فعلا ورود آیفون X مسافری به ایران ممنوع است؛ هر گوشی رجیستر نشده فقط ۳۰ روز کار می‌کند!

3

همان‌طور که قبلا در مطلبی خبر دادیم؛ اداره گمرک ایران اعلام کرده است هر مسافر می‌تواند به همراه خود یک گوشی وارد ایران کند.

پس از اجرای کامل طرح رجیستری؛ هر گوشی که وارد ایران شود باید با پرداخت حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی و عوارض در سیستم گمرک اعلام و ثبت شود تا نسبت به رجیستر شدن آن اقدامی صورت گیرد.

گمرک می‌گوید مسافرینی که نسبت به ثبت و رجیستر گوشی مسافری خود اقدام نکنند؛ گوشی آن‌ها پس از مدت زمان ۳۰ روز در شبکه ارتباطی کشور غیرفعال می‌شود و طی یک پیامک این موضوع به اطلاع صاحب گوشی رسانده می‌شود.

ورود آیفون X ممنوع

گمرک در دستورالعمل خود به تمامی مبادی ورودی؛ تاکید دارد که هر مسافر تنها می‌تواند یک گوشی به همراه خود وارد ایران کرده و برای ثبت و رجیستر آن اقدام کند. در این طرح؛ از هرگونه ورود جمدانی گوشی جلوگیری می‌شود و هر فردی نمی‌تواند بیشتر از یک گوشی را رجیستر کند.

اما در این مدت پس از اعلام دستورالعمل جدید گمرک؛ کاربران زیادی این سوال را مطرح کردند که تمامی گوشی‌های ورودی به ایران مشمول این قانون می‌شوند؟ آیا با ورود هر گوشی به ایران و پرداخت هزینه گمرکی و عوارض؛ می‌توان آن را در سیستم رجیستری کشور ثبت و بعدا استفاده کرد؟

بنابر اعلام رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعلا و در فاز اول اجرای طرح رجیستری؛ فقط ورود گوشی آیفون X اپل ممنوع است و از ثبت آن در سامانه رجیستری ممانعت خواهد شد. دیگر گوشی‌ها و دستگاه‌های سیم‌کارت‌خور می‌توانند در این سامانه ثبت شوند.

ممکن است در آینده گوشی‌ها و مدل‌های بیشتری به فهرست ممنوعیت ورود به ایران اضافه شوند ولی در فاز اول این طرح؛ فقط ورود آیفون X ممنوع اعلام شده است. جالب است که گمرک یا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از آیفون‌های سری ۸ نامی نبرده و فقط آیفون X را ممنوع اعلام کرده است.

هنوز مشخص نیست که چرا تنها ورود آیفون X مسافری به ایران ممنوع است.

به‌روزرسانی: اداره گمرک پس از تاییدیه رگولاتوری روی آیفون X، اعلام کرد که ورود این مدل گوشی نیز به ایران مانعی ندارد. امروز (یکم آذرماه) اداره کل استاندارد و تأیید نمونه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گواهی دایمی تایید نمونه آیفون X را صادر کرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

عکس‌های قبل و بعد بی‌نظیر تاریخی: بناها و مناظر در گذر زمان

عکس‌های قبل و بعد همیشه علاقه‌مند زیادی دارند. مدتهاست که در اینترنت عکس‌های قبل و بعد افرادی که رژیم لاغری اختیار می‌کنند یا بدنسازی می‌کنند یا جراحی زیبایی می‌کنند، منتشر می‌شود و محبوبیت زیادی هم دارند.اما در سطحی ژرف‌تر، بیایید…

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. کاوه می گوید

    این طرح رجیستری مشکلات و معایب زیادی داره. دیروز شخصی میگفت که هنگام ورود از فرودگاه امام مسئول گمرک به دلیل اینکه گوشی پک نبوده و کارکرده بوده از ثبت اون و اظهار گمرکی سرباز زده و گفته نیاز نیست. اما اگر همین شخص بعداً گوشیش کار نکنه طبق گفته مسئولین، تمام عواقب به عهده شخص هست. اما حتماً یه راه وجود داره تا گوشی کارکرده دوباره رجیستر بشه و همین راه باعث ایجاد فساد میشه.
    در مورد تجهیزات صنعتی که از ماژول های GSM استفاده میکنند معلوم نیست با وجود تعداد بسیار زیاد ماژول ثبت نشده در گمرک که هنوز توی قطعات تولیدی استفاده نشدند، راهکار فعال شدن این تجهیزات چی هست. حتماً یک راه میذارن برای رجیستر تجهیزات صنعتی که توی ایران تولید میشه. به خاطر اینکه قیمت این ماژول ها عمدتاً زیر 50 هزار تومان هست پس حقوق گمرکی هم بسیار پایین خواهد بود و همین یه راه فرار هست برای کسانی که میخوان تعداد زیادی گوشی به اسم ماژول در شبکه رجیستر کنند.

  2. بردیا می گوید

    موضوع برای من هنوز خیلی گنگه و از دوستان تقاضای راهنمایی دارم. دو روز دیگه قراره یه مسافر برای من گوشی دست دوم یکی از اقوام (آیفون 6s Plus) رو از استرالیا بیاره. حالا الان این چه حکمی داره؟ یه گوشی دست دوم که دو سال هست ازش استفاده شده و حالا صاحبش که گوشی جدید خریده میخواد اون رو بده به من. الان این گوشی هم باید بره رجیستر بشه؟ باید عوارض و اینطور چیزا براش پرداخت بشه؟ اگه پاسخ مثبته این اتفاق فقط باید توی فرودگاه بیوفته؟ من از اون مسافر بنده خدا نمیتونم بخوام که همچین کاری برای من بکنه. گزینه‌ای برای اینکه توی شهر بشه کاری در موردش کرد وجود داره؟ اگر جواب سئوالهام رو نمیدونین اما میدونین که از کجا میتونم بپرسم هم باز کمک بزرگیه.

  3. بردیا می گوید

    یه مورد دیگه هم بگم که نمیدونم مربوط میشه یا نه (فکر کنم بشه!) و اون اینکه این فامیل عزیز قبلاً که ایران اومده و این گوشی رو داشته، سیم کارت ایران رو گذاشته توش و استفاده کرده ازش. این میتونه به این معنی باشه که این گوشی خود به خود رجیستر شده هست و دیگه نیاز نیست دوباره براش کاری انجام بشه؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.