشتر روی ios بوده تا اندروید
و مسئله اصلی که من مشکلدارم قیمتِ کتابهاست فکر میکردم خیلی پایینتر باشه که اینطور نبود. به شخصه ترجیح میدم برم کتاب فیزیکی تهیه کنم تا نسخهی دیجیتال آن را، حتی اگر قیمت دو برابر باشد
چرا در مورد اپ اندروید هیچ جوابی داده نشده!
واقعا خیلی سطحی روی آن کار شده و اصلا قابل قبول نیست..
خیلی ممنون… واقعا ذوق کردم از خوندن این مطلب. خیلی عالیه. ولی هنوز نسخه ویندوزش منتشر نشده!
بسیار ممنون بابت معرفی.
دکتر راستش مدها بود که کتاب های الکترونیکی انگلیسی رو روی گوشیم می خوندم و از این امکان جدید فناوری لذت می بردم. البته به همون اندازه هم حسرت می خوردم که چرا برای کتاب های فارسی چنین امکانی وجود نداره. با خوندن این پست واقعا خوشحالم کردین. در ضمن به این پست توی صفحه فیس بوکم اشاره کردم و لینک دادم.
فرمت رو نفرمودین چیه و آیا آفلاین میشه خوند یا نه
امکان مطالعه افلاین برای تمامی کتابهایی که دانلود می کنید وجود دارد.
به عنوان یک کتابخون حرفه ای و یک مشتری دائم، 2 تا پیشنهاد دارم:
1- امکانات جستجو رو بیشتر کنید. مثلا جستجو از روی موضوع، مثل رمان: رمان های عاشقانه، رمان های پلیسی، رمان های علمی تخیلی و … یا کتاب های علمی: فیزیک، شیمی، زیست شناسی و … .
2- هر چه سریعتر کتاب های قدیمی رو توی این سایت بگذارید. خیلی از این کتابا نه توی بازار گیر میان نه تو اینترنت. امیدوارم به زودی “تمام” کتاب های چاپ شده ی فارسی رو در این سایت داشته باشیم. این واقعا مثل یک رویا میمونه!
ممنون و موفق باشید
حتما و سپاس از پیشنهادتان
ممنون از یک پزشک بابت معرفیتون. خیلی خوشحالم.فقط یه سوال از فیبیدو داشتم و اون اینکه آیا در آینده نزدیک تصمیمی برای ساخت اپلیکیشنهای ویندوز آرتی و ویندوز فون دارند یا خیر؟ خیلی ممنونم. موفق باشید تو کارتون
حتما داریم ان هم نه در اینده دور بلکه این کار شروع شده و به زودی لانچ میشه
لطفا پی پال اضافه کنید برای خارج نشینان.
تمامی کارها انجام شده و تا اخر هفته پی پال باز میشه
دکتر کتاب پابرهنه ها رو که دیدم اشک تو چشام جمع شد من پابرهنه ها رو شاید 12 بار خوندم بچگی هام دوس داشتم داریه می بودم :(
ممنونت
برای وینفون 7 اپ نداره؟:(
دکتر جان خسته نباشی ! لااقل بالای پست مینوشتی رپرتاژ آگهی ! :-)
معرفی هر محصول ایرانی که رپورتاژ نیست و من از فیدیبو ریالی دریافت نکردهام.
دکتر مجیدی همین طور که در متن پستشون گفتن این معرفی رو برای حمایت از یک ایده ناب ایرانی انجام دادند و بحث مالی مطرح نبوده براشون. امیدوارم فیدیبو از این کار دکتر که 100% به معرفی سایتشون به مخاطبان فرهیخته و کتابخوان کمک کرد، قدر دادنی شایسته ای انجام بدهد.
سکیوریتی اپلیکیشن آنرویدش که خیلی پایین هست ، همین لحظه که دارم این پست رو می نویسم برنامه دیکامپایل شده و می شه که فایل های pdf رو از اپ extract کرد !!!
من خودم از یک سال پیش چنین ایده دارم و مشکلات زیادی سر راه هست ، که به چندین موردش دوستان در پست های قبلی اشاره کردن اما مهم ترین مساله ، سکیور بودن سیستم هست که باید حد اقل مطمئن باشیم تا 2 سال سیستم می تونه کار کنه این سیستم هم چنین ضعفی رو داره همون طور که در پست قبل اشاره کردم برنامه دیکامپایل شده و این نشون میده که افراد دیگه هم توانایی این کار رو دارن ، ناشران هم تا بهشون تضمین ندی که ایبوک ها کپی نمیشن همکاری نخواهند کرد
سلام
سپاس از دقت و وقتی که مصروف داشتید.
به هر حال وجود حفره یا مشکل امنیتی در هر سیستمی محتمل است و حتی اپل هم از این قاعده مستثنی نیست. ولی با همکاری شما این مشکلات قابل حل است. سپاسگزار میشم چنانچه از طریق صفحه تماس با ما در سایت برایمان بیشتر توضیح دهید.
تجربه دو ساعتۀ بنده بروی گوشی اس 4: مشکل جزیی در فونت فارسی: مثل کتابخوانهای سونی خوندن باهاش لذتبخش نیست می تونم بگم خسته کننده است. تمام صفحه نشدن در هنگام مطالعه. امکان خرید مستقیم از طریق گوشی. روشن ماندن صفحه در هنگام خواندن برای من که نداشت یا کار نکرد، هر دفعه باید صفحه رو روشن کنی … نکتۀ آخر فیت نبودن فونت روی گوشیه که من سطرهای بالایی و پایینی رو نمی تونستم بخونم. مشکلاتش برطرف بشه خوبه
سپاس از ذکر نکات. حتما رسیدگی می کنیم
میخواستم بدونم این سایت از فرمت فایل های کیندل ebook reader هم پشتیبانی می کنه؟ یا برنامه ای برای فروش کتاب های الکترونیکی برای کتابخوان های کیندل داره؟
ظاهراً با نیمفاصله مشکل داره. حروفی که بینشون نیمفاصله هست رو چسبیده به هم نشون میده. حالا نمیدونم به کتابی که خریدم مربوطه یا تبلت یا چی (اپ اندروید/ Nexus 7 2013)
گویا در نکسوس سون گویا این مشکل وجود داره. امیدویم در نسخه اتی مشکل رو حل کنیم
واقعا عالیه این حرکت
ممنون بابت معرفی
خوب بود
باورم نمیشد به این زودی سیستم انتشار الکترونیک در ایران راه بیافتد.
از تمام دوستانی که این پروژه را پیش بردهاند متشکرم.
همچنین از یک پزشک
بنظرم این بهترین پستی بود که اخیرا توی ۱پزشک خوندم
برای من حتی از CES و پوشش خبری خوبش هم این خبر جالبتر و مهیجتر بود.
بعد از تقدیر از عزیزانی که این ایدهرو عملی کردند، بذارین من بجای تمجید، کاستیهایی که توی اولین نگاه به چشم خودم اومد رو بگم
۱- وب سایت طراحی رسپانسیو نداره که فکر میکنم امروزه نقص خیلی بزرگی محسوب میشه و متأسفانه توی وب فارسی همچنان در این مورد بشدت مهم بوفور اهمالکاری رو میبینیم!
۲- یه سر به قسمت راهنما بزنین. اول از همه ظاهر نهچندان حرفهای طراحی این قسمت با ظاهر بقیه صفحات تضاد شدیدی داره! و حتی اگه بشه از این مورد هم گذر کرد و باصطلاح زیرسبیلی ردش کرد، بنظرتون نبود هیچ دکمه و لینکی به بقیه صفحههارو میشه ندید گرفت؟ یعنی عملا بعد از ورود به صفحه راهنما، شما امکان جابجایی بین صفحات وبسایت رو از دست میدی و برای اینکه به صفحه دیگهای بری، باید دست به دامن امکانات براوزر بشی که برگردی به صفحه قبل و یا هم باید آدرس سایت رو اون بالا توی آدرسبار وارد کنی.
۲ مورد فوق اولین مشکلاتی بود که توی وبسایت بهشون برخوردم و ربطی به اصل رسالت این گروه نداشت ما در ادامه میخوام چندتا مورد رو هم بپرسم که امیدوارم پاسخهای مناسبی براشون دریافت کنم
۱- از اونجاییکه یکی از بزرگترین بنظرم مهمترین بازار کتاب، کتب درسی مدارس و منابع علمی دانشگاهها هستند، آیا برنامهای برای قرار دادن کتب این مجموعهها وجود داره؟ (باتوجه باینکه کتب مدارس همین الآن هم بصورت رایگان با فرمت PDF در دسترس هستند اما مسلما PDF نمیتونه یک کتاب الکترونیک تلقی بشه).
۲- رسالت این مجموعه فروش کتاب هست و ارایه کتب الکترونیک ولی توی وبسایت فیدیبو هیچ مطلبی که بخواد در مورد پشتیبانی از ابزار اصلی کتابهای الکترونیکی (کتابخوان الکترونیک: Ebook Reader) مطلبی رو بیان کنه ندیدم. میدونم میشه با گوشی موبایل و فبلت و تبلت مطالبی رو مطالعه کرد ولی فکر نمیکنم هیچکدوم بتونن جای کتابخوان رو بگیرند.
۳- باتوجه باینکه از Ebook Reader پشتیبانی نمیشه، من ترجیه میدم بجای صفحه تبلت، بشینم جلوی کامپیوترم و کتابهامو روی صفحه بزرگ مانیتورم بخونم، اما هیچ روشی برای مطالعه روی سیستم عامل من (لینوکس) نتونستم پیدا کنم.
۴- من یک تبلت و ۲تا گوشی موبایل هم دارم، تبلتم iPad و گوشیهام یکی iPhone و دیگری Nexus 4 هست حالا اگر بالفرض که من از این گجتها بخوام برای کتابخوانی استفاده کنم، آیا میتونم کتابی رو که خریدم روی هر ۳ دستگاهم با ورود به اپلیکیشن مربوطه مطالعه کنم؟
متأسفانه من مدتی پیش اپلیکیشنی رو از مارکت ایرانی سیبچه خریدم و بعد که تبلتم رو عوض کردم متوجه شدم که سیبچه بجای یوزر من، از udid دستگاه استفاده میکنه و عملا عضویت توی سیبچه یک فرآیند بدردنخور و اضافهای بود که بهم تحمیل شده بود و اگر من تبلت رو فروخته بودم، اون خریدی که از سیبچه انجام داده بودم نه بدرد من میخورد (بخاطر udid) و نه به خریدار جدید (چون من رمز اسم کاربری خودم رو به اون نمیدادم).
مسلما در ابتدای کار مشکلاتی وجود داره و نمیشه بخاطر ایرادهایی که گفتم یا هنوز به چشم من نیومده، زحمات این عزیزان رو سبک شمرد یا ندید اما مسلما با توجه کردن به نکاتی که عرض کردم، کسانی که در آغاز راه مشتری دایمی شما خواهند شد (دانشجویان، دانشآموزان و …که نیاز به کتب دارند)، توجه ویژهای به شما خواهند داشت.
من تویه سایته رفتم و هر کتابی رو جستجو کردم توش نبود. از مشهورترین ها تا پرفروش ترین ها. خیلی آرشیو کمی دارن. درضمن اکثر کتاب هاشون مذهبین.
اوه، عالیه. خیلی خیلی خوشحال شدم که این مطلب رو خوندم. امیدوارم اینا تو کارشون موفق باشن و از این به بعد از این چیزا بیشتر ببینیم
سلام. متشکرم از یک پزشک بابت معرفی این سایت خوب.
از سایت فیدیبو هم تشکر میکنم که سریع به ایمیل حاوی سوالم جواب دادند.
امیدوارم با چنین تلاشهایی، کتابخوانی الکترونیک در کشورمون مورد استقبال واقع بشه.
به نظر من خیلی خوبه فقط امیدوارم نسخه ویندوزی هم ارائه بشه و البته هر چه زودتر کتابهای بیشتری هم قرار داده بشه
درود بر شما
چرا امکان خرید کتاب داخل خود اپلیکیشن فراهم نیست؟
با سلام و تشکر از فیدیبو
.
منتظر نسخه آیفون هستم و همونطور که تو سایت اشاره شده به زودی روی اپ استور قرار میگیره. ولی هیچ جایی واسه نسخه مک ندیدم. حتی توی لیست نبود…
برنامه ای برا انتشار نسخه مک هستش یا خیر؟
با تشکر از متن جالبتون. وقتی آخر متن رو دیدم تصمیم گرفتم کامنت بگذارم.
شرکت نشرافا یکی از اولین شرکتهایی هست که روی آرشیو مجلات الکترونیک به معنای واقعی کار کرده. ما هم اپهای مختلف هم برای iOS، اندروید و ویندوز رو تولید کردیم و از نشریات مختلف دعوت میکنیم که وارد خدمات کلادی بشن که ما رایگان در اختیارشون قرار میدیم.
اطلاع رسانی شما میتونه خیلی بهمون کمک کنه.
کسی که رضایت بدهد کتابش این جوری از چاپ الکترونیک دربیاید، بعدا خواهد دید که آن را به همراه 43000 کتاب دیگه سرخیابان توی یک دی وی دی به قیمت دوهزار تومان می فروشند!
اخلاقیات مشکل داره عزیزم! این روزها حتی خود کتاب را هم قاچاقی چاپ میکنند و می فروشند کسی هم خبر نمی شود!
حالا این ناشر می خواهد کاری کند که خودمان با دست خودمان کتابهایمان را برای به مفت خوانده شد، تقدیمش کنیم. پورسانت خودشان هم که حقشان است! تیراژی هم در کار نیست. هیچ وقت رسما نخواهی فهمید که چند تا کتابت فروش رفته، هر وقت بگویی پول مرا بده، خواهند گفت امروز دو تا بیشتر از کتاب شما نرفته، این هم 1000 تومان حقالتالیف!
سلام.
مسعود گرامی، دغدغه شما بهجا است و من هم میپذیرم که درباره نسخه الکترونیک کتابها باید دقت عمل زیادی بهخرج بدهند. مشکلی که شما بهش اشاره کردید، با تعریف و رعایت یکسری قوانین میتونه بهنحو مطلوبی برطرف بشه. برای مثال اگر در سایتی مثل فیدیبو یا هر سایت مشابه دیگری گزارشدهی و اعلام آمار فروش کتابها بهصورت خودکار و مکانیزه انجام بشه، هم ناشر و هم نویسنده و مترجم و… بهصورت شفاف به آمار فروش دسترسی پیدا میکنند. امروز ما وقتی یک وبلاگ شخصی میسازیم شمار بازدیدکنندهها دستمونه، پس گزارشدهی و آماردهی خودکار در این سایتها هم به راحتی انجامپذیره. و البته این قوانین باید بهخوبی اجرا بشن تا هم حقوق ناشر و هم پدیدآورنده اثر و هم خواننده رعایت بشه. این موضوع در ایران تازه داره پا میگیره و بالاخره باید از یکجایی شروع کرد.
علی عزیز دقیقا در فیدیبو تمامی ناشرین پنل خود را دارا هستند و به صورت زنده می توانند تراکنش مالی و تعداد فروش را محاسبه شده ببینند.
فیدیبوی گرامی متشکرم از پاسخگویی شما!
آیا سازوکاری هم وجود داره تا برای مثال هر نویسنده بدونه تا حالا چند نسخه از کتابش توسط ناشر و از طریق درگاه فیدیبو به فروش رفته؟
فکر میکنم بخشی از اشاره مسعود گرامی به همین موضوعه که حقوق نویسندگان و مترجمان هم رعایت بشه. خوشبختانه استفاده از امکانات دیجیتال چنین مواردی رو آسان کرده. برای مثال، شاید منصفانه باشه اگر هر نویسنده یا مترجم هم بتونه پروفایلی برای خودش داشته باشه تا این آمار از طریق پنلی که فرمودید، هم در معرض دید ناشر و هم در معرض دید نویسنده یا مترجم کتاب قرار بگیره.
حالا که تنور پیشنهاد و انتقاد داغه اجازه بدید من هم یه چیزی بنویسم:
به نظر میرسه این سامانه فاز اولش حدود یک ماهه که راه افتاده و مسلماً انتقادات و پیشنهادات بازدیدکنندگان این سایت و سایتهای دیگه میتونه خیلی بهشون کمک کنه و باید صبر داشته باشیم تا این اشکالات برطرف بشه. به هر حال هنوز تجربه زیادی در این مورد در ایران وجود نداره و هنوز نگاه ناشران هم باید نسبت به این موضوع تغییر کنه. و البته مدیران این سامانه هم باید تمام تلاش خودشون رو برای هرچه بهتر شدن این کار داشته باشن هر چند که شاید نتونن در کوتاه مدت مانند فروشگاههای بزرگ انلاین کار کنن.
با تشکر از اقای دکتر مجیدی
نسخه اندروید حالت شبش کار نمیکنه، فقط رنگ حاشیه سیاه مبشه! بجای سیاه شدن بکگراند و سفید شدن متن
لطفا از طریق بخش تمای با ما در صفحه اصلی سایت بفرمایید که مدل گوشی شما و نسخه اندروید شما چیست تا رسیدگی شود.
سایت عالی هست
ولی
متاسفانه مجموعه ای که همیشه به دنبالش بودم در سایت نبود
کتاب های سیلماریلیون،هابیت،ارباب حلقه ها،فرزندان هورین نوشته جی.آر.آر.تالکین با ترجمه ی رضا علیزاده که مال انتشارات روزنه هست
لطفا اینها رو هم قرار بدید
سلام
با ناشر محترم که برخی از این آثار را انتشار داده اند از دیروز وارد مذاکره شده ایم.
بامهر
مجید قاسمی
پس پلتفرم ویندوز فون چی میشه!!!!!
لطفا یه نسخه هم برای دستگاه های ویندوزفونی منتشر کنید
چرا هر دفعه باید تو سایت لاگین کرد؟
نسخه جدید اندروید کی لانچ می شه؟
یک ایمیل اعلام کنید بتونیم باهاتون مستقیماً در تماس باشم، به غیر از “تماس با ما”
نشر چشمه بیمعرفت کتابهای بیخودشو گذاشته برا فروش
بخشِ رمان خارجی، فلسفه، هنر، شعر ضعیفه
تازههای نشر هم لحاظ کنید
عالی.جای خالیش احساس می شد.
بسیار ممنون از مطلب زیباتون. امیدوارم که به این شکل فرهنگ مطالعه در کشور بالا رود.
من توی ایران نیستم و خوشحال شدم که قیمت به دلار هم هست اما چرا قیمت کتابها به دلار اینقدر زیاده ؟
یعنی مثلا قیمت به تومان 8200 و به دلار 6.10 دلار است که تقریبا به قیمت روز 18000 تومان !
چرا
حق با شماست. و این زیاد بودن قیمت دلاری به دلیل هزینه زیاد انتقال پول از خارج از ایران به حساب های داخلی است. با این حال باز هم در مورد آن تجدید نظر خواهیم کرد.
سایت ما هم کتاب برای فروش عرضه میکند.
دکتر لطفاً پست به این مهمی را دفن نکنید بگذارید همین گوشه کنارها در صفحهی اصلی باشد
ممنون بابت این برنامه. برای مک هم هست این برنامه؟
طی هفته اینده مک هم لانچ می شود
من خیلی بیشتر ترجیح میدادم که میتونستم این نسخههای الکترونیکی رو روی همین نرمافزارهای کتابخون رایج، مثلا moon+ reader، میخوندم. کنار اومدن با یه کتابخون جدید راحت نیست اصلا.
اولا یه دنیا تشکر از این حرکت عالی
دوما هیچ برنامه ای برای اضافه کردن فرمتهای epub و mobi ندارید؟
هدف من از خرید ebook reader فرار از صفحه نمایش های lcd و ledبود حالا شما امکان تولید کتابها با فرمتی که در کتابخوانها ساپورت بشه رو ندارید؟
دوست عزیز لطفا دست نگه دارید به زودی دستگاه های کتابخوان فیدیبو به بازار خواهد امد
مرکز تحقیقات قائمیه اصفهان پیشتر به این مهم رسیده بود با تولید بیش از 6000 جلد کتاب که تماشون رایگان هستند
با توجه به اینکه دارن با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنن ولی هنوز فعال و پویا هستند
در آمد این مجموعه هم فقط از راه کمک های مردمی و افراد خیر هست
آدرس سایت
http://www.ghaemiyeh.com
دوستان از این سایت هم غافل نشوند:
www.avaabook.com
شاید در مواردی حتی بهتر از این سرویس معرفی شده باشد
به نظرم اپلیکیشن خودتون رو مارکت بازار قرار ندادید. این کار میتونه مخاطبان بیشتری رو با کار خوب شما آشنا کنه.
سلام من هم مثل تمام خواننده هایی که اینجانظر نوشتن به این سایت سر زدم نکات جالب در بین نظرات بود إز جمله
تبلیغاتی که سایر سایتها إز خودشون کردن،
نکته بعدی انتظار مجانی بودن بیشتر کتابهاست،
مطلب بعدی اینکه نبأ ید إز ناشر انتظار داشت توجایی که قوانین copyright تحت هیج شرایطی و توی هیج شانه و حوزه کاری و تحقیقی رعایت نمیشه کتابهای بروز رو در اختیار سایت بذاره بوجود او مدن اعتماد متقابل زمان میبره،
کتابهای مذهبی در مجموع توی جامعه ما با توجه به کیفیت بالآی نسخه کاغذی و حمایتهای مالی عملا قیمتهای خیلی کمی درمقایسه با همون کتاب با أون نوع کیفیت توی سایر رشته ها رو دارن،
اینکه بشه با سایر کتابخون ها هم به مجموعه کتابهای این سایت دسترسی داشت خیلی خوبه ولی در مجموع طراحی خودسایت به نظر مطوب میاد،نحوه نمایش روانی جابجایی بین صفحه ها دسته بندی مطالب و…إز خصوصیات نرم افزارهای خوب appstore که به نسبت رعایت شده،
أیده کار عالی و کم نظیر و اینکه أقای دکتر فقر کتاب خونی رو توی این سال هایی که من خواننده مطالب ایشون هستنم بارها توی مطالبشون أعلام کرده بودن کاملا واضحه،در نتیجه به نظرم لزومی نداره که دوست خوبون با کنایه إز تبلیغی بودن این مطلب حرف بزنه کما اینکه وجهی هم دریافت میشد ایرادی وارد نبود،
احسان فراهانی
گویا پرداختن سایت وزین یک پزشک به معرفی یک سرویس ایرانی حسادت و بغض را در بسیاری از دوستان برانگیخته است. نمی دانم چرا اگر هزاران سرویس خارجی معرفی شود هرگز چنین مسایلی مطرح نمی شود. ولی گویا این هم نوع خاصی از اخلاق رقابتی بومی ما است دیگر.
به هر صورت در مقام خدمات مشتریان فیدیبو، بر خودم واجب دیدم اینجا اعلام کنم، این پست اقای مجیدی کاملا خودجوش و کاملا از سر لطف ایشان بوده و ایشان هرگز برای معرفی این سرویس نه مطالبه ای داشته اند و علاوه بر این راهنمایی هایی را هم بی هیچ چشم داشتی برایمان داشتند که بسیار راه گشا بوده است. گرچه اگر هم ایشان مطالبه ای در این خصوص می داشتند، با توجه به جایگاه خاص وب سایت ایشان و مخاطبان فهیمی که دارند، فیدیبو از صمیم قلب و با رضایت کامل برای ایشان فراهم می اورد
قیمت کتاب ها زیاد هم ارزون نیست.
تهیه کتاب های کاغذی شمال هزینه های زیادی از جمله کاغذ و جوهر و بسته بندی و حمل و نقل و از همه مهمتر درصد سود فروشندگان برای هر نسخه به تنهایی است. و فقط هزینه هایی مثل طراحی ها و از این قبیل ، سرشکن می شوند … چیزهایی که در کتاب های الکترونیکی اساسا وجود خارجی ندارند و هین ها باعث می شوند هزینه تهیه یک نسخه کتاب الکترونیکی بسیار کمتر از نسخه کاغذی ان باشد.
بنظر من تفاوت گاه پنجا درصدی هم تخفیف مناسبی نیست
پ ن : لازم بذکر است که بنده قصد قیمت گذاری رو محتوای هیچ کتابی را ندارم چرا که محتوای خوب فراتر از هر ارزش مادی ای می باشد.
نسخهی جدید اپ اندروید خوب نیست، بهتر بود ایده هاتون رو از اپ های کتابخوان اندروید مثل: مون ریدر، کینگ ریدر و اپ های این دسته میگرفتید، دیروز نسخهی ویندوز رو نصب کردم متأسفانه رو لپتاپ من که تازه خریدمش و به روزه خیلی کنده وای بحال سیستم های قدیمی تر
با نوجه به نقد ها و البته پیشنهاداتهخوبی که از طرف کاربذان ١پزشک برای ما ارسال شد یا در همین بخش نظرات مطرح شد، انقلاب کاملی در هسته و رابط کاربری فیدیبو در اندروید و ios صورت داده شد که فیدیبو را از بسیاری جهات از کتابخوان هاییی که شما نام بردید هم بهتر می کند. این نسخه به زودی روی سایت قرار خواهد گرفت که به اطلاع شما خواهد رسید.
امیدوارم همین طور باشه. الآن نسخهی جدید اندروید روی گوشی من نصبه دیشب موقع خواب میخواستم کتابی را که تهیه کردم مطالعه کنم ولی متأسفانه باز هم همون مشکلی را که قبلاً گفتم داشت، سطور پایین بالا و چپ و راست را نداشتم. دوباره مشکل نیمفاصلهها وجود داشت
در ابتدا تصور کردم رپورتاژ است ولی وقتی دیدم رسانه 1pezeshk کاملا رایگان در حال معرفی سایتی نوظهور است و سعی دارد یکی از بزرگترین خلا های کتاب خوانی را که همان تهیه ارزان کتاب هست را پر کند اشکی در چشمانم جمع شد.ایکاشک رسالت شما در دل همه قرار میگرفت.سپاسگذارم
همه چیز پول نیست، پول آگهیهای دیگر هم در نهایت صرف هزینههای سایت میشود یا اینکه من به یاری آنها با سهولت بیشتری میتوانم ساعت خالی برای کار روی سایت باز کنم.
دکتر بی نظیری
سلام
خواهشا یه فکری هم برای ما که 700-800 تومن پول دادیم و کتابخوان خردیم هم بکنید. راهی وجود نداره که نسخه مخصوص این کتابخوان ها را هم بفروشید؟
به شدت روی این موضع داره کار میشه و به زودی خبر های خوبی برای شما داریم
منم نظرم قیمت کتابها خیلی بالا ست ، یه فکری به حالش بکنید ، این طوری مى رم خود کتاب رو مى خرم با هاشم حال مى کنم
بنده با نظر شما کاملا موافقم
قیمت گذاری با نظر ناشران صورت می گیرد و نمی توان در ابتدای راه از انها خواست که تخفیف هایی انقلابی بدهند. اما در ادامه راه و با جلب بیشتر اعتماد ایشان می توان قیمت ها را کاهش داد. البته این امر نیاز به زمان دارد.
نمیدونم خوشحالیم رو بابت راه اندازی چنین سایتی چطور ابراز کنم!!!
فقط بگم خیلی خیلی تحت تاثیر قرار گرفته ام!
آوابوک هم خوب است. ولی مدتی است که تغییر خاصی نمی کند و صرفا روزی یکی دو کتاب (آن هم نه کتاب های ناب) اضافه می شود.
امیدوارم هم آوابوک و هم فیدیبو با وجود تمامی موانع و مشکلات همواره یک سیر صعودی رو طی کنند.
دمتون گرم که به من معرفی کردید خیلی از اینها دوست دارم
قیمت دلاری کتابها حتی با احتساب هزینه جا به جایی پول اصلا منطقی نیست. درسته قیمت کتاب ها در خارج از ایران هم در همین حدود هست اما مساله اختلاف قیمت ریالی و دلاریه.
ضمنا قسمت جستجوی کتاب ها واقعا ضعیفه. من شاید درست متوجه نشدم اما امکان مرتب کردن بر مبنای اسم نویسنده، اسم کتاب، سال انتشار، و امثال این وجود نداره و کتاب ها مثل گوجه و خیار ریخته شدن وسط سبزه میدون! این همه زحمت کشیدین برای اصول کار، کمی ظاهرش رو هم نظم بدین لطفا. سورتینگ و سرچ بهتر که ساده ترین قسمت کد نویسی کار بود
سلام
با تشکر از جناب دکترکه اقدام به معرفی چنین برنامه ای کرده اند. معلوم نیست یادداشت های که در ضمن مطالعه نوشتم کجا می روند و چرا نمی توانم آنها را ببینم؟!
ضمن اینکه بعد از گذشتن بیش از سه ماه هنوز نسخه مک آماده نصب نشده است؟
ناشرین چگونه می توانند با شما همکاری داشته باشند. ما در صدد راه اندازی نشر الکترونیک هستیم. لطفا راهنمای بفرمایید.
با سلام
فیدیبو مجموعه قوی و داره خوب کار می کنه، آوابوک هم همین طور. تازگی ها طاقچه taaghche.ir هم توسط تیم مایکت myket.ir ارائه شده که در حال رشد است.
مشکلی که هست این که فیدیبو کتابها رو انحصاری از ناشر دریافت می کند و فرصت فروش کتاب در فروشگاه های دیگر را از بین می برد.
از طرفی طاقچه قراردادهای خود را به صورت 70 – 30 به نفع ناشر می بندد و سعی دارد تا توزیع خود را در فضای اندروید و ios گسترده تر کند. بر خلاف فیدیبو که کدنویسی کتابخوانش در خارج از کشور بوده، طاقچه کاملا وطنی بوده و توسط برنامه نویسهای ایرانی نوشته شده است.
بنظرم این کار شهر کتاب که کتابها را انحصاری می بندد، اصلا منطبق با روش و منش کاری آقای فیروزان نیست! خود اسم فیدیبو هم اسم دلچسبو مطابق با سلیقه ایرانی نیست. شنیده ام فیدیبو مخفف (firoozan digital books) است!!!!
باید بگم در ابتدای کار وقتی پست آقای مجیدی را خوندم خیلی خوشحال شدم و قبل از نصب نرم افزار و جستجوی بیشتر در سایت فیدیبو، اونو به جند تا از دوستانم هم معرفی کردم، اما وقتی امشب با خوشحالی شروع به گشت و گذار در نرم افزار شدم متوجه شدم که متاسفانه اختلاف قیمت کاغذی و الکترونیک اینقدر ناچیزه که هیچ توجیه منطقی برای خرید یک نسخه الکترونیک با پنجاه درصد قیمت نسخه کاغذی برام وجود نداره، ناشر محترم وقتی هزینه های زیادی مثل کاغذ و جوهر و چاپ و بسته بندی و حمل و نقل و درصد سود فروشندگان را میتواند با این کار به راحتی حذف کنه بهتره منطقی تر تصمیم بگیره، به خصوص اینجا که سهامدار عمده هم خودشون هستند و اگر بر اساس اصول مارکتینگ هم نگاه کنیم بهتره برای ابتدای کار قانون دمپینگ رو مد نظر خودشون قرار بدن، در غیر اینصورت از همین حالا مطمئن باشید این پروژه در دنیای بی رحم تجارت محکوم به شکست خواهد بود.
به شخصه ترجیح میدم که اصل یک کتاب (شما تصور کنید یک کتاب خوب و ناب با لذت وصف نشدنی موقع ورق زدن برگ برگش) را با کاغذ گلاسه و چاپ خوب خریداری کنم و در کتابخونه ام داشته باشم تا اینکه نصف هزینه یک کتاب با خصوصیات بالا را بدم و نسخه الکترونیک اون به دستم برسه.
مورد دیگه اینه که وقتی قیمت های کتاب ها رو دیدم احساس ناخوشایندی از سود جویی فروشنده بهم القا شد که باعث شد به شخصه از حمایت چنین پروژه ای سر باز بزنم.
امیدوارم روی حرفای من به عنوان کاربر هدف بیشتر فکر کنن.
ممنون من به عنوان یک خبرنگار بسیار استفاده کردم
خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون من مدتهای زیادی دنبال چنین چیزی بودم حتی به ناشرای کتاب هم پیشنهاد دادم و الان خیلی خیلی خوشحالم چون خوندن کتاب الکترونیکی خیلی جالبتر و در دسترستره تو هر شرایطی.بازم تشکر میکنم
باسلام کتابخانه دیجیتالی بازار کتاب قائمیه با بیش از 15000 هزار جلد کتاب رایگان خیلی محشره و هم سرعت بالایی دارد و هم امکانات زیادی و جدید با راه اندازی سایت جدیدش محشر شده و تمای کتاب ها را با 8 فرمت به صورت رایگان گذاشته است.
این هم آدرس سایتش : www.ghaemiyeh.com
باسلام من عضو سایت فیدیبو هستم قبلا از گوشی دوهسته ای اندرویدبرای مطالعه کتابهای فیدیبو استفاده می کردم متاسفانه وقتی تعداد کتابهام به 30 عدد رسید برنامه بسته میشود وقادر به استفاده از سایت نیستم به دلیل علاقه به کتابخوانی یک تبلت گران قیمت اندروید خریدم که اینبارحتی نمی تونم کتابها رو دانلود کنم هر چی هم پیام برای پشتیبانی سایت می گذارم کسی حتی جواب نمیده این سایت واقعا بد طراحی شده وکارایی نداره هم پول کتاب دادم هم تبلت خریدم ولی نمی تونم ازش استفاده کنم کسی هم پاسخگو نیست.!
البته اینطور که شما میگید نیست. چند پلتفرمه نیست فیدیبو. باید حتما روی اندروید یا آی او اس نصب کنیم. من گوشیم ویندوزفون هست و کتاب رو معمولا روی کیندل میخونم. تقریبا دو سالی میشه به فیدیبو میگم و مدام از در دسته تهیه بودن میگن ولی اتفاقی نمی افته. شما نمیتونید بدون اینکه اندروید داشته باشید یا آی او اس، روی نسخه دسکتاپ کار کنید با فیدیبو.