این ربات می‌تواند قفل‌های ترکیبی را در کمتر از 30 ثانیه باز کند

6

سامی کامکار یک هکر شناخته شده در دنیای وب است. فهرست مفصلی از پروژه‌ها و هک‌های وی وجود دارد. از دور زدن رمزهای عبور و سیستم امنیتی ایمیل‌های کاربران بگیرید تا هک زنگ‌های بی‌سیم منازل. کامکار در سال 2011، تحلیل کرد گوگل چگونه اطلاعات را از روی گوشی‌های آندروید ذخیره‌سازی می‌کند و بعد محل این ذخیره‌سازی را امن می‌سازد. برای هکری مانند کامکار کافی است یک تکنیک به صورت دستی روی وب قرار داده شود تا سریعاً دستگاه مرتبط با آن را بسازد. هفته پیش بود که یک روش دستی برای باز کردن قفل‌های ترکیبی باریکی که کمتر از هشت عدد یا حرکت استفاده می‌کنند، روی وب منتشر شد. اکنون، سامی کامکار یک ربات چاپگر سه بعدی اوپن‌سورس طراحی کرده است که می‌تواند این تکنیک دستی را به طور خودکار انجام دهد و در کمتر از 30 ثانیه این‌گونه قفل‌ها را کرک می‌کند.

این گجت که Combo Breaker نام دارد، از کیت سخت‌افزاری آردومینو استفاده می‌کند و سعی دارد الگوریتم مطرح شده دستی را روی قفل ترکیبی پیاده‌سازی کند. در ابتدا قفل درون این ربات قرار می‌گیرد و بعد سعی می‌کند با چرخاندن سریع محور، عددها یا نقاط مقاوت قفل را تشخیص بدهد. مثلاً برای یک قفل ترکیبی با رمز سه عددی، دو نقطه مقاومت اول و سوم کشف شده و برای عدد سوم نیز ترکیبی از هشت حالت مختلف تست می‌شود تا قفل باز شود. در این ربات یک موتور برای چرخاندن محور قفل و به حرکت درآوردن بازویی که باید قفل را باز کند، استفاده شده است.

master-lock-breaker

سامی کامکار در وبلاگش به طور کامل نحوه کار ربات را توضیح داده است. همه‌چیز این ربات اوپن‌سورس و در بازار به راحتی یافت می‌شود و مدل‌های چاپگر سه بعدی نیز روی اینترنت به رایگان قابل دانلود هستند. کامکار حتا در وبلاگش نشانی سورس‌های مورد نیاز روی گیت‌هاب را نیز قرار داده است. هزینه کلی ساخت ربات Combo Breaker زیر صد دلار است. بنابراین، ساخت این ربات نباید برای دیگر کاربران باهوش و کنجکاو کار سختی باشد. شاید شکستن چنین قفل‌هایی کم اهمیت باشد اما می‌تواند مقدمه‌ای برای یافتن الگوها و ساختن ربات‌های قوی‌تر و باهوش‌تر آینده باشد که می‌توانند قفل‌های دیجیتالی سخت‌افزاری را باز کنند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

هوش مصنوعی کودکی بازیگران سریال فرندز Friends را بازسازی کرد!

هوش مصنوعی این روزها کارهای عجیب و غریبی می‌کند و حالا به یاری آن چهره کودکی بازیگران سریال فرندز Friends بازسازی شده است. این فناوری عجیب و غریب، نسخه‌های کودکی شش بازیگر معروف را ایجاد کرده.صفحه فیس بوک the_ai_dreams این کار را کرده،…

به نظرتان کدام شغل‌ها بیش از آنچه که لایقشان است، درآمد دارند؟!

بسته به فرهنگ هر کشور و شرایط سیاسی و اقتصادی هر ناحیه پاسخ به این سوال هم متغییر است.اما چرا ما برخی‌ها را از این نظر همیشه در رادار خود داریم و بعضی‌ها را نه.واقعیت این است که برخی اصلا چراغ خاموش حرکت می‌کنند و در رادار ما نیستند…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…

ژاک شارل: کسی که اولین بالون هیدروژنی تاریخ را به پرواز درآورد

در 4 ژوئن 1783، برادران مون‌گلفیه اولین بار یک بالون هوای گرم را در جنوب فرانسه به نمایش گذاشتند. این بالون که از گونی محکمی پوشیده شده با کاغذ ساخته شده بود و تا نزدیک به 2 کیلومتر بالا رفت و به مدت 10 دقیقه در هوا باقی ماند.خبر موفقیت…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. mehdi می گوید

    اهل کجاست این جناب سامی؟

    1. پیام می گوید

      ببخشید دیگه. میخواستم ریا نشه.

    2. مهدی‌یار می گوید

      سامی کامکار، پنسیلوانیای آمریکا متولد شده: http://en.wikipedia.org/wiki/Samy_Kamkar

  2. ایلا می گوید

    عجب مخی داره این سامی

  3. علی پوربافرانی می گوید

    برام جالب شد بیشتر راجع به ایشون بدونم

  4. مهدی‌یار می گوید

    «اکنون، سامی کامکار یک ربات چاپگر سه بعدی اوپن‌سورس طراحی کرده است»: یک رباتِ اپن‌سورس طراحی کرده، که قطعاتِ فیزیکی‌اش قابل چاپ به‌کمک چاپگر سه‌بعدی است.
    «از کیت سخت‌افزاری آردومینو استفاده می‌کند»: آردوینو: http://www.arduino.cc

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.