همکاری ناسا و ورایزون برای طراحی سیستم ردگیری و کنترل ترافیک هوایی دِرون‌ها

2

در ابتدا دِرون‌ها اسباب‌بازی‌های جذابی بودند. بعد کاربردهای تجاری یافتند و در ادامه به هیبت گجتی جذاب برای هر فردی ظهور کردند؛ به طوری که سال 2015 بدون شک سال فراگیرشدن‌شان است و هر روز خبرهایی از ساخت یک دِرون با کاربری‌های خاص منتشر می‌شود. چون پیش‌بینی شده است در آینده آسمان شهرهای امریکا چنان از تاخت و تاز این هواپیماهای بدون سرنشین پر شوند، سازمان‌های دولتی این کشور را به فکر طراحی سیستم ردگیری و کنترل ترافیک هوایی آن‌ها انداخته است. قبلاً خبرهایی درباره همکاری ناسا با سازمان فدرال هواپیمایی (FAA) روی دِرون‌ها منتشر شده بود و اکنون روزنامه گاردین اسنادی را منتشر می‌کند که خبر از همکاری ناسا با اپراتور معروف ورایزون برای طراحی سیستم کنترل ترافیک هوایی دِرون‌ها می‌دهد.

این سیستم یک برج سلولی برای ردگیری دِرون‌های غیرنظامی و تجاری است. طبق اسناد گاردین این تفاهم‌نامه همکاری سال گذشته به امضاء رسیده است و قرار است ناسا یک سیستم مدیریت ترافیک هوایی برای ردگیری دِرون‌ها از طریق رادارها، ماهواره‌ها و سیگنال‌های شبکه‌های سلولی موبایل طراحی و توسعه دهد. FAA این سیستم را تابستان امسال آزمایش و ارزیابی خواهد کرد. اپراتور مخابراتی ورایزون نیز قرار است روش‌هایی را توسعه دهد که بتوان دِرون‌ها را توسط شبکه‌های سلولی مانیتور کرد. ورایزون تعهد داده که تا سال 2017 این قابلیت را فراهم کند و از سوی دیگر ناسا تعهد داده است تا سال 2019 کل سیستم آماده استفاده باشد.

drone-1-infowars

از سوی دیگر دو شرکت گوگل و آمازون نیز به ناسا برای آزمایش این سیستم در Ames Research Center کالیفرنیا کمک می‌کنند. ARC مرکز تحقیقاتی ناسا است. گاردین می‌گوید برای این پروژه سرمایه‌ای بالغ بر 500 هزار دلار تصویب شده است تا سیستمی امن و با هدف تسهیل پرواز هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی و تجاری تهیه شود. البته، در نیات پشت پرده طراحی این سیستم اهدافی مانند دور نگه داشتن دِرون‌ها از آسمان مناطق حساسی مانند کاخ سفید نیز وجود دارد. این سیستم قرار است به اپراتورهای پهبادها نیز برای نشاندن هواپیما در آب‌وهوای نامساعد کمک و با ارائه اطلاعات ترافیکی هوایی، از تصادف یا برخورد دِرون‌ها در آسمان جلوگیری کند. FAA اوایل امسال دستورالعمل و مجموعه قوانینی برای پرواز دِرون‌ها منتشر کرد. در این قوانین آمده دِرون‌های کوچک باید در ارتفاع زیر 500 فوت (153 متر) و با حداکثر سرعت 100 مایل در ساعت (161 کیلومتر) به مدت چند ساعت در روز پرواز کنند.

شرکت‌های زیادی به دنبال استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای توسعه کسب‌وکار خود هستند و FAA را تحت فشار برای تغییر این قوانین سخت‌گیرانه قرار دادند. یکی از این شرکت‌ها، آمازون است که از قوانین محدودکننده و دست‌وپا گیر FAA انتقاد می‌کند. گوگل و آمازون پروژه‌های داخلی برای کار روی دِرون‌ها تعریف کرده‌اند و هریک قرار است با ظرفیت‌های مختلفی در پروژه ناسا شرکت کنند. گوگل متعهد شده است 450 هزار دلار برای اشتراک‌گذاری اطلاعات در پروژه Wing و آزمایش‌های آن و همین‌طور خودروهای خودران بپردازد و آمازون نیز 1.8 میلیون دلار روی آزمایش‌های Prime Air Delivery Drones در مرکز تحقیقاتی ناسا هزینه کند. این همکاری‌ها با هدف رفع نگرانی‌ها و موانع استفاده از دِرون‌ها صورت می‌گیرد تا سازمان FAA نیز محدودیت‌های سرعت و قوانین سخت‌گیرانه خود را کنار بگذارد.

منبع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

یادآوری داستان تصویر تولیدشده زنی که در اینترنت وحشت آفرید و تفسیر کنونی آن ماجرا در عصر انفجار…

او در جایی بیرون است و در جهان موازی احتمالا به کمین شما نشسته. تنها کاری که باید انجام دهید تا او را به وجود بیاورید این است که دستور درست را در یک تولید‌کننده تصویر هوش مصنوعی تایپ کنید!مانند یک طلسم دیجیتالی، کلمات شما مانند یک «ورد…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…

ژاک شارل: کسی که اولین بالون هیدروژنی تاریخ را به پرواز درآورد

در 4 ژوئن 1783، برادران مون‌گلفیه اولین بار یک بالون هوای گرم را در جنوب فرانسه به نمایش گذاشتند. این بالون که از گونی محکمی پوشیده شده با کاغذ ساخته شده بود و تا نزدیک به 2 کیلومتر بالا رفت و به مدت 10 دقیقه در هوا باقی ماند.خبر موفقیت…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. حسین می گوید

    سلام
    ما واژه ی پهپاد رو داریم که به خوبی بین مردم و رسانه ها جا افتاده
    ولی نمی دونم چرا شما انقدر اصرار دارید که از واژه ی درون استفاده کنید.

  2. mehdi می گوید

    چه قدر زود به فکر علاج واقعه پیش از وقوع افتادند!مدیریت درست و تخصصی یعنی این!!!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.