بدافزاری که از طریق یک سیگار الکترونیک، کامپیوتر قربانی، را آلوده کرد!

13

این دو سه روزه، رسانه‌های مختلف اخباری در مورد کشف بدافزار رجین منتشر کرده‌اند. گفته می‌شود که این بدافزار یا جاسوس‌افزار، ماه‌ها یا سال‌ها در کامپیوترهای مراکز کلیدی یک کشور خاورمیانه‌ای فعال بوده است و در این مدت با دقت زیاد اسکرین شات می‌گرفته، فایلهای پاک شده را کپی می‌کرده، ارتباطات دیجیتال از جمله مکالمه با موبایل را زیر نظر می‌گرفنه و گذرواژه‌ها را سرقت می‌کرده است.

اما امروز خبر جالبی دیگری خواندن که نشان می‌دهد چطور علیرغم پیشبینی همه اقدامات امنیتی هیچ شرکت و نهادی از گزند بدافزارها در امان نیست و همیشه راه‌هایی برای نفوذ پیدا می‌شوند.

قضیه این است که به تازگی کامپیوتر مدیر یک شرکت بزرگ با بدافزار آلوده شده بود.

بررسی شیوه نفود بر عهده کارشناسان و خبرگانی گذاشته شد، آنها متوجه شدند که کامپیوتر مدیر به‌روز بوده و وصله‌های امنیتی لازم را داشته است و همین طور او مجهز به آنتی‌ویروس و نرم‌افزار ضدبدافزار هم بوده است، به علاوه همه لاگ‌های ایمن بوده‌اند.

مشخص نبود که راه نفوذ و آلودگی چه بوده اس. تا اینکه مسئولان امنیتی از این مدیر پرسیدند که به تازگی چه تغییری در زندگی او ایجاد شده است.

این مدیر گفت که از دو هفته پیش سیگار را ترک کرده و سیگار الکترونیک استفاده می‌کند.

همین امر، شک مسئولان امنیتی را برانگیخت، آنها متوجه شدند که سیگار الکترونیک با شارژ از طریق USB تغذیه می‌شده و بدافزار از این طریق انتقال پیدا کرده است.

11-26-2014 11-10-54 AM

سیگار الکترونیکی که مدیر استفاده می‌کرد، ساخت چین بود و از طریق سایت eBay با مبلغ 5 دلار خریده شده بود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
13 نظرات
  1. ashkan می گوید

    :|||||||||| جل الخالق
    اینا دیگه کی هسن!!!

  2. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

    . . . تا اینکه مسئولان امنیتی از این مدیر پرسیدند که به تازگی چه تغییری در زندگی او ایجاد شده است. . . . / ,وقتی در حل یک مسله به بن بست می رسیم ، این پرسش مطرح می شود که اخیرا چه چیزهای دیگری اتفاق افتاده است. اگر در اینجا نیز ناکام بمانیم آیا باید دنبال ساختار حل مسله به شیوه ای دیگر باشیم؟ اصول فکر کردن برای پاسخ به یک پرسش چگونه است؟ آیا یک راه حل عمومی و کلی وجود دارد؟

    1. ساره می گوید

      مثل سریال دکتر هوس.وقتى نمیتونست بیمارى رو با روشها و اککانات پزشکى تشخیص بده میرفت تو خونه طرف ببینه چى پىدا میکنه!

  3. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

    در سایت ویکیپدیا درباره سیگار الکترونیکی نوشته شده : … بعضی دانشمندان، از جمله مسئولان اداره مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا هشدار داده‌اند که در مورد ایمن بودن این محصول، هنوز سوال‌های فراوانی بی‌پاسخ مانده‌است.طبق آزمایش‌های انجام‌شده هیچکدام از ۴۰۰۰ مادهٔ شیمیایی مضر موجود در کاغذ، فیلتر و توتون سیگارهای معمولی در سیگارهای الکترونیکی وجود ندارد اما این سیگارها حاوی مواد شیمیایی مضر دیگری هستند که می‌توانند به اندازهٔ سیگارهای معمولی به مصرف‌کننده آسیب بزنند.

    فکر می کنم اگر من سیگاری بودن با خواندن همین جمله سیگار رو ترک می کردم. منظورم فقط اون 4000 ماده سمی نیست. اینکه دارم با خودم کنجار می روم که بجای 4000 ماده سمی مثلا 10 ماده سمی رو وارد بدنم کنم که در خوشبینانه ترین حالت ضرر کمتری داشته باشد.

    1. علیرضا می گوید

      عزیز من معلومه سیگاری نبودی تا حالا و نمیدونی ترک سیگار چقدر سخته و یا فکر میکنی کسی که سیگار میکشه از 4000 ماده سمی داخل سیگار بیخبره. من داروسازم، پنج سال سیگاری بودم در حد روزی یک پاکت میکشیدم و از مضرات سیگار بهتر از هرکس دیگری خبر داشتم و همچنین بهتر از بقیه سیگاریها راههای ترک سیگار رو میدونستم. ولی ترک سیگار کار اسونی نبود و من فقط با کمک خانواده تونستم سیگار رو ترک کنم که الان حدود شش سال است ترک کرده ام ولی هنوز میل به سیگار کشیدن، میل به نیکوتین، میل به پک زدن وجود داره و میدونم که اگه فقط یه نخ سیگار دود کنم در عرض کمتر از یک هفته میرسم به روزی یه پاکت. ترک سیگار کار اسونی نیست و اینکه شما بدونی 4000 یا چهل هزار ماده سمی داره به انگیزه ترک کمک میکنه ولی کمک زیادی به فرایند ترک نمیکنه.

      1. اعتماد می گوید

        من عموی خودم یه دختر داره دخترش تو مهمونی اومد جلو هممون گفت بابا سیگار نکش وگرنه من قهرم اونجا بقدری ناراحت شد و خجالت کشید الان از سال پیش ترک کرده اصلا هم طرفش نرفته
        خودتونو با بقیه جمع نبندید سیگار اعتیاد نداره ( یعنی اگه بهت سیگار نرسونن نمیمیری ولی مثلا شیشه ای باشی اگه نزنی بعد 2 روز کما میری و باید آروم آروم کمش کرد )
        بابا بزرگم هم پاش سیاه شد گفتن سیگار بکشی قطع میشه بلافاصله گذاشت کنار هیچ چی هم نشده الانم پاش خوب شده

        1. علیرضا می گوید

          برای اولین بار است که میشنوم که سیگار اعتیاد نداره! ولی سازمان بهداشت جهانی چیز دیگه ای میگه:
          Addiction to tobacco kills one person prematurely
          every six seconds که به وضوح نوشته اعتیاد به تنباکو. حالا شما چرا میگید سیگار اعتیاد نداره رو نمیدونم ولی تنباکو و توتون سیگار به خاطر وجود نیکوتین اعتیاد اور است هرچند نوع اعتیاد به نیکوتین با نوع اعتیاد به سایر مواد و داروها متفاوت است ولی طبق مقاله مجله معتبر The Lancet توتون و تنباکو از نظر پتانسیل اعتیاداوری بعد از هروئین و کوکائین در رتبه سوم قرار دارد، آمفتامین ها (شیشه) رتبه هفتم و اکستازی (قرص اکس) رتبه نهم را دارد. ضمن آنکه در کتاب مرجع بیماریهای اعصاب و روان آمریکا معروف به DSM-V اعتیاد به نیکوتین در فصل 305.10 مورد بحث قرار گرفته شده است. جهت اطلاعات بیشتر به منابع زیر مراجعه فرمایید.
          1- http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2807%2960464-4/fulltext
          2- http://en.wikipedia.org/wiki/Substance_dependence#cite_note-11
          3- http://www.who.int/tobacco/publications/gender/en_tfi_gender_women_addiction_nicotine.pdf

          1. HASAN1404 می گوید

            سلام
            اتفاقا ترک سیگار کار بسیار راحتیه دوست من سیگاریه و تا الان نزدیک 10-12 مرتبه سیگارو ترک کرده

      2. نیما می گوید

        در مورد ترک سیگار همه چی به اراده آدم بر می گرده
        9 سال سیگار می کشیدم همه نوعش رو کشیدم روز ی 12 تا نخ تا یک پاکت می کشیدم
        ولی خب تصمیم گرفتم نکشم .
        درسته …
        کرمش هنوز در من هست هر موقع که خیلی اذیتم کنه یک نخ روشن میکنم و چند کام می گیرم و خاموش میکنم
        شاید ماهی یک نخ بکشم نه بیشتر
        ولی همین که تونستم از این دام بیرون بیام دیگه بهش بر نمی گردم
        همین که فکر کنی چقدر سخته نکشیدن و اینکه خودت رو عادت بدی به این کار باعث میشه که دیگه نخوای دوباره گرفتارش بشی
        ولی نمی ذارم خیلی شدید اذیتم کنه
        بخش بزرگی از سیگار کشیدن و لذتش به همون روشن کردن و چند کام اولش هست

      3. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

        توضیح شما را خواندم. حق یا شماست. چیزی که من گفتم کمک کننده هست و درباره هر کسی صادق نیست. وقتی ذهن خودمو به عنوان یه فرد سیگاری شبیه سازی می کنم
        ( متاسفم که نمی تونم اینو در سرایط واقعی آزمایش کنم. شاید فناوری بتونه روزی چنین احساسی رو حداقل به مدت 2 ساعت بازسازی کنه تا واکنش های فرد مورد بررسی و محک واقع بشه ) :
        در لحظه ای قرار می گیرم که کشش به مصرف سیگار دارم. هر لحظه فشار بیشتر میشه و بیشتر رنج می کشم. با اینکه به عواقب کشیدن سیگار هم کاملا آشنا هستم. حالا در این وضعیت ممکنه با یه مشکل هم روبرو باشم و فشار اون هم ، فشار سیگار نکشیدن رو تحت شعاع خودش قرار بده.
        در اینجا آگاهانه یا غیر آگاهانه من در وضعیت تصمیم گیری و انتخاب قرار دارم. کاهش یا رفع رنج فعلی با کشیدن سیگار. یا اینکه رنج و درد و عواقبی که بعدا ممکنه به اون دچار بشم مانع این کار بشه. فکر می کنم در صورتی من دوباره به سیگار کشیدن ادامه می دهم که سرکوب رنج فعلی برام اهمیت بیشتری داره. این می نونه به دلیل شرایط خیلی بدی که اون لحطه خاص هم درش گیر افتادم باشه . مثلا فکر می کنم بهم ریخته هستم و می خوام با یکی بحث کنم. اگه نکشم ممکنه کنترل از دستم خارج بشه. همچنین تصور می کنم حالا یکی دوتا دونه کسی رو نکشته. هفته دیگه ترک می کنم. این تصور بدون تعیین ضرب العجل خاصی مدتها در روزمرگی من ادامه پیدا می کنه. خلاصه می خوام بگم گذشته از شرایط رنج آوری که هر فرد درش گرفتار هست ، تصوارتی چون از هفته یا ماه بعد می زارم کنار ، الان شرایطم ایجاب می کنه و … هر چند بصورت ناآگاهانه و مهمتر سرکوب رنج فعلی به جای رنجی که اغلب من احتمال اون رو می دم دخیل هست. خلاصه : با توجه با افکار و تصورات ما درباره موضوع و شرایط آزار دهنده اون لحظه باید ببینم – رنج سیگار نکشیدن – و – رنج عواقب سیگار- کدامیک انتخاب می شود. ( هر دو انتخاب رنج آور هست و اینجا ما با انتخاب رنج و رنج کمتر روبرو هستیم. حال باید دید هر فرد چه تصوری از رنج و رنج کمتر ، درباره ابن دو یعنی رنج سیکار نکشیدن و رنج عواقب سیگار داره؟ )

  4. مهیار می گوید

    سلام دکتر، ظاهرا مشکل فید حل شده . اومدم تشکر کنم اما دیشب اونقدر عصبانی بودین که نتونستم کامنت بزارم.به هر حال همیشه بابت اشتراک اطلاعات و گسترش آگاهی از شما ممنون هستم ، اما اگه برای مشکل فید ،کامنت گذاشتم ، فقط برای این بود که اطلاع داشته باشین و سایت بسیار خوب شما بدون مشکل به کارش ادامه بده.
    باز هم ممنون.

  5. علی احسان می گوید

    درگاه یو اس بی همان طور که در این چند وقت به آن توجه شد، به شدت نا امن و غیر مطمعن است .
    ———————
    به امید خدا مشکل پرش صفحه در پوسته جدید حل شده، چند روز امکان خواندن مطالب سایت را نداشتم 🙁

  6. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

    -شما سیگار می‌کشید؟
    -دوازده سال پیش ترک کردم
    -من هم باید ترک کنم. من هرروز فقط دو نخ سیگار می‌کشم. برای همین نباید زیاد سخت باشد. اما می دانی، رفتن به مغازه برای سیگار خریدن و آمدن به این جا برای سیگارکشیدن، خودش کمک می‌کند وقت من بگذرد. من را به تحرک وا می‌دارد و نمی‌گذارد زیاد فکر کنم
    – یعنی می‌گویید برای سلامتی تان سیگار می‌کشید
    – دقیق

    کجا ممکن است پیدایش کنم-هاراکی موراکامی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.