دانلود رایگان شماره نخست ماهنامه تخصصی سلام دنیا

1

پس از انتشار شماره صفر ماهنامه تخصصی سلام دنیا در شهریور ماه، اکنون شماره یک این ماهنامه نیز منتشر شد.

این شماره  اختصاص به موضوع مهاجرت به نرم‌افزارهای متن‌باز و آزاد دارد و پرونده ویژه‌ای برای بررسی ابعاد مختلف آن جمع‌آوری شده است. در ابتدا از باید‌ها و نبایدهای مهاجرت می‌خوانید، این‌که برای مهاجرت به نرم‌افزارهای متن‌باز با چه مشکلاتی روبرو هستیم. بعد از آن گفتگویی با مدیر مرکز به کارگیری نرم‌افزارهای متن‌باز می‌خوانید که حاوی مطالب بسیار مهمی از برخورد دولت با مسأله مهاجرت و برنامه‌های پیش‌رو است. در ادامه با یک راهنمای بسیار ساده برای نصب اوبونتو در کنار ویندوز مواجه می‌شوید که قصد دارد شما را در اولین قدم برای مهاجرت همراهی کند. اگر دوست ندارید فعلاً به سیستم‌عامل دیگری مهاجرت کنید می‌توان یک قدم محتاطانه بردارید و  به سمت استفاده از نرم‌افزارهای متن‌بازی بروید که می‌توان آن‌ها را روی سیستم‌عامل‌های مختلفی نصب کرد. در بخش بعد یک راهنمای کامل برای انتخاب سیستم‌عامل مناسب تدوین شده است که با آن می‌توانید متناسب با نیازهایتان سیستم‌عامل‌تان را انتخاب کنید. در انتهای پرونده هم نگاهی می‌اندازیم به فرآیند مهاجرت در کشورهای دیگر و مشکلاتی که دیگر نقاط دنیا با آن دست و پنجه نرم کردند.

​​در بخش معرفی ابتدا گفتگویی می‌خوانید از نایب رئیس مهندسی موبایل موزیلا که با جزئیات بسیاری سیستم‌عامل فایرفاکس را توضیح می‌دهد و از آینده این پروژه بنیاد موزیلا می‌گوید. در ادامه با نرم‌افزار آمار گیری R، نرم‌افزار رایانش ابری اوپن استک و دیواره آتش Pfsense آشنا می‌شوید.

10-12-2014 10-25-59 PM

در بخش جامعه کاربری از دنیس ریچی خالق زبان برنامه‌نویسی سی  و از چگونگی فروش نرم‌افزارهای آزاد می‌خوانید. در ادامه گزارشی از زندگی حمیدرضا ابوالخیر یکی از کاربران لینوکس می‌خوانید و متوجه می‌شوید که چطور برای محاسبات ژنتیک از لینوکس استفاده کرد. سفرنامه زیکانف یکی از بزرگترین رویدادهای متن‌باز ایران گزارش بعدی است. در ادامه درباره دوره‌های برخط دانشگاه استنفورد می‌خوانید و ابزارهای لینوکس برای نابینایان ایرانی و در انتها هم با توزیع ایرانی پارسیکس آشنا می‌شوید.

در بخش تخصصی درباره شبکه‌های اجتماعی نامتمرکز مانند آیدنتیکا می‌خوانید و این‌که چگونه می‌توانید یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرید. معرفی هادوپ آپاچی برای کار با داده‌های بزرگ نیز مقاله بعدی بخش تخصصی است. بعد از این با پایگاه‌داده‌های توکار آشنا می‌شوید و می‌آموزید که چطور تلویزیون خود را هوشمند کنید. زبان برنامه نویسی گو و نحوه ساخت رشته تصادفی در آن موضوع دو مقاله بعدی است. در انتهای این شماره از ماهنامه هم داستانی می‌خوانید از این‌که اگر روزی گوگل بد جنس شود چه بر سر کاربران و مردم کره زمین می‌آید.

ماهنامه سلام دنیا به رایگان از www.Salam-Donya.ir قابل دانلود است.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های جالبی از ساخت و سازها و اقدامات معماری نافرجام

مجموعه زیر به ظاهر مفرح یا حتی خنده‌دار است اما هر یک گویای نبود نقشه، مغز طراح یا ذهنی است که به صورت ساده کار را در ذهن شبیه‌‌سازی کند.مشابه این جمله مشهور را که عیب برنامه، در حین انجام آن بیرون می‌آید را در عمرمان زیاد شنیده‌ایم و…

تصور واقعیت دگرگون به کمک میدجرنی – گالری عکس

تاریخ دگرگون یک ژانر جذاب است که به بررسی چگونگی تغییر مسیر تاریخ در صورت رخ دادن برخی رویداد‌های کلیدی به گونه‌ای متفاوت می‌پردازد.یک تغییر جزئی یا یک واگرایی عمده می‌تواند تخیل ما را به کار بیندازد تا آینده‌ای کاملا متفاوت که الان جزو…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. دانیال بهزادی می گوید

    البته این شماره‌ی نخست نیست. شماره‌ی دومه.
    در زبان سی که نخستین بار عبارت hello world در اون به کار رفته، آرایه‌ها از صفر شماره گذاری می‌شن و شماره‌گذاری این مجلّه هم به همین صورته.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.