بزرگ‌ترین مجسمه زیرآب دنیا

14

جیسون دوکایرس تایلور تا به حال مجسمه‌های زیر آبی زیادی ساخته بود، اما کار جدید که در ساحل غربی ناسائو در باهاما قرار دارد، واقعا بی‌نظیر و شگفت‌آور است.

این مجسمه 60 تن وزن دارد و اگر گردشگران فقط کمی زیر سطح آب شنا کنند، می‌توانند آن را ببینند.

این مسجمه الهام‌گرفته از یکی از اسطوره‌های یونیان باستان یعنی اطلس است.

اطلس، پسر پاپتوس و کلومنه و یکی از تیتان‌های نسل دوم بود. او را پادشاه شهر افسانه‌ای آتلانتیس نیز می‌پنداشتند. نام او به معنای «متحمل» است. اطلس علیه خدایان جنگید و محکوم شد افلاک را بر دوش بگیرد.

سازنده «اطلس اقیانوس» اما می‌خواست که نسخه زیرآبی مجسمه اطلس را بسازد. اطلس اقیانوس، مجسمه‌ای از یک دختر محلی باهامائی است که که گویی سقف اقیانوس را محافظت می‌کند و 5.5 متر ارتفاع دارد.

بدیهی است که این مجسمه بزرگ 60 تنی را نمی‌شد به یک باره به زیر آب برد و نصب برد، پس سازنده آن را با تکنیک بسیار پچیده‌ای قطعه به قطعه در زیر آب نصب کرد.

این مجسمه از مواد ماندگاری ساخته شده است و پرچم و یک منبع روشنایی که انرژی آن با نور خورشید تأمین می‌شود، درست بالای آن نصب شده است تا شناگران بدانند، دقیقا در چه محلی می‌توانند با نگاه به زیر سطح آب مجسمه را ببینند.

11-15-2014 9-52-30 AM

11-15-2014 9-51-48 AM

11-15-2014 9-51-00 AM

11-15-2014 9-50-19 AM

11-15-2014 9-48-55 AM


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

سلبریتی‌ها از کودکی تا پیری در این ویدئوهای جالب – از ویل اسمیت تا کیانو ریوز

چطور می‌شود که ما پیر می‌شویم. این تغییر بسیار تدریجی رخ می‌دهد، اما قطعی است. با کارهایی می‌شود کندش کرد اما مسلما نمی‌توان به کی جلوی آن را گرفت.پیری یک فرآیند زیستی پیچیده است که در موجودات زنده از جمله انسان اتفاق می‌افتد. در حالی…

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

برآورد میزان موفقیت قرارهای عاشقانه زوج‌ها با هوش مصنوعی و اندازه‌‌گیری میزان همسانی پاسخ‌های سیستم…

در حین یک قرار آشنایی پاسخ‌های فیزیولوژیکی دو نفر حین گفتگو و دیدار با هم هماهنگ می‌شود، این پدیده‌ای است که از آن با نام همسانی فیزیولوژیکی یاد می‌شود.درجه این همگامی با تعامل در مکالمه و کیفیت همکاری همبستگی دارد و بنابراین می‌تواند…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
14 نظرات
  1. siamak gol می گوید

    خیلی خیلی قشنگه.
    اما بیشتر انگار زیر آب قایم شده تا اینک نگهش داشته باشه
    .
    واقعا این داستانای یونانی از کجا اومدن؟؟ معمولا داستانا مال پادشاها یا ادما مهروفه یا چیزیه که اتفاق افتاده بعدا کم کم تغیر میکنن .اما اینا داستاناشون درباره خدایانه!! این همه داستان درباره خدا چرا ساختن؟ اصلا نمیشه با واقعیت جورش کرد.. اصا مگه نمیگن یونانی ها خیلی منطق داشتن؟ پ چطور ادمی که منطق داره میتونه چند خدایی باشه؟؟ چند خود ب منطقیه!!
    واقعا دوست دار بدونم

    1. علی احسان می گوید

      این منتطقیه با چندین خدا راحت تر می‌شود مردم را کنترل کرد(سرگرم کرد) تا یک خدا(!) مراسمات افزایش پیدا می‌کند، حتی پیش کش‌ها به خدایان بیشتر می‌شود و این ها همه سود را برای دولت مرکزی به همراه دارند!

      1. siamak gol می گوید

        یکم تحقیق کردم انگاری که یونان به صورت قومی بوده (آتن. اسپارت …) و مث اتحادیه بوده. و چنتا دولت شهر داشته. پس دولتی که بخاد مردمو گول بزنه فک نکنم وود داشته باشه.
        حرف Ali هم جالبه و پیچیده تر میشه. اما وقتی طرف میگه خدای آتش یا خدای آب و یا خدای همه چیز ، یکم عجیبه. اگه خدای همه جیز دارن پ چرا خدای آتش میپرستن؟ وقتی یه خدای بزرگ دارن خدا های دیگه برا چیشونه؟
        .
        واقعا بت پرستی برا خودش عالمی داره.
        .
        به نظر من اینا هم یکتا پرست بودن اما یه عده آدم ادعای خدایی کردن. چون اگه توجه کنی بعضی از خداهاشون پدر و فرزند دارن. همسر و بچه دارن. و داستان هاشون شبیه دروغه تا اقسانه. و بعدا مخلوط شعر و داستان های آیندگانشون شده. انگار افرادی یا خانواده هایی ادعایه خدایی کردن.
        .
        من اینطور فک میکنم و شایدم اشتباه باشه. نمیدونم.

        1. علی احسان می گوید

          استدلال من بر این مبنا نبود که دولت مرکزی قسط “گول” زدن مردم رو داشته، همون طور که میدونید در اون زمان شورش ها و قیام های زیادی رخ میداده و این برای شهر های با جمعیت زیاد مانند آتن مثل فاجعه بوده، ما مثال های از این دست زیاد داریم که دولت برای آرام کردن مردم ترفتدهای داشتند مانند: جنگ های گلادیاتور ها، جشن های عمومی در یونان که اشعار هومر و یا از اساتیر دیگر می‌خواندند و حتی حمام های عمومی،البته میدونم بحث پیچیدیه.
          البته میشود از زاویه های دیگری هم به قظیه نگاه کرد، بحث اسطوره شناسی برای من همیشه جالب بوده، این که از کی و از کجا این داستان ها و اشعار وارد شده اند به طور قطع نمیتوان جواب داد ولی میتونیه مانند دیگر نقاطه دنیا به صورت سینه به سینه نقل شده باشه که بعدها در کتاب های مانند: ایلیاد و اودیسه هومر جمع آوری و پرو بال داده شده باشد.
          از نقش این اساطیر در زندگی روزمنده مردم و حتی ادیان هم فکر نکنم به این صورت باشد.

          1. siamak gol می گوید

            آره من منظورم همین آروم کردن مردمه.گول زدن واژه خوبی نبود 🙂

            .
            در کل بحث جذابیه و خیلی پیچیده. ننمیشه برا همشون یه نسخه پیچید. عوامل مختلفی بودن. شاید به قول شما مث کتابای یلیاد و اودیسه هومر باشه یا مثلا صرفا برا سرگرم کردن مردم باشه یا ادعای خدایی یا …
            اما از همه جالب تر کتابا ی هرودوته که نمیدونم خودش همین طوری نوشته یا بعدا اینطور شده. مثلا تتاریخه یا داستانه یا افسانس.. چیه!! اگه همین طور نوشته باشه واقعا میشه فک کرد یونانی ها به افسانه بافتن علاقه داشتن 🙂

          2. احمد می گوید

            ./

            آیا گول زدن مردم هم قسطی بودی همی هستی؟! گول زدن تمام و کمال نداشته اندیم یعنی؟!
            یا اینکه شما از قصد از قسط صحبت به میان همی آورده می باشید؟! D:

    2. Ali می گوید

      این داستان ها برای عصر قبل از دوران فلاسفه معروف یونان (به طور خاص، سلسله سقراط-افلاطون-ارسطو) است … البته در دوران این فلاسفه هم باور عموم همین بوده، اما کم کم تغییرات شروع به بروز میکنن.
      درباره اینکه ریشه این داستان ها از کجاست هم حرف و حدیث زیاده … همین طور که فرمودید برخی معتقدند این داستان ها و جدی بودنش در اون عصر (چون واقعا دینشون بر این اساس بوده) فراتر از اونه که صرفا بشه همه رو خیالات چند تا شاعر دونست … . چون این صرفا یک نظریه است و از طرفی ناقص گفتنش بدتر از نگفتنشه من کلا واردش نمیشم، اما جالبه بدونیم که به طور کلی بت پرستی هم یه جورایی ریشه در همین مساله داره (در اصل میگفتن بت ها وسیله ارتباط با خدایانن دیگه …) و تفکر بت پرستها اونقدر احمقانه نبوده که صرفا یه سنگ رو بتراشن و بپرستند … . با این دید مساله جالب تر میشه.

    3. شبنم می گوید

      من اسطوره شناسی خوندم به عنوان یکی از درس هام.
      باید بگم که تصوراتتون یکم اشتباهه!
      مثال می زنم.. آتشی روشن می شد و بعد با آب خاموش می شد. گاهی این آتش اونقدر عظیم بود که با آب خاموش نمی شد.. گاهی اونقدر آب عظیم بود که سیل می برد روستا رو. دو تا عنصر در جدال هم بودند. به تدریج این عناصر رو دارای روح می دیدند و در مواقع خطر از این روح خواهش می کردند که به اونها رحم کنند یا گاهی داستان هایی برای مدح و ستایش اونها می نوشتند که مورد آسیب و گزند قرار نگیرند.. نتیجه اون پیدا شدن خدای آب،آتش و … بود.

  2. شهاب الدین می گوید

    خبری از مقالات تهییج کننده برای ابتکار و خلاقیّت نیست. اون مقالات مؤثر بود آقای دکتر اما برخی از مطالب هم صرفاً وبلاگ پُرکُن هستند!

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      همیشه ذهن نگارنده خلاق نیست. دوم اینکه باید سلایق همه را در نظر گرفت و همیشه بازار مصرف چنین کالاهای فرهنگی پررونق نیست.

  3. شهاب الدین می گوید

    خبری از مقالات تهییج کننده‌ی ابتکار و خلاقیّت نیست. اون مقالات تأثیرگذار بود. برخی مطالب صرفاً وبلاگ پُرکُن هست!

  4. ashkan می گوید

    واقعا قشنگه:)
    ولی همونطور که دوستمون گفتن بیشتر قایم شده تا دریا
    رو به دوش گرفته

  5. mina می گوید

    شما رو نمی دونم ولی من که در اولین نگاه به مجسمه ها بیشتر سازنده اش یادم می یاد تا اینکه خود مجسمه چیه و کیه ؟؟ به هر حال اینکه کدوم ماندگارترند همیشه برام سوال بوده .. در این مقاله هم جیسون و هم اطلس هر دوتاشون ستودنی اند. ممنون

  6. بهزاد می گوید

    در سواحل جزیره کیش( تقریبا در شمال شرقی جزیره) هم مجسمه هایی در زیر آب قرارداده شده است. البته نه به این بزرگی! کسانی که به این جزیره زیبا سفر می کنند می توانند برای غواصی به این سایت بروند. شکل و شمایل مجسمه هم از یکی از پیرمردان بومی جزیره کیش( که مرحوم شده) و غواص مروارید بود ، اقتباس شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.