حملات تروریستی پاریس، فشار بر اپلیکیشن‌های ارتباطی با ویژگی رمزنگاری را بیشتر می‌کنند

4

جنگ و شرایط آشوب، هیچگاه شرایط مطلوبی برای شهروندان نبوده است. در این شرایط بر شهروندان از دو سو فشار وارد می‌آید:

1- خود جنگ و درگیری‌ها مستقیم یا غیرمستقیم آنها را درگیر می‌کند.

2- مقامات مسئول به بهانه شرایط خاص و حفظ امنیت، محدودیت‌ها را بیشتر می‌کنند و بعضی از آزادی‌ها و حقوق شهروندان در این میان سلب می‌شود.

بعد از حوادث تأسف‌بار تروریستی اخیر در پاریس هم مجددا فشار بر اپلیکیشن‌های ارتباطی که به صورت رمزنگاری‌شده پیام‌ها را منتقل می‌کنند، بیشتر شده است. مقامات مسئول می‌گویند که تروریست‌ها از این شیوه‌های ارتباطی سوء استفاده می‌کنند و امکان شنود در جهت کشف زودهنگام حوادث اینچینینی وجود ندارد. بنابراین بهتر است یک «در پشتی» برای شنود به گاه نیاز، برای مقامات فراهم شود.

در حال حاضر مقامات امنیتی اصرار دارند که دائشی‌ها از اپلیکیشن‌های ارتباطی رمزنگاری‌کننده برای ارتباط و استخدام نیروهای جدید استفاده می‌کنند. اما شرکت‌ها هنوز قانع نشده‌اند که پنجره شنود را برای امنیتی‌ها فراهم کنند، چون بیم سوء استفاده وجود دارد و در این صورت هیچ تضمینی نیست که یک هکر روسی یا چینی یا یک جاسوس خارجی هم نتواند به صورت مشابهی از پنجره ایجاد شده، استفاده کند.

علیرغم پیدا شدن یک دستگاه پلی‌استیشن در بازرسی خانه یکی از عوامل مظنون در حوادث پاریس، هنوز هم نمی‌شود به صورت قطع، شیوه ارتباطی رمزنگاری‌شده دستگاه‌های پلی استیشن یا اپلیکیشن وایبر، واتس اپ، Wickr و امثال آنها را متهم کرد.

سال پیش فیس‌بوک، یاهو و مایکروسافت در نامه‌ای هشدار دادند که ایجاد عمدی رخنه‌هایی برای ممکن کردن بازرسی‌های دولتی، امنیت کلی نرم‌افزارهای آنها را هم پایین می‌آورد. یعنی نمی‌شود در پشتی در خانه‌ای داشت و انتظار داشت که فقط آدم‌های خوب از آن در وارد شوند.

با این همه ما مطئن نیستیم که تکرار حوادث تروریستی مثل پاریس، تا چه حد این عدم تمایل به همکاری شرکت‌ها را سست می‌کند، ضمن اینکه واقعا نمی‌شود از نبود پنجره‌های پشتی در جال حاضر م اطمینان داشت و این را هم باید در نظر بگیرید که حتی از ارتباط‌های رمزنگاری شده هم مقدار زیادی متاددیتا نشت پیدا می‌کند که رصد افراد را تا حدی ممکن می‌کنند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کارخانه متروکی در پرتغال با ماشین‌های کلاسیک قدیمی در آن کشف شد و سوژه عکاسی شد

متروک بودن هم زیبایی خاص خودش را دارد. خانه و هتل و امارت متروک انگار یک تونل زمان است. یک موزه خاک گرفته دست نخورده.اما این بار کارخانه‌ای با ده‌ها ماشین کلاسیک رها شده در پرتغال با کوشش عکاسان سوژه شده.«داخل این ساختمان صنعتی دو…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

مورد عجیب بیمار M: مردی که گلوله‌ای به سرش خورد و بعد همه چیز را وارونه می‌دید!

بر اساس گزارش موردی که به تازگی منتشر شده است، یکی از منحصر به فردترین و عجیب‌ترین موارد آسیب مغزی در تاریخ شرح داده شده: این مورد با نام مستعار بیمار M، نامیده می‌شود که در سال ۱۹۳۸ در جریان جنگ داخلی اسپانیا به سرش گلوله خورد و بعد آن…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود.پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

مجموعه دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده را با هم مرور کنیم

هر چقدر عکس‌های تاریخی را با هم مرور کنیم، کم است. همان طور که قبلا هم نوشته بودم احتمالا بیشتر این عکس‌ها اگر در دوره خود در نشریه‌ای منتشر می‌شدند، خیلی عادی به نظر می‌رسیدند، اما حالا بعد از گذشت دهه‌ها یا حدود یک قرن، برای ما عجیب و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. پارتیشن می گوید

    ای واااااااااااااااااای من بیچاره ها این حیووونا دیگه خیلی دارن نفوذ میکنن ایشالا ریشه کن شن

  2. علی می گوید

    فقط حوادث پاریس تاسف باره؟

    1. سینا می گوید

      کشته شدن انسان ها در هرشرایط و هرجایی تاسف باره، چه سربازهای مرزی ایران، چه شهروندان عراق و سوریه و یمن، چه شهروندان پاریس، اما مسلما کشورهای خارجی در آشوبهای داخلی کشورهای دیگه مسئولیتی ندارند.

      کشورهای خاورمیانه از هزاران سال پیش همیشه در جنگ و آشوب بودند، نمونه اش هم که همه معرف حضور همه هست، واقعه عاشوراست، این آشوب ها، گاه به خاطر کشورگشایی حاکمان و جنگ قدرت بوده، گاه به خاطر نفت و گاه به خاطر گروهک های تروریستی. نمیشه همه تقصیرها رو گردن غرب انداخت. دین اصلی در کل خاورمیانه اسلام هست اما تقریبا هیچ کمکی به هم نمیکنیم. کشورهای آشوب زده خاورمیانه خودشون هم حکومت دارند و هم نیروی انسانی، نمیشه که این حکومت ها کنار بشینند، شهروندهاشون برای زندگی بهتر به غرب فرار کنند و شهروندان کشورهای غربی در لباس نظامی و با پول مالیات خودشون، به جنگ با این گروهک ها بیان تا برای اینها رفاه بیارند.

      هرچند بخش بزرگی از آشوبهای فعلی زیر نظر غرب هست، اما نمیشه گفت که چرا خون پاریسی ها رنگین تر هست. یکی از دلایل همبستگی غرب بعد از حملات پاریس این هست که فرانسه یک سری هم پیمان داره که اعلام حمله به هرکدوم از این هم پیمان ها، مثل اعلام جنگ به همه شون حساب میشه و اونها دارند طبق قراردادهای امضا شده عمل می کنند. چیزی که متاسفانه بسیاری از کشورهای خاورمیانه از اون بی نصیب هستند و همین نقطه ضعف بزرگی براشون به حساب میاد و از جمله دلایل مهم نا امنی منطقه هست.

      1. مهراد می گوید

        شمایی که میگی ریشه آشوب های خاورمیانه در غرب نیس چندتا از این گروه های تکفیری رو بررسی کردی که ببینی همشون با شبکه های اطلاعاتی غرب در ارتباط هستن و تغذیه میشن یه چیزایی رو بهم وصل کردن و بعد نتیجه گیری الکی گرفتن که نشد استدلال غرب دست از مداخله در خاورمیانه برداره ظرف کمتر از یکسال ثبات تو منطقه حاکم میشه دلیل مداخله هم مثل روز روشنه سرمایه عظیم نفت و گاز و بازار بزرگ مصرف کننده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.