مارکوس هوچینز، قهرمانی که ما را از شر «وانا کرای» نجات داد، متهم به پخش کردن یک بدافزار رباینده اطلاعات بانکی شد

1

در اوایل ماه می، بدافزاری به نام «وانا کرای» همه را نگران کرده بود. این بدافزار خیلی سریع صدها هزار کامپیوتر را در سراسر جهان مبتلا کرد و هارد دیسک‌های آنها را رمزنگاری کرد.

هکرها پیام‌های به صاحبان این کامپیوترها ارسال می‌کردند و از آنها 300 دلار باج می‌خواستند. تنها در صورت پرداخت آنها رمز برای رمزگشایی هاردها به آنها می‌دادند.

اما ناگهان سر و صدای «وانا کرای» خوابی. چرا؟

آیا همه سیستم‌های کامپیوتری دنیا با به‌روزرسانی‌های خوب، خودشان را ایمن کرده بودند؟

نه، قسمت عمده‌ای از خاموش شدن جنجال «وانا کرای» به خاطر کاری بود که یک جوان بریتانیایی 23 ساله به نام مارکوس هوچینز انجام داد. او که توسط شرکت امنیت سایبری به نام Kryptos Logic استخدام شده بود، توانست یک کلید مخفی برای خاموش کردن باج افزار لوانا کرای» پیدا کند که تا پیش از آن کسی متوجه آن نشده بود.

در شرایطی که احتمال داشت به جای یک میلیون کامپیوتر مبتلاشده در آن بازه زمانی، 10 تا 15 میلیون کامپیوتر درگیر شوند، همین کشف هوچینز، ناگهان قسمت عمده مشکل را حل کرد.

اما موضوع به همین سادگی تمام نشد و حالا خود هوچینز که جایزه‌ای هم برای خدمات خود دریافت کرده به دردسر افتاده است.

حالا وزارت دادگستری آمریکا او را متهم کرده که خود هوچینز بین سال‌های 2014 تا 2015، یک تروجان برای دزدیدن اطلاعات بانکی به نام Kronos منتشر کرده است.

فعلا او یک بار به دادگاه احضار شده و سؤالاتی از او پرسیده شده و فعلا هوچینز تا قبل از اینکه وکیل برای خود انتخاب کند، بیشتر سکوت در پیش گرفته و تنها پاسخ‌های یک کلمه‌ای به برخی از سؤالات داده است.

بدافزاری که او دوستش طراحی کرده بودند، از طریق آلفا بی با قیمت‌های چندهزار دلاری به فروش می‌رسید.

بدافزار کرونوس که او ارائه کرده بود، از پس کار پیچیده سرک کشیدن در اطلاعات بانکی برمی‌آمد و به علاوه پشتیبانی هم داشت، طوری که خیلی‌ها تصور می‌کردند یک گروه بزرگ پشت کرونوس باشد.

موضوع کرونوس و ربط هوچینز با آن وقتی لو رفت که آلفا بی-بزرگ‌ترین فروشگاه وب تاریک تا حالا- بسته شد و سرورهایش مورد بررسی قرار گرفتند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا سیگار الکترونیکی ایمن‌تر و سالم‌تر از سیگار معمولی است؟

در انگلستان، هم‌زمان با مبارزه با سیگار کشیدن جوانان، سیگارهای الکترونیکی به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای کمک به مردم برای ترک سیگار تبلیغ می‌شوند. ما به اینکه چرا در مورد این دستگاه‌ها دو نظر بسیار متفاوت وجود دارد، نگاهی می‌اندازیم.…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

شوخی با بناهای معروف و عجائب معماری دنیا یا میدجرنی – گمشده در ترجمه!

کاریکاتور شخصیت‌های مشهور را بسیار کشیده‌اند و دیده‌ایم، اما کشیدن کاریکاتور بناهای معروف زحمت بیشتری دارد. اما میدجرنی می‌تواند این زحمت را بسیار کمتر کند.کاربر شبکه اجتماعی دریت به نام mossymayn به تازگی این کار را کرده است:دروازه…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

سازه‌های و کارهای مهندسی کارا، زیبا و شگفت‌آور از سراسر دنیا

ساختن سازه مهندسی مسلما فقط به معنی ساختن چیزی کارا نیست. بلکه باید زیبایی سازه و تباین آن با محیط اطراف و ابعاد انسانی و فرهنگی آن در نظر گرفته شود. در ضمن امکان توسعه آن در آینده مد نظر قرار گیرد و همچنین چه بهتر که دوست‌دار محیط زیست…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. pejman می گوید

    جالبه … اگر عدالت واقعی بود باید ایشون آزاد میشدند .. چون یک کار خوب و یک کار بد همدیگر رو خنثی میکنه
    علی القائده اگر یک هک ( به عنوان مثلا برای نمونه ) ده سال زندان داره … ساختن خنثی کننده وانا کرای هم باید ده سال پاداش داشته باشه .. هر ماه یک مبلغ مناسب ..

    اما همه میدونیم که تو دنیای واقعی اینجوری نیست … و بشر علاقه وصف ناپذیری به بدی کردن و ظلم و تنبیه همسانان خودش داره .. یک کار خوب پاداشش صرفا چند قرون پول هست … اما یک کار بد کوچولو سالها زندان داره … نظام قضایی برای کیفر وضع شده .. اما نظام قضایی و قانون برای پاداش وضع نشده…

    چه بسا اگر همونقدر که جرم ها مجازات های بزرگ دارند ، برخی کارهای نیکو هم پاداش های بزرگ داشتند ، الان جرم و جنایت کمتر از مقدار فعلی اش میبود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.