حالا می‌توانید در اپلیکیشن اندروید گوگل، آفلاین جستجو کنید – یک خاطره شخصی از سال‌های دور!

2

خلاصه خبر این است:

گوگل در به‌روزرسانی جدید اپلیکیشن اندروید خود، ترتیبی داده است که هر وقت کاربر اتصال اینترنتی نداشت، بتواند کلیدواژه‌هایی را که مایل به جستجوی آنهاست ثبت کند تا هر زمان که آنلاین شد، آنها را فراخوان کند و جستجوهای خود را انجام بدهد.

این ابتکار می‌تواند شیوه وب‌گردی میلیون‌ها نفری را که اتصال مستمر و مطمئن اینترنتی ندارند، تغییر بدهد و طبعا بر میزان جستجوها بیفزاید.

این امر، می‌تواند کاربردهای دیگری هم داشته باشد، مثلا زمانی که شما شارژ اندکی ندارید و نمی‌خواهید از بیم تمام شدن کامل شارژ چیزی را جستجو کنید یا زمانی که تمرکز کافی ندارید، می‌توانید از همین طریق جستجوهای خود را به بعد موکول کنید.

جستجوهای ذخیره شده، در قسمت زیر قسمت مدیریت جستجوها، قابل دسترسی هستند.

1-18-2017 7-19-01 PM

[mks_separator style=”solid” height=”2″]

اما خودمانیم من با شنیدن این خبر به یاد سال‌ها قبل افتادم. زمانی که در دوره خدمت، دسترسی خوبی به اینترنت نداشتم و گاهی هفته‌ای یک بار با حضور در یک کافی‌نت، می‌توانستم به اینترنت وصل شوم.

در آن زمان که خبری از گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ نبود، به جای اپلیکیشن گوگل، من دفترچه‌ای داشتم که در طول هفته، چیزهایی را که می‌خواستم جستجو کنم، در آن یادداشت کنم.

در گاه وصال، کار من جستجو و بارگزاری سریع صفحات و ذخیره کردن با مرارت زیاد آن در دیسکت‌ها با آن صدای گوش‌خراش بود. (این در شرایطی بود که من غالبت صفحات را برای ذخیره سریع‌تر و صرفه‌جویی فضایی دیکست‌ها، به صورت html only و بدون تصاویرع ذخیره می‌کردم.)

البته در چند ماه آخر خدمت، ابتکاری به خرج دادم و در آن دوره‌ای که هنوز خبری از حافظه‌های فلش نبود، دوربین دیجیتال چینی خودم را به کامپیوتر کافی‌نت وصل می‌کردم و اطلاعات را در حافظه داخلی ان ذخیره می‌کردم.

خلاصه اینکه خبر جستجوی آفلاین من را به آن روزها برد …


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر این سلبریتی‌ها تا به امروز زنده بودند …

عوامل مختلفی روی طول عمر انسان‌ها تاثیر می‌گذارد. سبک زندگی، تعذیه سالم، ورزش، پیشگیری از بیماری‌ها، پرهیز از مصرف مواد، خواب و آسایش کافی، ژنتیک، هشیاری برای پیشگیری از حوادث.اما به هر حال طول عمر برخی از انسان‌ها کوتاه‌تر از امید به…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی جمعی از ثروتمندترین آدم‌های جهان را در قالب آدم‌های فقیر تصور…

هنرمند هندی از هوش مصنوعی برای تولید تصاویری از ثروتمندترین و شناخته شده‌ترین افراد جهان - از بیل گیتس گرفته تا دونالد ترامپ - استفاده می‌کند تا تصور کند که اگر فقیر بودند چه شکلی می‌شدند.اگر آنها لباس‌های ژنده پوش پوشیده و در یک محله…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

یادآوری داستان تصویر تولیدشده زنی که در اینترنت وحشت آفرید و تفسیر کنونی آن ماجرا در عصر انفجار…

او در جایی بیرون است و در جهان موازی احتمالا به کمین شما نشسته. تنها کاری که باید انجام دهید تا او را به وجود بیاورید این است که دستور درست را در یک تولید‌کننده تصویر هوش مصنوعی تایپ کنید!مانند یک طلسم دیجیتالی، کلمات شما مانند یک «ورد…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. soheil می گوید

    در واقع به اینکار جستجوی آنلاین گفته نمیشه.
    ذخیره جستجو گفته میشه.

  2. کاوه می گوید

    یاد اون روزها به خیر که به کمک نرم افزار ها یک سایت html رو به صورت کامل دانلود میکردیم و به کمک CD با خودمون میبردیم خوابگاه بعد با حوصله سایتها رو میخواندیم. اون موقع فقط دانشگاه اون هم با استفاده از اینترنت ماهواره ای به شبکه اینترنت دسترسی داشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.