آدمهای مشهور و ثروتمند چگونه از شهرت آنلاین خود حفاظت میکنند؟

اگر آدم مشهور و ثروتمندی هستید یا شرکت بزرگی دارید، مسلم است که دوست ندارید وقتی کسی در موتورهای جستجوی گوگل، یاهو یا بینگ نام شما را جستجو میکند، در صفحه اول به نتایج منفی در مورد شما بربخورد.
اما واقعا غیرممکن است که در اینترنت جلوی انتشار خبرها و مقالههای منفی را گرفت. کنترلی هم روی عملکرد موتورهای جستجو وجود ندارد و معمولا خود افراد مشهور، فرصتی برای درگیر شدن در امور آنلاین را ندارند.
به همین خاطر مدتی است که شرکتهایی تأسیس شدهاند که کارشان محافظت از شهرت آنلاین افراد است.
بسته به گستردگی و دشواری کار، آنها تعرفهای گوناگونی دارند، مثلا یکی از آنها به نام شرکت «دینوتا» Dinota برای هر پروژه مبلغی بین 50 تا 300 هزار دلار دریافت میکند.
این شرکت از شیوههای مختلفی برای کار خود استفاده میکند. این شرکت هر جا که لازم باشد، دعوی حقوقی میکند تا مطلب منفی از سایت مربوطه خارج شود.
از سوی دیگر از آنجا که 80 درصد مردم در هنگام جستجو، از صفحه اول جستجو، بیشتر جلو نمیروند، این شرکت سعی میکند دستکم لینکهای صفحه اول در مور مشتریهای خود را خالی از نتابج منفی بکند.
برای این کار آنها ترفندهای خاص خود را دارند، مثلا سعی میکنند ارزش یا رنک مطالب با بار مثبت در مورد مشتریهای خود را بالا ببرند تا لینکهای منفی اصطلاحا دفن شوند.
شاید در خبرها خوانده باشید که این هفته اتحادیه اروپا از گوگل خواست که در صورت درخواست شهروندان اروپایی، آنها بتوانند بعضی از لینکهای منفی را در مورد خود پاک کنند.
وجود چنین شرکتهایی یا امکان حذف مستقیم لینکها با بارمنفی، در ذات خود چیز خوبی است، اما این نگرانی را هم مطرح میکند که افراد با پول و اعمال نفوذ، بتوانند بعضی از «واقعیت»ها را در مورد خود پاک کنند.
اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک» هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون میشویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوکمارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکههای اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:
[/vc_column_text]
سلام. باپول میشه هر کاری کرد حتی قلب واقعیتها. پس نباید به ظاهر هر چیز قضاوت کرد.
شیطونه میگه ما هم تو ایران یکی راه بندازیم در آمد خوبی داره :))
در ایران هم فکر میکنم سر و کله شرکتهای تخصصی در این حوزه باز شود.
اگر بیزینسی با این موضوع در ایران راه بیفتد، فکر میکنم مشتریان دست به جیب خوبی داشته باشد!
چه حرکت جالبی ، البته انتظارش میرفت که همین روزا این فن هم پیدا شه ، مثل وقتی که خودکار غلط نوشت و براش لاک غلطگیر درست کردن ، حالا اینکه این تکنولوژی یا ترفند چقدر میتونه به روشن شدن حقایق کمک کنه معلوم نیست، اما ممطمئنا میتونه مثل خیلی از تکنولوژی های دیگه که وارد ایران شدن برعکس عمل کنه و جواب منفی بده و باز هم اونایی که غلطهاشون بیشتره نمرشون بره بالاتر و اونی که بی غلط نوشته مردود شه 🙁