خانه اُلانا، آمیزه‌ای از معماری ایرانی و ویکتوریایی در نیویورک!

16

فردریک ادوین چرچ ( ۱۸۲۶ –  ۱۹۰۰) متولد هارتفورد (کنتیکت)، نقاش آمریکایی بود که از در آثارش از نقاشی منظره و مکتب هادسون ریور پیروی می‌کرد. وی به توجه زیاد به بعد معنوی در آثارش شهرت دارد.

الانا Olana، نام خانهٔ او است که ساخت آن از ۱۸۷۲ تا ۱۸۹۱ به طول انجامید. این سازه در هادسون در نیویورک قرار دارد و معماری آن تأثیرگرفته از معماری ایرانی و معماری روزگار ویکتوریا است.

4-12-2015 11-15-23 AM

4-12-2015 11-27-28 AM

4-12-2015 11-21-43 AM 4-12-2015 11-21-27 AM 4-12-2015 11-21-09 AM 4-12-2015 11-20-58 AM 4-12-2015 11-20-43 AM 4-12-2015 11-16-41 AM 4-12-2015 11-16-24 AM 4-12-2015 11-16-00 AM 4-12-2015 11-15-43 AM


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

بیماری‌ها و مشکلات روانی می‌توانند به مانند همین غول‌های تصور شده توسط میدجرنی باشند، اما می‌توان…

تا وقتی کسی مبتلا به یک مشکل روانپزشکی نشده باشد یا آشنا و فامیلی نداشته باشد که مبتلا به شکل جدی آنها باشد، نمی‌داند که چقدر روی کیفیت زندگی تاثیرگذار هستند. کسی که افسردگی ندارد، تعجب می‌کند که مثلا چطور کسی از قدم زدن یا غذای خوب یا…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

سازه‌ها و چیزهایی که حس مگالوفوبیای ما را به شدت تحریک می‌کنند – گالری عکس

مگالوفوبیا اصطلاحی است که برای توصیف ترس شدید و غیرمنطقی از اشیاء یا چیزهای بزرگ استفاده می‌شود. کلمه "مگالوفوبیا" از ترکیب دو کلمه یونانی "مگالو" به معنای بزرگ  و "فوبیا" که به معنی ترس یا بیزاری قوی است، گرفته شده است.افراد مبتلا به…

صخره‌های عجیب فنلاندی موسوم به کوماکیوی – هزاران سال تعادل و مبارزه با جاذبه

کوماکیوی Kummakivi یک کلمه فنلاندی است که در انگلیسی به معنی "سنگ عجیب" است. این کلمه اغلب برای توصیف نوعی تشکیل سنگ که شکلی عجیب یا غیرعادی دارد استفاده می‌شود. این نوع سنگ‌ها در سرتاسر فنلاند یافت می‌شوند و به دلیل ظاهر منحصر به فردشان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
16 نظرات
  1. ایلا می گوید

    وای خیلی خوشگله

  2. قاسم می گوید

    بیشتر شبیه معماری کشورهای عربی به نظر میاد تا ایرانی

  3. yahya می گوید

    با سلام ممنون از مطلبتون بنظرم تلفیقی از معماری اسلامی باشه در ایرانم بعد از حمله ی عربها به ایران طرحهای اسلیمی تو ایران دیده شده که ناشی از طرح های اسلیمی هست که بخوبی معماران ایرانی با طرح های ابداعی خودشون به بهترین نحو اون و تکمیل کردن چون ایرانیان در زمان قدیم به خونه و خونواده اهمیت میدادن وگرنه عربها بادیه نشینی بیش نبودن نیستند و نخواهند بود

    1. Pezhman می گوید

      این گونه نژاد پرستانه حرف زدن ، ریشه بسیاری از مشکلات ماست

  4. حسین می گوید

    مطلب بکری بود
    ممنون

  5. Elham می گوید

    خوب نشده، هرگردی که گردو نیست…
    شیر بی‌دم و سر و اشکم که دید / این‌چنین شیری خدا خود نافرید

  6. ب می گوید

    خیلی بیریخت شده

  7. mehdi می گوید

    نمای پنجره های قوسی شکل و طاق هایش به سبک معماری دوران قاجار است.

  8. مهدي می گوید

    فرم و تقسیمات پنجره تو عکس اول و رواق و نقوش استفاده شده در فضاهای داخلی، آدم رو یاد بناهای صفوی میندازه.
    جالب اینجاست که تو بعضی جاها قوسها کاملا تناسبات ایرانی دارن و تو بعضی دیگه ناشیانه و عجولانه اجرا شدن!!
    ١٩ سال زحمت بکشی و جایی که با سلیقت همخوان هست رو بسازی و فقط ٩ سال بتونی توش زندگی کنی!

  9. سینا اسمارت می گوید

    معماری ویکتوریایی خودش تلفیقی از معماری سنتی اروپایی و آمیزه ای از معماری آسیایی و خاورمیانه هست ، پس این سبک معماری خودش اندکی از الگوهای ایرانی داره. تو تصاویر هم معماری ایرانی اونقدر تو چشم نیس که لازم باشه به عنوان یه سبک مجزا در طراحی بنا ازش یاد کرد.از خصوصیات دیگه سبک ویکتوریایی استفاده از رنگ های گرم ، پرداخت تیره و طراحی شلوغ -پلوغه که تو تصاویر فضای داخلی خونه کاملن مشهوده.

  10. پژمان می گوید

    رنگ های تندش بیشتر شبیه معماری چینی هست تا ایرانی
    اما خیلی قشنگه… تا حالا ایده ای از ترکیب معماری ایرانی با ویکتوریایی نداشتم… 🙂

    1. پژمان می گوید

      البته بیشتر حس هندی داره تا چینی

  11. آرش... می گوید

    اپیدمی “صاحب نظر بودن” داره جدی میشه. اکثر دوستان کارشناس …

  12. navid می گوید

    با سلام
    البته معماری داخلیش بیشتر به معماری هندی میخوره تا ایرانی!
    البته طاق های خونه هم شبیه معماری عربی – اسلامی است تا ایرانی

    1. طاهر می گوید

      طرف خودش گفته از معماری ایرانی الهام گرفتم ، بعضی از دوستان قصه تعریف میکنن ، بطور مشخص معماری دوره صفوی است، که در آثار دوره های بعدی ایران هم دیده میشود
      معماری در دوره اسلامی ، دلیل بر اینکه اون معماری مال اعراب بوده نیست عزیزم ، در دوره اسلامی در اسپانیا بناهایی ساخته اند که اعراب بادیه نشین خوابش را هم نمیدیدند ، بعضی از دوستان تعاریف ساده تاریخی را هم در جریان نیستند!

  13. سپیده می گوید

    موافقم با دوستان…به عربی و عثمانی بیشتر میخوره…توی خونه های ایرانی این همه رنگ وجود نداره…ما که تو فیلما و عکسا اینجور دیدیم…حالا اونا که درسشو خوندن بگن صفویه و قاجاری و این و اون…اللاه اعلم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.