ویژگی متفاوت شبکه اجتماعی جدید «پلیگرام»: تولید خودکار ایموجی از حالات چهره کاربران و مشاهده این ایموجی‌ها پای مطالب دوستان – یک نوع تعامل سریع و واقعی‌تر

3

خب، اگر یادتان باشد همین چند وقت پیش در یکی از پست‌های «یک پزشک»، پیشبینی کرده بودم که یک شبکه اجتماعی بر مبنای آواتارهای پویا تولید شود:

و حالا در مال شگفتی، دست‌کم نسل اول چنین شبکه‌های اجتماعی رونمایی شده است.

هر روز شاهد به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته‌تر تعاملی و هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌ها هستیم و براین‌ اساس نسل جدیدی از شبکه‌های اجتماعی متولد می‌شوند. در تازه‌ترین نمونه؛ شبکه اجتماعی اشتراک‌گذاری عکس پلیگرام (Polygram) با یک ویژگی منحصربه‌فرد متولد شده است: شناسایی خودکار چهره کاربر و پاسخ‌گویی به پست‌ها با شکلک‌های ایموجی. پلیگرام می‌خواهد اینستاگرام و اسنپ‌چت را پشت‌سر بگذارد و به عنان یک شبکه اجتماعی نسل آینده معرفی شود.

پلیگرام یک شبکه اجتماعی مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت افزوده است که می‌تواند حالت چهره انسان را تفسیر و تشخیص دهد. هنگامی که شما یک پست یا ویدیو در پلیگرام آپلود می‌کنید؛ می‌دانید که مخاطبان شما چه تصوری درباره احساس یا چهره شما دارند. پلیگرام از شبکه‌های عصبی برای تحلیل حالت چهره انسان استفاده می‌کند و مدعی است که می‌تواند احساسات واقعی شما را به اشتراک بگذارد.

در این شبکه اجتماعی، کاربران می‌توانند با چهره خودشان به پست‌ها پاسخ بدهند. هنگامی که به طور زنده چهره خود را خندان یا غمگین یا عصبانی می‌کنید؛ بهترین شکلک متناسب با چهره شما انتخاب و برای دیگران ارسال می‌شود. بنابراین؛ می‌توانید با تغییر چهره‌تان با دیگران ارتباط برقرار کنید یا نسبت به موضوعی واکنش نشان بدهید.

در این شبکه اجتماعی از روی بازخورد دیگران می‌توانید به میزان محبوبیت یا مقبولیت تصاویر و ویدیوهای خود پی ببرید.

در این شبکه اجتماعی می‌توانید با استفاده از فیلترهایی چهره خود را جذاب‌تر و زیباتر کنید. پلیگرام می‌گوید این فیلترها توسط زبده‌ترین متخصصان جراحی پلاستیک و زیبایی طراحی شده‌اند.

به علاوه، می‌توانید بخشی از تصویر چهره خود را ارسال کنید تا گیرنده نتواند تمام چهره شما را ببیند. می‌توانید هر بخشی از چهره‌تان را که دوست دارید؛ محو کنید و تصاویر جذاب و هیجان‌انگیزی بسازید و برای دیگران ارسال کنید. در این ویژگی، هاله‌ای روی تمام تصویر شما می‌نشیند که با انگشت می‌توانید هر بخشی از آن را پاک کنید تا چهره‌تان مشخص شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های شبکه اجتماعی پلیگرام ساختن ایموجی‌های متحرک است که می‌توانید برای دیگر شبکه‌های اجتماعی نیز استفاده کنید. پلیگرام می‌تواند موقعیت مکانی تمام افرادی که یک پست مشترک را می‌بینند؛ شناسایی و به‌شان اطلاع دهد.

فعلا شبکه اجتماعی پلیگرام فقط برای سیستم‌عامل iOS منتشر شده است و کاربران دستگاه‌های اپل می‌توانند تجربه استفاده از آن را داشته باشند. گفته می‌شود برای ساخت این شبکه اجتماعی بیش از ۲.۱ میلیون دلار هزینه شده است و می‌خواهد رقیبی برای اینستاگرام و اسنپ‌چت باشد.

متأسفانه به علت عدم دریافت پیامک فعال‌سازی، من نتوانستم شخصا این شبکه اجتماعی را آزمایش کنم. فقط متوجه شدم که این اپلیکیشن در تشخیص حالات چهره تا حد زیادی توانا است.

حالا تصور کنید که نسل‌های بعدی این شبکه اجتماعی تولید شوند یا اینکه این شبکه اجتماعی توسط یکی از شبکه‌های اجتماعی بزرگ فعلی خریده شود و ویژگی‌هایش توسعه یابند.

تا حالا ما بر مبنای تعداد لایک و کامنت متوجه موفق یا موفق نبودن پست‌های خودمان در شبکه‌های اجتماعی می‌شدیم، اما کمی که بگذرد، پای پست‌های خودمان احتمالا چیزهای جالب‌تری می‌بینیم.

مثلا یک آواتار یا ایموجی که برآیند حالت چهره کاربران است، تولید می‌شود و بعد به صورت تحلیلی نمایش داده می‌شود که چند درصد به مطلب شما اخم کرده‌اند، چند درصد شگفت‌زده شده‌اند، متوسط سن کسانی که عاشق مطالب شما شده‌اند چقدر بوده و …

اینها همین حالا هم از نظر تکنیکی تا حد زیادی در دسترس هستند، فقط نیاز به توسعه‌دهنده‌های باهوش برای تکمیل دارند.

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چگونه طولانی مدت درس بخوانیم و کمتر خسته شویم؟

مطالعه برای ساعات طولانی می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین راهبرد وجود دارد که می‌توانید برای کمک به حفظ تمرکز و جلوگیری از خستگی از آن‌ها استفاده کنید:استراحت کنید: هر 45 تا 50 دقیقه یک بار استراحت کنید تا مغز خود را شارژ کرده و از…

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…

محصولات باورنکردنی که اپل در آینده عرضه خواهد کرد (شوخی با اپل – گالری عکس)

رونمایی از اپل ویژن پرو با قیمت و پیچیدگی‌های خاص خودش باعث شد که دست طنزپردازان در شوخی با اپل بازتر شود.به راستی اگر اپل سال‌های بعد بخواهد در زمینه‌های متفاوت فعالیت کند آنها را چطور رونمایی خواهد کرد. چه توصیف‌هایی برای آنها ردیف…

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. صادق می گوید

    یاد قسمت اول از فصل سه سریال آینه سیاه (Black Mirror) افتادم.

    1. سحر صالحی می گوید

      میشه توضیح بدین؟

  2. فرشاد می گوید

    هممون اینشکلی: -___-

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.