چگونه یک توییت ایلان ماسک، نزدیک به یک میلیارد دلار ارزش سهام شرکت تسلا را بالا برد

6

حدود یک هفته پیش مقاله جالبی خواندم که دقایقی من را به فکر برد و این درنگ و تأمل به خاطر خود خبر خام نبود.

موضوع از این قرار بود که رئیس شرکت تسلا یعنی آقای ایلان ماسک، یک توییت 115 کاراکتری انجام داده بود و در آن گفته بود که:

خط تولید محصولات جدید بزرگ تسلا، در روز 30 آوریل رونمایی می‌شوند. (سه هفته بعد)

4-6-2015 1-44-26 AM

ایلان ماسک 1.86 میلیون نفر دنبال‌کننده در توییتر دارد، آنها تا به حال این توییت او را 4700 بار بازنشر کرده‌اند و 5700 نفر هم آن را پسندیده‌اند. (فیو کرده‌اند)

تأثیر عملی و غیررسانه‌ای این توییت؟

جهش 4 درصدی ارزش سهام تسلا و افزوده شدن 900 میلیون دلار به صورت کلی به ارزش سهام این شرکت!

گمانه‌زنی‌های مختلفی در مورد این خط تولید جدید می‌شود: یک باتری بزرگ خانگی – موتورسیکلت الکتریکی یا حتی هلیکوپتر و هواپیما، شاید هم ساعت هوشمند تسلا!

راست‌اش مهم نیست و همان طور که گفتم خبر خام برای من مهم نبود.

وقتی داشتم پست را می‌خواندم، پیش خودم صحنه‌ای تخیلی را تصور کردم که در آن کارآفرینان و صاحبان شرکت‌های بزرگ ما هم بتوانند با یک توییت بازارهای سهام بزرگ دنیا را تکان بدهند. روزی را پیش خود تجسم کردم که ما هم محصولات در خور توجهی به دنیا عرضه کنیم.

در واقع بزرگی و آقایی کردن در دنیای امروز، با جار و جنجال به دست نمی‌آید، برای بزرگی کردن باید بجنگید، سهم قابل توجهی از بازار دنیا را کسب کنید، تولید دانش کنید (منظورم مقاله‌سازی نیست و تظاهر به پیشرفت نیست!)، از رسانه‌های و ابزارهای نشر خبر به صورت زیرکانه به سود خود استفاده کنید و خیلی چیزهای دیگر.

آیا روزی می‌رسد که یک تک‌توییت کارآفرین ایرانی هم بتواند اینگونه بازارهای سهام را تحت تأثیر قرار بدهد؟

ممکن است بگویید که رؤیاپردازم، اما من تنها رؤیاپرداز نیستم!

منبع خبر


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نقاشی‌هایی که به بالاترین رقم‌ها قیمت‌گذاری و فروخته شده‌اند

در اینجا می خواهیم لیستی از گران‌ترین نقاشی هایی که در بازار حراجی‌ها به فروش رسیده اند را با هم مرور کنیم. البته هر لحظه امکان تغییر این لیست و جایگزینی نقاشی های دیگری وجود دارد ولی در آن صورت هم می توان نقاشی های زیر را جزء گرانترین های…

کلاژهای کاغذی زیبای مینیمال از شخصیت‌های سینمایی مشهور

اینکه بتوانی به صورت خلاصه و مختصر و مفید با هنر خودت، مفهومی را برسانی، هر بسیار جالبی است. حالا تصور کنید که با برش چند کاغذ رنگی و کنار هم نهادت انها، یغنی کلاژ کاغذی بشود، شخصیت‌های مهم سینمایی را بازسازی کرد.این کاری است که مارگارت…

تصاویر و لطایفی در مورد زندگی در اروپای شرقی

اروپای شرقی هنوز سنت‌های خاص خود را دارد و هنوز به اندازه بخش غربی مدرن نشده است و فرهنگ خاص خود را داراست.به همین خاطر ممکن است ما برخی از روندهای آنجا احساس نزدیکی کنیم.به تصاویر زیر بنگرید:آکوامن بعد از 2 هفته در بلغارستان…

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

تصور کنید که در یک دنیای تخیلی، هری پاتر را استودیو جیبلی می‌ساخت

استودیو جیبلی یک استودیوی مشهور انیمیشن‌سازی ژاپنی است که به دلیل سبک هنری متمایز، داستان‌سرایی پر از تخیل و انیمیشن‌های هیجان‌انگیزش مشهور است. استودیو جیبلی که توسط هایائو میازاکی و ایسائو تاکاهاتا تأسیس شد، تعدادی از محبوب‌ترین فیلم‌های…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. star می گوید

    کاملا درست میگید جناب مجیدی. متاسفانه کشور ما با مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی فرصت خیلی خوبی برای کار بیشتر و توسعه را از کلیه افرادی که میتونن از طریق این شبکه ها کار خودشون و تواناهاشون رو تبلیغ کنن گرفته.
    من میتونم یه مثال ساده‌تر توی دنیای سینماو تلویزیون آمریکا بزنم، بازیگر سریال آرو یک بازیگر ناشناخته بود با استفاده از قدرت همین شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوای جذاب و تک خودش رو تبلیغ کرد، حمایت طرفدارها رو جلب کرد و با پشتوانه هوادارانش و ثابت کردن توانایی‌هاش تونست که خودش رو شناخته‌تر بکنه و یکی از نقش‌های اصلی یک فیلم بلاک باستر رو بگیره.
    این روزها چیزی که در شبکه‌های اجتماعی خیلی داره رواج پیدا میکنه همین بحث سلف پروموتینگ هست ولی متاسفانه ما با مسدود سازی و بها دادن کمتر به روشهای دیگر تبلیغات فرصت‌های زیادی رو از خودمون و حداقل جامعه اقتصادی‌مون سلب می‌کنیم.

  2. علي می گوید

    “بزرگی و آقایی کردن در دنیای امروز با جارو جنجال کردن بدیست نمی آید.”
    این جمله رو باید قاب گرفت و توی عمق ذهن قرار داد

    1. mehdi می گوید

      جار و جنجال و تبلیغات با هم فرق دارند!

    2. ایلا می گوید

      دقیقا

  3. عليرضا می گوید

    مقاله سازی رو خوب اومدی!

  4. LOH می گوید

    “ممکن است بگویید که رؤیاپردازم، اما من تنها رؤیاپرداز نیستم!”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.