اولین دِرون دولتی با موفقیت محموله دارویی را به یک درمانگاه روستایی رساند

3

دِرون‌ها کم‌کم دارند از مصارف سرگرمی و خصوصی به کاربری‌های دولتی مهم و حساس حرکت می‌کنند. سازمان‌های دولتی متوجه استعداد و قابلیت‌های بالقوه این هواپیماهای کوچک بدون سرنشین سریع ساخت کم خرج شدند و دارند ماموریت‌های جدی جدیدی برایشان تعریف می‌کنند. در اولین نمونه، دِرون ساخته شده برای دولت امریکا توانست ماموریت خود را با موفقیت کامل انجام دهد و یک محموله دارویی به وزن 4.5 کیلوگرم را به درمانگاه روستایی دهد. این ماموریت می‌تواند شروعی برای تحول در بخش حمل و نقل هوایی و امداد و نجات باشد.

این آزمایش توسط یک دِرون ساخته شده توسط شرکت استرالیایی Flirtey و با همکاری ناسا و تایید سازمان FAA صورت گرفته است. این دِرون سه پرواز سه دقیقه‌ای از فرودگاه لونسوم پای ویرجینیا به سوی کلینیک درمانی روستایی در اطراف شهر ویس کانتری انجام داده و مجموعاً 24 بسته دارویی را تحویل می‌دهد. مدیران شرکت Flirtey از موفقیت‌آمیز بودن این آزمایش خوشحال هستند و می‌گویند هواپیماهای بدون سرنشین این توانایی را دارند که ماموریت‌های حساس و سخت یا کارهایی مانند تحویل دارو را انجام دهند. در مورد آخر، دیگر درمان‌گاه‌های روستایی نیاز ندارند هر روز برای خرید دارو مسافت‌های طولانی را طی و به شهر بیایند. کافی است فهرستی از داروهای مورد نیاز روزانه را سفارش بدهند و ساعتی دیگر تحویل بگیرند. همچنین، این آزمایش نشان می‌دهد دِرون‌ها می‌توانند در سناریوهای مختلفی کالاهای مفیدی را به مناطق روستایی دورافتاده که حمل و نقل زمینی با ماشین سخت و زمان‌بر است، جابه‌جا کنند.

به نظر می‌رسد مشکل اصلی پیش‌پای این‌گونه مصارف پهبادها، قوانین و مقررات وضع شده خود دولتی‌ها باشد. شرکت‌های بسیاری از جمله آمازون دارند روی تحویل اجناس با دِرون کار می‌کنند ولی محدودیت‌های قانونی مانع از گسترش کارشان می‌شود. مثلاً در امریکا، سازمان FAA قوانینی تصویب کرده است که مدت زمان و بعد مسافت پرواز این دستگاه‌ها را محدود می‌کند و حتماً نیازمند مجوزهای پرواز جداگانه هستند. در انگلیس نیز قوانینی وضع شده است که دِرون‌ها نمی‌توانند با فاصله 50 متری از ساختمان یا افراد و همین‌طور با فاصله بیشتر از 150 متری از سطح زمین پرواز کنند. حداکثر مسافت طی شده توسط این هواپیماها نیز نباید بیشتر از 122 متر باشد که بسیار کم و صرفاً جهت سرگرمی و تفریح نشان می‌دهد. دِرون‌هایی که برای تحویل جنس و کالا به پرواز درمی‌آیند، حداقل باید بتوانند مسافتی 500 متری را طی کنند. از دیگر قوانین سخت‌گیرانه دولتی، آموزش کامل خلبان‌های این هواپیماها و گذراندن دوره‌های خاص برای اخذ مجوز خلبانی هواپیماهای بدون سرنشین تجاری است.

وضعیت که امروز شاهدش هستیم، عقب ماندن قوانین و مقررات از کاربردهای سودمند دِرون‌ها است. در حالی که هر روز خبری درباره نجات جان انسان‌ها توسط این دستگاه‌های کوچک می‌شنویم یا اینکه پی به قابلیت‌های نهفته آن‌ها مانند همین حمل دارو می‌بریم اما محدودیت‌های قانونی در کشورهای مختلف مانع از استفاده و به‌کارگیری‌شان می‌شوند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

10 عکس بسیار زیبا از درخت – انتخاب شده از عکاسان خلاق

درخت‌ها زندگی‌بخش زمین و مایه زیبایی آن هستند. انسان‌ها هزاران سال است که آنها بهره می‌برند و تا توانسته‌اند پهنه زمین برخوردار از زیبایی‌شان را کمتر و کمتر کرده‌اند. درختان متنوع با شکل و آرایش متفاوت ریشه، تنه، شاخه‌ها و برگ‌ها، چشم‌نواز…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

جستجو برای جیمز باند بعدی – طرفداران جیمز باند یکی از این 11 نفر را جیمز باند بعدی می‌دانند

جیمز باند یک شخصیت خیالی است که توسط نویسنده بریتانیایی یان فلمینگ خلق شده. باند یک مامور سرویس مخفی بریتانیایی ظریف و پیچیده است که با کد 007 نیز شناخته می‌شود. او اولین حضور خود را در رمان «کازینو رویال» فلمینگ در سال 1953 انجام داد و از…

چهره و شکل و شمایل یک شهروند کشورهای اسکاندیناوی یا منطقه نوردیک به چه صورت است؟

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

عکس‌های جالبی که مردم را در «گوگل مپ» به راستی شگفت‌زده کرده است!

گوگل مپ راه خوبی است برای آشنایی با شهرهای نام‌آشنا و یا دورافتاده‌ترین نقاط جهان. اما هر از چند گاهی در گوگل مپ، عکس‌هایی پیدا می‌شود که توجیه‌شان دشوار است یا بسیار خنده‌دار و جالب هستند.این پست مجموعه‌ای است از این عکس‌ها:دورهمی…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. کایبا می گوید

    البته درون ها عاری از مضرات نیستن نقص حریم خصوصی رو هم که نادیده بگیریم گروهک های تروریستی میتونن به جای دارو درون حامل یک بمب کنن و به محل مورد نظر بفرستن درحالی راه های مقابله چندانی وجود نداره

  2. mehdi می گوید

    همیشه پیشتاز بودن و ارائه محصولی که تابه حال ناشناخته بوده کمی با مشکلات همراه است.ظاهرا از همین ابتدا هم در پی قانون مند کردن آن هستند تا کمترین سوء استفاده از آنها صورت بگیرد.

  3. کاوشگرx می گوید

    ای کاش ما هم به سمت این مسائل میرفتیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.