تجربه کار با اپلیکیشن‌های اندروید از دسکتاپ کامپیوتر- سه رویکرد متفاوت

10

ممکن است این سناریو برای شما بارها پیش آمده باشد: در حالی که مشغول کار با کامپیوتر شخصی‌تان هستید و از گوشی هوشمند اندرویدی‌تان فاصله دارید صدای نوتیفیکیشن گوشی را می‌شنوید که خبر از دریافت یک پیام در یک اپلیکیشن پیام‌رسانی یا شبکه اجتماعی می‌دهد. در این شرایط خیلی علاقمند بودید که بدون سر زدن به گوشی می‌توانستید به سادگی صرفا پیام را در کامپیوترتان ببینید و بعد با کیبورد کامپیوترتان شروع به تایپ پاسخ کنید تا اینکه به سراغ گوشی رفته و پیام را بخوانید و پاسخ دهید. حتی ممکن است مایل باشید تلفن همراه را سایلنت کنید در این شرایط باز هم مجبور هستید مرتب به گوشی سر بزنید و از وجود تماس یا پیام باخبر شوید.

در مجموع سه روش کلی برای اینکه بتوانید با واسطه کامپیوتر با هر یک از نرم افزارهای اندرویدی کار کنید و یا در حالت خاص بتوانید پیام‌ها را ارسال و دریافت کنید وجود دارد که پیش از این در یک پزشک در بخش‌های معرفی اپلیکیشن از جمله در اینجا و اینجا بعضی نمونه‌ها را دیدیم.

در ادامه این سه رویکرد را خواهیم دید.


استفاده از نرم‌افزار دسکتاپ مخصوص اپلیکیشن

اگر خوش‌شانس باشید سرویس موردنظر شما یک نرم‌افزار ویندوز، مک یا لینوکس ارائه می‌دهد. به عنوان یک نمونه اپلیکیشن پرطرفدار وایبر برای سه سیستم‌عامل پر‌استفاده ویندوز، مک و لینوکس نرم‌افزار دسکتاپ ارائه می‌دهد که از سایت رسمی اپلیکیشن قابل دانلود است.

desktopApp

در زیر تعدادی از اپلیکیشن‌های دارای نرم‌افزار دسکتاپ را می‌بینیم:

Viber:
ویندوزمک، لینوکس

Hipchat:
ویندوز، مک، لینوکس

Skype:
ویندوز، مک، لینوکس

Line:
ویندوز، ویندوز 8، مک

AIM:
ویندوز، مک

همانطور که می‌دانیم اپلیکیشن پیام‌رسان محبوب واتساپ توسط فیس‌بوک خریداری شد و در حال حاضر حدود 600 میلیون کاربر دارد، اما متاسفانه هنوز یک نرم‌افزار دسکتاپ برای آن طراحی نشده است. حتی در فروم رسمی واتساپ هم همیشه درخواست نرم‌افزار دسکتاپ وجود دارد اما هنوز کمپانی فیس‌بوک علاقه‌ای به تولید این نرم‌افزار ندارد. اگرچه برنامه‌نویسان بیکار ننشسته و اقدام به تولید نرم‌افزارهایی کرده‌اند از جمله WhatsRemote که یک کلاینت واتساپ تحت وب است و اگرچه تقریبا نیازمندی‌های ما را پوشش می‌دهد اما ایرادات بزرگی هم دارد که مهمترین آنها رایگان نبودن آن، عدم امکان آغاز گفتگو از طریق نرم‌افزار دسکتاپ و عدم نمایش محتواهای چندرسانه‌ای در متن است.


استفاده از شبیه‌ساز محیط اندروید بر روی کامپیوتر

از آنجایی که اندروید یک سیستم عامل متن‌باز است، این امکان برای برنامه‌نویسان وجود داشته که با آگاهی از ساختار داخلی آن، اجرای اپلیکیشن‌های آنرا بر روی کامپیوتر شبیه‌سازی کنند. به همین دلیل راهکار دوم برای یعنی شبیه‌سازی محیط سیستم‌عامل برای اپلیکیشن‌های آیفون و آیپد امکان ندارد. شبیه‌ساز سیستم‌عامل اندروید که به علت محبوبیت و کارایی در اینجا معرفی می‌کنیم BlueStacks نام دارد.

در این رویکرد شما در ابتدا باید شبیه‌ساز BlueStacks را از اینجا دانلود کنید و روی کامپیوتر خود نصب کنید. این شبیه‌ساز نسخه مخصوص نصب روی سیستم‌عامل مک هم دارد.

1-5-2015 9-12-41 PM

از منوی Search در گوشه بالای سمت چپ برای پیدا کردن اپلیکیشن مورد‌نظرتان استفاده کنید.

1-5-2015 9-13-32 PM

بعد از انتخاب اپلیکیشن و وارد کردن حساب کاربری جیمیلتان شده و دقیقا به همان شکلی که در گوشی‌تان اپلیکیشن را از گوگل پلی نصب می‌کردید مراحل نصب را طی می‌کنید.

1-5-2015 9-13-53 PM

پس از این مرحله اپلیکیشن مدنظر شما نصب شده و آماده اجراست. پس از اجرای اپلیکیشن وارد مرحله تنظیمات اولیه اپلیکیشن می‌شوید. این مراحل دقیقا مانند همان چیزی است که در تنظیم برنامه بر روی گوشی خود دیده‌اید.

این روش برای نصب و استفاده از اپلیکیشن‌های اندروید یک روش بسیار خوب محسوب می‌شود اما در مورد بعضی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی همچنان یک مشکل وجود دارد. به عنوان مثال در مورد واتساپ مشکل این روش این است که شما در حقیقت دارید یک اکانت جدید واتساپ می‌سازید و امکان استفاده از واتساپ روی تلفن‌تان و همگام‌سازی پیام‌های روی گوشی در کامپیوتر را نخواهید داشت. در حقیقت این راهکار برای بیشتر کاربران واتساپ یعنی برای کسانی که بدنبال استفاده از یک اکانت واتساپ روی گوشی هوشمند و کامپیوتر خود هستند خیلی مفید نیست.


کار با گوشی از طریق رایانه

در این رویکرد شما از طریق وای‌فای با مرورگر به گوشی متصل می‌شوید و صفحه اسکرین گوشی را بر روی کامپیوتر خود مشاهده می‌کنید. حالا می‌توانید اختیار کل گوشی را از پشت کامپیوتر در دست بگیرید و این شامل کار با همه اپلیکیشن‌ها از جمله پیام‌رسان‌ها هم می‌شود.

نرم‌افزاری که برای این روش معرفی می‌کنیم AirDroid 3 نام دارد که پیش از این در یک پزشک در اینجا نسخه قبلی آنرا معرفی کرده بودیم.

1-5-2015 9-14-33 PM

تنها کاری که باید انجام دهید این است که اپلیکیشن Airdroid را روی گوشی‌تان نصب کنید، بعد از نصب می‌توانید از طریق مرورگر کامپیوترتان به آدرسی که در اپلیکیشن ارائه شده وارد شوید. حالا می‌توانید صفحه نمایش گوشی‌تان را در داخل مرورگر ببینید و با آن کار کنید.

علاوه بر حالت کار با مرورگر، Airdroid یک نرم‌افزار دسکتاپ تحت ویندوز و مک هم دارد که به شما کمک می‌کند که نوتیفیکیشن‌های گوشی را بر روی دسکتاپ کامپیوترتان داشته باشید و علاوه بر این تصویر صفحه نمایش گوشی‌تان را هم داشته باشید و بتوانید با موس و کیبورد با آن کار کنید.

1-5-2015 9-14-59 PM

امکاناتی که Airdroid به شما می‌دهد به صورت زیر است:

  • دریافت نوتیفیکیشن‌ها برای هر رخداد در اندروید، با قابلیت انتخاب نوتیفیکیشن‌هایی که مایل به دریافتشان هستید
  • خواندن، پاسخ دادن و نوشتن پیام‌ها
  • مدیریت و دسترسی به لیست کامل مخاطبان
  • انتقال فایل بین کامپیوتر و گوشی

1-5-2015 9-15-48 PM

  • در صورتی‌که گوشی‌تان را گم کنید، می‌توانید از راه دور زنگ آنرا به صدا در آورید، اطلاعات روی کارت حافظه‌اش را پاک کنید یا آنرا قفل نمائید (البته این ویژگی‌ها رایگان نیست). حتی شما می‌توانید از دزد گوشی عکس بگیرید.

اگرچه Airdroid بهترین کلاینت دسکتاپ و وب برای اندروید است، اما هنوز هم ایراداتی دارد. از جمله اینکه اشتراک محتوا بین دو وسیله از طریق کلیپ‌بورد در نسخه دسکتاپ امکان ندارد اگرچه در نسخه وب به خوبی کار می‌کند.

در انتها با توجه به جنگ دیرین اندروید و iOS این نرم‌افزار یک برگ برنده برای اندروید محسوب می‌شود. اگرچه اپل در آپدیت جدید سیستم عامل مک ورژن 10.10 که Yosemite نام دارد یک قابلیت بسیار خوب بنام Continuity ایجاد کرده است که به کاربر امکان را می‌دهد که گوشی آیفون خود را از طریق بلوتوث به سیستم مک خود متصل کرده و از این پس تماسها و پیام‌ها را روی کامپیوتر پاسخ دهد، از اینترنت گوشی به عنوان نقطه اتصال استفاده کند، انتقال فایل‌ها را به سادگی انجام دهد و حتی تنظیمات گوشی را هم تغییر دهد.

منبع: + و + و + و + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند.یودادوایت شروتتانوس…

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…

اگر در زمان این شخصیت‌های معروف مجله تایم وجود داشت و قرار بود روجلد شماره شخصیت سال شوند!

مجله تایم یک نشریه خبری هفتگی معروف است که طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله سیاست، رویداد‌های جهانی، علم، فناوری، سرگرمی و غیره را پوشش می‌دهد. اولین بار در سال 1923 منتشر شد و از آن زمان به یکی از تأثیرگذارترین و شناخته شده‌ترین مجلات در…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
10 نظرات
  1. آرش می گوید

    با سلام.
    مطلب بجا و عالی ای بود. واقعا عالی بود.
    منونم.

    1. مانی می گوید

      سلام

      دوست عزیز برنامه Teamviewer برای کنترل دوطرفه هست بسیار هم عالی جواب میده.

  2. vahid می گوید

    واقعا ممنونم اقای اربابی مقاله خیلی خوبی بود
    بنده از airdroid استفاده میکنم و کاملا هم راضی هستم
    فقط کاش برنامه ای خوب و پرسرعت برای ارتباط بلعکس ینی از طریق گوشی به کامپیوتر هم معرفی میکردید
    به طوری که بشه از طریق wifi مهتوا را از رابط کاربردی اندروید از هارد کامپییوتر به گوشی انتقال داد بدون نیاز به پشت سیستم قرار گرفتن
    با تشکر از شما

    1. هرچی می گوید

      teamviewer یا chrome remote desktop که آخری نیاز به برنامه تحت ویندوز نداره و با مرورگر کروم روی پی سی کار می کنه

    2. ستار می گوید

      میشه پارتیشنی از هارد کامپیوتر رو به اشتراک گذاشت و در گوشی خود با یک فایل منیجر به اون دسترسی داشت.
      من خیلی از فیلم ها رو به این طریق روی تبلتم استریم می کردم و می دیدم بدون اینکه نیاز باشه اون رو روی دستگاه کپی کنم.

    3. سعید اربابی می گوید

      سلام و سپاس
      برای سوالی که مطرح شد یعنی انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر صرفا از طریق رابط گوشی، هر دو راهکاری که دوستان ارائه کردند بسیار خوب هست.
      تنها در مورد استفاده از TeamViewer این نکته را مورد توجه داشته باشید که برای اتصال به کامپیوتر، در قسمت TeamViewer id بجای شناسه، آدرس IP کامپیوتر روی شبکه محلی را وارد کنید تا نقل و انتقال فایل از طریق شبکه داخلی انجام شده و هم سرعت بیشتری داشته باشد و هم هزینه پهنای باند اینترنت برای شما ایجاد نکند.

  3. منیژه صادقی می گوید

    سیستمهای عامل مجازی هم هستند اما بعضی از قابلیتها را پشتیبانی نمی کنند مثل اکانتهای گوگل پلاس و ….

  4. S.A.B.E.R می گوید

    مطلب عالی ای بود ولی من دنبال یه راهم که بشه نرم افزار اینستاگرام رو روی دسکتاپ اجرا کنم ، از طریق blustack هم نشد یعنی اتصال به اینترنت رو تشخیص نمیده ولی برای اپ های دیگه مثل وایبر و … فعاله.چی کار باید بکنم ؟

    1. سعید اربابی می گوید

      سلام و سپاس
      در مورد اپلیکیشن اینستاگرام بهتر است از رویکرد اول استفاده کنید یعنی نصب نرم افزار دسکتاپ مخصوص این اپلیکیشن.
      اگر کاربر ویندوز باشید نرم افزاری به نام اینستاگریل وجود دارد. می توانید از این لینک آنرا دانلود کنید:
      https://www.pokki.com/app/Instagrille

      1. S.A.B.E.R می گوید

        ممنون آقا بابت وقتی که گذاشتی، کارم راه افتاد …

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.