گوگل به کمک فناوری یادگیری ماشینی، عکس‌ها را بدون افت کیفیت بزرگ می‌کند- فناوری RAISR

1

به دلایل مختلفی ما ممکن است نیاز پیدا کنیم که ابعاد عکسی را بزرگ‌تر کنیم. مثلا تصور کنید که برای مقاله خود یک عکس مناسب یافته‌اید، منتها عکس خیلی کوچک است و برای درج مناسب نیست. یا تصور کنید که عکس‌های خیلی قدیمی دارید و می‌خواهید، آنها را بزرگ کنید.

گرچه برنامه‌هایی برای بزرگ کردن عکس‌ها با افت کم کیفیت و پیکسلی نشدن، وجود دارند، اما هیچ یک از آنها معجزه نمی‌کنند.

خب، همین جا مناسب است گریزی بزنیم به سریال‌ها و فیلم‌های پلیسی. حتما دیده‌اید که در سکانس‌های متعددی، مواردی پیش می‌آید که پلیس‌ها و کارآگاهان، عکس کم‌کیفیت یا تصویر یک وب‌کم را خیلی بزرگ می‌کنند و به یک عکس خیلی واضح می‌رسند.

تا حالا چنین کاری، در حد همان غلوهای داستانی، تصور می‌شد، اما شاید کار جدید گوگل، تا حدی ما را به این آرزو نزدیک کند.

گوگل یک فناوری یادگیری ماشینی جدید به نام RAISR خلق کرده است که مخفف افزایش وضوح سریع و صحیح تصاویر است.

الگوریتم‌های فعلی افزایش اندازه عکس‌ها، خیلی ساده هستند که در آن جزئیات عکس بزرگ شده با توجه به پیکسل‌های اطراف، درست می‌شوند. تقریبا همه این الگوریتم‌ها، منجر به ایجاد یک عکس محو یا اصطلاحا blurry می‌شوند.

اما RAISR مکانیسم جداگانه‌ای دارد. در گام اول ده هزار عکس به این الگرویتم ارائه شد. نیمی از این عکس‌ها کم‌کیفیت و نیمی هم وضوح بالا داشتند.

الگوریتم‌ها این عکس‌ها را با هم مقایسه کرد و توانست فیلترهایی ایجاد کند که با تقریب خوبی، بتوانند عکس‌ها را بزرگ کنند.

گوگل امیدوار است که RAISR بتواند عکس‌های گرفته شده با دوربین‌های گوشی‌های موبایل ارزان‌قیمت با RAISR بتوانند به سادگی بزرگ بشوند، طوری که وقتی کاربران برای زوم کردن روی آنها پینچ می‌کنند، دلزده نشوند. حتی از این کار می‌توان برای کاهش مصرف پنهای باند استفاده کرد و در مواردی از عکس‌های کوچک‌تر استفاده کرد تا در سوی کاربر با استفاده از RAISR در صورت نیاز، اندازه‌شان بزرگ شود.

در سه عکسی که در این پست درج شده‌اند، تفاوت عکس‌های بزرگ‌شده با RAISR و عکس‌های بزرگ‌شده به صورت روتین را مشاهده می‌کنید.

11-17-2016-2-23-07-pm

11-17-2016-2-22-52-pm

امیدواریم به زودی اپلیکیشن‌های بر این اساس برای استفاده عموم، رونمایی شود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. zhilevan می گوید

    الگوریتم های یادگیری ماشین و پردازش تصویر زیادی در چند سال اخیر معرفی شده. مقالات زیادی تو این زمینه خودم ولی واقعیتش اینه اکثر الگوریتم های که هست در نهایت کیفیت اعجاب انگیزی رو بهمراه نداشتن. به عنوان مثلا میان ۹ پیکسل اطراف (یا تو الگوریتم های جدید تر پترن اطراف) رو میگیرن و با توجه به اونها اون پیکسل رو حدس میزنن. البته الگوریتم های خیلی خوبی هستن ولی نیاز به پردازش بالا دارن و رو ماشین های با ریسورهای بالا خوب عمل میکنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.