اپلیکیشنی برای ساختن یک بلندگوی قوی از چندین اسمارت‌فون و تبلت

2

شنیدن یک آهنگ خاطره‌انگیز در میان جمع دوستان یا خانواده لذت‌بخش است ولی به شرطی که این موسیقی از یک بلندگوی قوی پخش نشود نه از روی یک گوشی یا تبلت. همیشه با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنیم که بلندگوی اسمارت‌فون ما به اندازه کافی قوی نیست که بشود در خانه به جای یک پخش‌کننده موسیقی استفاده‌اش کرد. راهکارهایی برای این موضوع وجود دارد؛ مثلاً استفاده از بلندگوهای کوچک همراه یا اتصال موبایل به تلویزیون و کامپیوتر دسکتاپ ولی همیشه این وسایل در دسترس نیستند. یک شرکت استارت‌آپی به نام AmpMe یک اپلیکیشن به همین نام عرضه کرده است که از یک ایده جالب برای استریم آنلاین موسیقی و پخش با صدای بلند صدا همانند یک بلندگوی قوی و غول‌پیکر بهره می‌گیرد.

ایده این شرکت لینک کردن چندین گوشی موبایل و تبلت کنار هم و استریم و پخش همزمان موسیقی از روی همه آن‌ها است؛ به طوری که یک هم‌افزایی صدایی اتفاق بیفتد و موسیقی با صدای بلندی پخش شود. پیاده‌سازی این ایده بسیار ساده است؛ تمام دستگاه‌ها باید اپلیکیشن مورد نظر را نصب کنند. بعد هریک از دستگاه‌ها که خواست این موسیقی را پخش کند کافی است برنامه را اجرا کرده و با استفاده از یک پین‌کد چهار رقمی به سرور استریم موسیقی متصل شود. نیازی نیست تمامی دستگاه‌ها از یک شبکه استفاده کنند. سرویس AmpMe از صدای با فرکانس بالا برای سینک کردن استریم موسیقی روی دستگاه‌های مختلف استفاده می‌کند.

AmpMe003-780x439

این ایده و سرویس اگرچه هوشمندانه است و ممکن است کاربردی به نظر برسد اما در وضعیت فعلی با چندین مشکل اساسی روبرو است. اول اینکه؛ هرچقدر تعداد دستگاه‌ها بیشتر باشد کیفیت صدا بالاتر و بهتر می‌شود ولی هیچ‌گاه به پای استفاده از یک بلندگوی بزرگ غول‌پیکر نمی‌رسد. در واقع باید این‌طور بگوییم که پخش همزمان یک موسیقی از ده دستگاه لزوماً به معنای پخش بلند یا با کیفیت آن موسیقی نیست. ممکن است حتا بدتان بیاید که این‌طوری موسیقی گوش کنید چون ده صدای همزمان از ده جای مختلف و ده کانال پخش شده به گوش و مغز شما سرازیر می‌شوند.

مشکل دوم این است که این اپلیکیشن فعلا فقط از سرویس Soundcloud پشتیبانی می‌کند و امکان استفاده از سرویس‌های استریم موسیقی معروفی مانند Google Play Music، Spotify، Rdio یا Pandora وجود ندارد. در نتیجه، کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند به پلی‌لیست‌های دلخواه یا رادیوهای محبوب خود دسترسی داشته باشند. البته، مدیران AmpMe وعده دادند به زودی این محدودیت برداشته شود و باقی سرویس‌ها هم در این اپلیکیشن پشتیبانی و استفاده شوند. محدودیت دیگر یقه کاربران کروم‌کست را می‌گیرد چون ویژگی‌های این دستگاه‌ها با اپلیکیشن AmpMe ناسازگار است.

ampme (1)

پاشنه آشیل این سرویس سینک خوب موسیقی روی دستگاه‌های مختلف است که متاسفانه فعلاً خوب نیست و یک سینک نه چندان خوب را شاهد هستیم. چون گاهی یک دستگاه سکته‌ای می‌زند و در نتیجه کسری از ثانیه از دیگر دستگاه‌ها عقب می‌افتد و شما مجبور هستید پخش آن را متوقف کنید. این سرویس روی این مفهوم بنا شده است که تمامی دستگاه‌ها به طور همزمان و آنلاین اقدام به استریم موسیقی می‌کنند ولی به نظر می‌رسد باید یک بافر وجود داشته باشد تا یک سیگنال ضعیف برای یک لحظه بسیار آنی بافر و بعد پخش شود. یک کلید وجود دارد که تلاش می‌کند دوباره دستگاه‌های مختلف پخش‌کننده یک موسیقی را با هم سازگار و سینک کند ولی گاهی اوقات باید تمام شب مشغول فشار دادن این کلید باشید.

به هر حال؛ با اینکه اپلیکیشن AmpMe رایگان و جذاب است ولی هنوز به پختگی لازم نرسیده است و برای محبوب شدن در میان کاربران موبایل راه درازی در پیش دارد. بهتر است این‌طور بگوییم که هنوز در ابتدای راه است و باید بهبودهای زیادی به خود ببیند و رشد کند و شاید هم ضربه بخورد و با شکست مواجه شود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…

این عکس پرنده واقعا فتوشاپی نیست و ترکیبی هم نیست و در یک جلسه گرفته شده است!

این عکس شگفت‌انگیز از یک پرنده در حال شگفت‌زده کردن کاربران در اینترنت است و مغز مردم از پردازش آنچه در عکس می‌بینند، ناتوان شده است!اگرچه این یک عکس ویرایش نشده و ترکیبی هم نیست و به صورت روتین با یک بار شات و نوردهی گرفته شده است.…

گالری- تصاویر تبلیغاتی خودروهای ایمپریال کرایسلر در سال‌های 1969 تا 1973

ما بیشتر این عکس‌ها را در فیلم‌ها و کارتون‌ها دیده‌ایم و راستش تعجب می‌کنیم که زمانی خودروی کرایسلر با این طول و عرض و طراحی تولید می‌شد.ایمپریال برند خودروهای لوکس کرایسلر در بازه زمانی سال‌های 1955 تا 1975 و نیز در بازه زمانی سال‌های…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. محمد حسن می گوید
  2. slspr می گوید

    اپ party share رو هم تو این زمینه تست کنید…..

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.