پرسه در جهانی که دیگر ایمیل ندارد

2

جهانی را تصور کنید که در آن ایمیل مرده باشد و در فهرست کارهای روزانه ما نیازی به چک کردن Inbox نباشد. دیگر ایمیلی از خانواده، دوستان، همکاران و شرکت‌های طرف قرارداد محل کارمان دریافت نکنیم. دیگران نیازمند توجه شما نیستند و منتظر پیغامی از سوی شما نمی‌مانند. چقدر این تصویر می‌تواند هولناک و سرد باشد. اما این تمام تصویری که باید ببینیم نیست. امروزه مردم یاد گرفتند چگونه از ابزارهای فناوری تعامل‌گرایانه منجر به همکاری دسته‌جمعی استفاده کنند. در اطراف ما ده‌ها فناوری ارتباطی و روش‌های ابتکاری برقراری تماس با دیگران وجود دارد. روزانه بدون استفاده از ایمیل صدها پیغام در اینترنت برای دیگران می‌فرستیم و حتا چیزهایی به این پیغام‌ها ضمیمه می‌کنیم. این ابزارها وابستگی ما را به ایمیل کاهش دادند. حالا با دیدن این تصویر جدید، دوباره نگاهی به جهان بدون ایمیل بیندازید. امکان‌پذیر است؟

ما دیگر نمی‌خواهیم برای اطلاع از آخرین اخبار مستقیماً به سراغ یک وب سایت برویم بلکه دوست داریم پیغام‌ها و خبرهای جدید به طور مستقیم برای ما ارسال شوند.

زمزمه‌های مردن ایمیل دوباره شروع شده است و در گوشه و کنار اینترنت نظرات یا مقالاتی درباره عدم لزوم استفاده از اینترنت در جهانی کنونی یا بازنگری در سرویس‌های ایمیل ارائه شده برای بقا را می‌بینیم. یک بار حوالی سال‌های 2009 و 2010 عکس‌های مزار ایمیل در اینترنت منتشر شد و بعد از مدتی این جو فروکش کرد. اما باز هم سروکله قاتلان جدید در اینترنت دیده شده و همه فکر می‌کنند این بار دیگر جدی جدی ایمیل مردنی است. دلایل کاهش استفاده از ایمیل زیاد هستند. از عوامل فنی و رویکردی تا مهندسی اجتماعی و ذائقه کاربران جدید کم سن و سال یا جذابیت‌های بصری و سرعت. اینکه آیا واقعاً اکنون ایمیل مرده است یا به‌زودی خواهد مرد نیز یک سوی دیگر مسئله است. ممکن است دراین‌باره مقالات زیادی خوانده باشید اما زاویه دید ما به کاهش مشتری‌های ایمیل را نیز بخوانید:

نسل جدید؛ سلام

شاید یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهای ایمیل از سوی نسل جدید کاربران باشد؛ نسلی که با اسمارت‌فون گره خورده‌اند و بر اساس گزارش بازاریاب‌های موبایل، روزانه به طور میانگین 181 پیغام ارسال می‌کنند. این نسل دوست ندارد در انتظار بماند و باید فوری به جواب برسد و دریافت اطلاعات با سرعت زیاد را بالاتر از هر چیز دیگری می‌داند. برای اثبات این ادعا، باید نگاهی به سیستم آموزش و پرورش بیندازیم. کالج‌ها و دانشگاه‌ها روی یافتن روش‌های ارتباطی نوین با نسل جدید تمرکز کردند و به طور طبیعی به فناوری‌های موبایل رسیدند. فقط در سال 2013 در حدود 1.25 میلیارد دلار روی بخش فناوری آموزشی سرمایه‌گذاری شده است و دره سیلیکون بیشترین تعامل را با این بخش آموزشی در امریکا داشته است. حتا هنگامی که این نسل در حال فارغ‌التحصیلی و ورود به بازار کار هستند، انجمن‌های فارغ‌التحصیلی در حال تجدیدنظر درباره چگونگی حفظ ارتباط و تعامل با این نسل هستند. بنابراین، اگر ما به آموزش‌های صنعتی درباره نحوه تعامل و به‌کارگیری نسل جدید نیروی کار توجه کنیم، مجبوریم در روش‌های ارتباطی و استراتژی‌های مدیریت نیروی انسانی تجدیدنظر کنیم و به جای استفاده از ابزارهای رایجی مانند ایمیل به سوی ابزارهای جدیدی مانند اسمارت‌فون و اپلیکیشن‌های موبایل برویم. اتفاقی که در پایین‌ترین لایه‌های اجتماعی در حال رخ دادن است و شما می‌بینید در شرکت‌های خصوصی کوچک یا گروه‌های غیرانتفاعی دانشگاه‌ها از ابزارهایی مانند وایبر، واتس‌اپ و غیره برای برقراری ارتباط با اعضای دیگر استفاده می‌شود.

خداحافظ؛ تکه تکه شدن

در جهان کنونی ارتباطات تکه تکه و منفصل از یکدیگر هستند. شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های پیغام‌رسانی، نرم‌افزارهای تجاری و یکی از این تکه‌ها ایمیل است. یک سیستم ارتباطی متحد و یکپارچه با تجربه کاربری کامل نداریم. ما مجبوریم در طول روز مرتباً اپلیکیشن‌های مختلف را برای ارتباط با فامیل، دوستان و همکاران باز کنیم و مدام چک کنیم آیا پیغام جدیدی رسیده است یا خیر! اما وقتی به آینده نگاه می‌کنیم، کاربران به سوی فناوری‌هایی می‌روند یا درخواست ابزارهایی را می‌کنند که زندگی را راحت‌تر و سریع‌تر می‌کند. ما دیگر نمی‌خواهیم برای اطلاع از آخرین اخبار مستقیماً به سراغ یک وب سایت برویم بلکه دوست داریم پیغام‌ها و خبرهای جدید به طور مستقیم برای ما ارسال شوند. دیگر نیاز نداریم وقت زیادی برای خواندن یک ایمیل سه پاراگرافی بگذاریم در عوض با گشت‌زنی در شبکه‌های اجتماعی از همه‌چیز مطلع می‌شویم. فناوری نیاز دارد از پیچیدگی به سوی کمینه‌گرایی‌، مرتبط بودن و بلادرنگ حرکت کند. امروزه، همه از یک تجربه کاربری تلفیقی استقبال می‌کنند.

در این تغییر، نسل جدید بزرگ‌ترین نقش را بازی می‌کنند و یک عامل قوی رانشی هستند.

به همین دلیل، تعجب‌آور نیست که پلتفرم‌هایی مانند Slack در یک مدت زمان کوتاهی ارزش مالی میلیارد دلاری می‌یابند. آن‌ها نیازهای آینده را شناختند و روی این ویژگی‌ها تمرکز کردند؛ رسیدن به یک پلتفرمی برای ارتباطات مستقیم دو طرفه و چند طرفه در حالی که همه‌چیز در یک رابط کاربری گرافیکی و در یک اپلیکیشن قرار دارد. شما در همین اپلیکیشن افراد را جست‌وجو  و ارتباط برقرار خواهید کرد. Slack کارش را با یک تویتت 140 کارکتری آغاز کرد و اکنون دارد به صنعتی برای جایگزین شدن ایمیل تبدیل می‌شود. در حالی که شرکت‌های تجاری بزرگ هنوز درگیر پیدا کردن راه‌کارهای پست‌الکترونیکی موبایلی هستند، ما باید به استارت‌آپ‌هایی مانند Asana، Slack و Twoodo چشم بدوزیم.

BYOD و ظهور پوشیدنی‌ها

نمی‌توانیم از حذف و نابودی ایمیل صحبت کنیم در حالی که اشاره‌ای به رشد و جایگاه تجهیزات جدید BYOD نداشته باشیم. به گفته گارتنر، 38 درصد از شرکت‌های بزرگ تجاری در سال 2017 ارائه تجهیزات کاری به کارمندانشان را متوقف خواهند کرد و نیمی از کارمندان از دستگاه‌های شخصی‌شان برای امور کاری استفاده می‌کنند. پس، منطقی است که تصور کنیم کسب‌وکارها از مزایای دستگاه‌های موبایل برای دستیابی به اهداف تجاری‌شان و ساده‌سازی فرآیندهای کسب‌وکارشان استفاده کنند. از سوی دیگر، ظهور تجهیزات پوشیدنی و استفاده در محیط‌های کاری را باید رصد کنیم. در حال حاضر، بسیاری از شرکت‌ها منتظر عرضه ساعت هوشمند اپل هستند. با عرضه این ابزارها، می‌توانیم انتظار داشته باشیم که ابزارها و اپلیکیشن‌های سازگار بیشتری منتشر شود و این دستگاه‌ها وارد کسب‌وکارها شوند که در نهایت افزایش بهره‌وری و کارایی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین، از این جلسه تا جلسه بعدی با استفاده از پیام‌های کوتاه کارمندان را مدیریت می‌کنید و به پیغام‌های شخصی جواب خواهید داد و نیازی به ایمیل ندارید.

جهان جدید چه شکلی خواهد بود؟

واضح است که اولویت‌های ارتباطی و روش‌های ارسال و دریافت اطلاعات ما در طول سال‌های گذشته تغییر کرده است. برنامه‌های پیغام‌رسانی موبایل و شبکه‌های اجتماعی جایگزین ایمیل شدند و ابزارهای تعاملی و همکارگرایانه بیشتر از گذشته به سوی یکپارچگی و بهبود کارایی حرکت می‌کنند. در این تغییر، نسل جدید بزرگ‌ترین نقش را بازی می‌کنند و یک عامل قوی رانشی هستند. این نسل دیجیتالی همچنان دست به نوآوری و توسعه ابزارهای جدید برای رسیدن به زندگی راحت‌تر می‌زنند تا جایی که ایمیل تبدیل به یک نقطه تاریخی در خط سیر تکاملی فناوری‌های ارتباطی شود و نسل‌های بعدی ندانند چطور باید ایمیل بزنند یا Inbox چیست!

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

چگونه با بدشانسی کنار بیاییم + گالری عکس از انواع بدشانسی‌ها!

کنار آمدن با بدشانسی یا شرایط ناگوار می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین استراتژی وجود دارد که می‌تواند به ما برای کنار آمدن با این شرایط کمک کند:احساسات بعد رخداد را بپذیرید: طبیعی است که هنگام مواجهه با بدشانسی احساس ناامیدی،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. محمد می گوید

    روزی رو میبینم که برای ارتباط برقرار کردن از ربات شخصی استفاده میکنیم

  2. mehdi می گوید

    از این سرعت غیر مجاز پیشرفت تکنولوژی واهمه دارم،می ترسم رانندگان اش بلایی سرمان بیاورند!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.