ناملیک: جایی برای شنیدن مقالات منتخب و برتر روزانه و پادکست‌ها

10

هر روز صبح از خواب بیدار می‌شویم. دست و رویمان را می‌شوییم. احتمالاً صبحانه مختصری می‌خوریم. اگر کمی دلمان به حال سلامت دهان و دندان‌ خودمان و حال مزاجی دور و بری‌هایمان بسوزد، مسواکی می‌زنیم و راهی محل کار می‌شویم. بسته به شغلمان ۸ ساعت یا بیشتر مشغول کاریم. بعد خسته از کار برمی‌گردیم خانه و چند ساعتی پای تلویزیون یا پای کامپیوتر وقت می‌گذرانیم تا وقت خواب شود و باز فردا روز از نو روزی از نو.

این احتمالاً تصویر یک شبانه روز از زندگی خیلی از آدم‌های این شهر است. آدم‌هایی که توی شتاب زندگی شهری غرق شده‌اند و وقت سر خاراندن ندارند. مسئولین هم هر چند صباح میزگردی تشکیل می‌دهند و از سرانه پایین مطالعه گلایه می‌کنند. اما بعید است وضعیت مطالعه خودشان هم دست کمی از باقی جامعه داشته باشد. از آدمی که روزی هشت ساعت یک جا نشسته و از چشم‌هاش کار کشیده، چقدر می‌شود انتظار مطالعه داشت.

با این حال رسانه‌ها همچنان به تولید محتوا ادامه می‌دهند. از بین صد سایت پربازدید ایرانی در رده‌بندی الکسا، ۴۳ سایت در حوزه تولید محتوا فعالیت می‌کنند. در کنار این سایتها، رسانه‌های چاپی بسیاری هم مشغول کارند. در نتیجه هر روز هزاران مطلب در حوزه‌های مختلف تولید می‌شود. مطالبی که نه کسی حوصله پیدا کردن‌شان را دارد، نه فرصت خواندن‌شان. حقیقت تلخ است. ما این روزها ترجیح می‌دهیم با اسمارت‌فون‌هایمان مشغول باشیم.

اما در همین زندگی پر شتاب امروز، زمان‌های مرده‌ای هست که می‌شود از آنها بهتر استفاده کرد. مثل زمانی که هر روز در راه خانه تا محل کار و بالعکس سپری می‌کنیم. در یک سواری طولانی در مترو، یا وقتی پشت فرمان توی ترافیک سنگین شهر گیر افتاده‌ایم. یا حتی وقتی در خانه مشغول کارهای روزمره‌ای مثل آشپزی هستیم. موقعیت‌های بسیاری هستند که در آنها چشم‌ها و دستهایمان مشغولند. اما گوش‌هایمان، آزادند و رها. چه می‌شد اگر می‌توانستیم زحمت مطالعه را به گوش‌هایمان بسپریم؟

ایده ناملیک از همینجا شکل گرفته. اگر وقت و حوصله خواندن ندارید، ناملیک برای شما می‌خواند. کافیست وبسایت یا اپلیکیشن موبایل ناملیک را باز کنید، موضوع مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید و از بین بیش از ۲۰۰ مقاله صوتی که از بهترین رسانه‌های نوشتاری انتخاب شده‌اند، مطلب مورد علاقه‌تان را بشنوید. پادکست‌های ناملیک کم‌حجم‌اند. در نتیجه با وجود سرعت پایین اینترنت، سریع بارگذاری می‌شوند. با این وجود اپلیکیشن موبایل ناملیک این امکان را هم به شما می‌دهد که با فعال کردن ویژگی دانلود خودکار، مطالب محبوب‌تان را در زمان دسترسی به اینترنت دانلود کنید تا در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید هم بتوانید آنها را به صورت آفلاین بشنوید.

10-21-2015 9-37-57 AM

ناملیک که به عنوان یکی از استارتاپ‌های حلقه دوم شتابدهنده آواتک کارش را آغاز کرده، حالا با گذشت دو ماه از رونمایی وبسایتش، میزبان قریب به ۲۰۰ پادکست و مقاله صوتی است. پانزده گوینده حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای‌اش هر روز چندین پادکست در حوزه‌هایی همچون تکنولوژی، کسب و کار، جامعه، سلامت و سبک زندگی تولید می‌کنند. البته ناملیک به پادکست‌هایی که انحصاراً تولید کرده اکتفا نمی‌کند و میزبان پادکست‌های تولید شده توسط رسانه‌های دیگر هم هست. بطور مثال پادکست اخبار ایران و جهان که هر شب در ده دقیقه گزیده‌ای از مهم‌ترین خبرهای روز را به شنوندگان ارائه می‌کند.

10-21-2015 9-38-34 AM

در مدت کوتاهی که از شروع به کار ناملیک می‌گذرد، مخاطبان اقبال خوبی به آن نشان داده‌اند. کسب جایگاه سوم در رویداد جهانی سیداستارز تهران هم توجه بسیاری را به این سرویس جلب کرد و رسانه‌هایی همچون همشهری جوان، کلیک جام‌جم، روزنامه ایران، اصفهان امروز و فایننشال تریبون استفاده از آن را به مخاطبین‌شان توصیه کردند. در روزهایی که بیش از هر زمان دیگر بی‌وقفه به تلویزیون، مانیتور کامپیوتر و نمایشگر موبایل‌مان چشم دوخته‌ایم، ناملیک پیشنهاد خوبیست تا بخشی از بار هر روزه را از دوش چشم‌هایمان برداریم و از گوش‌هایمان بهتر و بیشتر استفاده کنیم.

10-21-2015 9-39-03 AM

اگر گوشی اندرویدی دارید همین حالا از طریق این لینک می‌توانید اپلیکیشن ناملیک را از کافه بازار دانلود کنید. اپلیکیشن iOS ناملیک هم در چند هفته آینده رونمایی خواهد شد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

25 آزمایش روانشناسی تاثیرگذار و به‌یادماندنی در تاریخ کدام‌ها هستند؟

تأثیرگذارترین آزمایش‌های روانشناختی در تاریخ رشته روانشناسی، یک رشته آزمایش گسترده هستند که هر یک در حیطه حوزه‌های تخصصی کوچکتر شکل گرفته‌اند. هر یک از این حوزه‌های تخصصی در طول سال‌ها با مطالعات و تحقیقات و آزمایش‌های به دقت طراحی شده،…

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…

اگر این سلبریتی‌ها به همان سبک و سیاق و بزرگسالی کوچک می‌شدند

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

تاریخچه جذاب تلفن‌های خودرو با مرور عکس‌های قدیمی دهه 1940 تا 1980

ماشین و تلفن، زمانی دو اختراع پیشگامانه بودند. جالب است که این دو تنها یک دهه از یکدیگر جدا بودند. خودرو و تلفن به ترتیب در سال‌های 1885 و 1875 اختراع شده بودند. اما اگر فیلم‌های قدیمی را دیده باشید می‌دانید که خیلی‌ها پیش‌تر از موبایل‌های…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

عکس‌های دلپذیر این سلبریتی‌ها با میدجرنی نسخه پنج و این دستور ایجاد شده که شما هم می‌توانید از آن…

تصور کنید که بخواهید عکس‌هایی از شمار قابل توجهی از سلبریتی‌ها داشته باشید که همه در حال انجام یک کار واحد هستند، آن هم در یک شرایط نوری یکسان.در شرایط عادی که نمی‌شود به همه‌شان دیکته کرد که ژست مورد نظر ما را بگیرند. اما هوش مصنوعی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
10 نظرات
  1. محمد می گوید

    علیرضا جان،ممنون از مطلب خوبت. چیزی که میخام بگم ربطی به ناملیک نداره ولی تو که بیشتر از من و خیلیا قدرت و حساسیت و زیبایی و بزرگی واژه‌ها رو میدونی ، باید تا حالا متوجه شده باشی که تغییر اشتباه واژه‌ها یعنی کشتن تدریجی یک زبان، و این خودش کمتر از کشتن یه آدم نیست.
    منظورم اینه خیلی جاها برای مدت زیادی دیدم که واژه‌های فارسی رو یا با واژه‌های عربی و غیر عربی،بی‌مورد،جایگزین میکنن یا اینکه واژه‌های فارسی که شبیه هم هستن رو اشتباه به جای هم بکار میبرن.
    مثال: فرستادن شده ارسال، آلمانی‌ها شده آلمانها،زمبنها شده اراضی،باغها شده باغات، طراحی شده دیزاین.
    اما چیزی که مدتیه اشتباه جا افتتده و هیشکی هم عین خیالش نیست واژه استقبال هستش که شده اقبال در حالیکه استقبال یعنی مورد پذیرش قرار گرفتن و اقبال یعنی شانس و حالا تو میگی با اقبال همراه شد؟!!
    اگه ببن این همه سایت فقط واسه یک پزشک نظر میدم چون هشت ساله باهاش زندگی کردم و دوستش دارم.
    موفق باشی

    1. یو پی اس می گوید

      عالی بود ممنون از شما و سایت خوبتون

    2. پمپ آب می گوید

      این پادکست برنامه اندروید هم داره؟

      1. گالری عکس می گوید

        شاید داشته باشه!

  2. mostafa می گوید

    پادکست خوب است، فقط من نتونستم فایل هاش رو داخل podcast addict یا feedly اضافه کنم، آیا امکانش هست؟ یا کلا باید از اپ خودشون استفاده کنیم؟

  3. جواد می گوید

    من خبر ها و گزارشات زیادی دیدم که ساکنان کشورهای غربی از وقتهای به اصطلاح مردشون استفاده میکنند و مطالعه میکنند.
    اما تو کشور ما از بچگی تو گوشمون میخونن که تو اتوبوس و یا تو ماشین مطالعه نکن چشمات ضعیف میشه.علت این تفاوت چیه؟واسه اونا خوبه و واسه ما بده

  4. همراه جانبی می گوید

    پادکست ها واقعا برای اوقات مرده خیلی خوبه
    من از نمونه های خارجی استفاده کرده بودم
    واقعا جای یه پاکدست خوب فارسی خالی بود

  5. پمپ اب می گوید

    این پادکست برنامه اندروید هم داره؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.