داستان غم انگیزی از اولین 5قلوهای زنده شناخته شده در تاریخ

11

28 می سال 1934 بود. شرایط اقتصادی کانادا و مخصوصا استان انتاریو در وضعیت بحرانی قرار داشت. در این زمان در یکی از مزارع انتاریو, زن و شوهری صاحب 5قلوی کاملا سالم شدند که باعث شگفتی همه ی مردم شده بود و به نوعی در زمان خودش بی سابقه می نمود.

زنده ماندن این نوزادان حیرت همه را برانگیخته بود و در آن زمان حتی کسی فکرش را هم نمی کرد که زنی بتواند در یک زایمان 5 فرزند به دنیا آورد. حتی امروزه هم دیدن 5قلوها می تواند باعث شگفتی خیلی از ما شود.

25675e5e-b37c-4e42-9c90-2fc4bc662645

شاید انتظار داشته باشید که داستان زندگی آنها شیرین و خاطره انگیز باشد ولی اینگونه نبود. مادر و پدر 5قلوها الزیر و اولیوا نام داشتند و هرگز فکرش را نمی کردند که روزی فرزندانشان را از آنها جدا خواهند کرد. این کودکان هیچ اشتباهی مرتکب نشده بودند جز اینکه تبدیل به نمادی از سرگرمی و امید در دوران رکود بزرگ شده بودند.

0a222f7b-80d3-47f0-b013-e5f23c400eb9

رکود بزرگ اقتصادی از سال 1929 آغاز شده بود و تا اواخر 1930 هم ادامه داشت و تمام کشورهای دنیا از جمله کانادا هم با آن دست و پنجه نرم می کردند و همین موضوع دلیلی شد تا به این 5 قلوها از جنبه ی درآمدزایی نگاه کنند.

03ac566a-9d7c-43d4-bdca-2c6aafbb4670

سسیل,امیلی,ماری, آنت و وون تحت سرپرستی مقامات انتاریو قرار گرفتند و در موزه ای به نام ” 5قلوها ” به نمایش عموم گذاشته شدند و از طریق جذب توریست توانستند میلیون ها دلار برای دولتمردان انتاریو درآمد داشته باشند ولی هیچوقت اجازه نداشتند با والدین خودشان ملاقاتی داشته باشند.

f087c908-c5ce-4b76-888e-fef9eb667880

نتیجه ی این کار برای دخترها چیزی جز الکلی شدن, اختلال دوقطبی و شخصیتی به همراه نداشت.

در سال 1997 جمعی از زنان تصمیم گرفتند بابت این جنایت از دولتمردان انتاریو شکایت کنند.

87cef5e6-3158-4b5c-831a-692167ab7185

در حال حاضر فقط سسیل و آنت در قید حیات هستند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند.یودادوایت شروتتانوس…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

10 عکس بسیار زیبا از درخت – انتخاب شده از عکاسان خلاق

درخت‌ها زندگی‌بخش زمین و مایه زیبایی آن هستند. انسان‌ها هزاران سال است که آنها بهره می‌برند و تا توانسته‌اند پهنه زمین برخوردار از زیبایی‌شان را کمتر و کمتر کرده‌اند. درختان متنوع با شکل و آرایش متفاوت ریشه، تنه، شاخه‌ها و برگ‌ها، چشم‌نواز…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

عجیب ولی واقعی: چشم‌های این زن در این عکس آبی نیست! + ویدئو

در یک خطای دیداری بسیار جالب که به تازگی دین جکسون در تیک تاک منتشر شده، چهره عادی زنی را می‌بینیم که برخلاف ظاهر امر، چشمان او آبی نیست و در واقع حاکستری است.دین جکسون در زمینه ایجاد خطاهای دیداری، یک حرفه‌ای محسوب می‌شود. ویدئوی او در…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
11 نظرات
  1. رها می گوید

    یعنی چی؟ مگه کسی حق دار این کار رو کنه؟

  2. علی می گوید

    جالب اینه که همین مدافعان آزادی و حقوق بشر تا همین گذشته نزدیک دست به چه کارهایی که نمیزدن. گرچه امروز هم برای قدرت و ثروت دست به هر کاری میزنند. گویا همه جای این دنیا مثل همه.

    1. ژینوبون | رایحه تازه زندگی می گوید

      علی جان این چ حرفیه که شما میزنی مگه سال 1939 ما در ایران چکار میکردیم؟ اونا خودشون رو اصلاح کردند پیشرفت کردند ولی ما نکردیم

  3. ایلا می گوید

    چه وحشتنااک

  4. حسین می گوید

    بیماری دوقطبی یا بای پولار منشا ژنتیکی داره، چطور این کار باعث به وجود اومدن این بیماری در این بچه ها شد ؟

    1. سعید ضیاء می گوید

      حسین جان استرس و فشارهای عصبی هم تاثیر زیادی بر روی اختلال دوقطبی داره

  5. mehdi می گوید

    یقیناً شرایط بد اقتصادی و اجتماعی به نوعی در مقاومت نکردن خانواده برای پذیرفتن پیشنهاد مسوولین،تأثیر زیادی داشته!
    سپاس جناب ضیاء!

  6. اردلان می گوید

    ممنون ولی ای کاش اطلاعات بیشتری ازشون موجود باشه

  7. نظری زاده می گوید

    سوء استفاده از انسان ها به هر شکل که باشه خیلی نفرت انگیزه
    دلم گرفت

  8. milad می گوید

    اخه یعنی چی. دزدین از پدر مادراشون!

  9. علی می گوید

    مسئله اینه که ما راه رفته اونها رو ببینم
    ولی
    راه درست بر اساس کشور خودمون رو بریم
    نه اینکه اونه راه رو برای ما تایین کنن
    و
    نه این که راه رفته اونها رو کلا منکر بشیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.