آلمان سرانجام به خاطر یک نسل‌کشی دیگر که بیش از صد سال پیش رخ داده بود، پوزش خواهد خواست!

1

در یک تصمیم شاخص و مهم صدراعظم آلمان -آنگلا مرکل- گفت که کشورش کشتار برنامه‌ریزی‌شده مردم قبیله هِرِرو Herero از سوی آلمان‌ها را به رسمیت خواهد شناخت و بابت آن پوزش خواهد خواست. دولت فدرال آلمان، در حال حاضر به منظور نهایی کردن ادبیات مشترک در بیانیه مورد نظر، در حال مذاکره است. دفتر صدراعظم آلمان، این هفته این مطلب را به اطلاع خبرگزاری آسوشیتدپرس رسانیده است. البته تصریح شده است که هیچ خبری از غرامت نخواهد بود و صرفا یک سری پروژه‌های دولتی هدف‌دار در نامیبیا به نشانه جبران، انجام خواهد شد.

این کشتار دست‌جمعی، نخستین کشتار دست‌جمعی قرن بیستم محسوب می‌شود و بین سال‌های 1904 تا 1907 رخ داد. تاریخدانان بر این باورند که این کشتار مقدمه‌ای شد بر کشتار یهودیان در جریان جنگ جهانی دوم. شباهت‌های بین این دو کشتار دست‌جمعی بسیار است: کشتار مردم به بهانه توسعه، کار اجباری در اردوگاه‌ها و آزمایشات علمی روی اسیران.

در ظرف تنها سه سال، نظامیان آلمان، 85 درصد جمعیت قبلیه هررو را از بین بردند، زمین‌هایشان را تصرف کردند و منبع ثروت آنها یعنی گله‌های گاو را به یغما بردند. امروزه، این قبیله سابقا ثروتمند، تنها 10 درصد جمعیت نامیبیا را تشکیل می‌دهد و در فقیرنشین‌ترین مناطق این کشور زندگی می‌کنند و بیشترین نرخ بیکاری را دارند.

البته نخستین بار، 12 سال پیش، وزیر توسعه وقت آلمان بابت این کشتار عذرخواهی کرده بود.

صد سال پیش ژنرال لوتار فون تروتا، به جنوب غرب آفریقا فرستاده شد تا این سرزمین‌ها را مستعمره‌ آلمان کند. در آن زمان قبلیه ثروتمند هررو در مقابل توسعه‌طلبی آلمان‌های مقاومت کرده بودند. اما این ژنرال آلمانی به ضرب توپ و اسلحه، در مقابل نیزه و کمان و معدود تفنگ‌های بومی‌ها، پیروز شد. او چاه‌های آب آنها را با ریختن سم، غیرقابل استفاده کرد. آنهایی که زنده ماندند به اردوگاه‌های کار اجباری فرستاده شدند. آنها را وادار کردند تا گورهای مردگانشان را بشکافند و جمجمه اقوام درگذشته‌شان را خارج کنند. زن‌های ار مجبور کردند تا جمجمه‌ها را تمیز کنند، از این جمجمه‌ها بعدا در آزمایشاتی برای ثابت کردن برتری نژادی آریایی‌ها و مادون بودن نژاد آفریقایی استفاده شد.

7-16-2016 7-09-15 PM

از 80 هزار نفر جمعیت قبلیه هررو، در نهایت تنها 15 هزار نفر جان به در بردند. در سال 2004، این جمجمه‌ها به نامیبیا بازگردانده شد.

نامیبیا، امروزه کشور در حال توسعه است و می‌کوشد با تکیه به معادن جواهر و انرژی‌های تجدیدپذیر و توریسم، از گذشته خود فاصله بگیرد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

تنهاترین درخت جهان در کجاست؟

در جزیره دورأفتاده کمپبل، واقع در بیش از ۶۰۰ کیلومتری جنوب  نیوزلند، صنوبر منفرد سیتکا روییده که به عنوان تنهاترین درخت روی زمین شناخته شده است.نزدیکترین درخت نزدیک به آن آن بیش از ۲۲۰ کیلومتر دورتر، در جزایر اوکلند است، در حالی که…

چگونه با بدشانسی کنار بیاییم + گالری عکس از انواع بدشانسی‌ها!

کنار آمدن با بدشانسی یا شرایط ناگوار می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین استراتژی وجود دارد که می‌تواند به ما برای کنار آمدن با این شرایط کمک کند:احساسات بعد رخداد را بپذیرید: طبیعی است که هنگام مواجهه با بدشانسی احساس ناامیدی،…

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / نهال بادام / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /Hannover messe 2024 /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /جارو استخری /میکروبلیدینگ / اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. sophia می گوید

    این بخش صحبتها بسیار قابل تامل است: “امروزه، این قبیله سابقا ثروتمند، تنها ۱۰ درصد جمعیت نامیبیا را تشکیل می‌دهد و در فقیرنشین‌ترین مناطق این کشور زندگی می‌کنند و بیشترین نرخ بیکاری را دارند.”
    بار سنگین گذشته بر ملتها و قومیتها.
    سوالی که مطرح می شود این است: بدون وجود این واقعه های تاریخی دردناک این ملتها و این قومیت ها اکنون در چه وضعیتی به سر می بردند؟ مطمئنا حال و روزی بهتر از اکنون می داشتند. چه غرامتی میتواند زندگی های از دست رفته طی این صدسال در فقر و بیماری را بازگرداند؟!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5